Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(Tosk @ 2008 06 28, 11:58)
Su macro objektyvais nera taip paprasta. Reikia gero statyvo, distancinio pulciuko, lebai gero apsvietimo, nes diafragma uzdaroma iki 11-16. Jokio vejelio (as galvoju gal reiks reflektoriu nusipirkt, nes taip ir veja pristabdytu ir sviesos atsipndetu). Va cia mano nevisai vykes bandymas (kazkada jau rodziau)
user posted image

Tosk pagarba, puikiai paaiškinai. Matau , neblogai gaudaisi foto pasaulyje ( kaip ir scrap8 bei kitos merginos) thumbup.gif Džiugu, mano viena iš specialybių - fotografija(VDA), bet jau kurį laiką esu užmetusi ją... blush2.gif Tiesiog buvau atsikandusi, o dabar su didžiuliu malonumu planuoju darytis įv. fotosesijų, bo gi REIKIA FOTO, KAD GALĖČIAU SCRAPINT lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 28, 14:33)
1.Tosk Na, tai sėkmės renkantis, aš irgi žiūrėjau iš pradžių į HP - labai myliu jų brendą ir produkciją, bet įsigyjau CANON, nes jis turėjo paprastą popieriaus paėmimo principą, o HP ten jį visaip sukioja viduje. Taig, kai noriu printint ant storo popieriaus arba šiaip ant kokio keistesnio - geriau kai popierių ima kuo paprasčiau...

O dėl tavo merginos-undinės lotuliukas.gif  pagalvojau, gal pripilk jai didelę vonelę vandens, padėk kieme ir leisk daryti ką ji tik nori, o va tada ir FOTOGRAFUOK. Manau, turėtų gautis gerų, jos pašėliškumą įamžinančių foto thumbup.gif

1. Aciu, apie tai nepagalvojau. Na tas modelis kury ziurineju jis tipo labai gerai testus atlaike.

2. O tu manei kad as to nedariau lotuliukas.gif Mes baseiniuka pripuciama yteise balkone esam. Oiii kokiu nuotrauku turiu doh.gif
Papildyta:
Relija, teoriniu ziniu apie fotografija as turiu pakankamai. Bet vat praktikoje, tenka vargti ax.gif Dabar esu labai patenkinta naujuoju statyvu (min. aukstis 10cm), galvute ir labai tinka macro fotografijai. Bet deja prie namo veik nera geliu doh.gif Galvoju gal pas viena kaimune ysiprasyti, jos sode pilna geliu bigsmile.gif
Atsakyti
Na, merginos, kiap visada smagu čia su jumis, bet turiu labaigreit lėkti sutvarkyti kelis reikalus, Mb jau mašinoje sėdi, o aš čia dar jums atrašynėju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai iki vakaro, o tada įmesiu dviejų paskutinių darbų foto. Ir jau nuo šio vakaro pradedu daryti SCRAPUKINĮ darbelį cool.gif
Iki iki
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 28, 12:07)
ten ne iš PL  ax.gif iš USA, aš tik užėjau per lenkišką e-bay  mirksiukas.gif o ir kainas iškart rodo zlotais (na tai beveik lygiai su litais), tai paprasta skaičiuoti  4u.gif

Aga, sita jau irgi issiaiskinau. Na jei kombinuotu siuntima,tai kai ka jau issirinkau. Jei nekombinuos, tai man uz dvieju tarkim lapu siuntima moketi 10.60$ yra absurdiska blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 28 birželio 2008 - 11:57
Peržiūrėjau joann.com ten tikrai yra ko aš noriu blush2.gif

Gal į kokius 100 eur įtilpčiau hihihi.gif

Gal kas nori jungtis ir apsiimti sudaryt bendrą užsakymą, tada priduotume tarpininkei pvz taurei ?

Tik neskubant ... blush2.gif

Atsakyti
oi margytės ir aš labai visko noriu,bet dabar turiu sulaukti dviejų siuntinukų, mirksiukas.gif ir apie trečią mąstau iš Švedijos........Tai užsisakysiu tik tada, kai jau visus užsakytus siuntinukus turėsiu.......... bigsmile.gif
P.S. jei sugebėsiu taip iškentėti, nes vis įlendu į jūsų rekomenduotus puslapiukus..ir užsibūnų ten ilgai.ilgai........... blush2.gif
Atsakyti
Žiūrėkit čia yra akrilinių antspaudėlių, kiek matau tai turi iš viso 8 rinkinius , siuntimas visų būtų 5 $ . Sudėjus, padalinus gaunasi apie 10 lt už rinkinį (man atrodo kad nedidelė kaina) Jei kuri pirktumėt - parašykit man až - duočiau nuolaidos kodą, aš anksčiau pirkau iš to pardavėjo, tai turiu 15 % nuolaidą pirkiniams už 20$ ir daugiau (be siuntimo kainos) , tik tada reiktų turbūt iš anksto susirašyt su pardavėju prieš perkant, kad padarytų spec. pasiūlymą, su pakeista kaina ar kažką tokio.

