Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 02:56)
Babyface, as kaip skrapolicininke ir tau ispejima duodu eiti miegoti  lotuliukas.gif

Klausau pioneer.gif Einu bandyt uzmigti unsure.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Mergaitės, o aš dar nepadariau.... Šianakt visai nemiegojau turiu atiduoti jau šiandien užsakymą vieną... Tai ką dabar daryti??? Ar galiu dar šiandien iki pietų siųsti svo darbą? Please... cray.gif cray.gif Labai noriu....
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 01, 08:14)
cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif
Mergaitės, o aš dar nepadariau.... Šianakt visai nemiegojau turiu atiduoti jau šiandien užsakymą vieną... Tai ką dabar daryti??? Ar galiu dar šiandien iki pietų siųsti svo darbą? Please... cray.gif  cray.gif Labai noriu....

Manau, kad Scrapuke ir kitos merginos nepriestaraus ir palauks tavo darbelio 4u.gif As tai labai noreciau, kad konkurselyje butu galima balsuot uz kuo daugiau darbeliu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tosk dėl printerio tai galiu pasakyti, kad nei vienas tau normalių nuotraukų nespausdins schmoll.gif pas mane irgi "navarotnas" toks, kur ir skaneris ir printeris ir kopijuoklis. kol dar nebuvome nusipirkę spec. nuotraukoms printeriuko, tai spausdinom tuo, bet jo spausdintų foto kokybė nelabai schmoll.gif jei mažesnes darai, tai dar nieko (aišku popieriaus gero reikia), bet jos liejasi, ilgai džiūsta, o vėliau blunka doh.gif užtat mes pirkom CANON spec nuotraukom, kur be dažų, o su plėvelėm, tai spausdina super thumbup.gif geriau nei laboratorijoj mirksiukas.gif tik aišku formatas vienas verysad.gif
Relija mes tikrai palauksim tavo darbelio mirksiukas.gif juk kuo daugiau, tuo linksmiau drinks_cheers.gif
visoms geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 01, 07:14)
cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif
Mergaitės, o aš dar nepadariau.... Šianakt visai nemiegojau turiu atiduoti jau šiandien užsakymą vieną... Tai ką dabar daryti??? Ar galiu dar šiandien iki pietų siųsti svo darbą? Please... cray.gif  cray.gif Labai noriu....

Taigi, Scrapuke vis tiek dabar liuliuka daro, taip kad pirmyn, daryk.O as miegu tai ne tas zodis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 08:53)
O as miegu tai ne tas zodis  doh.gif

Įkalk kavos biggrin.gif
O aš vakar vistiek tada neužmigau... Ir pieno gėriau ir vėl prie kompo sėdėjau, kol galiausiai apie 4 val. ryto užmigau... Tai šiąnakt tik 2,5 val. tepamiegojau... Bet kas keisčiausiai, kad dabar visai miego nenoriu thumbup.gif Aišku, įdomu, kas bus vėliau biggrin.gif
Atsakyti
ačiū, o aš dar baiginėju savo užsakymą ir visom priemonėm genu miegą tolyn...
O darydama svajoju kaip darau scrap. Oi, na viskas, lėkiu dirbt.
Atsakyti
scrapoholizmas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 07 01, 08:34)
scrapoholizmas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

BAISU.BET KAS MAN LABAI VAKAR APTIKO TAI MB PALAIKYMAS. JAM PATIKO MANO DARBAS IR NET NENERVINO MANES KAD NEGALIU MIEGOTI. CIA JAU PASIEKIMAS.
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės...
laukiu jūsų konkursėlio labai. Gaila kol kas nedalyvauju, nors tikrai norėjau....Irgi esu labai užsivertusi darbais. Ir nemėgstu daryti darbo( kalbu apie konkursinį), kuris būtų padarytas "ant greitųjų". Ir šiaip, jau rašiau, kad kol kas geriau man sekasi DIGITAL.....o su digital nenoriu dalyvauti, nors scrapuke yra pažymėjusi ,kad galima....O aš pati sau pasakiau, kad tik gyvus darbelius konkursui darysiu.
Bet aš kol kas esu jūsų palaikymo grupė, thumbup.gif ir patyliukais kada būtinai pasidarysiu darbelį apie save "asmenybė", nes noriu, kad ir mane pažintumėte....... ax.gif ax.gif
Tikiuosi, kad balsuoti galėsiu....... g.gif gossip.gif photo.gif lens.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Relija, tu tik daryk darbelį. aišku, kad palauksim. Kuo daugiau, tuo įdomiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 30, 20:04)
Babyface, Irmulia: zinokit tose parduotuvese tag'u, Kit ir visokiu niekuciu labai daug...ir visokiu po daug vienodu kartojasi...kai atejau i parduotuve man pardaveja atnese visa maisa, toki dideli, dydzio kaip vos ne bulviu:) Taip kad kas turit galimybiu, tai galit nueiti i tokias..ju daug kur yra..ten ir albumu yra acid free..daug uzrasu knygeliu ir t.t.t

Labas rytas biggrin.gif

tai kagi reikės apsilankyti bigsmile.gif ir prašluoti lentynas, jei dar liko po Eglu apsilankymo hihihi.gif O čia ta parduotuvė, kur Savanorių pr.? ar kur kitur buvai?
Atsakyti