Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(irmulia @ 2008 06 28, 14:13)
Prasidėjo tikrai scrap'shop'inimosi manija  biggrin.gif  lotuliukas.gif  Aš pati vos vos laikausi  blink.gif  biggrin.gif

Irmulia, aš tai turbūt nesusilaikysiu. Kad visko l.reikia. O kai pažiūri tų grožių... Atrodo, geriau ko nors kito atsisakysiu, bet jau popieriaus tai įsigysiu. Ir štampukų. Ir dar ko nors... Ir taip be galo.
Jei kuri užsisakinėsit, tai ir aš jungsiuosi, nes pati tai nieko nesuprantu tuose e-bayuose.
Tosk, nuostabi bite. Ir tavo mažulė thumbup.gif . Kai Lauramama parašė, tai tikrai man ji gryna balerina.
Bet aš kai pažiūriu jūsų nuotraukas, tai man atrodo jūs visos fotografės profesionalės.
Scrapuke, prajuokinai tu su ta šluota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 28, 14:23)
Irmulia, aš tai turbūt nesusilaikysiu. Kad visko l.reikia. O kai pažiūri tų grožių... Atrodo, geriau ko nors kito atsisakysiu, bet jau popieriaus tai įsigysiu. Ir štampukų. Ir dar ko nors... Ir taip be galo.
Jei kuri užsisakinėsit, tai ir aš jungsiuosi, nes pati tai nieko nesuprantu tuose e-bayuose.

O gal palaukiam dar pora savaiteliu, mergikes gaus uzsakymus is sitos parduotuves ir tada galesiu rinkti nauja uzsakyma. Taip apsiuostysim ar neperdaug uz siuntima sumokam. Nors as ziurinejausi ebay, tai nieko neradau (europoj, ne JAV, nes is JAV man per brangu po viena daigciuka siuntinetis verysad.gif Nu kur gi matyta - pokas popieriaus man gaunasi 130lt 24lapai doh.gif - siaubas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 28 birželio 2008 - 13:30
QUOTE(lauramama @ 2008 06 28, 14:30)
O gal palaukiam dar pora savaiteliu, mergikes gaus uzsakymus is sitos parduotuves ir tada galesiu rinkti nauja uzsakyma. Taip apsiuostysim ar neperdaug uz siuntima sumokam. Nors as ziurinejausi ebay, tai nieko neradau (europoj, ne JAV, nes is JAV man per brangu po viena daigciuka siuntinetis  verysad.gif Nu kur gi matyta - pokas popieriaus man gaunasi 130lt 24lapai  doh.gif  - siaubas)

Aš visom keturiom už good.gif
Atsakyti
O gal palaukiam dar pora savaiteliu

Tai beveik taip ir gausis.
Konkursas savaitę atims - darbų pridavimas, apžiūra, balsavimas ...
Ir savaitę duosim prekių rinkimams mirksiukas.gif

Aš bent jau taip galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 28, 13:45)
Remini: Tas karpytas popierius vadinasi :"KI Memories lace cardstock",
papildyta
o gavau tavo konkursini, ale jei nzn kaip pasirinkt tarp dvieju labai suintrigavai ir ana pamatyt (grazu 4u.gif ), tai gal atsiusk antra bet prie pirmo uzrasysiu kad balsuojame uz sita....gi prie abieju sedejai, dirbai ir galima is abieju pasimokyt.

ačiū 4u.gif jau radau galybę, tai bandysiu kažką rinktis ax.gif bet kad brangokai gaunasi verysad.gif
o kitą darbelį, galvoju parodyt, po liepos 1-os 4u.gif galėčiau ir dabar , bet gal neįdomu bus. Manau, norėsiu jį šiek tiek pakeisti, tai klausiu jūsų visų nuomonės mirksiukas.gif taigi kantrybės tongue.gif
tiesa, o aprašymas tiko? nelabai sugalvojau ką ten aprašinėti, tai kas buvo ant dūšios, tai ir pavariau 4u.gif
Atsakyti
Tosk, tavo nuotrauka fantastiska bigsmile.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 06 28, 10:29)
Miglotai turiu klausimuką, bet žiūriu ji daba labai užsiėmus ...
Gal kas nusimano ir man papasakos  g.gif
Bitutės gražioji nuotrauka (10 psl atgal) kokiame rėžime fotografuota, kokiu objektyvu, koks iso ?
Labai domiuosi, ir šie klausimai neduoda ramybės  blush2.gif

o buvo taip biggrin.gif sedejau prie kompo ir pamaciau ta bitele balkone, puoliau prie aparato, nustaciau sportini rezima, sufokusavau ir gavosi bigsmile.gif vos kelias sekundes turejau, bet dziaugiausi kaip mazas vaikas, kad pavyko smile.gif

Atsakyti
o gal ten netinka gelytes todel jos nesidelioja g.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi galų gale tokią išvadą padariau. Bus be gėlyčių. irnesakyk.gif

