laimėtų ir galėtų sau priziuką iš kokio slapto prizų stalčiuko traukti
joooo. pas mene SB kambary daug tu slaptu stalciuku.. nu ne slaptu, bet gal uzmirstu, vis randu koki uzmirsta priza, arba randu du tokius pacius daiktus ir nezinojau kad jau buvau anksciau pirkus
Kas nori kartu su manim pasidžiaugt naujais mano lobiais - maloniai prašom mirksiukas.gif SB naujas turtas
Tikras grozis
Labai patinka tas akrilinis stampukas su pauksciuku, reikes pasidairyti ir man jo kadangi turiu planuojama darbeli kuriam kaip tik butu
, is rasalu, turiu tas spalvas ir man jos dazniausiai vartojamos
, is gelyciu, labai patinka tos sendintos su uzrasais,,,,beja tokias paciai galima pasidaryti, ant ju stampavus su rasto stampuku; Karpinetas KI Memories popierius mano nauja adikcija, o tik viena pirkai? (Idomu...kiek mokejai uz ta viena?); Naturaliu spalvu sendinti popieriai irgi labai mano skonio...viskas super
O šį kartą ar Scrap8 dalyvaus "asmenybės" konkursėly? g.gif Ar visai niekad nedalyvaus?
Tai kad as parodziau savo konkursini darbeli (po uzraktu), bet kol darbavausi pakeiciau orientacija ji spaudai pasiust
...kuo greiciau noriu baigti sias spec CK uzduotis ir is ju skolos islipti. Likau dar -1 jiem. O zadu as dalyvauti visuose musu konkursuose.