Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 27, 19:01)
nu ar grazu dabar cia taip girtis,  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Tai kad itin retai taip man būna lotuliukas.gif

bet zinot ka radau pas mane ant sienos viena nuotrauka, ir jau kelias mintis turiu  bigsmile.gif tai gal ka ir sumeistrausiu, bet kol kas jokiu pazadu  ax.gif , ba labai daug sansu kad susimausiu

thumbup.gif kaip visada - to, kas guli panosėj, nematom lotuliukas.gif Suintrigavai!

QUOTE(Tosk @ 2008 06 27, 19:02)
Siandien paveikslavau maze, daviau visiska laisve... Jo... Teko staigiai lekt gelbet, bet paskutinis kadras geras, tiktu y serija, apie paneles silpnybe lotuliukas.gif

Irgi suintrigavai!!! Ką ji jau pridirbo? bigsmile.gif
Atsakyti
daviau visiska laisve... Jo... Teko staigiai lekt gelbet,

man irgi teko suneli gelbet siandien...visa diena kaulino mest akmenukus i pelke parke, tai koja iklimpo i dumbla, parkrito ir teko gelbeti. Ot karma doh.gif , pries metus toj pacioj pelkej iklimpo arklys (arklides ten salia), ir ten vyko didziausias planas su dzipais, priekabom kaip ta arkli is ten istraukti, stovejau atrakcione ir gailejausi kad aparato neturiu.

del konkursinio: buvau isitikinus kad CK mano "asmenybes" puslapio neims (pagal ju stiliu per marga, bet...nors gerai subalansuota viskas). Gavau ziniu kad ima be jokiu pakeitimu bigsmile.gif , tai buvo verta pasedet iki paryciu assa.gif
"Tecio Batai", neima del tos extra tuscios vietos tarp stampuotu teksto liniju. Ir dar is kitos redaktores gavau zinia kad ta "Berniukai auga i vyrus" nori rezervuot Vasario men. Valentino sventei (taip ir pamaniau kad tam menesiui labiau tiks). Tai viskas thumbup.gif issisprende

Linutuk, noriu, kad žinotum, jog visada visada, kai tik tau prireiks pagalbos, gali kreiptis ir į mane, juk aš visai šalia gyvenu.

as irgi supavydziu kaip paskaitau kad jus salia viena kitos gyvenat, galit meet'us ruosti. As LT gyvenciau tai butinai rasciau buda kartu su jumis scrapinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 27 birželio 2008 - 19:57
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 27, 20:57)
as irgi supavydziu kaip paskaitau kad jus salia viena kitos gyvenat, galit meet'us ruosti. As LT gyvenciau tai butinai rasciau buda kartu su jumis scrapinti.

jeigu tu LT gyventum, tai mes jau seniai visos kartu scrapintume, nes tu mus sugebėtum suvienyti taip, kaip tai darai virtualiam gyvenime. 4u.gif

O dėl išsisprendusių reikaliukų su CK uuuuuuj, kaip džiaugiuosi už tave thumbup.gif
Papildyta:
Ups, ką tik apsilankiau tavo bloge ir pamačiau naują (Asmenybė) darbelį.... Wow, koks mielas, toks gražus gražus, toks ryškiaspalvis, toks.... skanus labai. wub.gif Idėja irgi labai patiko - kaip užrašei pomėgius. thumbup.gif

O aš ką tik pabaigiau pagrindinius konkursinio dalykus. karsta.gif Liko pavadinimas ir istorija. Ai, tiesa, dar liko gėlytės. doh.gif Nu kaip aš su jom nedraugauju, bet kaip noriu susidraugaut, ne tas žodis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 27, 13:10)
jeigu tu LT gyventum, tai mes jau seniai visos kartu scrapintume, nes tu mus sugebėtum suvienyti taip, kaip tai darai virtualiam gyvenime.  4u.gif

O dėl išsisprendusių reikaliukų su CK uuuuuuj, kaip džiaugiuosi už tave  thumbup.gif
Papildyta:
Ups, ką tik apsilankiau tavo bloge ir pamačiau naują (Asmenybė) darbelį.... Wow, koks mielas, toks gražus gražus, toks ryškiaspalvis, toks.... skanus labai.  wub.gif  Idėja irgi labai patiko - kaip užrašei pomėgius.  thumbup.gif

