Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(Miglota @ 2008 06 30, 15:42)
o zirafos sese labai grazi  smile.gif

blink.gif mega_shok.gif Tikrai? Vos nenuvirtau nuo kėdės po tokių žodžių biggrin.gif Ačiū. 4u.gif

Na gerai, merginos, plepėti smagu, bet darbai laukia... Kadangi raideles-bulvytes suvalgiau, teks eit klijuot kitas. Einu priklijuosiu ir išsiųsiu jau savo konkursinį. Gana jau marinuoti. biggrin.gif pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 30 birželio 2008 - 15:04
ačiū visoms už komentarus 4u.gif

aš ir noriu į meet'ą verysad.gif suerzinot dabar visas, tai pavydim labai labai... ax.gif na gal reiks organizuot? bet vasarą gali visos išsilakstyti, negi lauksim rudens? g.gif

zirafos sese raideles iš bulvių darai? kaip įdomu, gal pasirodyk? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 30, 16:05)
zirafos sese raideles iš bulvių darai?

hihihi.gif ji jas tik valgo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 30, 15:34)
relija..... wow, kooooks grožis....  wub.gif  Pasirodo, dar vieną auksarankę turime...  wub.gif  (kitos dvi - irmulia ir justess  wub.gif )
Papildyta:

blush2.gif 4u.gif O čia tai dėjai. Na, man tikrai geresnio komplimento už tokį negali būti...
Labai malonu ir gera. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 30, 16:05)
zirafos sese raideles iš bulvių darai? kaip įdomu, gal pasirodyk?  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Čili picerija daro. Kur jau man, "kulinarei"... lotuliukas.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 06 30, 16:16)
hihihi.gif ji jas tik valgo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Kas lieka po vaiko biggrin.gif

QUOTE(relija @ 2008 06 30, 16:17)
blush2.gif  4u.gif  O čia tai dėjai. Na, man tikrai geresnio komplimento už tokį negali būti...
Labai malonu ir gera. Ačiū

Tu verta tokių komplimentų.

Remini ir visos kitos, na tikrai nelauksim mes rudens. Arba po darbo, arba per išeigines kokias ilgas susimytintume? Juk LT nemažai ilgų išeiginių. biggrin.gif
Atsakyti
Na ir pripliurpet tongue.gif

Relija, nuostabus pakvietimai wub.gif Labai ismoningai sugalvota, bet tuo paciu ir paprastai atrodo. Na tokia elegancija dvelkia. Jei man reiketu kada tokio dalyko, tikrai jau zinau kur kreipciausi ax.gif Bet kad jokiu veseliu, krykstynu nenusimato doh.gif

Remini malonu susipazinti 4u.gif Sauni ideja, bet kaip ir kitoms uzkliuvo pavadinimas ax.gif Puikios svajones thumbup.gif
Atsakyti
relija: tikrai suzaveta likau tavo pakvietimais ir kruopstumu. Net nuotraukos- pateikimas darbeliu profesonalumu spindi 4u.gif
remini: gerai kad pasirinkai ana siusti, jis labiau subrendes, moteriskas. Sis man toks zaismingas, ...labiau vaikiskas ax.gif Labai kliuna visokiausiu spalvu misraine...per daug. Kadangi foto ir paveiksliukai turi margumo/rasto, su tokiu margu pamurzintu fonu susilieja. Buciau klijavus ant vienspalvio pagrindo su keliais minimaliais papuosalais. Uzrasas man irgi toks "pamozotas", graziau butu iseja ar iskirptom raidem ar kokiais traferetais. Pati ideja, pateigt savo svajoniu objektus man labai patiko.
Eglu: del mini siuvimo masineliu labai patariu kad nepirk, tikrai nusivilsi. JAV forumuose si klausima vis paklausia ir visi taip pat atsako kad tos mini uz 10-15 dol. nevertos nei 1 dol. SB reikia tikros, suaugusiem sunkesnios masinos. Patariu nusipirkti plonesniu adatu masinai-jos greitai nudilsta varant per storesni popieriu kaip ta cardstock. Taip pat venk adata varyt pro tas vietas kur suklijuota popierius-adata uzstringa ir klijais apsinesa. Taip pat praktikuokis pries siunant ant originalo, reguliuok siulo ytampa kadangi jei per laisva ,blogoj pusej privarys palaidu siulu, jei per didele ytampa tai suplesys lapa.
LINUTUK: kol kalbam apie siuvimo masinas, gal gali patarti man ax.gif Turiu Kenmore elektronine (su pedalu). Kaip pradedu siuti kartais nepavyksta suvaldyti greiti...taip greit pasoka kad kartais nelygiai siuna ir nesuvaldau taip tiksliai. Gal turi kokiu patarimu? ax.gif 4u.gif . dazniausiai rankom siuvu kur reikia, nors greiciau butu masina.
Tosk: aga, papuosei darbeli biggrin.gif bet, ....si kart i tema ax.gif 4u.gif Nebut paranojike, nustebsiu jei nepateksi i pirma 5-uka.
lauramama ir Sanrita: lygtai jusu dvieju tik laukiu ane?

