Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(relija @ 2008 06 30, 01:27)
Na, o dabar įmesiu parodyti kuo šiaip gyvenime užsiimu (čia rodau, nes biškiti tinka į temą, plius jau panaudojau kelias scrap priemones rolleyes.gif )

Nu labai grazu, taip labai prabanga kvepia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 30 birželio 2008 - 05:58
Labas rytas visoms 4u.gif
Relija labai gražu thumbup.gif
LINUTUKE smagu, kad pabaigei darbelį thumbup.gif jau taip nekantrauju pamatyti visus darbelius doh.gif taip įdomu ax.gif
o myto tai norėtųsi bigsmile.gif tik reikia gal iš anksto derint, kad visoms tiktų g.gif manau dauguma juk dirbančios, tai geriausia po darbo turbūt 4u.gif
pribrendau parodyt savąjį darbelį (kur konkursui 2 padariau), tai gal popiet įkelsiu blush2.gif
visoms lengvo pirmadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
relija, nuostabūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
relija, labai gražūs darbukai, kruopštūs, neprkrauti, labai mieli....o gal turi kur jų daugiau būtų galima pažiūrėti........
Smalsu, nes atvirukai ir kvietimai ir mano Dūšiai artimas užsiėmimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Relija, labai gražūs kvietimai. thumbup.gif Tu juos pardavimui darai ?

Beja, karsta.gif vakar pabaigiau darbelį. Žiūrėjau į jį ir iš viršaus (kaip Scrap8 liepė) ir iš šono ... Man kaip ir tikrai mamai - savo kūdikis pats pats ...
Beliks tik kritiką priiminėt hihihi.gif
Po darbo vakare ir kai ziuzė užmigs aprašysiu ir išsiųsiu.

Atsakyti
relija wub.gif

na, tai ka mergaites, pusryciaujam ir susitinkam bigsmile.gif zirafos sese, kazkur pradanginau tavo mobilu doh.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 30, 01:21)
Hm.... tai ryt Akropolyje popiet???? Hm.... Pasistengsiu. Aš irgi be mašinos ir su "pricepu" (dukriuku) - ir man žiauriai nepatogu iki Akropolio, bet pasistengsiu. Miglota, bet kokiu atveju, tu juk turi mano mob. - jei manęs čia nebus, neišbraukit manęs, parašykit sms.  4u.gif
taip, akropolija, bet iki pietu, galesiu tave su pricepu irgi pasiimti mirksiukas.gif
QUOTE(relija @ 2008 06 30, 01:27)
Na, o dabar įmesiu parodyti kuo šiaip gyvenime užsiimu (čia rodau, nes biškiti tinka į temą, plius jau panaudojau kelias scrap priemones
oho kaip grazu ir tokies kaip lauramama rase prabanga kvepia
QUOTE(remini @ 2008 06 30, 07:38)
pribrendau parodyt savąjį darbelį (kur konkursui 2 padariau), tai gal popiet įkelsiu  blush2.gif
visoms lengvo pirmadienio  mirksiukas.gif
lauksiu nekantriai, noriu pamatyti ax.gif
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 30, 08:45)
nu kaip smagu, dabar pamasciau visai nemazai cia musu sudalyvavo, vel bus sunku balsuoti doh.gif labai sunku issirinkti man, as gi amzina neapsisprendele lotuliukas.gif
QUOTE(Miglota @ 2008 06 30, 09:07)
na, tai ka mergaites, pusryciaujam ir susitinkam  bigsmile.gif zirafos sese, kazkur pradanginau tavo mobilu  doh.gif  blush2.gif  4u.gif
aha, dar ir po dusu man reiktu blush2.gif o zirasos sesei paskambinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos, kaip fainai meetas thumbup.gif kada ir aš mielai prisijungčiau prie jūsų 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Linutuke, prigriebk mano popieriu is Miglotos, as su ja atsiskaitysiu.Niekaip as siandien nespesiu su jumis, labai dar prie konkursinio daug darbo, tiek pridirbusi noriu oadaryti iki galo ir speti sudalyvauti.
Atsakyti
Relija, išties nuostabūs pakvietimai wub.gif thumbup.gif Turbūt pardavimui juos gamini, taip? smile.gif
Atsakyti
jei dar kas nores prisijungti tai 11 val prie eurovaistines akropolyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jum faina, kad galėsit susitikti. smile.gif Tikiuosi, ateityje dar bus galimybių visoms pasimatyti. 4u.gif
Atsakyti