Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(eMAr @ 2008 06 23, 00:01)
O peiliukas toks, tai gal su juo išties patogiau ir mažiau rizikos išpjaustyti trafaretą?

Ten filmuke kitoks buvo. Išvis mažyčiai-mažyčiai ašmenys. Ir sukasi 360 laipsnių kampu.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 22, 23:01)
Bet pamokėlėse irgi nepanašu, kad naudotų metalinius ar labai tvirtus. O peiliukas toks, tai gal su juo išties patogiau ir mažiau rizikos išpjaustyti trafaretą?

peiliukas ne toks kaip tavo nuorodoj, o toks user posted image

jis mazesnis ir sukiojasi i visas puses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 23, 00:06)
kaip tik toki peiliuka ir naudoju, ir kilimeli turiu  thumbup.gif  bet kaip supratau lacheses trafaretai minksto plastiko, tikriausiai ne pjaustymams skirti  smile.gif

Nu reik Scrap8 paklaust, kokio plastiko jos Kaliuzlia? biggrin.gif
Atsakyti
pas mane toks blush2.gif
user posted image

o coluzzle mano normalaus tvirto plastiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 22 birželio 2008 - 23:12
Miglota, gal gali pašelpti mane tokiu peiliuku? Su kilimėliu ir trafaretu kartu, žinoma? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 22 birželio 2008 - 23:11
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 22, 23:11)
Miglota, gal gali pašelpti mane tokiu peiliuku? Su kilimėliu ir trafaretu kartu, žinoma?  biggrin.gif


user posted image

prasom, negi gaila geram zmogui biggrin.gif
Atsakyti
niu , kaip čia apibūdinus g.gif aš nemažai maketuoju, tai tokią plėvelę naudojam langams, tiesa irmulios trafaretai iš panašios, ir dar vienas iš požymių , jie puikiai lankstosi, o video ,man pasirode,kad jie kietesni.

Kažin,kur tokį peiliuką gauti LT smile.gif

tiek tos, kaip nors smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 22 birželio 2008 - 23:18
Ačiū, Miglota, puti miglą man į akis. lotuliukas.gif Begėdė tu, fi. tongue.gif laugh.gif
Žinai gi, kad printeris sugedęs, negalėsiu atsispausdint ir turėt. lotuliukas.gif

P.S. Lachese, nenusimink dar, gal tikrai Scrap8 tau kuo padės. Ji tokių kaliuzių oi kiek mačius, čiupinėjus. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 22 birželio 2008 - 23:20
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 22, 23:18)
Ačiū, Miglota, puti miglą man į akis.  lotuliukas.gif  Begėdė tu, fi.  tongue.gif  laugh.gif
Žinai gi, kad printeris sugedęs, negalėsiu atsispausdint ir turėt.  lotuliukas.gif

tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lachese: nei viena is jusu nesuprato kam tie mazi sablonai. Ten ju su peiliuku negalima pjaustyt. Jie yra spec pritaikyti prie tu ivairiu metaliniu remeliu (pastebek kad jie tokiu paciu formu mirksiukas.gif ). Taigi. Ant foto arba popieriaus uzdedi ta sablona, su flomasteriu ar piestuku apvedzioji, paskui iskerpi ir idedi i metalinius remelius kuriuos su tom Making Memories replytem suspaudi, ir padarai tuos iremintus kvitukus. Ar aisku?
Zirafos sese: nu ir tu auksine atminty turi kad mano kiekvien SB puslapy atsimeni
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 23, 00:21)

Erziniesi? tongue.gif

Merginos, pasakyk man, please, ar įmanoma su Photoshopu arba Coreliu "apversti" nuotrauką? T.y. padaryti taip, kad nuotrauka būtų tarsi iš kitos pusės. Oi, kaip čia paaiškinti? doh.gif Na, pvz., aš nuotraukoje žiūriu į kairę, bet man reikia, kad žiūrėčiau į dešinę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 22, 23:34)
Erziniesi?  tongue.gif

Merginos, pasakyk man, please, ar įmanoma su Photoshopu arba Coreliu "apversti" nuotrauką? T.y. padaryti taip, kad nuotrauka būtų tarsi iš kitos pusės. Oi, kaip čia paaiškinti?  doh.gif  Na, pvz., aš nuotraukoje žiūriu į kairę, bet man reikia, kad žiūrėčiau į dešinę.  biggrin.gif

jeigu su mano pro pain shopu imanoma, tai su photo shopu tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti