mergaitės tuoj paspringsiu iš džiaugsmo, gavau siuntinį su sb stebuklais, tuoj nuotraukų įmesiu . ir turėsiu vieną klausimą,ką daryti su vienu iš daikčiukų , kaip ir suprantu jo paskirtį, bet kaip naudoti nelabai....
Jo kainytes namu kandziojasi. Mes ir svajojam apie nama. Bet klausimas ar bankas duos tiek kiek reiks. Kai tu pradesi dirbti, bus zymiai lengviau gauti paskola Kaip tik tu galesi paiimti busto paskola mazais procentais
Lachese, nagi, nagi...Nuotraukyciu prasom
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
prašom ,prašom, pirmoje nuotraukoje daiktas kuriuo nežinau,kaip naudotis tikiuosi,kad kuri nors ussimils ir paaiškins.
o čia viskas iš šio siuntinio
aš jau šiek tiek iš anksčiau turiu prikaupus dalykėlių, bet vis kažkaip nedrįstu,atsisėdu prie kompo ir man viskas taip einas lengvai ir tiek visko turiu,kad užima kelis gigus, kai tiek realių dalykų turėsiu, tada gal ir tikras SB gerai eisis.
man irgi panašiai atrodo, bet keista ,kad plastikas labai jau minkštas ir tikrai slystelėjus peiliukui, susigadins, kitas dalykas, tarpelis labai didelis, tai peiliukas kreivosis, gal yra koks spec peiliukas tokiem trafaretams,ar gal čia tik pieštuku apsiprėžti ir tada kirpti paparastai.
Lachese, lobiai Pirmoje nuotraukoje yra trafaretai pjaustyti su peiliuku. Ispjaustai, nuimi trafaretus ir tada su peiliuku pabaigi pjaustyti tas vietas, kur reikia.
O tu pabandyk daryti hibridinius Pradek nuo paprastesniu variantu, veik viska pasidarai su PC, o vis kokia smulkmenele dadek gyvai...
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
duočiau pačiuoinėti, plastikas nerealiai plonas, tokį, tik ras ir supjaustysiu, tai ir sunerimau, aš tą morkinį tai suprantu,kad su peiliu galima rėžti, o tuos ponus visgi taupysiu vaikštau apsikabinus big bite ir MB jau išbandė ,sakė niu ir dalykėlių čia prisisiunčiau čia tik dalis lobio,nes kita dalis skirt muilo gamybai kvapai ir spalvos ačiū,kad džiaugiatės kartu