Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(Miglota @ 2008 06 29, 23:12)
kaip matau daugiau norinciu nera tik mes dvi  biggrin.gif  kadangi as su vaiku, tai ilgai niekur negalesiu pabut, nes dabar jis nepasedimo vienoj vietoj amziaus.. busiu be masinos, tai nelabai noriu maltis autobusais su vaiku po miegamuosius rajonus blush2.gif  savanaude  biggrin.gif siulau susitikt kur kavinukej pagert arbatos  smile.gif nors jo nemegstu, bet man labiausiai tiktu akropolis, nes iki jo ir nueit galiu  smile.gif
Papildyta:
Linutuke, junkis pusvalandziui  ax.gif

o kelintai planuojate? man panelyte pas dantiste reikia, kitos neradau, tai vedu pas ta pacia doh.gif kankinti toliau unsure.gif man dantiste 13 valandai

as irgi su vaikais buciau , bet mano tai kol kas nusedi,jai nera noro maivytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 29 birželio 2008 - 22:18
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 29, 23:16)
o kelintai planuojate? man panelyte pas dantiste reikia, kitos neradau, tai vedu pas ta pacia doh.gif  kankinti toliau  unsure.gif man dantiste 13 valandai

As tik apie penkias galesiu verysad.gif Dirbu.
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 06 29, 23:12)
kaip matau daugiau norinciu nera tik mes dvi  biggrin.gif

Zirafos sese, futbola ziuri, sake, kad prijaucianti, osiandien finalas. Manau, kad ryt ir ji prisijungs
Atsakyti
kadangi man atostogos, tai visai pamirsau kad kiti zmones dirba pirmadieniais doh.gif
bijau, kad vakare reikes isvaziuot, man geriausia butu ryte ar diena verysad.gif zodziu jei kas gales ir nores galim susirasyti cia ryt, o jei ne tai lauramamos ir zirafos seses lauktuves paliksiu vilniuje mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 29, 23:20)
kadangi man atostogos, tai visai pamirsau kad kiti zmones dirba pirmadieniais  doh.gif
bijau, kad vakare reikes isvaziuot, man geriausia butu ryte ar diena  verysad.gif  zodziu jei kas gales ir nores galim susirasyti cia ryt, o jei ne tai lauramamos ir zirafos seses lauktuves paliksiu vilniuje  mirksiukas.gif

Nu niekaip negalesiu is darbo, ryt sefas po komadiruotes grizta unsure.gif Zodziu, susirasom rytoj. Labos nakties bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 29, 23:20)
kadangi man atostogos, tai visai pamirsau kad kiti zmones dirba pirmadieniais  doh.gif
bijau, kad vakare reikes isvaziuot, man geriausia butu ryte ar diena  verysad.gif  zodziu jei kas gales ir nores galim susirasyti cia ryt, o jei ne tai lauramamos ir zirafos seses lauktuves paliksiu vilniuje  mirksiukas.gif
nu man iki dantistes irgi gerai butu, gal rytoj ir zirafos sese atsilieps , nu dar susirasysim mirksiukas.gif
lauramama labanakt mirksiukas.gif man irgi akys po truputi prasosi degtukais paramstomos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 29, 22:29)
nu man iki dantistes irgi gerai butu, gal rytoj ir zirafos sese atsilieps , nu dar susirasysim  mirksiukas.gif
lauramama labanakt  mirksiukas.gif  man irgi akys po truputi prasosi degtukais paramstomos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man irgi iki linutuko dantistes gerai butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 29, 23:32)
man irgi iki linutuko dantistes gerai butu  lotuliukas.gif
nu tai as tada pabandysiu zirafos sese pasigauti rytoj paryciais ,(jai cia neatsiras zinau jos telefona ir kur gyvena cool.gif
bus susekta lotuliukas.gif
Atsakyti
labai slaptai cia isejo lotuliukas.gif linutuk spejai?
Papildyta:
Labanakt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 29 birželio 2008 - 22:49
Tai gal Linutuk, prigriebk mano turteli is Miglotos. Arba susitarkit jus ten kaip nors. O Miglota, buk gera parasyk suma ir saskaita i kuria pervesti pinigelius.
Jau taip prisisvajojau,kad myta pasidarysim verysad.gif , bet...
Dar MB mane po darbo kazkur zada veztis,o paskui dar butinai turiu konkursini baigti. Taip kad as ryt niekaip su jumis nesusitiksiu angel_sadangel.gif
Papildyta:
Dabar tikrai labankt, nes jau baigesi futbolas ir as pagaliau galiu eiti normaliai miegoti.
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 29, 23:50)
labai slaptai cia isejo  lotuliukas.gif  linutuk spejai?
Papildyta:
Labanakt  smile.gif

taip spejau mirksiukas.gif

lauramama gerai, jai rytoj planai kaip kortu namelis nesubyres, tai paimsiu

labanakt visoms naktibaldoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Tosk, pamatysi, paskutinė būsi ne tu (o aš). wink.gif Tas pirmas konkursas vadinosi Nusivylimas - na tai tau jis buvo totalus nusivylimas ir tiek. biggrin.gif Antras jau bus kitoks. Visgi Asmenybė tokia neapibrėžta užduotis, čia gali puošti kiek tik nori. Tavo darbai išties nuostabūs, visada pamačius pasakau tyliai Aaach....

Ir dar ką pagalvojau.... Nu kaip smagu, kad mes jau truputį viena kitą pažįstam.... wub.gif Va, pvz., lauramama buvo visiškai teisi dėl mano "tylėjimo" - aš tikrai fulę žiūrėjau (ir bežiūrėdama raideles pavadinimui karpiau hihihi.gif ). Net nežinojau, už ką sirgt, man Balack'as patinka, bet ispanai išties stipresni pasirodė. smile.gif

Hm.... tai ryt Akropolyje popiet???? Hm.... Pasistengsiu. Aš irgi be mašinos ir su "pricepu" (dukriuku) - ir man žiauriai nepatogu iki Akropolio, bet pasistengsiu. Miglota, bet kokiu atveju, tu juk turi mano mob. - jei manęs čia nebus, neišbraukit manęs, parašykit sms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 29, 22:52)
as dalyvauju, nes tai geriausias budas pasimokyti, daug nauju ideju, skirtingu variantu.. musu konkursas tikras lobis, bei geras spyris i uzpakali kiekvienai padaryti bent jau viena darbeli per menesi, o ne tik shopoholizmu uzsiimineti  biggrin.gif

QUOTE(babyface @ 2008 06 29, 22:53)
As irgi kaip laukiu, kada jau bus galima apziuret konkursinius darbelius ir uz juos balsuoti  ax.gif

Pritariu 100 proc Aš irgi kitaip neprisėsčiau dar kurį laiką, o dabar kaip smagu bus. Nors mano turbūt toks dar juokingas bus, bet visvien labai labai noriu ir pabandyti ir į jūsų visų konkursinius pa-iūrėti ir žinoma išrinkti man labiausiai wub.gif

Na, o dabar įmesiu parodyti kuo šiaip gyvenime užsiimu (čia rodau, nes biškiti tinka į temą, plius jau panaudojau kelias scrap priemones rolleyes.gif )
user posted image
user posted image
va... Man labai patinka tokius dalykus daryti ax.gif

Papildyta:
Nuotraukų mažesnių negalėjau dėti...būtų nesimatę tada smulkesnių vietyčių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 birželio 2008 - 08:33