Na, dar turiu vieną klausimą. Kaip suprasti kiek čia cm. 1/4"? Čia viena ketvirtoji inch'o? Ar kaip?...
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 28, 19:34)
as skaiciau daug blogu ivertinimu apie SB pritaikytus fenus. Nuejau i Stampuotoju foruma ir paklausiau ka jos naudoja, beveik visos atsake kad Milwaukee Hot Tool (manau cia labiau gal pritaikyta statybom ", bet iki siol daug metu turiu ir neperdege ir nesugedo kaip tie pigesni. Uzsisakiau ji per eBay.
cia jis, tik pastebek kad as kalbu apie ta juoda siaura o ne raudona didesni. Nuorodoj uzrasyta kad jis $75 USD, bet lyg prisimenu kad mokejau apie $40-50 USD...verta buvo iki paskutinio cento
cia jis, tik pastebek kad as kalbu apie ta juoda siaura o ne raudona didesni. Nuorodoj uzrasyta kad jis $75 USD, bet lyg prisimenu kad mokejau apie $40-50 USD...verta buvo iki paskutinio cento
Nu net nebezinau, persasi isvada kad tinka bet koks statybinis fenas geriau nei specialiai SB pritaikyti fenai. Senukuose paziurejau, kad dauguma atitinka ta reikiama temperatura, radau va toki
http://www.senukai.l...id=000010558409
tik, gal dar antgali reiktu spec nusipirkti
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2008 06 28, 21:26)
Na, dar turiu vieną klausimą. Kaip suprasti kiek čia cm. 1/4"? Čia viena ketvirtoji inch'o? Ar kaip?...
Tu teisi. 1/4"= 0.25", 0.25*2.54=0.635cm
Rodausi ka labai seniai uzsisakiau is ebay ir labai ilgai laukiau
Tik labai prasau neberodykit savo vyram, nes nu pas mane i mytus tai tikrai jusu neisleis
Tik labai prasau neberodykit savo vyram, nes nu pas mane i mytus tai tikrai jusu neisleis
QUOTE(lauramama @ 2008 06 28, 21:35)
Tu teisi. 1/4"= 0.25", 0.25*2.54=0.635cm
Oi, tai labai mažyčiai... o tai dar būna parašyta 1/16.... nu jo
Na, čia knaisiojuos tai
visokie punches
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 28, 21:54)
Rodausi ka labai seniai uzsisakiau is ebay ir labai ilgai laukiau
Ragas Tai tu gavai viską, ko aš dabar noriu... Ir kiek tau teko laukti bei kiek kaštavo tas superinis siuntinukas? (vyrui nerodysiu ir nesakysiu )
Lauramama as saviskiui galiu parodyt, kad bent pamatytu kad ne as viena pamisus Man ziauriai patinka tie distress ink
MB vel y zvejyba istrauke Siandien pora geru kadru pagavau, kai maze su sausainiais maives ir wb sy karta geras
MB vel y zvejyba istrauke Siandien pora geru kadru pagavau, kai maze su sausainiais maives ir wb sy karta geras
QUOTE(lauramama @ 2008 06 28, 21:54)
Rodausi ka labai seniai uzsisakiau is ebay ir labai ilgai laukiauTik labai prasau neberodykit savo vyram, nes nu pas mane i mytus tai tikrai jusu neisleis
lobiaiQUOTE(Tosk @ 2008 06 28, 22:22)
Lauramama as saviskiui galiu parodyt, kad bent pamatytu kad ne as viena pamisus Man ziauriai patinka tie distress ink
o as tai nelabai galiu, o ir nerodau, kam rodyti tai ko jis vistiek nesupras , nes maniskis jau pirmojo apsipirkimo nelabai ikirto, jauciu nei zodzio nesake, nes buvau pareiskus kas gimtadienio dovana , dabar sakiau tik patyliukais, kaip voveryte potruputuka nesiuosi i namus , truputi is ten ruputi is kitur, tada ir jis bus laimingas nes nezinos ir as kaiminga nes turiu jau ipusejau su konkursiniu , turiu vilties speti, naktis jauciu bus darbinga, nes nuotaika kol kas darbinga, gali sugesti tik nuo kokios nesekmes, bet tam turiu ziragfos spygas, turetu pagelbeti
Dabar kai daug kas laukiat savo lobiu, atkreipit demesy y prekyciu ypakavimus Kazkaip akis uzkliuvo uz vieno pakelio ypakavimo popieriaus (mm - (note)worthy pebble clips). Jis nuostabus pasidaryti kortele uzrasui!!!
