Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(relija @ 2008 06 28, 03:43)
Tosk, o printerį jau įsigyjai? Aš tai savuoju labai patenkinta  biggrin.gif  Pagaliau susiradau tinkamą fotkę, tai super greit ir kokybiškai atsiprintinau thumbup.gif dabar jau dėliosiu ir bandysiu sudalyvauti smile.gif

Ne dar nenusipirkau, vis dar renkuosi ax.gif Lygtais y HP linkstu (HP Photosmart C7280 All-in-One)... Bet viskas spresis kiek pinigeliu turesiu po tevuku isvaziavimo, nes noriu kiek galima juos palepinti. Nors lygtais mb irgi sumurmejo, kad reikia mums to printerio (mat yra nauja fotke jo su karpiu 11kg ir vargsas negali atsispausdinti lotuliukas.gif ) Dar ir mb gimtadienis liepos men reikia dovana nupirkti (galvoju GPS, bet su jo isrankumu, veik nera pasirinkimo )

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 28, 06:50)
drinks_cheers.gif . Pirma siulyciau mini albuma su dukriuko istorijom, bet, zinant tavo aversija mini albumam biggrin.gif , tada galbut butu imanoma sutalpinti istorijas ant vieno ar dvieju 12x12" lapu ir panaudot nors viena jos asmenybes foto su tinkama israiska. Istorijas gali juostelem iskarpyti ir pametyti po lapa.

As galvoju viena nuotrauka gal nupyskint - is arti jos rankutes ezero vandeny. Ir tada kazkaip kombinuot tas istorijas. Nes ji ir musu ezere su rubais yra ne karta issimaudzius ir visai ne vasara doh.gif
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 06 28, 13:15)
Jau vaikučių istorijos tai  thumbup.gif  lotuliukas.gif Aš vis dar tų vaikų baidausi...atrodo, kad labai sunku su jais man būtų susitvarkyt doh.gif Bet kiek smagybių būtų Reiks MB užsimint... hihihi.gif
Taigi ne vien dėl laimėjimo čia visos dalyvauja 4u.gif Svarbiausiai - pasimokyt ir susipažinti drinks_cheers.gif Taip kad bet kokiu atveju siųsk mirksiukas.gif Aš saviškiu irgi nesu patenkinta, bet svarbiausiai dalyvauti - tuo labiau, kad pirmąjį konkursą praleidau blush2.gif

Vaikai patys pasirenka kada jiems geriau ateiti.Svarbu nepasiduoti aplinkiniu spaudimui. Kadangi as jau buvau ir 30gimdieny atsvetus, tai mano visos tetules-bobulytes ir net nekurie LT ginekolgai mane jau seniai y nevaisingas buvo nurase.
Man tie konkursai, tai tiesiog toks kaip niuksas, kad vat yra data ir iki jos reikia kazka sukurpti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 28, 11:42)
Toje parduotuvėje buvo štampas - laikrodžio ciferblatas ale 15 cm skersmens.
Mažesnių nebuvo  verysad.gif Kaina 17 eur. Per didelis, bel labai noriu laikrodžio štampo.

Va ebay.co.uk radau viena varianta is USA, siuncia y visas salis. Kazkodel nuoroda neveikia. Eini y Crafts, toliau y Other Rubber Stamping. Paiesku langely yvedziau clock ir va ismete bent jau mano akimis visai nebloga Heidi Swapp akriliniu stampuku srinkinuka (4skirtingu dydziu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 28 birželio 2008 - 10:11
QUOTE(Tosk @ 2008 06 28, 11:02)
Heidi Swapp akriliniu stampuku srinkinuka (4skirtingu dydziu).

Žinau apie ką tu kalbi. Man net žiūrėt nereikia - imčiau. Ale, man tas ebay g.gif kažkoks abra kadabra ...
MB žadėjo išaiškint, pamokyt.
Bet po paskutinių apsipirkimų turiu kokį mėn jo neklibint ...

Pati užsisakyčiau - nemoku blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 28, 13:50)
Žinau apie ką tu kalbi. Man net žiūrėt nereikia - imčiau. Ale, man tas ebay  g.gif kažkoks abra kadabra ... 

Pati užsisakyčiau - nemoku  blush2.gif

Tai kad su remini gali susikoperuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau tikrai reiks į kooperatyvą jungtis lotuliukas.gif

Miglotai turiu klausimuką, bet žiūriu ji daba labai užsiėmus ...
Gal kas nusimano ir man papasakos g.gif
Bitutės gražioji nuotrauka (10 psl atgal) kokiame rėžime fotografuota, kokiu objektyvu, koks iso ?
Labai domiuosi, ir šie klausimai neduoda ramybės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 28, 10:45)
man labai smalsu, ar iš šio puslapio siunčia į LT? Ir kaip siuntimo kaina - pagal svorį ar kokia fiksuota būna? g.gif

Labai abejoju,kad tiesiai i LT sius. As visus savo tuos stampukus is cia uzsisakinejau (kur foto buvau ikelusi), per ta pacia tarpininke. pas kuria cia merginos is JOANN.com uzsisake.
Atsakyti
gal kas susigundys? ax.gif
http://stores.ebay.p...5QQftidZ2QQtZkm
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 28, 11:20)
Žinau apie ką tu kalbi. Man net žiūrėt nereikia - imčiau. Ale, man tas ebay  g.gif kažkoks abra kadabra ... 

