Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 29, 21:46)
LINUTUK; gavau tavo konkursini  wub.gif , o pirstus nesusibadei blink.gif
neeeee lotuliukas.gif , tik truputi pavadinimu nesu patenkinta blush2.gif nors ir darbavausi prie jo 2 valandas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 29, 18:16)
Kada paskutinė diena???? 30? Ar dar galima ir 1 dieną siųsti?  blush2.gif

nori mus visa diena kankinti nepamaciusias darbu biggrin.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 29, 20:46)
LINUTUK; gavau tavo konkursini  wub.gif , o pirstus nesusibadei blink.gif

kvepia protekcionizmu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 29, 14:12)
nori mus visa diena kankinti nepamaciusias darbu  biggrin.gif
kvepia protekcionizmu  lotuliukas.gif

o gal prie konkurso taisykliu pridedam kad taip pat extra balu teks tom kuriom kraujo labiausiai nutekejo siai uzduociai..Marytes Melnikaites prizas del pasiaukojimo konkursui lotuliukas.gif
tik truputi pavadinimu nesu patenkinta

nesigirk tu cia tongue.gif as pati taip pavadinimo nesugebeciau padaryti, bet kadangi tu siuveja, tai prasciau nieko nesitikeciau 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
iskilo man toks klausimelis del sagu?..kaip jus jas tvirtinat?siunat ar klijuojat su double stick?ar su pvp klijais?
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 29, 22:12)
nori mus visa diena kankinti nepamaciusias darbu 
kvepia protekcionizmu 
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 29, 22:18)
o gal prie konkurso taisykliu pridedam kad taip pat extra balu teks tom kuriom kraujo labiausiai nutekejo siai uzduociai..Marytes Melnikaites prizas del pasiaukojimo konkursui lotuliukas.gif
oi merginos tuojau sprogsiu is lotuliukas.gif
nesigirk tu cia tongue.gif as pati taip pavadinimo nesugebeciau padaryti, bet kadangi tu siuveja, tai prasciau nieko nesitikeciau 4u.gif
blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglu @ 2008 06 29, 22:25)
Labuka 4u.gif
iskilo man toks klausimelis del sagu?..kaip jus jas tvirtinat?siunat ar klijuojat su double stick?ar su pvp klijais?
as tai kol kas tik siuvau, bet manau su dvipuse lipnia juosta irgi gerai , o su PVA klijais ilgai reiks laukti kol isdzius g.gif

siandien pas mus i svecius buvo uzsuke giminaiciai su mazu leliuku, kaip tas leliukas leliukiskai kvepejo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 29 birželio 2008 - 21:41
Saunu Linutukai, suspejai thumbup.gif Ale kiek intrigos lotuliukas.gif Labai smalsu vel visu darbelius pamatyti bigsmile.gif Prasau paskutinias dvi vietas vel truputy uzslaptinti, nesinori tupeti saraso paskutiniam numeriuke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 29, 22:32)
siandien pas mus i svecius buvo uzsuke giminaiciai su mazu leliuku, kaip tas leliukas leliukiskai kvepejo  wub.gif  wub.gif

Linule, susimastyk susimastyk rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglu @ 2008 06 29, 22:25)
Labuka 4u.gif

as tai su tais klijuojamais taskiukais, su PVA - be sansu!
Atsakyti
hihihi.gif Protekcionizmai cool.gif

Tosk, kas čia per pesimistinės mintys??? Ai, aš tai visai nenustebčiau patekus į sąrašiuko galą...bet drąsiai galit tai viešinti lotuliukas.gif Aš dėl azarto dalyvauju pioneer.gif thumbup.gif
Atsakyti
lauramama, zirafos sese, turiu jum lauktuviu, rytoj iki pavakares busiu vilniuj, gal dar pora mergaiciu prisijungtu ir pirmasis mini meetas gautusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 29, 22:40)
Saunu Linutukai, suspejai thumbup.gif Ale kiek intrigos lotuliukas.gif Labai smalsu vel visu darbelius pamatyti bigsmile.gif Prasau paskutinias dvi vietas vel truputy uzslaptinti, nesinori tupeti saraso paskutiniam numeriuke lotuliukas.gif
nu jo, suspejau ax.gif , ir as labai nekantrauju pamatyti, buvau suplanavus antradieni i kaima dumti, bet dabar negalesiu, kaip gi isvaziuosiu nepamacius blink.gif

o tu panelyte nebuk jau tokios blogos nuomones apie savo darbelius, man tai jie visi laaabai patinka
Linule, susimastyk susimastyk
nekarkinkit, man ir MB gana ax.gif
Atsakyti
Kaip fainiai, kad jus kuriat, o as siandien braskes skyniau doh.gif Ir dar paskui teko jas visas plauti, tvarkyti ir pan. doh.gif Niu bet nieko, braskes jau saldiklyje thumbup.gif Tik kad ranku dar iki galo neina atmirkyti nuo tu braskiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 29, 22:18)

Beje, cia jau ne juokas. Kaip tau jau rasiau, man nuo punch'u ant desines rankos delno milziniska kraujosruva. Tiek skylamusiavau,kad net blioga dabar.MB replika numete: ar daugiau negalejau sau kankinimo irankiu nusipirkti.Beje, labai prastas skylamusis, neturiu dabar kada ikelti foto. Uztat dovercraft skylamusiais labai patenkinta thumbup.gif
Man MB nupirko statybini fena, mat mum ateityje, gali ir statybose praversti. Tai ka jus galvojat, man kazka pasakius ne taip jis grasina i mane nutaikyti dar viena kankinimo irengini, kurio ne kas kitas, as apti uzsimaniau. Jau laukiu savo chalks, labai noriu mebosint.
Atsakyti