***kaip linksma jum kad meet'a turejot. Nors nera man galimybiu, smagu zinot kad si tema klesti gyvybe (kaip atradau pirma tema tai buvo 3 puslapy ir mazai kas ten bendravo)
***o as siandien pusgyve. Vakar savo SB urve tunojau iki 3:30 vel, nepastebejau net kiek val. blink.gif .Didelis mano projektas yra surusiuoti ir organizuoti visas nuotraukas nuo prigimties iki siol, dar ir seneliu, giminiu foto kruvas turiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 birželio 2008 - 15:46
Aš pabaigiau!!! karsta.gif assa.gif

P.S. Bet kaip dabar nufotkint??? Iškraipo spalvas.... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 30 birželio 2008 - 16:04
eglu, kaskaip su tais meetais praziopsojau kur klausei apie siuvimo masina, ir sutinku su Scrap8 neprasidek, net ir mano didele nevisada siuna per popieriu, o siaip tai ja skustis negaliu, visais kitas atzvilgiais mes us ja sutariame lotuliukas.gif taip kad tikrai nepirk, bus pinigai i bala

Scrap8, nu pagal tai ka parasiai tai svieciasi, kad pacio pedalo kalte g.gif , mano overlokas taip, daro, tik soktelna ir lekia visu tempu lotuliukas.gif , bet kadangi jo natura leta, tai sitas jo reiskinys man netrugdo, o pas tave pedale greiciausiai turi buti tokia spiruokle, kuri gal but per silpna ir sunku reguliuoti tada greiti, nu bet cia tik speliones
***o as siandien pusgyve. Vakar savo SB urve tunojau iki 3:30 vel, nepastebejau net kiek val.  .Didelis mano projektas yra surusiuoti ir organizuoti visas nuotraukas nuo prigimties iki siol, dar ir seneliu, giminiu foto kruvas turiu
nu va ir vel naktineji, o as tai irgi neuzmigau, labai apie meeta svaigau blush2.gif , ir dar vis galvojau apie konkursini darbeli, vis mintyse deliojau kaip dar galejau padaryti, nors visumoje tai as juo patenkinta ax.gif , bet nezinau kodel taip apsedo mintys, apie 2 valanda dar atmerktomis akimis buvau blink.gif

zirafos sese nu tai skolos tau neirasysim kad jau pabaigiai, dabar mars issiusti lotuliukas.gif

P.S. Bet kaip dabar nufotkint??? Iškraipo spalvas....
nesk prie lango, ieskok dienos sviesos, ir tikekis kad pasiseks doh.gif
Atsakyti
Siandien buvau uzsakineti torto Zukausko g...ir trumpam uzbegau i parduotuve Geri drabuziai..ir paziurekit ko ten radau... biggrin.gif http://public.fotki....-js/lobynelis2/
Papildyta:
Del siuvimo masinos..tai paklausysiu jusu...ir su jokia vaikiska neprasidesiu smile.gif ...varysiu i rusi atsitarabanint didele normaliai siuvimo masina:)...jei vyrui vietos namie neuzteks...lai jis lauk..o siuvimo masina lieka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 30, 16:44)
lauramama ir Sanrita: lygtai jusu dvieju tik laukiu ane?

Minejai,kad desi tik 2-3diena, jei iki to leisit man atsiusti,tai tada dalyvausiu, jei ne, tai paskui kada nors pasirodysiu, truputi per daug uzsigriebiau.O nakti manau nufotkintas, jis nebus tinkamas siusti.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 30, 17:15)
Minejai,kad desi tik 2-3diena, jei iki to leisit man atsiusti,tai tada dalyvausiu, jei ne, tai paskui kada nors pasirodysiu, truputi per daug uzsigriebiau.O nakti manau nufotkintas, jis nebus tinkamas siusti.

manau, kad tikrai niekas neprieštaraus, extra atvejis, tikrai palauksim, kol padarysi. 4u.gif
Atsakyti