Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 27, 22:46)
Tu tik rodykis, labai idomu  rolleyes.gif

nu gal tu ir teisi, uz mane visvien nebalsuojat, tai nesvarbu ar sukuriau siai uzduociai ar pries kiek laiko...nors zadu dalyvauti kiekvienoj konkurso uzduoty pioneer.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
nekoks rytas aišku... dirbti reikia, o ir oras nedžiugina verysad.gif
bet užtat šiandien ruošiuosi išsiųsti konkursinį darbelį thumbup.gif mb vakar išrinko ax.gif buvau jau aprašius kitą, bet pasakė, kad siūst šį, tai taip ir darysiu ax.gif juk reikia vyro klausyti lotuliukas.gif

Sanrita lobiai thumbup.gif net supavydėjau blush2.gif

tiesa, jei kas ką gero ras e-bay, galite drąsiai kreiptis, nes mb prisiregistravęs ir kai kada šį bei tą perku. vienai brangokai gaunasi, bet jei susikoperuotume, tai juk pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 28, 07:57)
Labas rytas  4u.gif
nekoks rytas aišku... dirbti reikia, o ir oras nedžiugina  verysad.gif
bet užtat šiandien ruošiuosi išsiųsti konkursinį darbelį  thumbup.gif mb vakar išrinko  ax.gif buvau jau aprašius kitą, bet pasakė, kad siūst šį, tai taip ir darysiu  ax.gif juk reikia vyro klausyti  lotuliukas.gif

Sanrita lobiai  thumbup.gif net supavydėjau  blush2.gif

tiesa, jei kas ką gero ras e-bay, galite drąsiai kreiptis, nes mb prisiregistravęs ir kai kada šį bei tą perku. vienai brangokai gaunasi, bet jei susikoperuotume, tai juk pigiau  mirksiukas.gif

Labas rytas,
aš tai nžn ką daryt su tuo darbeliu, jau kaip ir pabaigiau, bet nžn, ar siųsiu, gal šįkart supasuosiu. man jis gavosi visai kitoks, nei įsivaizdavau. na toks šlykštukas schmoll.gif
Remini, jei kada ką nors siųsiesiiš e-bay, tai aš prisijungčiau.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 28, 08:07)
Labas rytas,
aš tai nžn ką daryt su tuo darbeliu, jau kaip ir pabaigiau, bet nžn, ar siųsiu, gal šįkart supasuosiu. man jis gavosi visai kitoks, nei įsivaizdavau. na toks šlykštukas  schmoll.gif
Remini, jei kada ką nors siųsiesiiš e-bay, tai aš prisijungčiau.

aš ir ilgai svarsčiau ar siųsti, nes nesu patenkinta galutiniu rezultatu, bet laikausi olimpinio entuziazmo - svarbiausia dalyvauti, ne laimėti mirksiukas.gif jei ne konkursai, nežinau ar prisėsčiau prie darbelių ax.gif o čia gera proga mirksiukas.gif juk taip ir mokomės... gal iš pradžių darbeliai paprastučiai, bet tik praktikuojantis ir dirbant galime pasiekti geresnių rezultatų drinks_cheers.gif
ok, jei ką rasiu, pranešiu mirksiukas.gif o jei pati ką gero aptiksi, tai irgi pasakyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 28, 08:13)
aš ir ilgai svarsčiau ar siųsti, nes nesu patenkinta galutiniu rezultatu, bet laikausi olimpinio entuziazmo - svarbiausia dalyvauti, ne laimėti  mirksiukas.gif jei ne konkursai, nežinau ar prisėsčiau prie darbelių  ax.gif o čia gera proga  mirksiukas.gif juk taip ir mokomės... gal iš pradžių darbeliai paprastučiai, bet tik praktikuojantis ir dirbant galime pasiekti geresnių rezultatų  drinks_cheers.gif
ok, jei ką rasiu, pranešiu  mirksiukas.gif o jei pati ką gero aptiksi, tai irgi pasakyk  4u.gif

gerai, būtinai.
Atsakyti
išsiunčiau darbelį clap.gif yahoo.gif sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
O aš savo bandysiu pataisyt, kažką perdaryt. Bet išsiųsiu tada jau prieš pat termino pabaigą. Iš tikrųjų, tai gera proga gauti vertingų patarimų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 27, 22:15)
Karpinetas KI Memories popierius mano nauja adikcija, o tik viena pirkai? (Idomu...kiek mokejai uz ta viena?);

