Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

Aš irgi jaučiu silpnybę visiems iš eilės įrankiams doh.gif Man ir nuo savų, ir nuo MB, ir nuo visų parduotuvėse - linksta keliai.... rolleyes.gif
Atsakyti
Irmulia ir tau balionas sulaukus to zaisliuko 4u.gif
Linutukai, saunu kad suspejai konkursiny darbely padaryti thumbup.gif Nu bet jau patriotizmas blink.gif Iki paryciu varyt blink.gif
Atsakyti
irmulia ačiū bigsmile.gif va čia tai žvėris.... gal reiks kokiam bms megapolyje klustelt, gal kokie hp gamina tokius....

LINUTUK džiugu, kad jau padarei darbą, o aš vos neišprotėjau beieškodama foto tinkamas...na, bet radau būdą mirksiukas.gif ir dabar toliau džiustu. Mūza sėdi šalia, bet va kiap truksta popierių visokių ir kitokių gerumų... Tai sprendžiam abi kaip išsisukti lotuliukas.gif
Papildyta:
o va ŠITO tai tikrai noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 29, 18:12)
o as konkursini vis tik sumeistravau assa.gif  assa.gif assa.gif  , vakar  g.gif ,

blink.gif Linutuk, vajėėėėėėėė wub.gif O tu dar sakai, aš spartuolė. Kokia tu šaunuolė. 4u.gif
O man vakar bėda nutiko - vėl Epsonas sustreikavo. verysad.gif Pasirodo, aš istoriją atspausdinau ant blogos lapo pusės. lotuliukas.gif Norėjau perspausdint, bet nepavyko. Tai dar neturiu. verysad.gif

Kada paskutinė diena???? 30? Ar dar galima ir 1 dieną siųsti? blush2.gif
Atsakyti
Prieš metus buvau tiesiog pamišusi blink.gif kaip norėjau įsigyti tokį Craft ROBO skirtą labiau megėjams (kaina ~ 300 eurų)

user posted image

Video
Video kaip graviruoti CRAFT ROBO pagalba
Video

arba šį

"krūtesnį" CRAFT ROBO PRO profesionalams
user posted image
Video

( tai mažas ploteris) šio labiau noriu ax.gif biggrin.gif
tik jo kaina ~ 1500 eurų doh.gif doh.gif doh.gif ) tai doh.gif ir dabar norisi, bet ta kaina tai doh.gif ir plius nuolatinis detalių siuntimasis būtų tiesiog deimantinis pirkinys. Tad nusprendžiau geresnių laikų sulaukti biggrin.gif

Šis žvėris daro beveik visą - karpo, pjausto spausdina spalvotai bet kokį raidyną dėžutės ir pan. dalykėlius ir t.t.t..t popierių (įvairiausią), kartoną, PVC plėvelę, lipnią PVC plėvelę.... Jungiasi prie Corel Draw ir Adobe Illustrator programų.... Žodžiu - čia mano svajonė tokį žvėrį prisijaukinti wub.gif wub.gif wub.gif Jau pradėjau taupyti.... biggrin.gif
Atsakyti
--Siandien kepsime sokoladinius pyragelius su suneliu. Toks jis laimingas. MB sako kad suplanavai tikriausiai tokia proga kad fotkinti ir SB puslapy padaryti (kazkiek teisybes ax.gif )

Žodžiu - čia mano svajonė tokį žvėrį prisijaukinti wub.gif wub.gif wub.gif Jau pradėjau taupyti.... biggrin.gif

O as elektroniniu zveriu uz bent kokius pinigus ar nuolaidas nenoriu prisijaukint blush-anim-cl.gif Galbut kad pripratau prie QK, ir po Revolution aparatuko pirkimo tapau QK istikima. Kaimynka mano nusipirkus Cricut, tai pameginau, paziurejau....absoliutiskai jokio noro. Beja, elektronika daznai uzspringsta, kiek girdejau is forumu apie Cricut. O jum sugedus kur siusite taisyti? g.gif
Kada paskutinė diena???? 30? Ar dar galima ir 1 dieną siųsti? blush2.gif

Iki 1-2 (2 bandysiu ikelti jau).
o as konkursini vis tik sumeistravau assa.gif  assa.gif assa.gif

lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 29, 18:52)
.... Beja, elektronika daznai uzspringsta, kiek girdejau is forumu apie Cricut.
O jums sugedus kur siusite taisyti? g.gif

Tas dalykas labiausiai ir stabdo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Bet to CRAFT ROBO PRO labai labai jau norisi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 29, 19:16)
blink.gif  Linutuk, vajėėėėėėėė  wub.gif  O tu dar sakai, aš spartuolė. Kokia tu šaunuolė.  4u.gif 
O man vakar bėda nutiko - vėl Epsonas sustreikavo.  verysad.gif  Pasirodo, aš istoriją atspausdinau ant blogos lapo pusės.  lotuliukas.gif  Norėjau perspausdint, bet nepavyko. Tai dar neturiu.  verysad.gif

