QUOTE(Eglu @ 2008 07 01, 18:24)
Mergaites, kuri is jusu isigijote knyga Scrapbooking'o enciklopedija? galzinot kiek ji mazdaug sveria?ir ar apsimoka ja tureti scrapo pradziamokslei?
Kiek sveria negaliu dabar pasakyti (paskolinau draugei), bet knyga tikrai verta demesio
As daznokai ja pavartau
QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 18:37)
Siandien tokios blogos nuotaikos, kad sakes. Neissimiegojau, nusivyliau savo konkursiniu, o dar ir nufotkinti jo nepavyko. O svarbiausia,
gavau siuntini su drabuzeliais, kurie kokiais pora dydziu man per dideli. Uzsisakiau pirma karta ir savo dydi,bet ziauriai nepataikiau.
Gero miego tau reikia
Niekas kitas taip nepagerina nuotaikos...
QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 18:44)
Labai nuliudus esu. Siunciausi is Macys Ralph Lauren pizama, kita paprastesne ir kelnes tokios dideles kad ojoj.Reiks Linutukui nesti kad ant mano subiniaus susiaurintu.
as pora kartu siunciausi rubus is ebay, visus kartus dydziai buvo kazkokia nesamone... Bet kartais internetu nusipirkti avalyne neatsispiriu, mano dydy nera taip lengva gauti. Tad pirkdama internetu visada paprasau kad ismatuotu su centimetru bato vidu
Dar gryztant prie printeriu. Puikiai suprantu, kad tie daugiafunkciniai dalykiukai neispaus superduper kokybes. Bet man reikia sios kategorijos geros prekes. Mano pusesere turi fotostudija, tad teko su ja daug kalbetis apie nuotrauku daryma ir ju kokybe. Ji niekada pati nespausdina. Kazkur Vilniuj spaustuvese. Nes netik popierius turi ytakos kokybei, bet ir dazai ir technologijos. Ji mane vis bando fotosesijoms prisikviesti. Na sakiau, jei netingi tempti aparaturos pas mano tevus, ir poto gainiotis maze po soda, prasom. Bet studijines nuotraukos ne mano skonio: atsistok cia, galva pasuk taip, ranka uzdek taip.... NUSISYPSOK.... Brrrr
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
Mano bloggas