Tą karpytą radau paskutinėje parduotuvėje po didžiojo apsipirkimo ...
MB sakiau kad nieko nepirksiu tik pasižiūrėt einu hihihi.gif
Jis buvo brangiausias iš visų apie 2 eur - lapas.
Buvo visokių spalvų ir formų karpinių, bet negalėjau įsijaust - MB stebėjo.
Sakiau, grįšiu ramiai pati parsisiųsiu iš kur nors ... mirksiukas.gif

Toje parduotuvėje buvo štampas - laikrodžio ciferblatas ale 15 cm skersmens.
Mažesnių nebuvo verysad.gif Kaina 17 eur. Per didelis, bel labai noriu laikrodžio štampo...

QUOTE(Tosk @ 2008 06 27, 22:55)
Turiu viena labai linksma istorija papasakota darzelio auklyciu ir galvoju kaip paversti y sb.

hihihi.gif thumbup.gif Geras. Fainuolė dukrytė auga ...

Kaži kaip aš turėčiau įamžinti savo neklaužados nuotykį ?
Vakar iš didelės meilės darželyje mergaitei į žandą įkando blink.gif
Bijau, kad turėsim didelių problemų ....
Atsakyti
Labas rytas prisijuokiau is jusu vaiku isdaigu thumbup.gif
vakar puse biski po vilniu vazinejau tai keleta daikteliu jau nusipirkau bet to ko man labiausiai reikia neradau tai jauciu riekes siustis is kur nors g.gif

Sanrita perziurejau tavo lobius wub.gif thumbup.gif
QUOTE(remini @ 2008 06 28, 07:57)

tiesa, jei kas ką gero ras e-bay, galite drąsiai kreiptis, nes mb prisiregistravęs ir kai kada šį bei tą perku. vienai brangokai gaunasi, bet jei susikoperuotume, tai juk pigiau  mirksiukas.gif

Su mielu noru uzsisakyciau bigsmile.gif as kadangi ebey sistemos nesuprantu tai visadaper kanors siunciuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 28, 09:12)
Toje parduotuvėje buvo štampas - laikrodžio ciferblatas ale 15 cm skersmens.
Mažesnių nebuvo  verysad.gif Kaina 17 eur. Per didelis, bel labai noriu laikrodžio štampo...

Gal tau is cia kas nors tiks?
http://www.addictedt...com/ProductList
Atsakyti
Jau vaikučių istorijos tai thumbup.gif lotuliukas.gif Aš vis dar tų vaikų baidausi...atrodo, kad labai sunku su jais man būtų susitvarkyt doh.gif Bet kiek smagybių būtų rolleyes.gif Reiks MB užsimint... hihihi.gif

QUOTE(aasta @ 2008 06 28, 08:51)
O aš savo bandysiu pataisyt, kažką perdaryt. Bet išsiųsiu tada jau prieš pat termino pabaigą. Iš tikrųjų, tai gera proga gauti vertingų patarimų. smile.gif

Taigi ne vien dėl laimėjimo čia visos dalyvauja 4u.gif Svarbiausiai - pasimokyt ir susipažinti drinks_cheers.gif Taip kad bet kokiu atveju siųsk mirksiukas.gif Aš saviškiu irgi nesu patenkinta, bet svarbiausiai dalyvauti - tuo labiau, kad pirmąjį konkursą praleidau blush2.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 06 28, 10:11)
Gal tau is cia kas nors tiks?
http://www.addictedt...com/ProductList

man labai smalsu, ar iš šio puslapio siunčia į LT? Ir kaip siuntimo kaina - pagal svorį ar kokia fiksuota būna? g.gif
Atsakyti
Sanrita ar Scrapuke o kaip tas popierius iškarpytas vadinasi? norėčiau tokio paieškoti, bet nežinau kaip užvadinti g.gif
Atsakyti