Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

Lauramama, gal girdet kas del siuntinio? nes bijau, kad kai isvaziuosiu 5dieni atostogaut, tai jus turesit per mane laukti kol susimokesiu unsure.gif
Papildyta:
kokius grozius radau wub.gif ir prisiminiau, kad kazkuri is musu muiliukus irgi gamina, tai sugalvojau imest pasigrozet mirksiukas.gif

user posted image user posted image

Atsakyti
Pabaigiau klijus, kuriais nuotraukas priklijuodavau ...
Neberandu nei vienoje iš Lietuvos internetinių parduotuvių.
Prisipažinkit kuri visus išpirko biggrin.gif

Kuom nuotraukas klijuot ?

Atsakyti
Sveikos skrapholikės. Na štai ir aš bandysiu vėl prie jūsų prisijungti po trumpalaikių atostogų Palangoje. Na ir prisiplepėjot vis dar nespėju visko perskaityti.
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 01, 14:27)
Pabaigiau klijus, kuriais nuotraukas priklijuodavau ...
Neberandu nei vienoje iš Lietuvos internetinių parduotuvių.
Prisipažinkit kuri visus išpirko  biggrin.gif

Kuom nuotraukas klijuot ?

Aš tai HENZO firmos lipdukais iš fotoprekių parduotuvės

Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 07 01, 14:20)
Lauramama, gal girdet kas del siuntinio? nes bijau, kad kai isvaziuosiu 5dieni atostogaut, tai jus turesit per mane laukti kol susimokesiu  unsure.gif

Lauramama ir man rūpi kaip sekasi su tuo siuntinuku ax.gif
Atsakyti
Viskas merginos, man ragai.... Pabaigiau užsakymą ir prisėdau prie scrap.... Ir ką jūs sau galvojat: stumdžiau stumdžiau, dėliojau dėliojau...O MB ir sako, o tai mes tą užsakymą gabensim šiandien į Vilnių? Argi tau ne deadline'as?
Viskas viskas...Ačiū už palaukimą, padrąsinimą, tačiau aš šį kartą pasiduodu. Iš skausmo verkia širdis, taip norėjau sudalyvauti konkurse...Na, bet aš tą darbą visvien padarysiu ir jums parodysiu. Žinoma, kai išsimiegosiu...

Geros dienos ir iki pasimatymo.

justess22 tag'ai superiniai bigsmile.gif

Labanakt....
oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

P.s. susirgau nemiga ir scrapalige....
Atsakyti
Mergaitės, o aš dar nepadariau.... Šianakt visai nemiegojau turiu atiduoti jau šiandien užsakymą vieną... Tai ką dabar daryti??? Ar galiu dar šiandien iki pietų siųsti svo darbą? Please... cray.gif cray.gif Labai noriu....

palauksiu, as irgi noriu kad daugiau is musu bendrautu 4u.gif Ar spesi iki nakties?
Tosk dėl printerio tai galiu pasakyti, kad nei vienas tau normalių nuotraukų nespausdins schmoll.gif pas mane irgi "navarotnas" toks, kur ir skaneris ir printeris ir kopijuoklis. kol dar nebuvome nusipirkę spec. nuotraukoms printeriuko, tai spausdinom tuo, bet jo spausdintų foto kokybė nelabai schmoll.gif

Tokie padarai kurie viska daro: spausdina, skanuoja, nuotraukas gamina, ir espresso padaro lotuliukas.gif niekados nebuna geros kokybes.
O aš vakar vistiek tada neužmigau... Ir pieno gėriau ir vėl prie kompo sėdėjau, kol galiausiai apie 4 val. ryto užmigau... Tai šiąnakt tik 2,5 val. tepamiegojau... Bet kas keisčiausiai, kad dabar visai miego nenoriu thumbup.gif Aišku, įdomu, kas bus vėliau biggrin.gif

Scrap-insomnike tapai ir tu. Aprasei mano beveik kasdienine busena, o dar palauk kol atsiras vaiku ir negalesi pamiegot o turesi but zvali blink.gif ...kankyne tada isvis.
KAS MAN LABAI VAKAR APTIKO TAI MB PALAIKYMAS. JAM PATIKO MANO DARBAS IR NET NENERVINO MANES KAD NEGALIU MIEGOTI. CIA JAU PASIEKIMAS.

