Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(justess22 @ 2008 06 30, 11:12)
relija, labai puikūs darbeliai wub.gif Aš anksčiau irgi truputį pakvietimais buvau užsiėmusi, bet dabar jau retai darau - man labai nepatikdavo, kai reikėdavo 30vnt. tokių pačių padaryt doh.gif  lotuliukas.gif
Ir laukiam įspūdžių iš tų laimingųjų, kurios į Akropolį nubėgo susimatyti 4u.gif

Ačiū justess22 Na, tenka ir 50 vnt. padaryti, žinoma, būna visokių pojūčių, bet tik daug darydama tampu vis labiau profė mirksiukas.gif ax.gif Apskritai čiupinęti popierių, jį pjaustyti, karpyti, plėšyti, uostyti...vž - man labai patinka dirbti su popierium ir apskritai krapštytis wub.gif
Ir dar tau pritariu: Ir laukiam įspūdžių iš tų laimingųjų, kurios į Akropolį nubėgo susimatyti 4u.gif

QUOTE(remini @ 2008 06 30, 11:33)
na ką gi susipažinkime  4u.gif
laukiu komentarų, nes darbeliu nesu patenkinta  verysad.gif

Labas lotuliukas.gif Mes irgi kaip ir jau pažįstamos mirksiukas.gif O komentuoti kitų darbus nusprendžiau tik tada, kada jau pati pasirodysiu konkurse. Tada turbūt jau nebebusiu naujokė? AAA???[COLOR=yellow]

QUOTE(Eglu @ 2008 06 30, 11:41)
Relija[B] labai grazus darbeliai tavo 4u.gif

Ačiū aciuks.gif (labai malonu girdėti tiek puikių įvertinimų) ir būtinai lauksim tavo šiaip, ne konkursinių darbų cool.gif
Atsakyti
Ikeliu nuorodas, is kuriu galima uzsisakyti per tarpininke.
http://www.blackberr...r.com/index.htm
http://www.addictedt...stamps.com/Home
http://www.joann.com...p?CATID=cat3035
http://secure.mycart...asp?catid=25984
http://www.scrapbooking-warehouse.com/

Papildyta:
Jau su nekantrumu laukiu ispudziu is myto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 30, 12:07)
Ikeliu nuorodas, is kuriu galima uzsisakyti per tarpininke.

negalima man ten žiūrėti verysad.gif nervai nelaiko doh.gif ir taip visą rytą sąrašiuką sudarinėju, ko noriu ir ką užsisakysiu... tuoj bus bankrotas doh.gif mb parodžiau tavo lobius ir pasakiau, kiek tu išleidi sb turtams 4u.gif (nepyk mirksiukas.gif ), tai sakau, matai, kaip tau pasisekė, kad aš tokia taupi ir perku labai mažai lotuliukas.gif o pačiai seilė tik tįsta...noooooooooooooooriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 30, 12:25)
negalima man ten žiūrėti  verysad.gif nervai nelaiko  doh.gif ir taip visą rytą sąrašiuką sudarinėju, ko noriu ir ką užsisakysiu... tuoj bus bankrotas  doh.gif mb parodžiau tavo lobius ir pasakiau, kiek tu išleidi sb turtams  4u.gif (nepyk  mirksiukas.gif ), tai sakau, matai, kaip tau pasisekė, kad aš tokia taupi ir perku labai mažai  lotuliukas.gif o pačiai seilė tik tįsta...noooooooooooooooriu  blush2.gif

Matai, kiekvienas zmogus susidelioja sau prioritetus ka pirkti. Vienos alpsta del smutkiu, kitos del kosmetikos, rankiniu, batu. Tokiu "pomegiu" neturiu. Paprasciausiai ivertini kiek gali sau leisti, neskriaudziant seimos nariu. As tik pries pora menesiu grizau i darba po vaikelio prieziuros, bet ta visa laika gaudama sodrinius projektavau. Buvo taip kad naktim teko dirbti, trankytis po visa Lietuva, po objektus, uzsidirbau ir nusipirkau ka man reikejo smile.gif
Atsakyti
Remini, l.malonu susipažinti 4u.gif Man tavo darbelis patinka. Nieko negaliu komentuoti, nes per žalia esu. Bet pati mintis thumbup.gif
Lauramama, nuvarysi į bankrotą doh.gif Bet vistiek nesusilaikysiu. O tai ką darom? Užsisakinėjam, ar dar laukiam anų siuntinių? Aš kažkaip norėčiau pirma už aną atsiskaityti, o po to jau kiek leis finansai vėl užsisakiūnėti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 30, 12:39)
Lauramama, nuvarysi į bankrotą  doh.gif Bet vistiek nesusilaikysiu. O tai ką darom? Užsisakinėjam, ar dar laukiam anų siuntinių? Aš kažkaip norėčiau pirma už aną atsiskaityti, o po to jau kiek leis finansai vėl užsisakiūnėti  ax.gif

