Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(justess22 @ 2008 06 29, 21:44)
Aš dėl azarto dalyvauju pioneer.gif thumbup.gif

as dalyvauju, nes tai geriausias budas pasimokyti, daug nauju ideju, skirtingu variantu.. musu konkursas tikras lobis, bei geras spyris i uzpakali kiekvienai padaryti bent jau viena darbeli per menesi, o ne tik shopoholizmu uzsiimineti biggrin.gif
Atsakyti
As irgi kaip laukiu, kada jau bus galima apziuret konkursinius darbelius ir uz juos balsuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 29, 22:49)
lauramama, zirafos sese, turiu jum lauktuviu, rytoj iki pavakares busiu vilniuj, gal dar pora mergaiciu prisijungtu ir pirmasis mini meetas gautusi  bigsmile.gif

As labai labai noriu susitikti, galim ir pas mane thumbup.gif . Neturiu dar savo maziuko verysad.gif , bet bus ramiau. Bet dar tokiu atveju, gal galima Scrap ir visu merginu prasyti,kad virsininke 2-3 liepos diena skelbtu darbus, as tuomet speciau sudalyvauti.Tai kaip, ar susitinkam?
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 06 29, 22:52)
Kaip fainiai, kad jus kuriat, o as siandien braskes skyniau  doh.gif Ir dar paskui teko jas visas plauti, tvarkyti ir pan.  doh.gif Niu bet nieko, braskes jau saldiklyje  thumbup.gif Tik kad ranku dar iki galo neina atmirkyti nuo tu braskiu  doh.gif

As siandien irgi prisirinkau "rinktiniu lauramama" braskiu - maksimoje blush2.gif Jooo, braskes laabai gerai.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 29, 23:55)
gal galima Scrap ir visu merginu prasyti,kad virsininke 2-3 liepos diena skelbtu darbus, as tuomet speciau sudalyvauti.Tai kaip, ar susitinkam?

As tai nieko pries, nes jei dar tu prisijungsi, tai bus konkurselyje daugiau darbeliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 29, 21:55)
As labai labai noriu susitikti, galim ir pas mane  thumbup.gif . Neturiu dar savo maziuko  verysad.gif , bet bus ramiau. Bet dar tokiu atveju, gal galima Scrap ir visu merginu prasyti,kad virsininke 2-3 liepos diena skelbtu darbus, as tuomet speciau sudalyvauti.Tai kaip, ar susitinkam?

o gal kur neutralioj aplinkoj pirma kart ax.gif bus drasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 29, 22:53)
As irgi kaip laukiu, kada jau bus galima apziuret konkursinius darbelius ir uz juos balsuoti  ax.gif

O ar pati dalyvausi?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 29, 23:58)
O ar pati dalyvausi?

As tai si karteli nesudalyvausiu, nes kaip jau ir buvau minejusi, is pradziu ruosiau dovanele MB, o paskui buvo trupuciuka ivairiu reikaliuku (net ir cia retokai beuzsukdavau ir parasydavau) blush2.gif Bet kitame konkurselyje kai bus, tai noreciau pabandyt sudalyvauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 29, 22:57)
o gal kur neutralioj aplinkoj pirma kart  ax.gif bus drasiau  biggrin.gif

Galim,bet as nesikandzioju ir MB mano kashi rytoj zais. O be to as tokiu atveju daugiau laiko tureciau konkursiniui, nes laukia kita naktis - nemigos. Jau galvojau pasuoti, bet MB subine nuskrapins blink.gif (savanaude as)
Be to, prisipirkau skanios arbatos. Nu kaip norit, galim ir siaip kur nors, tik as labai nemegstu kabaku blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 30, 01:14)
Tosk, kas čia per pesimistinės mintys??? Ai, aš tai visai nenustebčiau patekus į sąrašiuko galą...bet drąsiai galit tai viešinti lotuliukas.gif Aš dėl azarto dalyvauju pioneer.gif thumbup.gif

Cia nepesimizmas, as visada noriu laimeti bigsmile.gif Bet kaip zinot mano filosofija - grazus albumas lotuliukas.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 06 30, 01:19)
lauramama, zirafos sese, turiu jum lauktuviu, rytoj iki pavakares busiu vilniuj, gal dar pora mergaiciu prisijungtu ir pirmasis mini meetas gautusi  bigsmile.gif

Ei kaip faina - meetas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 29, 23:05)
Ei kaip faina - meetas wub.gif
nu jo faina, ir as gal noreciau blush2.gif , bet gal neprisiprasinesiu lotuliukas.gif rytoj pas mane bisi dienele blink.gif , o vakare dar reiks atlaikyti vaikuciu gimtadieni, nes mano mazoji pakvietima turi blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 29, 23:09)
nu jo faina, ir as gal noreciau  blush2.gif , bet gal neprisiprasinesiu  lotuliukas.gif rytoj pas mane bisi dienele  blink.gif , o vakare dar reiks atlaikyti vaikuciu gimtadieni, nes mano mazoji pakvietima turi  blink.gif  blink.gif

Gaila. Pas mane irgi rytoj dienele nusimato tai sakes. Bet susitikt su Miglota butinai reikia!
Atsakyti
kaip matau daugiau norinciu nera tik mes dvi biggrin.gif kadangi as su vaiku, tai ilgai niekur negalesiu pabut, nes dabar jis nepasedimo vienoj vietoj amziaus.. busiu be masinos, tai nelabai noriu maltis autobusais su vaiku po miegamuosius rajonus blush2.gif savanaude biggrin.gif siulau susitikt kur kavinukej pagert arbatos smile.gif nors jo nemegstu, bet man labiausiai tiktu akropolis, nes iki jo ir nueit galiu smile.gif
Papildyta:
Linutuke, junkis pusvalandziui ax.gif
Atsakyti