O gal tu galetum pamineti kelias kompanijas,kurios tikrai vertus demesio dalykus gamina?
mano megstamiausiu sarasiukas...tu cia klausi apie popierius ar aplamai?. Atsakysiu pagal popierius nors sios kompanijos pasizymi ir kitais vertais dalykais:
Fancy Pants Designs turi labai graziu rub-onu, ir rinkinuku akriliniu stampuku, chipboard/kartono formu, skaidraus/rastuoto popieriaus. juosteliu. Rastuotas popierius daugumoj man per ryskus, bet viskas kitka ju gamybos
Basic GreyMy Mind's Eye (dazniausiai parduoda po viena lapa- jie geriausios kokybes rastuoti popieriai--fakturiniai, storesni net uz Basic Grey ir abi buses po skirtinga rasta
7gypsies (7čigonai)--labai grazus sendinti popieriai, bet viskas ju gamybos mano skonio
K and Company :ankstesni leidiniai ploni popieriai, bet labai daznai naudoju, man ju rastai patinka...o dabar isleido kazkokius rinkinukus storu popieriu audinio imitacijos (toki LINUTUKAS uzsisake per pirma persiuntima)
Hambly Screen PrintsBrangiausi yra, bet cia ranku darbo, nzn kaip isversti "Silk Screen Prints"--šilko atspausdinimo gamybos. Kiekvienas lapas atskirai padarytas o ne spaustuves. Kaina nemaza net JAV (apie 3USD), bet kokybe nepalyginsi su niekuo. Jie gamina ir popieriu, rub-on'us, ir labai dideli populiaruma sulaukiančius rastuotus skaidrius lapus (transparency). Noreciau viska is ju susipirkt
Making MemoriesYpac mineta "Noteworthy" ir "Passport" naujus leidinius, bet daug ko grazaus turi