Kada paskutinė diena???? 30? Ar dar galima ir 1 dieną siųsti?  blush2.gif
zinai taip dziugu sirdeleje kai ta muza pargryzta bigsmile.gif , tai ir naktimis norisi darbuotis, siaip tai vien prie pavadinimo dvi valandas darbavausi blink.gif
nu bet nepasisek taip doh.gif , o as printerio net neturiu, tiksliau turiu bet jau neveikiantis ir i rusi nukistas ax.gif net pagelbeti negaliu verysad.gif
taigi rytoj dar 30 diena, gal rytoj kas gales g.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 29, 19:52)
skaniu sausainiu mirksiukas.gif ,
jau issiunciau pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 29, 19:52)
--Siandien kepsime sokoladinius pyragelius su suneliu.

mmmmmmm wub.gif essen.gif jei kada iš tikrųjų padarysi SB apie tai, tai prašom įdėti ir receptuką, nes labai jau skaniai skamba..... ax.gif

Tai jeigu ką, liepos 1 d. dar galėsiu atsiųst darbelį?

Irmulia, kokį sudėtingą žvėrį tu svajoji prisijaukint, wow wub.gif bigsmile.gif Aš tai kovoju su Epsonu verysad.gif Kaip sunkiai sekasi man jį įkalbėt spausdinti ant dekoratyvinio popieriaus. doh.gif Aš irgi norėčiau kokio nors sukalbamesnio aparačiuko. biggrin.gif Visgi.... kokių tik stebuklų nebūna pasaulyje.... blink.gif biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 29, 20:09)
siaip tai vien prie pavadinimo  dvi valandas darbavausi  blink.gif

va va..... ir aš jau kiek laiko kankinuosi prie to paties.... verysad.gif Svajoju apie epoksinius lipdukus raideles ir skaičiukus - kaip būtų patogų. Arba gerai turėti štampukų įvairių ir raidžių šablonų. Eeeech.... biggrin.gif jeigu nieko nesigaus - užrašysiu pavadinimą ranka.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 29, 19:35)
Prieš metus buvau tiesiog pamišusi  blink.gif  kaip norėjau įsigyti tokį Craft ROBO  skirtą labiau megėjams (kaina ~ 300 eurų)
arba šį
"krūtesnį" CRAFT ROBO PRO profesionalams
( tai mažas ploteris) šio labiau noriu  ax.gif  biggrin.gif
tik jo kaina ~ 1500 eurų  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ) tai  doh.gif  ir dabar norisi, bet ta kaina tai  doh.gif  ir plius nuolatinis detalių siuntimasis būtų tiesiog deimantinis pirkinys. Tad nusprendžiau geresnių laikų sulaukti  biggrin.gif

Šis žvėris daro beveik visą - karpo, pjausto spausdina spalvotai bet kokį raidyną dėžutės ir pan. dalykėlius ir t.t.t..t  popierių (įvairiausią), kartoną, PVC plėvelę, lipnią PVC plėvelę.... Jungiasi prie  Corel Draw ir Adobe Illustrator programų.... Žodžiu - čia mano svajonė tokį žvėrį prisijaukinti  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Jau pradėjau taupyti....  biggrin.gif

irmulia oi....swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Žinai, tai tas cricut jau juokingas atrodo... Oi, kaip aš tave suprantu drinks_cheers.gif va nuo tokių aparačiukų man jau ne tai kad keliai linksta, o jau alpstu . Klausyk, o gal tu man kokią nuorodėlę su tokiais žvėrimis gali įmesti? Nors tai labai pavojinga, bet taip norisi.... swoon.gif
Papildyta:
Nebereikia, pati tiek radau, kad ir vėl silpna lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Na, bet atidedu ir bėgu gal gi padarysiu kaip nors konkursinį darbelį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 29 birželio 2008 - 19:32
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 29, 20:19)
va va..... ir aš jau kiek laiko kankinuosi prie to paties....  verysad.gif  Svajoju apie epoksinius lipdukus raideles ir skaičiukus - kaip būtų patogų. Arba gerai turėti štampukų įvairių ir raidžių šablonų. Eeeech....  biggrin.gif  jeigu nieko nesigaus - užrašysiu pavadinimą ranka.
galiu paskolinti raideliu stampukus ir tusa mirksiukas.gif
Atsakyti
LINUTUK; gavau tavo konkursini wub.gif , o pirstus nesusibadei blink.gif
Atsakyti