QUOTE(Sanrita @ 2008 06 28, 16:00)
Tosk, ale kaip galingai bitutę pritraukei
net akį matau
Va va, ir aš taip noriu išmokti.
Tik bėda ta, kad kai teikia greit viską sujunginėt, man dažniausiai š ... gaunasi.
Ten kur nereikia - vaizdas geras, o kur norėčiau - tai nuplaukęs, tai ne į tą sufokusuota
Kantrybes, kantrybes ir darkarta kantrybes. Buna kad pleskinu as koky pusvalandy, valanda ir nieko doro
Nera lengva gaudyti judancius daiktus
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 28, 16:15)
Tosk: nuostabi foto, cia su 100 macro objektyvu darei? O man taip reikia isigyti ta distancini pulteli. Ar zinot kad savo autoportreta man uztruko arti 100 kadru fokusuojant i sluota savo vietoj, ir tada per 10 sekundziu nubegus ir vietas apsimainius
...gera manksta tada buvo, suprakaitavau net. Bet va laukiu kompensacijos is CK kad foto prekem apsipirkt ir pultelis bus pirmenybe.
Aga, cia 100mm macro. Bet labai noreciau dar daugiau macro, tad gal kada nusipirksiu macro zieda (nezinau kaip jie lietuviskai vadinas). Jie nera tokie brangus, vis pigiau nei naujas objektyvas.
As savajam 400D nusipirkau pultely, bet jis neveikia ant 30D. Tad reikia dabar dar viena pultuka pirkti. Bet jie nera brangus. Ta kur pirkau, kainavo gal kokius 55Lt ir jo pilnai pakako. O va toki lakstymo metoda mb praktikuoja, kada jis save su zuvim paveiksluoja. O vargo is pradziu
Kol as jam nepatariau pirma nufokusuoti y jo turima kede, tada per tas 10s turi nuspirti kede, pasigriebti zuvi ir nusipleskinti... Visokiu foto buna kai nespeja
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
Mano bloggas