Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(irmulia @ 2008 07 01, 10:50)
Labas rytas  biggrin.gif

tai kagi reikės apsilankyti  bigsmile.gif  ir prašluoti lentynas, jei dar liko po Eglu apsilankymo hihihi.gif  O čia ta parduotuvė, kur Savanorių pr.? ar kur kitur buvai?

Man regis jinai rašė, kad kažkur Žukausko g. smile.gif
Atsakyti
Siūlau apie naujus namučius pasirūpinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 07 01, 09:50)
Labas rytas  biggrin.gif

tai kagi reikės apsilankyti  bigsmile.gif  ir prašluoti lentynas, jei dar liko po Eglu apsilankymo hihihi.gif  O čia ta parduotuvė, kur Savanorių pr.? ar kur kitur buvai?

laba ryta 4u.gif
parduotuve Zukausko g., salia Banginio.Zukausko pradzioje, ten tikrai tag'u l.daug.
Dar tokiu pardziu yra pasilaiciuose tarp juozapo pasazo ir maximos, vienuolio g. ir dar kazkur bet nepamenu
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 01, 11:45)
Siūlau apie naujus namučius pasirūpinti mirksiukas.gif

Reikia patyrusiu prasyt, scrapukes ar linutuko
Atsakyti
remini, norėjau paklausti dėl to Canon nuotraukų spausdintuvo... kokio formato ten nuotraukėles galima spausdinti ir kokia gaunasi vienos foto savikaina?

Eglu, niu kaip tau pasisekė tokius lobius užmatyti wub.gif

O aš tai pati tag'us dariausi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 07 01, 12:42)
remini, norėjau paklausti dėl to Canon nuotraukų spausdintuvo... kokio formato ten nuotraukėles galima spausdinti ir kokia gaunasi vienos foto savikaina?

user posted image

Justess, kokie gražūs! 4u.gif Niekada nepagalvočiau, kad jie nėra pirkti.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 07 01, 11:42)

user posted image

Oij kokie grazus..o kaip tu padarei tuos meskiukus skirtingu spalvu ir bantukus?nes meskiu skylamusi ir as turiu, tik va butu idomu kaip taip padaryti?ismusus -klijavai?
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 01, 13:02)
Oij kokie grazus..o kaip tu padarei tuos meskiukus skirtingu spalvu ir bantukus?nes meskiu skylamusi ir as turiu, tik va butu idomu kaip taip padaryti?ismusus -klijavai?

Taip, išmušiau iš skirtingų spalvų popieriaus meškiukus, juos su dvipuse lipnia priklijavau prie pagrindo ir kaspinukus iškirpus irgi priklijavau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 01 liepos 2008 - 12:06
QUOTE(justess22 @ 2008 07 01, 12:42)

ten 10x15, kai Topo centre buvo akcija, tai pirkom už 299 lt, bet esu labai patenkinta thumbup.gif na kaina gaunasi apie 80-90 cnt už nuotrauką, žiūrint už kiek pirksi popierių ax.gif dažų keisti nereikia, tiesiog perki kasetę su popierium ir įdedi, o paskui jau spausdini mirksiukas.gif pats procesas labai juokingas, kaip tą popierių į visas puses sukioja bigsmile.gif kai pažiūrėjau, kad fotodaryklose (na ne internetinėse, kur laukt ilgai reikia) kaina apie 1,20 lt, tai manau tikrai apsimoka. Juolab, kad pastoviai tai nespausdinu. na nebent proga kokia (smagu svečiams duoti atminimą, kai dar įspūdžiai neatšalę), o kai jau labai daug reikia ir neskubu, tai užsakau internete.
va toks:
http://www.topocentr...y-es-1-dye.html
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 07 01, 12:04)
Taip, išmušiau iš skirtingų spalvų popieriaus meškiukus, juos su dvipuse lipnia priklijavau prie pagrindo ir kaspinukus iškirpus irgi priklijavau 4u.gif

super thumbup.gif reiks ir man ka nors panasaus pabandyti:)
Atsakyti
Turiu prašymą į stipriai draugaujančias su photoshopu blush2.gif
Gal galit padėt pls.
Turiu vieno žmogiuko nuotrauką, reik jį iš ten iškirpt ir perkelti ant trinkelėmis, ar plytelėmis grįsto tako doh.gif
Busiu begalo dėkinga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 01 liepos 2008 - 12:34
QUOTE(justess22 @ 2008 07 01, 11:42)

saunuole, labai labai grazu wub.gif
Atsakyti