QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 27, 20:57)
man irgi teko suneli gelbet siandien...visa diena kaulino mest akmenukus i pelke parke, tai koja iklimpo i dumbla, parkrito ir teko gelbeti.
oho kokie nuotykia, man karta Rasele 2 metuku su trupuciu veidu i buza buvo ikritus, kad isiverke, siaip ne taip nuraminau ir nesu mano, ilipom i lifta o ten veidrodyja ji save pamete, kad issigando, kad pradejo isteriskai zliumti po siai dienai gailiuosi kad fotike juostele buvo pasibaigus QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 27, 21:10)
O aš ką tik pabaigiau pagrindinius konkursinio dalykus. Liko pavadinimas ir istorija. Ai, tiesa, dar liko gėlytės.
nu matau spartuole , as irgi jau popieriukus stumdau , gal ka ir pristumdysiu QUOTE(lauramama @ 2008 06 27, 21:40)
Scrapuke, tai as nelabai ir supratau, ar temos skelbikas gali konkurse dalyvauti ar ne?Jei gali tai reiks stengtis suspeti iki termino, jei ne, tai rodysiuosi veliau.
manau kad gali QUOTE(Sanrita @ 2008 06 27, 22:03)
Kas nori kartu su manim pasidžiaugt naujais mano lobiais - maloniai prašom SB naujas turtas
o jau kokie groziai o jau tos gelytes sendintos su uzrasai , nezina kur tokias deciau, bet kokios grazutes Tosk matau alpiniste augini