Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 27, 20:57)
man irgi teko suneli gelbet siandien...visa diena kaulino mest akmenukus i pelke parke, tai koja iklimpo i dumbla, parkrito  ir teko gelbeti.
oho kokie nuotykia, man karta Rasele 2 metuku su trupuciu veidu i buza buvo ikritus, kad isiverke, siaip ne taip nuraminau ir nesu mano, ilipom i lifta o ten veidrodyja ji save pamete, kad issigando, kad pradejo isteriskai zliumti lotuliukas.gif po siai dienai gailiuosi kad fotike juostele buvo pasibaigus doh.gif
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 27, 21:10)
O aš ką tik pabaigiau pagrindinius konkursinio dalykus.  karsta.gif  Liko pavadinimas ir istorija. Ai, tiesa, dar liko gėlytės. 
nu matau spartuole mirksiukas.gif , as irgi jau popieriukus stumdau blush2.gif , gal ka ir pristumdysiu blink.gif
QUOTE(lauramama @ 2008 06 27, 21:40)
Scrapuke, tai as nelabai ir supratau, ar temos skelbikas gali konkurse dalyvauti ar ne?Jei gali tai reiks stengtis suspeti iki termino, jei ne, tai rodysiuosi veliau.
manau kad gali g.gif
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 27, 22:03)
Kas nori kartu su manim pasidžiaugt naujais mano lobiais - maloniai prašom  mirksiukas.gif SB naujas turtas
o jau kokie groziai bigsmile.gif o jau tos gelytes sendintos su uzrasai wub.gif , nezina kur tokias deciau, bet kokios grazutes blush2.gif

Tosk matau alpiniste augini lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 27 birželio 2008 - 21:42
Tosk matau alpiniste augini lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kaip tik alpiniste ir buti, gi tiek kalnu Norvegijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 28, 01:10)
Tosk: gera momenta iamzinai biggrin.gif  thumbup.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 28, 01:11)
Tosk matau alpiniste augini  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sy karta tai nieko. Bet viena karta tai isgascio ji man yvare... Jy tyliai nusirenge iki plikuskes ir uzsiropste ten, o slapia keramika, tai kaip ledo efektas blink.gif

Turiu viena labai linksma istorija papasakota darzelio auklyciu ir galvoju kaip paversti y sb. Pries pat velykas darzelyje buvo kunigas ir jis aiskino maziams tuos religinius marazmus. Salia jis turejo dubenely su vandeniu... Mano pupa paleta pradejo slinkti link to dubenelio. Tada ramiai nusiave basutes, nusimove kojnes (aukletoja sake jokios skubos ir ne maziausio garso) ir su likusiom pedkelnem ysirioglino y ta dubenely lotuliukas.gif Aisku foto nera... Bet ta istorija man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 27, 22:55)
Turiu viena labai linksma istorija papasakota darzelio auklyciu ir galvoju kaip paversti y sb. Pries pat velykas darzelyje buvo kunigas ir jis aiskino maziams tuos religinius marazmus. Salia jis turejo dubenely su vandeniu... Mano pupa paleta pradejo slinkti link to dubenelio. Tada ramiai nusiave basutes, nusimove kojnes (aukletoja sake jokios skubos ir ne maziausio garso) ir su likusiom pedkelnem ysirioglino y ta dubenely lotuliukas.gif  Aisku foto nera... Bet ta istorija man  thumbup.gif
thumbup.gif istorija lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 27, 14:55)
Sy karta tai nieko. Bet viena karta tai isgascio ji man yvare... Jy tyliai nusirenge iki plikuskes ir uzsiropste ten, o slapia keramika, tai kaip ledo efektas blink.gif

Turiu viena labai linksma istorija papasakota darzelio auklyciu ir galvoju kaip paversti y sb. Pries pat velykas darzelyje buvo kunigas ir jis aiskino maziams tuos religinius marazmus. Salia jis turejo dubenely su vandeniu... Mano pupa paleta pradejo slinkti link to dubenelio. Tada ramiai nusiave basutes, nusimove kojnes (aukletoja sake jokios skubos ir ne maziausio garso) ir su likusiom pedkelnem ysirioglino y ta dubenely lotuliukas.gif  Aisku foto nera... Bet ta istorija man  thumbup.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif istorija. Kaip yamzint? Daznai gi pasitaiko kad buna tokiu istoriju be nuotrauku. Tavo vietoj as nueiciau i baznycia (kada nera misiu kad demesio nepritraukt), ir iejus pro duris nutraukciau sventa vandeni, arba tik pacia baznycia/kryziu--simboly koki kad atstovautu kuniga., o mazes nuotrauka gali siap sau nutraukti darzelio aplinkoj, arba is arti portretuka su kokia "neklauzados" israiska. Bet istorija per gera kad nepadaryti tam SB puslapi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 27, 14:24)
konkursinius darbelius gavau nuo:
-Miglota
-kristi13
-justess
-Tosk

Ir aš labai stengsiuos suspėti ax.gif jau pasidėliojau kelis variantus, tik bėda - pirmą kartą pasigailėjau, kad nemėgstu fotografuotis... Šiaip nuotraukų turiu kalnus, o su savim....sad.gif
Sanrita puikios prekės, keli popieriai tokie faini... Ech, kad mane į tokias parduotuves kas perkeltų su kokiais 200 eur... ax.gif

Papildyta:
Nors ką ten 200, geriau 2000 eur. biggrin.gif
Ai, ir šiandien įsigyjau pirmąją prekę su ženklu acid-free mirksiukas.gif Turbūt ir anksčiau turėjau, tik nežinojau kas ir kaip, o dabar jau scrapėju po truputį smile.gif cool.gif
Atsakyti
Problemele ta, kad as nelabai tu religiniu simboliu noriu ax.gif As galvoju, gal padaryt koky viena lapa su tokiom "slapiom" istorijom ir kuriose nera foto. O tokiu istoriju istiesu daug lotuliukas.gif Kaip manot ar ziuretusi g.gif
Atsakyti
Manau, kad tikrai žiūrėtųsi, tik tada turėsi pasirinkti kažkokių akcentų/detalių/elementų, nes be foto juk reiks kur dėmesį koncentruot...
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 27, 22:41)
Tosk matau alpiniste augini  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Manau, kad balerina lotuliukas.gif
Atsakyti
Tosk, o printerį jau įsigyjai? Aš tai savuoju labai patenkinta biggrin.gif Pagaliau susiradau tinkamą fotkę, tai super greit ir kokybiškai atsiprintinau thumbup.gif dabar jau dėliosiu ir bandysiu sudalyvauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 27, 15:28)
Problemele ta, kad as nelabai tu religiniu simboliu noriu ax.gif As galvoju, gal padaryt koky viena lapa su tokiom "slapiom" istorijom ir kuriose nera foto. O tokiu istoriju istiesu daug lotuliukas.gif Kaip manot ar ziuretusi g.gif

Manau, kad tikrai žiūrėtųsi, tik tada turėsi pasirinkti kažkokių akcentų/detalių/elementų, nes be foto juk reiks kur dėmesį koncentruot...

drinks_cheers.gif . Pirma siulyciau mini albuma su dukriuko istorijom, bet, zinant tavo aversija mini albumam biggrin.gif , tada galbut butu imanoma sutalpinti istorijas ant vieno ar dvieju 12x12" lapu ir panaudot nors viena jos asmenybes foto su tinkama israiska. Istorijas gali juostelem iskarpyti ir pametyti po lapa.
As esu padarius viena savo asmenybes puslapy kuriame visiskai nenaudojau foto, bet panaudojau stampuka kuri stampavus skanavau, padidinau ir atspausdinau ant vienspalvio popieriaus...kadangi turiu visa albuma apie save rolleyes.gif hihihi.gif , galvoju kad gal ikelti i konkursini siai uzduociai, bet...pazengsiu taisykles, tai ne naujai sukurtas darbelis.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 28, 04:20)
drinks_cheers.gif . Pirma siulyciau mini albuma su dukriuko istorijom, bet, zinant tavo aversija mini albumam biggrin.gif , tada galbut butu imanoma sutalpinti istorijas ant vieno ar dvieju 12x12" lapu ir panaudot nors viena jos asmenybes foto su tinkama israiska. Istorijas gali juostelem iskarpyti ir pametyti po lapa.
As esu padarius viena savo asmenybes puslapy kuriame visiskai nenaudojau foto, bet panaudojau stampuka kuri stampavus skanavau, padidinau ir atspausdinau ant vienspalvio popieriaus...kadangi turiu visa albuma apie save  rolleyes.gif  hihihi.gif , galvoju kad gal ikelti i konkursini siai uzduociai, bet...pazengsiu taisykles, tai ne naujai sukurtas darbelis.

Tu tik rodykis, labai idomu rolleyes.gif
Atsakyti