Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 29, 00:49)
o lauramama: as parodysiu vyrui tavo nesibaigianty lobi kad itikinciau kad turiu bendraminciu ir as ne vienintele tokia manjake kaupimui siam hobiui, ne...gyvenimo budui biggrin.gif  4u.gif

Ai gal nesakyk, man jau geda.Neberodysiu ir jums. O svarbiausia kad siandien gavau malku nuo MB. Uztai,kad nieko dar nepagaminau.Ir sake,jei nesudalyvausiu konkurse, prisisakiusiu tiek priemoniu, nuscrapins man subine aggressive.gif
O gal tu galetum pamineti kelias kompanijas,kurios tikrai vertus demesio dalykus gamina?
Atsakyti
o aš irgi truputį pasigirsiu........Gi sutariau su drauge iš švedijos, kad man parveš štampukų.....Kadangi jai jau juos užsakinėti internetu nebėra laiko, tai nulėkusi į parduotuvę, parankios savo nuožiūra.... ax.gif tai jau bus trečias siuntinkas šiai vasarai....... ok.gif Gal jau ir gana būtų.......
Bet vakar gal tris valandas dar viename portale prasėdėjau......vėl vidurius net suka kaip visko reikia....

Lauramama, tu teisi, ir aš užsiėmiau labiau lobių kaupimu nei darbu...reikia kažką daryt, nes ir MB vis dar tyliai laukia rezultatų...
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 29, 01:13)
O gal tu galetum pamineti kelias kompanijas,kurios tikrai vertus demesio dalykus gamina?

Kaip suprantu tu čia scrapukės klausi. Tai aš prisidedu prie klausimo, nes jau kurį laiką galvojau pasiklausti rimtesnių meistrių smile.gif
Iš tikrųjų labai sunku rinktis, kai nežinai ar prekės kokybiškos, ar š.... Tai prašau ir aš - paminėkite bent jau jūsų išbandytas firmas.
Ačiū
Atsakyti
Vakar zadejau nupaveiksluot ypakavimo panaudojima...

Juosteliu ypakavimas. Nurisus juosteles ir apkarpius ta kartono gabaliuka, gautusi sauni kortele uzrasui. O kai atlenki juosteles, ta uzpakaline kartono daly ir galima panaudoti tuo paciu tikslu. Tik jis iseitu truputy didesnis nei kur izviniotos juosteles bigsmile.gif
user posted image
user posted image

O cia klipsu ypakavimas neatplestas, bet matau ta paty popieriu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Atrodo jau turiu nauja nuotraukele issirinkus naujam darbeliui 4u.gif Dar tik mb nuomones paklausiu, vistik parodyti kad ir jo nuomone svarbi (tipo lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 28, 19:37)
atrodo jau pati radau Giga and Mega Craft Punches

vienas sveria apie 400 gramu, truputi per sunkus, tada jau geriau colluzle siustis smile.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 06 29, 00:13)
Ir sake,jei nesudalyvausiu konkurse, prisisakiusiu tiek priemoniu, nuscrapins man subine  aggressive.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

mano megstamiausiu sarasiukas...tu cia klausi apie popierius ar aplamai?. Atsakysiu pagal popierius nors sios kompanijos pasizymi ir kitais vertais dalykais:

Fancy Pants Designs turi labai graziu rub-onu, ir rinkinuku akriliniu stampuku, chipboard/kartono formu, skaidraus/rastuoto popieriaus. juosteliu. Rastuotas popierius daugumoj man per ryskus, bet viskas kitka ju gamybos wub.gif
Basic Grey

My Mind's Eye (dazniausiai parduoda po viena lapa- jie geriausios kokybes rastuoti popieriai--fakturiniai, storesni net uz Basic Grey ir abi buses po skirtinga rasta wub.gif

7gypsies (7čigonai)--labai grazus sendinti popieriai, bet viskas ju gamybos mano skonio wub.gif

