Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 01, 14:52)
o man vakar MB taip fool.gif issireiske. Ziuredamas i mane berusiuojant kalnus knygu, ir dar uzsisakiau apie 300 nauju, paskelbe: "Ar tau neuztenka pasiziureti i nuotraukas kompe? Gaila kad digital SB neuzsimineji......mes toki skirtingi tai lyg is kitu planetu" Karts nuo karto jis taip  doh.gif issireiskia kad tikrai pasijauciu neivertinta ir nesuprasta. Kad ka darau savo seimai lieka neivertinta o tik toleruojama...skaudu tikrai. verysad.gif

Bliamba, nu net gaila, buna ir pas mus tokiu priestaravimu, bet tada daug diskuotuojam ir su barniais ir be ju, bet issiaiskinam ir stengiames itraukti vienas kita i savus pomegius. Mano MB stampino vakar, o kai pamate kaip as apskritimus reziu su fiskar, tai net akis ispute blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 15:07)
Del siuntinio nieko dar nezinau, bet manau, kad iki penktadienio bent kazka suzinosiu. Miglota, jeigu ka as uzdesiu.Parasyk man dar saskaitele uz popieriukus.
Papildyta:
Siandien tokios blogos nuotaikos, kad sakes. Neissimiegojau, nusivyliau savo konkursiniu, o dar ir nufotkinti jo nepavyko. O svarbiausia,  poster_offtopic.gif  gavau siuntini su drabuzeliais, kurie kokiais pora dydziu man per dideli. Uzsisakiau pirma karta ir savo dydi,bet ziauriai nepataikiau.  angel_sadangel.gif
Papildyta:

Matyt jam dar nera tiek drasu, del to ir nenori. Vyrai jau tokie.

aciu jei uzdetum 4u.gif o tu popieriu jau paemei, kazin ar nesusilamde keliaudamas g.gif

as vakar irgi batus gavau sau ir vaikui tai sau geri, o vaikui jau antri per dideli doh.gif as vienus jo patukus pardaviau o su sitais nezinau ka daryt, gal ir tu bandyk parduot ka is savo rubeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 01, 16:08)
Nenusimink, aš manau, kad tavo darbelis bus nuostabus, o nuotaikos neturi, nes neišsimiegojai. O rūbelių apkeisti jau nebeišeis, iš užsienio siunteisi?

Labai nuliudus esu. Siunciausi is Macys Ralph Lauren pizama, kita paprastesne ir kelnes tokios dideles kad ojoj.Reiks Linutukui nesti kad ant mano subiniaus susiaurintu.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 16:14)
Labai nuliudus esu. Siunciausi is Macys Ralph Lauren pizama, kita paprastesne ir kelnes tokios dideles kad ojoj.Reiks Linutukui nesti kad ant mano subiniaus susiaurintu.

Na va, matai. Nėra padėties be išeities. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 01, 15:54)
Mergaites, kuri is jusu isigijote knyga Scrapbooking'o enciklopedija? galzinot kiek ji mazdaug sveria?ir ar apsimoka ja tureti scrapo pradziamokslei?smile.gif

aš užsisakiau iš Scrapukės, bet dar negavau, tai niekuo negaliu padėti 4u.gif

lauramama duok skelbimą supermamoj ir parduosi mirksiukas.gif aš ir taip kelis kartus su dydžiais nepataikiau doh.gif tai įdėjau skelbimą ir pardaviau, o tada jau gudresnė buvau ir užsisakinėjau mažesnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 01, 18:24)
Mergaites, kuri is jusu isigijote knyga Scrapbooking'o enciklopedija? galzinot kiek ji mazdaug sveria?ir ar apsimoka ja tureti scrapo pradziamokslei?smile.gif

Kiek sveria negaliu dabar pasakyti (paskolinau draugei), bet knyga tikrai verta demesio thumbup.gif As daznokai ja pavartau biggrin.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 18:37)

Siandien tokios blogos nuotaikos, kad sakes. Neissimiegojau, nusivyliau savo konkursiniu, o dar ir nufotkinti jo nepavyko. O svarbiausia,  poster_offtopic.gif  gavau siuntini su drabuzeliais, kurie kokiais pora dydziu man per dideli. Uzsisakiau pirma karta ir savo dydi,bet ziauriai nepataikiau.  angel_sadangel.gif

Gero miego tau reikia 4u.gif Niekas kitas taip nepagerina nuotaikos...

QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 18:44)

as pora kartu siunciausi rubus is ebay, visus kartus dydziai buvo kazkokia nesamone... Bet kartais internetu nusipirkti avalyne neatsispiriu, mano dydy nera taip lengva gauti. Tad pirkdama internetu visada paprasau kad ismatuotu su centimetru bato vidu bigsmile.gif

Dar gryztant prie printeriu. Puikiai suprantu, kad tie daugiafunkciniai dalykiukai neispaus superduper kokybes. Bet man reikia sios kategorijos geros prekes. Mano pusesere turi fotostudija, tad teko su ja daug kalbetis apie nuotrauku daryma ir ju kokybe. Ji niekada pati nespausdina. Kazkur Vilniuj spaustuvese. Nes netik popierius turi ytakos kokybei, bet ir dazai ir technologijos. Ji mane vis bando fotosesijoms prisikviesti. Na sakiau, jei netingi tempti aparaturos pas mano tevus, ir poto gainiotis maze po soda, prasom. Bet studijines nuotraukos ne mano skonio: atsistok cia, galva pasuk taip, ranka uzdek taip.... NUSISYPSOK.... Brrrr doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 07 01, 16:34)
Na sakiau, jei netingi tempti aparaturos pas mano tevus, ir poto gainiotis maze po soda, prasom. Bet studijines nuotraukos ne mano skonio: atsistok cia, galva pasuk taip, ranka uzdek taip.... NUSISYPSOK.... Brrrr doh.gif  lotuliukas.gif

Tai kad sunkiausiai ir yra - gainiotis po sodą ir gaudyt.
Iš 100 gal 1 gera ir gaunas verysad.gif
Turiu topinių savo murzės nuotraukų thumbup.gif
Gaila nemačiau ką taip reikėjo valgyt, kad toks juodas veidas būtų ...
Džiugu kad nufotkinau ...

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 01, 17:12)
Tai kad sunkiausiai ir yra - gainiotis po sodą ir gaudyt.
Iš 100 gal 1 gera ir gaunas  verysad.gif
Turiu topinių savo murzės nuotraukų  thumbup.gif
Gaila nemačiau ką taip reikėjo valgyt, kad toks juodas veidas būtų ...
Džiugu kad nufotkinau ...

Na ir aš turiu tokių geruliškų. Manau kelias paskrapinti prisiminimui
Papildyta:
Na ne sode bet tokia nieko
Pusryčių metas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 01, 17:33)

nu nerealiai. As nesu maciusi tokios grazios ir nerealiai juokingos vaiko nuotraukos. Nu ir rimta ir juokinga lotuliukas.gif . Man tokias nuotraukas pamacius iskart deliojasi SB puslapis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 01 liepos 2008 - 16:36
Na dabar ir galvoju ar tik nereiktų ir prie šios nuotraukos prisėsti ir šį tą sukurpti. Pavadinimas irgi kažkaip jau sugalvotas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kristi13 na ir grazi tavo murzule 4u.gif Pamacius tas kasytes wub.gif Maniskei nei pro kur nei surisi, nei ysegsi ka verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 07 01, 12:42)
O aš tai pati tag'us dariausi blush2.gif
kokie kruopstuciai ir grazuciai thumbup.gif
Jau yra 9 tema pioneer.gif Jei kas turit kokių dar neįdėtų nuorodų, tai sakykit - dar galiu koreguoti savo žinutę
aciuks grazus namuciai mirksiukas.gif
QUOTE(remini @ 2008 07 01, 13:11)
koks fainas daigciukas, reiks pasidometi g.gif , gal ir nieko toki tureti ax.gif
QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 16:14)
galiu pabandyti, bet jai sakai kad 2 numeriais, tai gali buti neimanoma ax.gif
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 01, 17:33)
Na ne sode bet tokia nieko
Pusryčių metas:
nu panelytes grozis, net mozotas veidukas tinka bigsmile.gif
Atsakyti