Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 30, 19:45)
Minejai,kad desi tik 2-3diena, jei iki to leisit man atsiusti,tai tada dalyvausiu, jei ne, tai paskui kada nors pasirodysiu, truputi per daug uzsigriebiau.O nakti manau nufotkintas, jis nebus tinkamas siusti.

Praejusio konkurso nugaletojos privilegija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 30, 17:38)

As nenoriu privilegiju.Stengsiuosi suspeti, nesiseka man su tais popieriais, per mazai as ju turiu.O dar formata pasirinkau didesni doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 30 birželio 2008 - 16:45
QUOTE(Tosk @ 2008 06 30, 09:38)

ne privilegija o pareiga netgi. Pati paskelbei tema tai turi pasirodyti kaip ja tau realizuot pasiseke.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 30, 16:36)
Relija, nuostabus pakvietimai wub.gif Labai ismoningai sugalvota, bet tuo paciu ir paprastai atrodo. Na tokia elegancija dvelkia. Jei man reiketu kada tokio dalyko, tikrai jau zinau kur kreipciausi ax.gif Bet kad jokiu veseliu, krykstynu nenusimato doh.gif

uch, merginos, net nežinau kaip dėkoti 4u.gif O jei ko prireiktų - visada prašom, tikrai mielai padirbėsiu mirksiukas.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 30, 16:44)
relija: tikrai suzaveta likau tavo pakvietimais ir kruopstumu. Net nuotraukos- pateikimas darbeliu profesonalumu spindi 4u.gif

Labai malonu būti įvertintai, bet labiausiai smagu tai girdėti iš talentingų žmonių aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
VISOMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir dar scrap8 ne tik iš tų dviejų merginų, bet ir iš manęs dar turi sulaukti darbelio, tik jei aš atsiųsiu naktį bus gerai? Pala, juk pas tave tada bus diena, a ne?
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 30, 17:32)
manau, kad tikrai niekas neprieštaraus, extra atvejis, tikrai palauksim, kol padarysi.  4u.gif

Tikrai neprieštarauju, manau, lauramamos būtinai turim palaukti, juk kaip scrap8 rašė, tai jos tema
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 30, 18:12)
trumpam uzbegau i parduotuve Geri drabuziai..ir paziurekit ko ten radau... biggrin.gif http://public.fotki....-js/lobynelis2/
Papildyta:

Oho, niu nieko sau lobynelis bigsmile.gif Ir sekasi gi zmonem tokiu lobiu netycia aptikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 30, 18:04)
Tikrai neprieštarauju, manau, lauramamos būtinai turim palaukti, juk kaip scrap8 rašė, tai jos tema

As labai labai pasistengsiu, kad nereiketu laukti. Supaprastinau savo pirmini varianta, nes uzsikapstysiu kitaip. Ir jis man beveik labiau patikti pradeda unsure.gif
Na, bet nesusireiksminu ir einu toliau dirbti, bukit aplankytos yu.gif
Atsakyti
Niekaip negaliu issrinkti printerio verysad.gif Kuo labiau dairuos, tuo labiau auga kaina. Pradzioj galvojau gal uz 1500NOK, praeita savaite masciau kad ir 2000NOK nera taip jau daug, o siandien patiko uz 3200NOK. O finale tai, kad as neturiu tiek kad ta patinkanti nusipirkti doh.gif Kazkaip teks mazint norus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 30, 16:12)
Siandien buvau uzsakineti torto Zukausko g...ir trumpam uzbegau i parduotuve Geri drabuziai..ir paziurekit ko ten radau... biggrin.gif http://public.fotki....-js/lobynelis2/

Na ir grobis blink.gif nieko sau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 30, 20:18)
Niekaip negaliu issrinkti printerio verysad.gif Kuo labiau dairuos, tuo labiau auga kaina. Pradzioj galvojau gal uz 1500NOK, praeita savaite masciau kad ir 2000NOK nera taip jau daug, o siandien patiko uz 3200NOK. O finale tai, kad as neturiu tiek kad ta patinkanti nusipirkti doh.gif  Kazkaip teks mazint norus verysad.gif

Žinai, tu pagalvok ką norėsi su juo daryti ir tada rinkis, ne visada reikia tam tikrų funkcijų. Pvz. tas kur aš pirkau trimis šimtais litų pigesnis buvo už kitą tokį patį, kuris spausdina per abi puses ir turi faksą. Na, tai man tos funkcijos nebuvo reikalingos ir aš nusipirkau savąjį.... Tiesiog tvirtai nuspręsk ko tau reiks iš to aparato...
Atsakyti
Išsiunčiau assa.gif
Scrapuke ar gavai ?

QUOTE(Tosk @ 2008 06 30, 20:18)
Niekaip negaliu issrinkti printerio verysad.gif

Žinai, aš įsikišiu ... MB su technika darbuojasi. Dirba norvegams. Jau minėjau ...
Tai ta kompanija tik ekstra atveju techniką perkasi vietoje. Didžioji dalis eina iš Lietuvos, Lenkijos ...
Jei ką išsirinktum Lietuvoje, aš gal padėčiau pristatyti iki Norge blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 30 birželio 2008 - 19:44
Babyface, Irmulia: zinokit tose parduotuvese tag'u, Kit ir visokiu niekuciu labai daug...ir visokiu po daug vienodu kartojasi...kai atejau i parduotuve man pardaveja atnese visa maisa, toki dideli, dydzio kaip vos ne bulviu:) Taip kad kas turit galimybiu, tai galit nueiti i tokias..ju daug kur yra..ten ir albumu yra acid free..daug uzrasu knygeliu ir t.t.t
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 30, 23:09)
Žinai, tu pagalvok ką norėsi su juo daryti ir tada rinkis, ne visada reikia tam tikrų funkcijų. Pvz. tas kur aš pirkau trimis šimtais litų pigesnis buvo už kitą tokį patį, kuris spausdina per abi puses ir turi faksą. Na, tai man tos funkcijos nebuvo reikalingos ir aš nusipirkau savąjį.... Tiesiog tvirtai nuspręsk ko tau reiks iš to aparato...

Noriu geru nuotraukyciu 4u.gif Bet man reikia ir skenerio, ir kopijavimo galimybes (nes mb prisiprasyti tiesiog beviltiska). Man patinka dabar Canon Pixma MP970 (ten naudoja 7spalvu patroniukus). Iki profesonalaus printerio man tik pasvajot lotuliukas.gif Kaip manai sis modelis, ar geras???

QUOTE(Sanrita @ 2008 06 30, 23:12)
Žinai, aš įsikišiu ... MB su technika darbuojasi. Dirba norvegams. Jau minėjau ...
Tai ta kompanija tik ekstra atveju techniką perkasi vietoje. Didžioji dalis eina iš Lietuvos, Lenkijos ...
Jei ką išsirinktum Lietuvoje, aš gal padėčiau pristatyti iki Norge  blush2.gif

Aciu uz nora pagelbeti 4u.gif Bet matai visa technika mes perkam su draudimais is parduotuviu. Vistik namuose yra monstriukas, kuris karts nuo karto patvarko technika, o tuomet taisymai mums nieko nekainuoja, o jei nepataisoma - gaunam nauja.
Atsakyti