o man vakar MB taip fool.gif issireiske. Ziuredamas i mane berusiuojant kalnus knygu, ir dar uzsisakiau apie 300 nauju, paskelbe: "Ar tau neuztenka pasiziureti i nuotraukas kompe? Gaila kad digital SB neuzsimineji......mes toki skirtingi tai lyg is kitu planetu" Karts nuo karto jis taip doh.gif issireiskia kad tikrai pasijauciu neivertinta ir nesuprasta. Kad ka darau savo seimai lieka neivertinta o tik toleruojama...skaudu tikrai. verysad.gif
geriau man sekasi DIGITAL.....o su digital nenoriu dalyvauti, nors scrapuke yra pažymėjusi ,kad galima....

galima, gi is digital galima replikuoti ir su popierium 4u.gif
justess: grazus taloneliai wub.gif
LINUTUK: ar gali sukurt nauja tema (as per daug "ant lekstes" turiu siuo momentu: vaikai pabudo o as juos ignoruoju)?
Zirafos sese: gavau darbely; su Word'u man atidare.
lauramama: gavau irgi, bet prasau kad siuskite tik po tris foto: viena pagrindine ir 2 is arciau, as parinksiu kurios geriausios, OK?
kristi13: sveika grizus 4u.gif
Atsakyti
merginos letinam tempa blink.gif , ba tik vakare galesiu tema atidaryti nauja, turiu siuti, kaimyne tuojau ant galvos uzlips lotuliukas.gif , nuo sestadienio turiu jos kelnes o dar nepataisiau, lakstau uodega pakelus tik ka su panelem is kino parsivilkau ax.gif , uzkandau, kavos isipyliau ir varau siuti, taip kad

lotuliukas.gif letinam tempa iki vakaro, mars skrepinti lotuliukas.gif

ar tikrai grieztai atrodau? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 01, 14:52)
lauramama: gavau irgi, bet prasau kad siuskite tik po tris foto: viena pagrindine ir 2 is arciau, as parinksiu kurios geriausios, OK?

As atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Jau yra 9 tema pioneer.gif Jei kas turit kokių dar neįdėtų nuorodų, tai sakykit - dar galiu koreguoti savo žinutę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 01 liepos 2008 - 14:31
Mergaites, kuri is jusu isigijote knyga Scrapbooking'o enciklopedija? galzinot kiek ji mazdaug sveria?ir ar apsimoka ja tureti scrapo pradziamokslei?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 01, 15:52)
Scrap-insomnike tapai ir tu. Aprasei mano beveik kasdienine busena, o dar palauk kol atsiras vaiku ir negalesi pamiegot o turesi but zvali blink.gif ...kankyne tada isvis.

O aš apie vaikutį jau pasvajoju rolleyes.gif Labai norėčiau rolleyes.gif Tik MB dar nelabai nori smile.gif
Atsakyti
Del siuntinio nieko dar nezinau, bet manau, kad iki penktadienio bent kazka suzinosiu. Miglota, jeigu ka as uzdesiu.Parasyk man dar saskaitele uz popieriukus.
Papildyta:
Siandien tokios blogos nuotaikos, kad sakes. Neissimiegojau, nusivyliau savo konkursiniu, o dar ir nufotkinti jo nepavyko. O svarbiausia, poster_offtopic.gif gavau siuntini su drabuzeliais, kurie kokiais pora dydziu man per dideli. Uzsisakiau pirma karta ir savo dydi,bet ziauriai nepataikiau. angel_sadangel.gif
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 07 01, 16:02)
O aš apie vaikutį jau pasvajoju  rolleyes.gif Labai norėčiau  rolleyes.gif Tik MB dar nelabai nori  smile.gif

Matyt jam dar nera tiek drasu, del to ir nenori. Vyrai jau tokie.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 16:06)
Del siuntinio nieko dar nezinau, bet manau, kad iki penktadienio bent kazka suzinosiu. Miglota, jeigu ka as uzdesiu.Parasyk man dar saskaitele uz popieriukus.
Papildyta:
Siandien tokios blogos nuotaikos, kad sakes. Neissimiegojau, nusivyliau savo konkursiniu, o dar ir nufotkinti jo nepavyko. O svarbiausia,  poster_offtopic.gif  gavau siuntini su drabuzeliais, kurie kokiais pora dydziu man per dideli. Uzsisakiau pirma karta ir savo dydi,bet ziauriai nepataikiau.  angel_sadangel.gif

Nenusimink, aš manau, kad tavo darbelis bus nuostabus, o nuotaikos neturi, nes neišsimiegojai. O rūbelių apkeisti jau nebeišeis, iš užsienio siunteisi?
Atsakyti