QUOTE(Tosk @ 2008 06 28, 23:58)
Dabar kai daug kas laukiat savo lobiu, atkreipit demesy y prekyciu ypakavimus Kazkaip akis uzkliuvo uz vieno pakelio ypakavimo popieriaus (mm - (note)worthy pebble clips). Jis nuostabus pasidaryti kortele uzrasui!!!
Tu turi omeny ta virsunele, kur toks israitymas?O tu jau ciupinejai pati popieriu?Storesnis?
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 28, 23:21)
jau ipusejau su konkursiniu , turiu vilties speti, naktis jauciu bus darbinga, nes nuotaika kol kas darbinga, gali sugesti tik nuo kokios nesekmes, bet tam turiu ziragfos spygas, turetu pagelbeti
Tau gerai, o as visa vakara pralyginau kruuuva drabuziu.Jauciu nusimato bemeiges nakteles
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 28, 23:21)
lobiaio as tai nelabai galiu, o ir nerodau, kam rodyti tai ko jis vistiek nesupras , nes maniskis jau pirmojo apsipirkimo nelabai ikirto, jauciu nei zodzio nesake, nes buvau pareiskus kas gimtadienio dovana , dabar sakiau tik patyliukais, kaip voveryte potruputuka nesiuosi i namus , truputi is ten ruputi is kitur, tada ir jis bus laimingas nes nezinos ir as kaiminga nes turiu
Teisingai, kuo jie maziau zino, tuo ramiau visiems.
QUOTE(lauramama @ 2008 06 29, 02:36)
Tu turi omeny ta virsunele, kur toks israitymas?O tu jau ciupinejai pati popieriu?Storesnis?
Ne, ne virsunele... Pabandysiu rytoj nupaveiksluot. Kaip tik paziurejau tos pacios firmos juosteliu ypakavima turiu, tai tos juosteles ir uzviniotos ant tokio popieriaus su linijomis. O pats popierius tai kartonas. Nors jie nedideli, bet kaip sakiau kokiam tekstui parasyti ir truputy pasendinti - pats tas
QUOTE(Tosk @ 2008 06 29, 00:12)
Ne, ne virsunele... Pabandysiu rytoj nupaveiksluot. Kaip tik paziurejau tos pacios firmos juosteliu ypakavima turiu, tai tos juosteles ir uzviniotos ant tokio popieriaus su linijomis. O pats popierius tai kartonas. Nors jie nedideli, bet kaip sakiau kokiam tekstui parasyti ir truputy pasendinti - pats tas
Aisku.
As tai jau manau, kad tuoj pribres reikalas atidarineti koki picasa su musu nuotykiu foto
QUOTE(relija @ 2008 06 28, 22:10)
Ragas Tai tu gavai viską, ko aš dabar noriu... Ir kiek tau teko laukti bei kiek kaštavo tas superinis siuntinukas? (vyrui nerodysiu ir nesakysiu )
Man teko sito siuntinuko laukti apie 1.5men, nes mergina atostogavo, tai tik siandien pasiemiau, o kiek kastavo tai jau ir nebeatsimenu
?O tu jau ciupinejai pati popieriu?Storesnis?
as ciupinejau ir prisiglaudziau net ...gal neminejau, bet po tu 3 deziu konkursiniu prizu, dar man atsiunte 4 deze vien tik Making Memories firma visus ju naujus leidinius-pagrinde Noteworthy.
kokybe popieriu. Jie kaip sasiuvinys linijom ir languoti ir jau pasendinti. Kai kurie lapai netgi iskarpymais, priderintos juosteles, tie prisegimo Clip'sai, gelytes ...
(beja, as tam darbely po uzraktu su vandenio purslais, apacioj kur uzrasymas tai isplestas lapas is mini Noteworthy sasiuvinio). Pirk, nesigailesi.
o lauramama: as parodysiu vyrui tavo nesibaigianty lobi kad itikinciau kad turiu bendraminciu ir as ne vienintele tokia manjake kaupimui siam hobiui, ne...gyvenimo budui