Pati užsisakyčiau - nemoku  blush2.gif

O as kazkaip nusivyliau Ebay, ypac siunciantis is JAV. Uzdeda kaina maza, kai paklausi del siuntimo i LT, tai trigubai uz preke daugiau siuntimas kainuoja. As tai pasitaupau, nusiziuriu ko man reikia is parduotuviu ir uzsisakau per tarpininkes. Zinau kad kazkurios UK ir Prancuzijos pardes siuncia i LT, bet paciose pardese SB priemoniu kainos tai blink.gif ir siuntimas ne mazas.
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 28, 13:59)
Miglotai turiu klausimuką, bet žiūriu ji daba labai užsiėmus ...
Gal kas nusimano ir man papasakos  g.gif
Bitutės gražioji nuotrauka (10 psl atgal) kokiame rėžime fotografuota, kokiu objektyvu, koks iso ?
Labai domiuosi, ir šie klausimai neduoda ramybės  blush2.gif

Cia geriausiai Miglota atsakys 4u.gif
Su macro objektyvais nera taip paprasta. Reikia gero statyvo, distancinio pulciuko, lebai gero apsvietimo, nes diafragma uzdaroma iki 11-16. Jokio vejelio (as galvoju gal reiks reflektoriu nusipirkt, nes taip ir veja pristabdytu ir sviesos atsipndetu). Va cia mano nevisai vykes bandymas (kazkada jau rodziau)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 28, 11:55)
O as kazkaip nusivyliau Ebay, ypac siunciantis is JAV. Uzdeda kaina maza, kai paklausi del siuntimo i LT, tai trigubai uz preke daugiau siuntimas kainuoja. As tai pasitaupau, nusiziuriu ko man reikia is parduotuviu ir uzsisakau per tarpininkes. Zinau kad kazkurios UK ir Prancuzijos pardes siuncia i LT, bet paciose pardese SB priemoniu kainos tai  blink.gif  ir siuntimas ne mazas.

dauguma parašo savo siuntimo kainą, kiti ne... bet jei perki daugiau - visada galima susitarti, kad sumažintų siuntimo išlaidas mirksiukas.gif todėl ir siūlau koperuotis ax.gif jei rastume, tokį pardavėją, pas kurį kiekviena kažką išsirinktų, tai siuntimo išlaidas padalinus nemanau, kad labai daug gautųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 28, 08:07)
Labas rytas,
aš tai nžn ką daryt su tuo darbeliu, jau kaip ir pabaigiau, bet nžn, ar siųsiu, gal šįkart supasuosiu. man jis gavosi visai kitoks, nei įsivaizdavau. na toks šlykštukas  schmoll.gif
Remini, jei kada ką nors siųsiesiiš e-bay, tai aš prisijungčiau.

aasta aišku taisyk jei tik tau nepatinka ir būtinai siųsk, bus žiauriai įdomu visus darbelius pamatyti ir pabalsuoti mirksiukas.gif

Tosk Na, tai sėkmės renkantis, aš irgi žiūrėjau iš pradžių į HP - labai myliu jų brendą ir produkciją, bet įsigyjau CANON, nes jis turėjo paprastą popieriaus paėmimo principą, o HP ten jį visaip sukioja viduje. Taig, kai noriu printint ant storo popieriaus arba šiaip ant kokio keistesnio - geriau kai popierių ima kuo paprasčiau...

O dėl tavo merginos-undinės lotuliukas.gif pagalvojau, gal pripilk jai didelę vonelę vandens, padėk kieme ir leisk daryti ką ji tik nori, o va tada ir FOTOGRAFUOK. Manau, turėtų gautis gerų, jos pašėliškumą įamžinančių foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 28, 11:53)

O nezinai kaip su siuntimais is PL? As noreciau popieriaus is sitos pardes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 28, 12:04)
O nezinai kaip su siuntimais is PL? As noreciau popieriaus is sitos pardes  blush2.gif

ten ne iš PL ax.gif iš USA, aš tik užėjau per lenkišką e-bay mirksiukas.gif o ir kainas iškart rodo zlotais (na tai beveik lygiai su litais), tai paprasta skaičiuoti 4u.gif
Atsakyti