Bet pamokėlėse irgi nepanašu, kad naudotų metalinius ar labai tvirtus. O peiliukas toks, tai gal su juo išties patogiau ir mažiau rizikos išpjaustyti trafaretą?
niu , kaip čia apibūdinus aš nemažai maketuoju, tai tokią plėvelę naudojam langams, tiesa irmulios trafaretai iš panašios, ir dar vienas iš požymių , jie puikiai lankstosi, o video ,man pasirode,kad jie kietesni.
Lachese: nei viena is jusu nesuprato kam tie mazi sablonai. Ten ju su peiliuku negalima pjaustyt. Jie yra spec pritaikyti prie tu ivairiu metaliniu remeliu (pastebek kad jie tokiu paciu formu ). Taigi. Ant foto arba popieriaus uzdedi ta sablona, su flomasteriu ar piestuku apvedzioji, paskui iskerpi ir idedi i metalinius remelius kuriuos su tom Making Memories replytem suspaudi, ir padarai tuos iremintus kvitukus. Ar aisku? Zirafos sese: nu ir tu auksine atminty turi kad mano kiekvien SB puslapy atsimeni
Merginos, pasakyk man, please, ar įmanoma su Photoshopu arba Coreliu "apversti" nuotrauką? T.y. padaryti taip, kad nuotrauka būtų tarsi iš kitos pusės. Oi, kaip čia paaiškinti? Na, pvz., aš nuotraukoje žiūriu į kairę, bet man reikia, kad žiūrėčiau į dešinę.
Merginos, pasakyk man, please, ar įmanoma su Photoshopu arba Coreliu "apversti" nuotrauką? T.y. padaryti taip, kad nuotrauka būtų tarsi iš kitos pusės. Oi, kaip čia paaiškinti? Na, pvz., aš nuotraukoje žiūriu į kairę, bet man reikia, kad žiūrėčiau į dešinę.