Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

is darbo siandien rasau. Manau kad jei ryt pradesiu konkursini darbeli tai galbut spesiu parodyti pries termina. Tik nezinau ar daryt apie save, ar apie teva...radau jo kelias nuotraukas berusiuodama visas foto, kurios labai gerai pavaizduotu jo hobi. O apie save, nzn ar daryti ka planavau: apibudinancius zodzius pagal alfabeta, ar rast nete kokia "personality" testuka?...vnz negaliu apsispresti. g.gif

Miglota: dekui uz nuoroda-Norvegija tikraia trodo kaip pasaku salis, nu bet ir brangu viskas ten. Patiko man kad raso pilieciai streikuoja kad jiem 4 sav. atostogu neuztenka, ak, tikras Euro-mentalitetas. Kad panasiai ir amerikonai galvotu rolleyes.gif
Atsakyti
na ir pleputes,kol perskaiciau,o dar kai savaitgalis,inetas krauna kaip vezlys doh.gif Lachese,koki lobi apturejai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 22, 17:09)
prašom ,prašom, pirmoje nuotraukoje daiktas kuriuo nežinau,kaip naudotis doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  tikiuosi,kad kuri nors ussimils ir paaiškins.

Video kaip naudotis Coluzzle template

Dar vienas

Ir dar
Atsakyti
labutis pleputes mirksiukas.gif , nu gi isvaziuok tik dieneliai, o jos kad prirase biggrin.gif

o mane kaime vel bite patvarke blink.gif , si karta tiesiai i barzdos viduriuka, tai dabar sedziu piktutis ant bituciu ir su dviguba pasmakre lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,

Lachesė thumbup.gif lobiai

Miglota nu ir grazi ta Norvegija wub.gif , dar kaip tik neseniai per telika prancuzu susukta video filmuka apie Norvegija maciau, o jau krioklius kelis parode bigsmile.gif , net nezinau, teko matyti Neagaros kriokli, bet ir tie Norvegijoje labai grazuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 22, 23:17)
o mane kaime vel bite patvarke  blink.gif , si karta tiesiai i barzdos viduriuka, tai dabar sedziu piktutis ant bituciu ir su dviguba pasmakre  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,

Turbūt labai saldi esi, kad bitutės tave taip mėgsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 22, 22:44)
Turbūt labai saldi esi, kad bitutės tave taip mėgsta  biggrin.gif
nieeeko as joms atkersysiu, daug medaus suvalgysiu ir sustoresiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 22, 21:10)

Pasirodo, jam reikalingas specialus peiliukas...

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 22, 22:47)
nieeeko as joms atkersysiu, daug medaus suvalgysiu ir sustoresiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Arba įsitaisysi alergiją. biggrin.gif

O aš liūdžiu. verysad.gif Tiek laisvo laiko atsirado, o tas begėdis Epsonas neatsigavo. Nuotraukų neturiu, o be jų sunku dėlioti konkursinį.
Užtat indus suploviau, namučius sutvarikiau, vaiką pavalgydinau, pasivaikščioti išvedžiau. laugh.gif

Scrap8, tu berods, turi visą albumą apie save, jei ko nors nesupainiojau. Kažkas apie faktus, pvz., apie orchidėjas. Ar tikrai taip?
Atsakyti
Jetau, kątik baigiau klijuoti žvynukus savo darbelyje karsta.gif Tiek ilgai užtrukau, net nesitikėjau doh.gif Niu, bet svarbiausia, kad darbelis baigtas ax.gif
Atsakyti
ačiū , Irmuliuk, bet turbūt nepastebėjai,kad rašiau kelis kartus,jog jie ploni ir taip nepanaudosi, gi nesu tokia jau visai.....
tiesiog šiuos gavau priedo prie kažko nemokamai, tad ir negalima tikėtis,kad bus kažkas tokioooooo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 22, 22:55)
ačiū , Irmuliuk, bet turbūt nepastebėjai,kad rašiau kelis kartus,jog jie ploni ir taip nepanaudosi, gi nesu tokia jau visai.....
tiesiog šiuos gavau priedo prie kažko nemokamai, tad ir negalima tikėtis,kad bus kažkas tokioooooo smile.gif

Bet pamokėlėse irgi nepanašu, kad naudotų metalinius ar labai tvirtus. O peiliukas toks, tai gal su juo išties patogiau ir mažiau rizikos išpjaustyti trafaretą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 22 birželio 2008 - 23:01
Lachese, na aš nežinau, gal tikrai tavo šablonai kitokie, bet iš nuotraukos labai jau panašūs į tuos kaip filmuke. Ir Scrap8 savo bloge, atrodo, apie tokius rašo.... g.gif

Coluzzle šablonas

Aš kaip tik apie tokį svajoju. Negi tavasis tikrai toks beviltiškai plonas? doh.gif O gal jie visi tokie? g.gif
Atsakyti
as dar kas nors nores popieriaus paziureti ax.gif bijau garsiai klaust, dar vmi suseks ir mokescius paskaiciuos lotuliukas.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 06 22, 20:10)

kaip tik toki peiliuka ir naudoju, ir kilimeli turiu thumbup.gif bet kaip supratau lacheses trafaretai minksto plastiko, tikriausiai ne pjaustymams skirti smile.gif
Atsakyti