Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(Tosk @ 2008 06 30, 21:15)
Man patinka dabar Canon Pixma MP970 (ten naudoja 7spalvu patroniukus).

Atkreipk dėmesį dar į patroniukų kainas mirksiukas.gif
Man nuotraukas spauzdintis su savo per brangu verysad.gif
Kai vienas patroniukas apie 50 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 30 birželio 2008 - 20:33
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 01, 00:02)
Atkreipk dėmesį dar į patroniukų kainas  mirksiukas.gif
Man nuotraukas spauzdintis su savo per brangu  verysad.gif
Kai vienas patroniukas apie 50 lt

Kalba eina ne apie standartines nuotraukas (tokias mes uzsisakom internetu). Bet mes megejai atsispausdinti A4 nuotraukas ir ysireminti. Kelias dideles tai spausdinom pas mb mama (pas ja A3 formata printina). O kadangi dabar veza mano smegenines sb, tai noris ir netradiciniu dydziu nuotrauku. Pries pora savaiciu bandziau uzsisakyti internetu, bet likau nusivylusi, tad norisi paciai. Scrapukes nurodytos nuotrauku laboratorijos nebandziau, nes del keliu nuotrauku neuzsisakinesiu is JAV, o daugiau tai svoris iskarto ir aisku tas 200nok barjeras.
Atsakyti
Mergos, ko nemiegat? blink.gif
Papildyta:
Gal jūs man patartumėt, kokiu formatu geriausia scrap8 siųsti aprašymą? Nes noriu siųst liet.k., bet jos emailas gali neiššifruot....
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 01, 01:02)
Mergos, ko nemiegat?  blink.gif
Papildyta:
Gal jūs man patartumėt, kokiu formatu geriausia scrap8 siųsti aprašymą? Nes noriu siųst liet.k., bet jos emailas gali neiššifruot....

As tai vorde siunciau praeita karta.
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 30, 22:04)
Babyface, Irmulia: zinokit tose parduotuvese tag'u, Kit ir visokiu niekuciu labai daug...ir visokiu po daug vienodu kartojasi...kai atejau i parduotuve man pardaveja atnese visa maisa, toki dideli, dydzio kaip vos ne bulviu:) Taip kad kas turit galimybiu, tai galit nueiti i tokias..ju daug kur yra..ten ir albumu yra acid free..daug uzrasu knygeliu ir t.t.t

Gaila, kad cia Vilniuj, o ne Klaipedoj verysad.gif
Mane kazko nemiga kankina verysad.gif Nuejau i lova kokia 23 val., bet iki siol prasivarciau, akys stacios ir neina uzmigt... Visokios mintys lenda, nera nuotaikos visai... verysad.gif Tai galvoju, geriau prisesiu prie kompiuterio, nes nebegaliu taip vartytis lovoj ir neuzmigti... unsure.gif Nemegstu tos busenos unsure.gif
Atsakyti
O istikruju, kodel jus nemiegat.As jau link pabaigos, liko kelios detales ir aprasymas, kuri rasysiu rytoj sviezia galva.Taip pat reiks ir fotkint rytoj ryte, prie sviesos.Taip kad uzdelsiau iki liepos 1d blush2.gif
Atsakyti
lauramama, džiugu drinks_cheers.gif thumbup.gif
babyface, teisingai darai - aš irgi kai nemiga užeina, ateinu prie kompo ir sėdžiu, kol pavargstu, tada griūnu ir užmiegu. Neliūdėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 01, 01:05)
Gaila, kad cia Vilniuj, o ne Klaipedoj  verysad.gif
Mane kazko nemiga kankina  verysad.gif Nuejau i lova kokia 23 val., bet iki siol prasivarciau, akys stacios ir neina uzmigt... Visokios mintys lenda, nera nuotaikos visai...  verysad.gif Tai galvoju, geriau prisesiu prie kompiuterio, nes nebegaliu taip vartytis lovoj ir neuzmigti...  unsure.gif Nemegstu tos busenos  unsure.gif

Gal tu per daug info is interneto prisiziurejai, isgerk arbatos ir mauk nuo kompo, nes isvis neuzmigsi, reikia smegenim pailseti. As tai rytoj darbe miegosiu tikriausiai ant stalo prie kompo
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 01, 01:07)
lauramama, džiugu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
babyface, teisingai darai - aš irgi kai nemiga užeina, ateinu prie kompo ir sėdžiu, kol pavargstu, tada griūnu ir užmiegu. Neliūdėk  4u.gif

Aga, ir man dziugu. Jau galvojau pasuoti, bet issigandau MB gun_smilie.gif
Kai grizo po treniruotes vos is koto neisvirto,kai pamate kiek as cia prisiskrapinau. Rytoj po darbo griusiu miegoti, o paskui reiks scrapo atliekas likviduoti.

Papildyta:
Jau labai pavargau ziureti i savo darba, jis man tiesiog jau nusibodo, daryt idomu, bet kuo toliau tuo labiau nervina rezultatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 01, 01:11)
Aga, ir man dziugu. Jau galvojau pasuoti, bet issigandau MB  gun_smilie.gif
Kai grizo po treniruotes vos is koto neisvirto,kai pamate kiek as cia prisiskrapinau. Rytoj po darbo griusiu miegoti, o paskui reiks scrapo atliekas likviduoti.

lotuliukas.gif Vajė, kaip tu šiandien karingai nusiteikusi. laugh.gif ph34r.gif
Atsakyti
Visom nemieganciom - mars miegoti, o mieganciom - saldziu!
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 01, 01:13)
lotuliukas.gif  Vajė, kaip tu šiandien karingai nusiteikusi.  laugh.gif  ph34r.gif

Ne as. As cia savo MB pavaizdavau su Embossing heat gun hihihi.gif
Papildyta:
Labanakt, einu dirbti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 01 liepos 2008 - 00:15
lauramama, tai dėl įtampos tas darbelis tau toks jau pobjauris atrodo. Ramios tau nakties ir lengvos darbo dienos ryt.
Labos visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 01, 01:16)
lauramama, tai dėl įtampos tas darbelis tau toks jau pobjauris atrodo. Ramios tau nakties ir lengvos darbo dienos ryt.
Labos visoms.  4u.gif

Jau, pabaigiau savo menus karsta.gif Miegot ploja.gif
Babyface, as kaip skrapolicininke ir tau ispejima duodu eiti miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti