Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

Kristi, aišku, kad scrapink - nereali nuotrauka, juo labiau, kad jau netgi pavadinimą sugalvojai. o grožis tavo pupos! thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinot koks yra geriausias sriftas darant kvietimus''standartinis''?
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 07 01, 16:13)
aciu jei uzdetum  4u.gif o tu popieriu jau paemei, kazin ar nesusilamde keliaudamas  g.gif 

Pas Linutuke dar mano popierius, as siandien komoj, tai neturiu jegu niekur eiti, o ir Linutukas kelnes kaimynkai siuna. TAi kai galesim, susitiksim su ja. bet tu man saskaita atsiusk, as nenoriu but skolinga
Papildyta:
QUOTE(Eglu @ 2008 07 01, 19:25)
Merginos, gal zinot koks yra geriausias sriftas darant kvietimus''standartinis''?

Man geriausias yra grazus sriftas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 17:35)
nu nerealiai. As nesu maciusi tokios grazios ir nerealiai juokingos vaiko nuotraukos. Nu ir rimta ir juokinga  lotuliukas.gif . Man tokias nuotraukas pamacius iskart deliojasi SB puslapis

QUOTE(Tosk @ 2008 07 01, 18:22)
Kristi13 na ir grazi tavo murzule 4u.gif Pamacius tas kasytes wub.gif Maniskei nei pro kur nei surisi, nei ysegsi ka verysad.gif

Auginti pradėjom tik nuo spalio mėnesio. Rugsėjį buvau žiauriai apkapojusi kasas.

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 01, 18:37)
nu panelytes grozis, net mozotas veidukas tinka bigsmile.gif

QUOTE(aasta @ 2008 07 01, 19:19)
Kristi, aišku, kad scrapink - nereali nuotrauka, juo labiau, kad jau netgi pavadinimą sugalvojai. o grožis tavo pupos!  thumbup.gif

Dėkoju už lelkos pagyrimus varysiu ieškoti popieriaus ir mastysiu ką gražaus iš tos nuotraukikės padaryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauramama, eik ilsėtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 18:39)
Pas Linutuke dar mano popierius, as siandien komoj, tai neturiu jegu niekur eiti, o ir Linutukas kelnes kaimynkai siuna. TAi kai galesim, susitiksim su ja. bet tu man saskaita atsiusk, as nenoriu but skolinga
Papildyta:

Man geriausias yra grazus sriftas  smile.gif

Na man taip pat:)
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 01, 18:58)
Na man taip pat:)

įskaitomas ir nesiliejantis beskaitant šriftas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 01, 19:54)
Lauramama, eik ilsėtis  4u.gif

Nusibodau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 19:05)
Nusibodau  g.gif

mes tavim rūpinamės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 07 01, 20:07)
mes tavim rūpinamės  ax.gif

As jau issigandau, kad kazka ne taip su sriftais Eglu atsakiau, ir kad istikruju nusibodau. Gerai, einu pas savo kralika.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti