is darbo siandien rasau. Manau kad jei ryt pradesiu konkursini darbeli tai galbut spesiu parodyti pries termina. Tik nezinau ar daryt apie save, ar apie teva...radau jo kelias nuotraukas berusiuodama visas foto, kurios labai gerai pavaizduotu jo hobi. O apie save, nzn ar daryti ka planavau: apibudinancius zodzius pagal alfabeta, ar rast nete kokia "personality" testuka?...vnz negaliu apsispresti.
Miglota: dekui uz nuoroda-Norvegija tikraia trodo kaip pasaku salis, nu bet ir brangu viskas ten. Patiko man kad raso pilieciai streikuoja kad jiem 4 sav. atostogu neuztenka, ak, tikras Euro-mentalitetas. Kad panasiai ir amerikonai galvotu
na ir pleputes,kol perskaiciau,o dar kai savaitgalis,inetas krauna kaip vezlys Lachese,koki lobi apturejai
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 22, 17:09)
prašom ,prašom, pirmoje nuotraukoje daiktas kuriuo nežinau,kaip naudotis tikiuosi,kad kuri nors ussimils ir paaiškins.
Video kaip naudotis Coluzzle template
Dar vienas
Ir dar
labutis pleputes , nu gi isvaziuok tik dieneliai, o jos kad prirase
o mane kaime vel bite patvarke , si karta tiesiai i barzdos viduriuka, tai dabar sedziu piktutis ant bituciu ir su dviguba pasmakre ,
Lachesė lobiai
Miglota nu ir grazi ta Norvegija , dar kaip tik neseniai per telika prancuzu susukta video filmuka apie Norvegija maciau, o jau krioklius kelis parode , net nezinau, teko matyti Neagaros kriokli, bet ir tie Norvegijoje labai grazuciai
o mane kaime vel bite patvarke , si karta tiesiai i barzdos viduriuka, tai dabar sedziu piktutis ant bituciu ir su dviguba pasmakre ,
Lachesė lobiai
Miglota nu ir grazi ta Norvegija , dar kaip tik neseniai per telika prancuzu susukta video filmuka apie Norvegija maciau, o jau krioklius kelis parode , net nezinau, teko matyti Neagaros kriokli, bet ir tie Norvegijoje labai grazuciai
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 22, 23:17)
Turbūt labai saldi esi, kad bitutės tave taip mėgsta
QUOTE(babyface @ 2008 06 22, 22:44)
Turbūt labai saldi esi, kad bitutės tave taip mėgsta
nieeeko as joms atkersysiu, daug medaus suvalgysiu ir sustoresiu QUOTE(irmulia @ 2008 06 22, 21:10)
Pasirodo, jam reikalingas specialus peiliukas...
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 22, 22:47)
nieeeko as joms atkersysiu, daug medaus suvalgysiu ir sustoresiu
Arba įsitaisysi alergiją.
O aš liūdžiu. Tiek laisvo laiko atsirado, o tas begėdis Epsonas neatsigavo. Nuotraukų neturiu, o be jų sunku dėlioti konkursinį.
Užtat indus suploviau, namučius sutvarikiau, vaiką pavalgydinau, pasivaikščioti išvedžiau.
Scrap8, tu berods, turi visą albumą apie save, jei ko nors nesupainiojau. Kažkas apie faktus, pvz., apie orchidėjas. Ar tikrai taip?
Jetau, kątik baigiau klijuoti žvynukus savo darbelyje Tiek ilgai užtrukau, net nesitikėjau Niu, bet svarbiausia, kad darbelis baigtas
ačiū , Irmuliuk, bet turbūt nepastebėjai,kad rašiau kelis kartus,jog jie ploni ir taip nepanaudosi, gi nesu tokia jau visai.....
tiesiog šiuos gavau priedo prie kažko nemokamai, tad ir negalima tikėtis,kad bus kažkas tokioooooo
tiesiog šiuos gavau priedo prie kažko nemokamai, tad ir negalima tikėtis,kad bus kažkas tokioooooo
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 22, 22:55)
ačiū , Irmuliuk, bet turbūt nepastebėjai,kad rašiau kelis kartus,jog jie ploni ir taip nepanaudosi, gi nesu tokia jau visai.....
Bet pamokėlėse irgi nepanašu, kad naudotų metalinius ar labai tvirtus. O peiliukas toks, tai gal su juo išties patogiau ir mažiau rizikos išpjaustyti trafaretą?
Lachese, na aš nežinau, gal tikrai tavo šablonai kitokie, bet iš nuotraukos labai jau panašūs į tuos kaip filmuke. Ir Scrap8 savo bloge, atrodo, apie tokius rašo....
Coluzzle šablonas
Aš kaip tik apie tokį svajoju. Negi tavasis tikrai toks beviltiškai plonas? O gal jie visi tokie?
Coluzzle šablonas
Aš kaip tik apie tokį svajoju. Negi tavasis tikrai toks beviltiškai plonas? O gal jie visi tokie?
as dar kas nors nores popieriaus paziureti bijau garsiai klaust, dar vmi suseks ir mokescius paskaiciuos
kaip tik toki peiliuka ir naudoju, ir kilimeli turiu bet kaip supratau lacheses trafaretai minksto plastiko, tikriausiai ne pjaustymams skirti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 22, 20:10)
kaip tik toki peiliuka ir naudoju, ir kilimeli turiu bet kaip supratau lacheses trafaretai minksto plastiko, tikriausiai ne pjaustymams skirti