Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(Tosk @ 2008 06 22, 15:58)
Miglota ziurek optimistiskai 4u.gif  Dar kokie meteliai ir tavasis mazis isaugs is pamperiu ir tada galesi okupuoti kambariuka mirksiukas.gif

ziuriu optimistiskai, remiu MB prie sienos, kad jau vietos maza pas mus biggrin.gif o jis sake tu pastatyk man nama as pas tave atsikraustysiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės tuoj paspringsiu iš džiaugsmo, gavau siuntinį su sb stebuklais, tuoj nuotraukų įmesiu . ir turėsiu vieną klausimą,ką daryti su vienu iš daikčiukų , kaip ir suprantu jo paskirtį, bet kaip naudoti nelabai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 22 birželio 2008 - 16:39
bigsmile.gif

laukiam nuotrauku, i svetimus grozius irgi miela paspoksoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 22, 20:03)
ziuriu optimistiskai, remiu MB prie sienos, kad jau vietos maza pas mus  biggrin.gif  o jis sake tu pastatyk man nama as pas tave atsikraustysiu  doh.gif  biggrin.gif

Jo kainytes namu kandziojasi. Mes ir svajojam apie nama. Bet klausimas ar bankas duos tiek kiek reiks. Kai tu pradesi dirbti, bus zymiai lengviau gauti paskola 4u.gif Kaip tik tu galesi paiimti busto paskola mazais procentais 4u.gif

Lachese, nagi, nagi...Nuotraukyciu prasom bigsmile.gif
Atsakyti
prašom ,prašom, pirmoje nuotraukoje daiktas kuriuo nežinau,kaip naudotis doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif tikiuosi,kad kuri nors ussimils ir paaiškins.

user posted image

o čia viskas iš šio siuntinio wub.gif

user posted image

aš jau šiek tiek iš anksčiau turiu prikaupus dalykėlių, bet vis kažkaip nedrįstu,atsisėdu prie kompo ir man viskas taip einas lengvai ir tiek visko turiu,kad užima kelis gigus, kai tiek realių dalykų turėsiu, tada gal ir tikras SB gerai eisis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 22 birželio 2008 - 17:09
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 22, 17:09)
prašom ,prašom, pirmoje nuotraukoje daiktas kuriuo nežinau,kaip naudotis doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  tikiuosi,kad kuri nors ussimils ir paaiškins.

man rodos cia trafaretas, per tarpeli su peiliuku ispjauni norimo dydzio figura ant popieriaus, o likusius neispjautus plotus nupjauni nuemus forma smile.gif

o kas ten virsuj kairiam kampe per aparatas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 22 birželio 2008 - 17:15
man irgi panašiai atrodo, bet keista ,kad plastikas labai jau minkštas ir tikrai slystelėjus peiliukui, susigadins, kitas dalykas, tarpelis labai didelis, tai peiliukas kreivosis, gal yra koks spec peiliukas tokiem trafaretams,ar gal čia tik pieštuku apsiprėžti ir tada kirpti paparastai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 22 birželio 2008 - 17:15

o gal tik piesimui skirta cia g.gif tik su piestuku ar parkeriu apibrezi ir viskas smile.gif
Atsakyti
Lachese, lobiai wub.gif wub.gif wub.gif
Pirmoje nuotraukoje yra trafaretai pjaustyti su peiliuku. Ispjaustai, nuimi trafaretus ir tada su peiliuku pabaigi pjaustyti tas vietas, kur reikia.

O tu pabandyk daryti hibridinius 4u.gif Pradek nuo paprastesniu variantu, veik viska pasidarai su PC, o vis kokia smulkmenele dadek gyvai...
Atsakyti
gal kas nors tiksliau zinos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 22 birželio 2008 - 17:19
duočiau pačiuoinėti, plastikas nerealiai plonas, tokį, tik ras ir supjaustysiu, tai ir sunerimau, aš tą morkinį tai suprantu,kad su peiliu galima rėžti, o tuos ponus visgi taupysiu smile.gif vaikštau apsikabinus big bite smile.gif ir MB jau išbandė ,sakė niu ir dalykėlių čia prisisiunčiau smile.gif
čia tik dalis lobio,nes kita dalis skirt muilo gamybai smile.gif kvapai ir spalvos wub.gif
ačiū,kad džiaugiatės kartu smile.gif
Atsakyti
Lachese thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Įpač tas krokodilas ir aš tokį užsisakiau per lauramama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 22 birželio 2008 - 17:36