Bet ar reikia tiek daug laiko rinktis?
QUOTE(relija @ 2008 06 30, 13:22)
O je... Tokioms kaip mes auksarankėm sunku be darbo vietos. Jau mažų mažiausia reikia kambario,, o dar geriau atskiras namas būtų
As vakar irgi dirbau konkursini,tai tiek apsikuiciau,kad net MB pries einant gult paklause ar as tikrai ruosiuosi eiti miegoti, sako, o tai ka tu tiek apsiscrapinai aplink ir nebaigsi darbo? Tai taip perpykau,kad vos neissitraukiau embosinimo feno su 500 laipsniu karscio oro srove.
QUOTE(relija @ 2008 06 30, 13:22)
O gal nustatykime kokį preliminarų finišą? Na, pvz. iki rugpjūčio ar rugsėjo 1 d. renkamės, o tada čia susitinkam ir darom užsakymą? Man kažkaip norisi termino...
Galim termina nusistatyti, bet reikia tureti omeny, kad kainos gali skritis artejan prie rinkimosi finiso. Pvz., ka uzsisakinejom is JOANN (popieriu), jau siandien kainos visai kitos
QUOTE(aasta @ 2008 06 30, 13:27)
Bet ar reikia tiek daug laiko rinktis?
QUOTE(lauramama @ 2008 06 30, 13:27)
Galim termina nusistatyti, bet reikia tureti omeny, kad kainos gali skritis artejan prie rinkimosi finiso. Pvz., ka uzsisakinejom is JOANN (popieriu), jau siandien kainos visai kitos
hmmm tai gyveni ir mokaisi. Na, tada turbūt bus ekspromtiniai pirkimai, kaip tada su tavim lauramama Bet aš vistik turėsiu sulaukti savo popierių krūvos....o tik tada naujai užsisakysiu...na, nebent kokios nuolaidos geros būtų
QUOTE(relija @ 2008 06 30, 13:43)
hmmm tai gyveni ir mokaisi. Na, tada turbūt bus ekspromtiniai pirkimai, kaip tada su tavim lauramama Bet aš vistik turėsiu sulaukti savo popierių krūvos....o tik tada naujai užsisakysiu...na, nebent kokios nuolaidos geros būtų
Nesinervinkite tik nesinervinkite, kaip sake Karlsonas. Sulauksi, o tada uzsisakysi. Ne pirmos ir ne paskutines nuolaidos.
QUOTE(justess22 @ 2008 06 30, 10:12)
Ir laukiam įspūdžių iš tų laimingųjų, kurios į Akropolį nubėgo susimatyti
susitikimas super, merginos labai fainos, o vaikuciai dar fainesni dazniau taip paplepejom ir apie gyvenima ir apie scrapa.. kazkas cili vaikiskas bulvytes-raideles norejo puslapiui panaudot
QUOTE(remini @ 2008 06 30, 10:33)
ideja puiki, bet man spalvos irgi truputi kliuna, o jei pavadinima butum ant tu skrituliuku krastelio virsuje palei pat linija uzrasiusi gal geriau ziuretusi, o vietoj jo koki puodeli kavos idejus, nes dabar man jis atrodo lyg pamurzintas
QUOTE(Eglu @ 2008 06 30, 11:47)
Noriu jusu mergaites patarimo...turiu galimybe gauti ale trafaretu..
as dazniausiai naudoju apskritimu ar kvadratu formas, zvaigztuciu ar sirduciu nedaryciau.. bet cia tik mano nuomone
Remini, darbelis man tikrai patinka, tik vienas dalykas kliūna - tai užrašas.......
O šiaip manau spalvos parinktos įdomiai, bet suderintos....
Ei merginos, baigit su tais pirkimais, nes aš tada čia nebegalėsiu užsukti, nervas vienas, ir vėl virusą skleidžiat... .Aš nusprendžiau iki rudens taupytis, nes ir taip jau trijų siuntinių laukiu, ir manau šiai vasarai pakaks.
Nes iš tikro vis dar noriu noriu noriu.......LABAI daug ko
Dabar vis daisausi į rimtesnę mašiną, kuriai tikrai reikia pataupyti.........
O šiaip manau spalvos parinktos įdomiai, bet suderintos....
Ei merginos, baigit su tais pirkimais, nes aš tada čia nebegalėsiu užsukti, nervas vienas, ir vėl virusą skleidžiat... .Aš nusprendžiau iki rudens taupytis, nes ir taip jau trijų siuntinių laukiu, ir manau šiai vasarai pakaks.
Nes iš tikro vis dar noriu noriu noriu.......LABAI daug ko
Dabar vis daisausi į rimtesnę mašiną, kuriai tikrai reikia pataupyti.........