Ir dar čia radau krūvą tų antspaudėlių http://www.etsy.com/...ing_id=12650308 , tik nežinau ar jie 'vertingi' ir ar čia 'skaitosi' gera kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 28 birželio 2008 - 12:54
Tosk, ale kaip galingai bitutę pritraukei thumbup.gif net akį matau mirksiukas.gif
Va va, ir aš taip noriu išmokti.
Tik bėda ta, kad kai teikia greit viską sujunginėt, man dažniausiai š ... gaunasi.
Ten kur nereikia - vaizdas geras, o kur norėčiau - tai nuplaukęs, tai ne į tą sufokusuota blink.gif
Atsakyti
Tosk: nuostabi foto, cia su 100 macro objektyvu darei? O man taip reikia isigyti ta distancini pulteli. Ar zinot kad savo autoportreta man uztruko arti 100 kadru fokusuojant i sluota savo vietoj, ir tada per 10 sekundziu nubegus ir vietas apsimainius doh.gif lotuliukas.gif ...gera manksta tada buvo, suprakaitavau net. Bet va laukiu kompensacijos is CK kad foto prekem apsipirkt ir pultelis bus pirmenybe.

Remini: Tas karpytas popierius vadinasi :"KI Memories lace cardstock",
papildyta
o gavau tavo konkursini, ale jei nzn kaip pasirinkt tarp dvieju labai suintrigavai ir ana pamatyt (grazu 4u.gif ), tai gal atsiusk antra bet prie pirmo uzrasysiu kad balsuojame uz sita....gi prie abieju sedejai, dirbai ir galima is abieju pasimokyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 28 birželio 2008 - 12:49
Prasidėjo tikrai scrap'shop'inimosi manija biggrin.gif lotuliukas.gif Aš pati vos vos laikausi blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai norejau paklausti del to "embosinimo feno". LAbai man patiko ta technika ir as labai noriu isigyti ta aparaciuka.Kiek maciau pardavimuose, labai mazas pasirinkimas ir tik kelios firmos. Apie SITA prisiskaiciau labai skirtingu nuomoniu, vieni labai labai giria, kiti deda i suns dienas.
O vyras man isvis sako,kam tau sitas, pirk iskart statybini g.gif. Ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 28, 16:00)
Tosk, ale kaip galingai bitutę pritraukei  thumbup.gif net akį matau  mirksiukas.gif
Va va, ir aš taip noriu išmokti.
Tik bėda ta, kad kai teikia greit viską sujunginėt, man dažniausiai š ... gaunasi.
Ten kur nereikia - vaizdas geras, o kur norėčiau - tai nuplaukęs, tai ne į tą sufokusuota  blink.gif

Kantrybes, kantrybes ir darkarta kantrybes. Buna kad pleskinu as koky pusvalandy, valanda ir nieko doro blink.gif Nera lengva gaudyti judancius daiktus mirksiukas.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 28, 16:15)
Tosk: nuostabi foto, cia su 100 macro objektyvu darei? O man taip reikia isigyti ta distancini pulteli. Ar zinot kad savo autoportreta man uztruko arti 100 kadru fokusuojant i sluota savo vietoj, ir tada per 10 sekundziu nubegus ir vietas apsimainius doh.gif  lotuliukas.gif ...gera manksta tada buvo, suprakaitavau net. Bet va laukiu kompensacijos is CK kad foto prekem apsipirkt ir pultelis bus pirmenybe.

Aga, cia 100mm macro. Bet labai noreciau dar daugiau macro, tad gal kada nusipirksiu macro zieda (nezinau kaip jie lietuviskai vadinas). Jie nera tokie brangus, vis pigiau nei naujas objektyvas.
As savajam 400D nusipirkau pultely, bet jis neveikia ant 30D. Tad reikia dabar dar viena pultuka pirkti. Bet jie nera brangus. Ta kur pirkau, kainavo gal kokius 55Lt ir jo pilnai pakako. O va toki lakstymo metoda mb praktikuoja, kada jis save su zuvim paveiksluoja. O vargo is pradziu doh.gif Kol as jam nepatariau pirma nufokusuoti y jo turima kede, tada per tas 10s turi nuspirti kede, pasigriebti zuvi ir nusipleskinti... Visokiu foto buna kai nespeja lotuliukas.gif
Atsakyti