Kristi, aišku, kad scrapink - nereali nuotrauka, juo labiau, kad jau netgi pavadinimą sugalvojai. o grožis tavo pupos!
Merginos, gal zinot koks yra geriausias sriftas darant kvietimus''standartinis''?
QUOTE(Miglota @ 2008 07 01, 16:13)
aciu jei uzdetum o tu popieriu jau paemei, kazin ar nesusilamde keliaudamas
Pas Linutuke dar mano popierius, as siandien komoj, tai neturiu jegu niekur eiti, o ir Linutukas kelnes kaimynkai siuna. TAi kai galesim, susitiksim su ja. bet tu man saskaita atsiusk, as nenoriu but skolinga
Papildyta:
QUOTE(Eglu @ 2008 07 01, 19:25)
Merginos, gal zinot koks yra geriausias sriftas darant kvietimus''standartinis''?
Man geriausias yra grazus sriftas
QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 17:35)
nu nerealiai. As nesu maciusi tokios grazios ir nerealiai juokingos vaiko nuotraukos. Nu ir rimta ir juokinga . Man tokias nuotraukas pamacius iskart deliojasi SB puslapis
QUOTE(Tosk @ 2008 07 01, 18:22)
Kristi13 na ir grazi tavo murzule Pamacius tas kasytes Maniskei nei pro kur nei surisi, nei ysegsi ka
Auginti pradėjom tik nuo spalio mėnesio. Rugsėjį buvau žiauriai apkapojusi kasas.
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 01, 18:37)
nu panelytes grozis, net mozotas veidukas tinka
QUOTE(aasta @ 2008 07 01, 19:19)
Kristi, aišku, kad scrapink - nereali nuotrauka, juo labiau, kad jau netgi pavadinimą sugalvojai. o grožis tavo pupos!
Dėkoju už lelkos pagyrimus varysiu ieškoti popieriaus ir mastysiu ką gražaus iš tos nuotraukikės padaryti.
Lauramama, eik ilsėtis
QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 18:39)
Pas Linutuke dar mano popierius, as siandien komoj, tai neturiu jegu niekur eiti, o ir Linutukas kelnes kaimynkai siuna. TAi kai galesim, susitiksim su ja. bet tu man saskaita atsiusk, as nenoriu but skolinga
Papildyta:
Papildyta:
Na man taip pat:)
QUOTE(Eglu @ 2008 07 01, 18:58)
Na man taip pat:)
įskaitomas ir nesiliejantis beskaitant šriftas
QUOTE(eMAr @ 2008 07 01, 20:07)
mes tavim rūpinamės
As jau issigandau, kad kazka ne taip su sriftais Eglu atsakiau, ir kad istikruju nusibodau. Gerai, einu pas savo kralika.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.