Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 30, 09:50)
Linutuke, prigriebk mano popieriu is Miglotos, as su ja atsiskaitysiu.Niekaip as siandien nespesiu su jumis, labai dar prie konkursinio daug darbo, tiek pridirbusi noriu oadaryti iki galo ir speti sudalyvauti.
PAGRIEBSIU mirksiukas.gif

merginos nenusiminkim, gal kita meetuka paplanuosim is anksto ir daugiau atsiras kas gales, ir laika paderinsim prie daugumos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 30, 09:55)
jei dar kas nores prisijungti tai 11 val prie eurovaistines akropolyje mirksiukas.gif

Aisku kad noriu, negaliu angel_sadangel.gif
Atsakyti

lauramam Remini aasta Arminux Sanrita Miglota LINUTUKE babyface Labai labai ačiū wub.gif Kaip sakant įkėliau, nes noriu būti pastebėta, o kas gi geriau gali pristatyti žmogų nei jo darbai? ax.gif
Na, o po tokio įvertinimo iškart atsiranda daugiau jėgų imtis scrapinimo rolleyes.gif
Ačiū merginos aciuks.gif oro_buckis.gif
Į klausimą apie pardavimą atsakau: taip. Pardavimui darau ir jau pakankamai senai ax.gif
Čia jūs matote du pvz., kuriuos jau parodžiau klientams, jie išsirinko ir sparčiai gaminu, bo dabar jau labiau noriu scrapo psl. padaryti, bet gaunasi nebe psl. o ištisa knygelė (labai mėgstu knygas, katalogus, bukletus....) cool.gif
Atsakyti
relija prisidedu ir aš prie visų- iš ties šaunūs darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 30, 10:21)
lauramam  Remini  aasta  Arminux  Sanrita  Miglota  LINUTUKE  babyface Labai labai ačiū wub.gif  Kaip sakant įkėliau, nes noriu būti pastebėta, o kas gi geriau gali pristatyti žmogų nei jo darbai?  ax.gif
Na, o po tokio įvertinimo iškart atsiranda daugiau jėgų imtis scrapinimo rolleyes.gif
Ačiū merginos aciuks.gif  oro_buckis.gif
Į klausimą apie pardavimą atsakau: taip. Pardavimui darau ir jau pakankamai senai ax.gif
Čia jūs matote du pvz., kuriuos jau parodžiau klientams, jie išsirinko ir sparčiai gaminu, bo dabar jau labiau noriu scrapo psl. padaryti, bet gaunasi nebe psl. o ištisa knygelė (labai mėgstu knygas, katalogus, bukletus....) cool.gif

Šaunuolė Relija thumbup.gif
Manau, jei tau gaunasi knygelė, dar geriau, ar ne? Jeigu ji tau mielesnė, tai ją ir daryk.
O aš vis prie konkursinio krapštausi. Šnd jau pabaigt ruošiuosi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 30, 10:24)
relija prisidedu ir aš prie visų- iš ties šaunūs darbai  thumbup.gif

blush2.gif apie tavo darbus manau tą patį mirksiukas.gif

QUOTE(aasta @ 2008 06 30, 10:27)
Šaunuolė Relija  thumbup.gif
Manau, jei tau gaunasi knygelė, dar geriau, ar ne? Jeigu ji tau mielesnė, tai ją ir daryk.
O aš vis prie konkursinio krapštausi. Šnd jau pabaigt ruošiuosi. biggrin.gif

Tai gaunasi, bet pristatysiu tik vieną psl., kad būtų vienodo formato kaip ir kitų.
Atsakyti
relija, labai puikūs darbeliai wub.gif Aš anksčiau irgi truputį pakvietimais buvau užsiėmusi, bet dabar jau retai darau - man labai nepatikdavo, kai reikėdavo 30vnt. tokių pačių padaryt doh.gif lotuliukas.gif Aš mėgstu vis ką nors naujo meistrauti... blush2.gif

Betgi žiūriu, kad vos ne visos čia besilankančios spės konkurse sudalyvaut bigsmile.gif Kaip šaunu thumbup.gif Laukiu nesulaukiu, kada bus galima susipažinti mirksiukas.gif

Ir laukiam įspūdžių iš tų laimingųjų, kurios į Akropolį nubėgo susimatyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 30 birželio 2008 - 10:16
na ką gi susipažinkime 4u.gif
user posted image
laukiu komentarų, nes darbeliu nesu patenkinta verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif p.s.gal kai kam jau ir pietus:)
Relija[B] labai grazus darbeliai tavo 4u.gif
Smagu, kad jau prasideda meetai..tikiuosi ir as kada ten sudalyvauti..
Labai laukiu jusu konkursiniu darbeliu..taip smalsu...gal kita konkursa ir as jau bandysiu..nors labai nedrasu, nes dar nieko nemoku...bet kaip sakoma konkursas labai gera proga pasitempti:)
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 30, 10:33)
na ką gi susipažinkime  4u.gif
laukiu komentarų, nes darbeliu nesu patenkinta  verysad.gif

Mes jau kaip ir pažystamos (truputį) , bet vistiek smagu bigsmile.gif biggrin.gif

Taigi, jei galima truputį pakomentuosiu mirksiukas.gif

Labiausiai stringa į akis tas žaliai rusvas apskritimas su užrašu " Apie ką aš svajoju?" jo fonas bei aplink tas žalios spalvos truputį "kabina" Gal užrašą dėti šviesios spalvos? ir pasirinkti kitos spalvos foną? g.gif Taip žiūrint, tai trūksta kažkokio bendro apipavidalinimo pačio lapo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 birželio 2008 - 10:43
QUOTE(irmulia @ 2008 06 30, 11:42)
Labiausiai stringa į akis tas žaliai rusvas apskritimas su užrašu " Apie ką aš svajoju?" jo fonas bei aplink tas žalios spalvos truputį "kabina"  Gal užrašą dėti šviesios spalvos? ir pasirinkti kitos spalvos foną?  g.gif  Taip žiūrint, tai  trūksta kažkokio bendro apipavidalinimo pačio lapo  g.gif

man tas užrašas visai nepatinka schmoll.gif na nesigauna man visi tie užrašymai doh.gif verysad.gif apskritai, mintis išvis kita buvo, bet kai pradėjau daryt, tai kažkaip nesidėliojo...
o kokio bendro apipavidalinimo? iš pradžių buvau tik truputį patepliojus, bet negražu kažkaip pasirodė, tai dar tepiau, kol per daug pasidarė lotuliukas.gif ex... na bent stengiuosi ir mokausi iš savo klaidų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 30, 11:47)
man tas užrašas visai nepatinka  schmoll.gif na nesigauna man visi tie užrašymai  doh.gif  verysad.gif apskritai, mintis išvis kita buvo, bet kai pradėjau daryt, tai kažkaip nesidėliojo...
o kokio bendro apipavidalinimo? iš pradžių buvau tik truputį patepliojus, bet negražu kažkaip pasirodė, tai dar tepiau, kol per daug pasidarė  lotuliukas.gif ex... na bent stengiuosi ir mokausi iš savo klaidų  4u.gif

Man pati ideja labai grazi, asmenybe pristatyti per svajojamus dalykus. Viskas labai grazu, nuotrauka labai grazi, bet man visiskai nepatinka spalvos, as buciau kitaip dariusi jas. Bet cia jau grynai skonio reikalas. Tai as jau issivaizduoju...kokio lygio tu nusiuntei darbeli,jei tau sitas nepatinka g.gif
Atsakyti