QUOTE(relija @ 2008 06 28, 03:43)
Tosk, o printerį jau įsigyjai? Aš tai savuoju labai patenkinta Pagaliau susiradau tinkamą fotkę, tai super greit ir kokybiškai atsiprintinau dabar jau dėliosiu ir bandysiu sudalyvauti
Ne dar nenusipirkau, vis dar renkuosi Lygtais y HP linkstu (HP Photosmart C7280 All-in-One)... Bet viskas spresis kiek pinigeliu turesiu po tevuku isvaziavimo, nes noriu kiek galima juos palepinti. Nors lygtais mb irgi sumurmejo, kad reikia mums to printerio (mat yra nauja fotke jo su karpiu 11kg ir vargsas negali atsispausdinti ) Dar ir mb gimtadienis liepos men reikia dovana nupirkti (galvoju GPS, bet su jo isrankumu, veik nera pasirinkimo )
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 28, 06:50)
. Pirma siulyciau mini albuma su dukriuko istorijom, bet, zinant tavo aversija mini albumam , tada galbut butu imanoma sutalpinti istorijas ant vieno ar dvieju 12x12" lapu ir panaudot nors viena jos asmenybes foto su tinkama israiska. Istorijas gali juostelem iskarpyti ir pametyti po lapa.
As galvoju viena nuotrauka gal nupyskint - is arti jos rankutes ezero vandeny. Ir tada kazkaip kombinuot tas istorijas. Nes ji ir musu ezere su rubais yra ne karta issimaudzius ir visai ne vasara
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 06 28, 13:15)
Jau vaikučių istorijos tai Aš vis dar tų vaikų baidausi...atrodo, kad labai sunku su jais man būtų susitvarkyt Bet kiek smagybių būtų Reiks MB užsimint...
Taigi ne vien dėl laimėjimo čia visos dalyvauja Svarbiausiai - pasimokyt ir susipažinti Taip kad bet kokiu atveju siųsk Aš saviškiu irgi nesu patenkinta, bet svarbiausiai dalyvauti - tuo labiau, kad pirmąjį konkursą praleidau
Taigi ne vien dėl laimėjimo čia visos dalyvauja Svarbiausiai - pasimokyt ir susipažinti Taip kad bet kokiu atveju siųsk Aš saviškiu irgi nesu patenkinta, bet svarbiausiai dalyvauti - tuo labiau, kad pirmąjį konkursą praleidau
Vaikai patys pasirenka kada jiems geriau ateiti.Svarbu nepasiduoti aplinkiniu spaudimui. Kadangi as jau buvau ir 30gimdieny atsvetus, tai mano visos tetules-bobulytes ir net nekurie LT ginekolgai mane jau seniai y nevaisingas buvo nurase.
Man tie konkursai, tai tiesiog toks kaip niuksas, kad vat yra data ir iki jos reikia kazka sukurpti
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 28, 11:42)
Toje parduotuvėje buvo štampas - laikrodžio ciferblatas ale 15 cm skersmens.
Mažesnių nebuvo Kaina 17 eur. Per didelis, bel labai noriu laikrodžio štampo.
Mažesnių nebuvo Kaina 17 eur. Per didelis, bel labai noriu laikrodžio štampo.
Va ebay.co.uk radau viena varianta is USA, siuncia y visas salis. Kazkodel nuoroda neveikia. Eini y Crafts, toliau y Other Rubber Stamping. Paiesku langely yvedziau clock ir va ismete bent jau mano akimis visai nebloga Heidi Swapp akriliniu stampuku srinkinuka (4skirtingu dydziu).