...o ar butu pries konkurso taisykles pasikonsultuoti su manim? Galvoju jei nusiustum nuotrauka ka nors patarciau, bet kzkd jauciu kad komitetas nuspres kad mano itaka konkursiniui darbeliui nepageidautina  ax.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tai kad aš pati prieš. Nesąžininga taip būtų. Po tavo konsultacijos gal net laimėčiau. lotuliukas.gif Geriau pataisysiu po konkurso. Bet labai dėkui už pasiūlytą pagalbą. wub.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 06 27, 21:51)
Niu man tai išvis nesiseka su jokiom gėlytėm draugauti - kol pirmo darbelio nepadariau, tai maniau, kad dėsiu tas gėlytes kur netingiu...bet niekaip jos man nesilipdo doh.gif

lotuliukas.gif Likimo draugė. Mūsų asmenybės nebus gėlėtos. lotuliukas.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 27, 22:41)
nu matau spartuole  mirksiukas.gif , as irgi jau popieriukus stumdau  blush2.gif , gal ka ir pristumdysiu  blink.gif

Aik aik, kokia iš manęs spartuolė. doh.gif Šiandien va tik istoriją sugebėjau sudėliot ir atsispausdint. Dar pavadinimas liko. Visas raideles tenka pačiai piešti ir karpyti. karsta.gif

Linutuk, nu kaip aš už tave špygas laikau!!! Kad tik tau susidėliotų darbelis!

TOSK lotuliukas.gif Na prajuokinai - ne tas žodis. Ale tu ne vaiką, o kažkokį karpį augini lotuliukas.gif wub.gif Čia joje pasireiškė TB aistra žvejybai - o tai reiškia ir vandeniui. lotuliukas.gif
Papildyta:
Sanrita, ką tik peržiūrėjau tavo lobius... blink.gif Jie pavydėtini wub.gif Ir žiedukų radai. thumbup.gif
Kaip mane žavi tas akrilinis štampukas-paukštelis.... ax.gif Labai patinka SB, kur tas paukštelis būna panaudotas.

P.S. Oi, kiek manęs čia daug gavosi... doh.gif O aš dar ne viską perskaičiau.
Atsakyti
Zirafos sese, as tai nepriestarauju tavo konsultacijoms su virsininke, gal ir kitos nepreistarauja? ax.gif
Na dar pasigirciau savo mazais lobiais, bet vel bijau cia panika sukelti (nu kad kaip ligonis perku)[COLOR=yellow]
Beje, gal man kuri galit del to feno patarti verysad.gif
Is paskutiniuju kalsiu darbeli, su gelytem ar be ju, dar net nezinau, zinau tik scenariju ir jau deliojuosi.Bet mirk gyvenk reikia speti padaryti.
Atsakyti
(nu kad kaip ligonis perku)

pagaliau ir jus suprantate kad SB yra ne hobis o adikcija. Neveltuj beveik visi JAV SB forumai pasidalino i "rodom darbelius" ir "rodom ka nusipirkome"....pirkti yra daug didesnis malonumas negu darbuotis. Netgi pati pastebejau kad daznai apsiprekinu kada buna bloga nuotaika. Nuejus i koki Archiver's tai grynai adrenalina jauciu (tas pats jausmas kada mama maza i "Du Gaidelius" nuvesdavo ir leisdavo gimtadieniui dovana issirinkt). Ir pardavejos jau man pasako "ir vel jus cia doh.gif "
Beje, gal man kuri galit del to feno patarti

as skaiciau daug blogu ivertinimu apie SB pritaikytus fenus. Nuejau i Stampuotoju foruma ir paklausiau ka jos naudoja, beveik visos atsake kad Milwaukee Hot Tool (manau cia labiau gal pritaikyta statybom g.gif ", bet iki siol daug metu turiu ir neperdege ir nesugedo kaip tie pigesni. Uzsisakiau ji per eBay.
user posted image
cia jis, tik pastebek kad as kalbu apie ta juoda siaura o ne raudona didesni. Nuorodoj uzrasyta kad jis $75 USD, bet lyg prisimenu kad mokejau apie $40-50 USD...verta buvo iki paskutinio cento thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 28 birželio 2008 - 18:55
O gal palaukiam dar pora savaiteliu, mergikes gaus uzsakymus is sitos parduotuves ir tada galesiu rinkti nauja uzsakyma. Taip apsiuostysim ar neperdaug uz siuntima sumokam. Nors as ziurinejausi ebay, tai nieko neradau (europoj, ne JAV, nes is JAV man per brangu po viena daigciuka siuntinetis  verysad.gif Nu kur gi matyta - pokas popieriaus man gaunasi 130lt 24lapai  doh.gif  - siaubas)

aš irgi pritariu, nes reikia sulaukti savo popierių krūvos...tikiuosi išsimokėsiu rolleyes.gif

Dar noriu ieškojimo profių paklausti, gal žinote ar tie skylamušiai, kur didelius daiktelius iškerta, turi kokį specifinį pavadinimą, ar tiesiog punch?
Ačiū
Atsakyti
atrodo jau pati radau Giga and Mega Craft Punches
Atsakyti
taip relija butent taip ir vadinasi, tik jai siusies tai zinok jie sunkus, man atrodo miglota juos siuntesi g.gif gal gales daugia parasyti

o as jau visus suplanuotus darbus nudirbau, ka jus priraset perskaiciau, dabar truputi parasysiu ir lekiu SB delioti bigsmile.gif
Atsakyti