QUOTE(lauramama @ 2008 06 30, 13:53)
Nesinervinkite tik nesinervinkite, kaip sake Karlsonas. Sulauksi, o tada uzsisakysi. Ne pirmos ir ne paskutines nuolaidos.
QUOTE(Arminux @ 2008 06 30, 14:21)
Ei merginos, baigit su tais pirkimais, nes aš tada čia nebegalėsiu užsukti, nervas vienas, ir vėl virusą skleidžiat... .
Ne, ne. Nieks nieko neperka ir nieks nieko neuzsakineja. Ale tik paskleisk kokia nuoroda i pirkimus ar i lobius, iskart visuotine panika Reikia atidarineti scrapoholikiu kluba abstinencijai gydyti
Nu ir aš pasisakysiu ...
Remini, man patinka pati idėja išreikšti svajones.
Spalvos lyg ir derinasi viena prie kitos ...
Užrašas man pačiai su jais sunku
Tik va žemėlapis - super, bet tokiu atveju būčiau dar kur dėjus geltonos spalvos.
Mano akys užsifiksuoja ties geltona
Ką parašys Scrapukė ?
Jau ir pačiai įdomu pasidarė
Remini, man patinka pati idėja išreikšti svajones.
Spalvos lyg ir derinasi viena prie kitos ...
Užrašas man pačiai su jais sunku
Tik va žemėlapis - super, bet tokiu atveju būčiau dar kur dėjus geltonos spalvos.
Mano akys užsifiksuoja ties geltona
Ką parašys Scrapukė ?
Jau ir pačiai įdomu pasidarė
nu va po meetuko , labai fainuoliskai pasedejom, pasiplepejom, oi patiko man tas mini meetukas , o po meetuko dar ir pas dantiste spejom(sy karta pries sodinant i keda padiskutavau 5 min su dantiste ir su abieju pagalba dantukas uztaisytas ir be asaru, tik va kompu pazadejau iiilllllgai pazaisti , tai pagaliau ir mano eile prie kompo atejo kaip sakoma ir naudinga ir smagu
lauramama popieriukas pas mane , veliau i AZ tau savo kontaktus parasysiu
remini o man grazus darbelis ir mintis , patinka isdestymas, spalvos ir pavadinimas man nelimpa , as pati dabar po scrap8 patarimu, stengiuosi apsistoti tik ties kokiomis 3 spalvomis, bet is kitos puses, ta spalvu ivairove tavo darbelyje uzveda ant minties,kad esi spalvinga asmenybe , ai dar pavadinime manau butu uzteke tik to vieno didelio klaustuko, tai vat itek tu mano pastebejimu,
lauramama popieriukas pas mane , veliau i AZ tau savo kontaktus parasysiu
remini o man grazus darbelis ir mintis , patinka isdestymas, spalvos ir pavadinimas man nelimpa , as pati dabar po scrap8 patarimu, stengiuosi apsistoti tik ties kokiomis 3 spalvomis, bet is kitos puses, ta spalvu ivairove tavo darbelyje uzveda ant minties,kad esi spalvinga asmenybe , ai dar pavadinime manau butu uzteke tik to vieno didelio klaustuko, tai vat itek tu mano pastebejimu,
QUOTE(relija @ 2008 06 30, 01:27)
Na, o dabar įmesiu parodyti kuo šiaip gyvenime užsiimu
relija..... wow, kooooks grožis.... Pasirodo, dar vieną auksarankę turime... (kitos dvi - irmulia ir justess )
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2008 06 30, 11:33)
Oi, čia dar ir remini rodosi Na nepykit, aš visko nespėju. Mes su dukriuku tik prieš 20 min. parsivilkom namo iš meet'uko, nes po jo dar dūkom Euroopoje. Kaip sakoma, dukriukas atkentėjo mamytės užgaidą, vėliau mamytė kentėjo dukriuko užgaidą. Na, Linutuką su kleckais aš jau ir anksčiau esu mačius čiupinėjus , tai pasakysiu, kad Miglota man labai graži ir miela mergina, o sūnelis dar mielesnis.... Dabar dar labiau laukiu diiiiidelio meet'o
Oi, užsiplepėjau.... Remini, visumoj paėmus man patiko tavo darbelis. Jį įdomu apžiūrinėti. Gana aiškiai nusako tavo svajas. Tik truputį kliūna tuščias rudas apskritimas - aš būčiau ant jo užrašius istoriją.
Papildau: Bet tie tavo apskritimai man labai labai Liux idėja. Primena muilo burbulus.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 30, 14:34)
Miglota man labai graži ir miela mergina, o sūnelis dar mielesnis.... Dabar dar labiau laukiu diiiiidelio meet'o
oho, kokie komplimentai aciu as is viso buvau suzaveta sios dienos susitikimu, labai draugiskai ir smagiai paplepejom o zirafos sese labai grazi