K and Company :ankstesni leidiniai ploni popieriai, bet labai daznai naudoju, man ju rastai patinka...o dabar isleido kazkokius rinkinukus storu popieriu audinio imitacijos (toki LINUTUKAS uzsisake per pirma persiuntima)

Hambly Screen Prints
Brangiausi yra, bet cia ranku darbo, nzn kaip isversti "Silk Screen Prints"--šilko atspausdinimo gamybos. Kiekvienas lapas atskirai padarytas o ne spaustuves. Kaina nemaza net JAV (apie 3USD), bet kokybe nepalyginsi su niekuo. Jie gamina ir popieriu, rub-on'us, ir labai dideli populiaruma sulaukiančius rastuotus skaidrius lapus (transparency). Noreciau viska is ju susipirkt thumbup.gif
Making Memories
Ypac mineta "Noteworthy" ir "Passport" naujus leidinius, bet daug ko grazaus turi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 29 birželio 2008 - 14:25
Laalalaaaa , jau sulaukiau savojo crop a diles big bite assa.gif assa.gif assa.gif na dabar kaip mušinėsiu skyles kur reikia ir kur nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 29, 17:42)
Laalalaaaa , jau sulaukiau savojo crop a diles big bite assa.gif assa.gif assa.gif  na dabar kaip mušinėsiu skyles kur reikia ir kur nereikia  lotuliukas.gif

Cia kaip as siandien stampuoju visur ir visokius stampus, tik valyt jau labai neptinka juos, zymiai idomiau stampuoti.

Papildyta:
Hm...rankas taip issiterlinau,kad nezinau kaip atsiplauti,ryt i darba, jos raudonos, kaip kad kiausus viduvasari buciau dazius blush2.gif
Atsakyti
o as konkursini vis tik sumeistravau assa.gif assa.gif assa.gif , vakar g.gif , nu siaip tai dabar pamasciau kad siandien lotuliukas.gif iki 4.30 darbavausi, o dabar pagaliau MB nuo kompo nusikrapste, tai bandysiu aprasyti ir nusiusti bigsmile.gif

rasytoja tai is manes ne kokia mastau.gif , nu bet kad reikia tai teks doh.gif , nezinau kaip jums jis pasirodys, bet man paciai tai patiko blush2.gif

Hm...rankas taip issiterlinau,kad nezinau kaip atsiplauti,ryt i darba, jos raudonos,
o tu pabandyk nagu lako nuemejo g.gif , gal nusivalys mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2008 06 29, 17:42)
Laalalaaaa , jau sulaukiau savojo crop a diles big bite assa.gif assa.gif assa.gif  na dabar kaip mušinėsiu skyles kur reikia ir kur nereikia  lotuliukas.gif
sekmes skyles daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Scrap8 ačiū už geriausias firmas

Ir dar noriu paklausti gal kas žinot kas čia?
Atsakyti
Niu, žinokite, ten tikras žvėris - ir tikrai patogiau nei tas su rožinėmis rankenomis crop a diles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Siaubas blink.gif aš jaučiu silpnybę visiems įrankaims iš eilės doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2008 06 29, 17:19)
Scrap8 ačiū už geriausias firmas

Ir dar noriu paklausti gal kas žinot kas čia?

Circut

Cricut Machine

The Cricut personal electronic cutter is the future of home crafting. Simply by touching a button. Cricut can cut beautiful designs and alphabets for card making, scrapbooking, and paper crafting. No computer is required, just plug it in. Place your favorite cartridge in your Cricut and choose from over 250 designs in 12 different sizes; ranging from 1" to 5-1/2"! That's thousands of possibilities! Cutting customized shapes and alphabets has never been easier. The Cricut machine weighs only 7 lbs and comes with the George & Simple Shapes cartridge, to get you started. Scroll down and click on the detailed image to view George & Simple shapes.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 birželio 2008 - 17:22