Butinai laukiam. As tik kazkada minejau kad paklausiu is kokiu pardziu uzsakytu, tai kai gavau patvirtinima,kad is situ uzsakys, tai ir ikeliau. Kol viska perziuresi ir isigilinsi, kainas palyginsi, tai ir sarasiukas susidarys. Manau,kad jau savaites gale bus mums paskaiciavimai.
Atsakyti
Noriu jusu mergaites patarimo...turiu galimybe gauti ale trafaretu..vadinamu coluzze...tik nezinau ar jie bus naudingi..Mano tetis gali ispjauti su lazeriu i metalo...ar metalas tinka scrapui?planuoju prasyti kvadrateliu, sirduciu, zvaigzduciu ir staciakampiu su ovaliais galais..ivairiu dydziu..ir jei dar pavyks abecels su skaiciais..3 ir kokiu 5cm dydzio..kaip manot ar tiks? Formas uzsakinesiu tusciavidures, kad galeciau apsibrezti arba apsipjauti..biski zaliai sitam reikale, bet va mintis kilo kad yra galimybe tokius dalykus pasidaryti..
Papildyta:
...ir dar...jeigu isigyciau vaikiska siuvimo masinyte...ar ji man butu tinkama scrapui?ar naudojates ja kas nors? ar siunat su tikra siuvimo masina...?gal ir durnas mano klausimas...
Atsakyti
Eglu - net nesvarstyk klausimo reikia ar nereikia, aišku, kad parves. thumbup.gif Manau, nėra jokių skirtumo iš kokios medžiagos yra pagaminti tie šablonai, svarbu, kad juos tikrai kada prireiks panaudosi mirksiukas.gif Pvz. koks raidynas tai puikiausiai sueis embossingu'ui mirksiukas.gif

O dėl vaikiškos siuvimo mašinytės, pvz. jei po ranka nėra normalios siuvamosios, tai manau irgi tinka mirksiukas.gif kokiai siūlei prasiūti ar detalei prisiūti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 30, 12:36)
Matai, kiekvienas zmogus susidelioja sau prioritetus ka pirkti. Vienos alpsta del smutkiu, kitos del kosmetikos, rankiniu, batu. Tokiu "pomegiu" neturiu. Paprasciausiai ivertini kiek gali sau leisti, neskriaudziant seimos nariu.

Tikrai taip, kiekvienas pagal savo galimybes drinks_cheers.gif

QUOTE(Eglu @ 2008 06 30, 12:47)
Noriu jusu mergaites patarimo...turiu galimybe gauti ale trafaretu..vadinamu coluzze...tik nezinau ar jie bus naudingi..Mano tetis gali ispjauti su lazeriu i metalo...
...ir dar...jeigu isigyciau vaikiska siuvimo masinyte...ar ji man butu tinkama scrapui?ar naudojates ja kas nors? ar siunat su tikra siuvimo masina...?gal ir durnas mano klausimas...

Oi blink.gif bigsmile.gif va tai tau pasisekė, kad man tokį tėtį su lazeriu.... bigsmile.gif
Dėl formų dar negaliu nieko pasakyti, bet pabandyk ką nors pasidaryti ir pabandžius sužinosi verta ar ne mirksiukas.gif
O dėl mašinytės g.gif na, nežinau. Aš tai taip manau: tik su rimtais įrankiais gali produktyvei dirbti Žinoma, jei gauni tą mašinytę už dyką...tai tada kodėl ne - pažaisi, bet apskritai, tai popierius ne medžiaga kokia plonutė. Aš turiu profesionalę siuvimo mašiną (seną, bet jau planuose nauja), tai ji ima gerai popierių, o dėl tos vaikiškos...abejoju... Nors, tiesą sakant, neteko man dar su tokia dirbti lotuliukas.gif tai ir nežinau geros jos ten, ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif
reik daryti uzsakyma pas teti, o tada bus matyt ..
siuvimo masina suaugusiams ir as turiu..sena, bet lyg dar gera...bet va vietos namie...nelabai:)
Atsakyti
Lauramama, o aš pamaniau kad tai jau žemas startas pirkimui hihihi.gif

cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 30, 13:07)
siuvimo masina suaugusiams ir as turiu..sena, bet lyg dar gera...bet va vietos namie...nelabai:)

O je... Tokioms kaip mes auksarankėm cool.gif sunku be darbo vietos. Jau mažų mažiausia reikia kambario,, o dar geriau atskiras namas būtų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 30, 13:14)
Lauramama, o aš pamaniau kad tai jau žemas startas pirkimui  hihihi.gif

O gal nustatykime kokį preliminarų finišą? Na, pvz. iki rugpjūčio ar rugsėjo 1 d. renkamės, o tada čia susitinkam ir darom užsakymą? Man kažkaip norisi termino... ax.gif
Atsakyti