O aš ką tik pabaigiau pagrindinius konkursinio dalykus.  karsta.gif  Liko pavadinimas ir istorija. Ai, tiesa, dar liko gėlytės.  doh.gif  Nu kaip aš su jom nedraugauju, bet kaip noriu susidraugaut, ne tas žodis.  doh.gif

dekui, smagu kad patiko 4u.gif
o...as i atsiustus darbelius vis pasiziuriu ir seile varvinu thumbup.gif ...ne tai kad pirmas konkursas buvo nelygiavertis, bet sis tai tikrai thumbup.gif bigsmile.gif bus sunku rinktis geriausia.
--o kas su gelytem tau nesiseka?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 27, 21:19)
dekui, smagu kad patiko 4u.gif
o...as i atsiustus darbelius vis pasiziuriu ir seile varvinu thumbup.gif ...ne tai kad pirmas konkursas buvo nelygiavertis, bet sis tai tikrai thumbup.gif  bigsmile.gif bus sunku rinktis geriausia.

Scrapuke, tai as nelabai ir supratau, ar temos skelbikas gali konkurse dalyvauti ar ne?Jei gali tai reiks stengtis suspeti iki termino, jei ne, tai rodysiuosi veliau.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 27, 21:19)

nesiseka jomis puošti SB blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 27, 21:40)
Scrapuke, tai as nelabai ir supratau, ar temos skelbikas gali konkurse dalyvauti ar ne?Jei gali tai reiks stengtis suspeti iki termino, jei ne, tai rodysiuosi veliau.

Na aš, tiesą sakant, to irgi nesupratau..... ax.gif Galima ar negalima, štai kur klausimas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 27, 13:40)

Temos skelbike turi pilnas teises dalyvauti konkurse, as vienintele tiktai neturiu sios teises (t.y. pilnai dalyvauti kad uz mane balsuotu) 4u.gif
nesiseka jomis puošti SB blush2.gif

o gal ten netinka gelytes todel jos nesidelioja g.gif
...o ar butu pries konkurso taisykles pasikonsultuoti su manim? Galvoju jei nusiustum nuotrauka ka nors patarciau, bet kzkd jauciu kad komitetas nuspres kad mano itaka konkursiniui darbeliui nepageidautina ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 27 birželio 2008 - 20:51
QUOTE(lauramama @ 2008 06 27, 21:40)

Man rodos, kad gali...čia gi Scrap8 kadangi pradėjo pirmą konkursą, tai taip gavosi, kad temos skelbėjas nedalyvauja doh.gif Na, ką jau čia jai dalyvauti - gi be konkurencijos iškart laimėtų ir galėtų sau priziuką iš kokio slapto prizų stalčiuko traukti lotuliukas.gif O šį kartą ar Scrap8 dalyvaus "asmenybės" konkursėly? g.gif Ar visai niekad nedalyvaus?

QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 27, 21:47)
nesiseka jomis puošti SB  blush2.gif

Niu man tai išvis nesiseka su jokiom gėlytėm draugauti - kol pirmo darbelio nepadariau, tai maniau, kad dėsiu tas gėlytes kur netingiu...bet niekaip jos man nesilipdo doh.gif
Atsakyti
Kas nori kartu su manim pasidžiaugt naujais mano lobiais - maloniai prašom mirksiukas.gif

SB naujas turtas
Atsakyti

laimėtų ir galėtų sau priziuką iš kokio slapto prizų stalčiuko traukti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif joooo. pas mene SB kambary daug tu slaptu stalciuku.. nu ne slaptu, bet gal uzmirstu, vis randu koki uzmirsta priza, arba randu du tokius pacius daiktus ir nezinojau kad jau buvau anksciau pirkus doh.gif lotuliukas.gif
Kas nori kartu su manim pasidžiaugt naujais mano lobiais - maloniai prašom mirksiukas.gif  SB naujas turtas

Tikras grozis 4u.gif Labai patinka tas akrilinis stampukas su pauksciuku, reikes pasidairyti ir man jo kadangi turiu planuojama darbeli kuriam kaip tik butu thumbup.gif , is rasalu, turiu tas spalvas ir man jos dazniausiai vartojamos thumbup.gif , is gelyciu, labai patinka tos sendintos su uzrasais,,,,beja tokias paciai galima pasidaryti, ant ju stampavus su rasto stampuku; Karpinetas KI Memories popierius mano nauja adikcija, o tik viena pirkai? (Idomu...kiek mokejai uz ta viena?); Naturaliu spalvu sendinti popieriai irgi labai mano skonio...viskas super
O šį kartą ar Scrap8 dalyvaus "asmenybės" konkursėly? g.gif Ar visai niekad nedalyvaus?

Tai kad as parodziau savo konkursini darbeli (po uzraktu), bet kol darbavausi pakeiciau orientacija ji spaudai pasiust ax.gif ...kuo greiciau noriu baigti sias spec CK uzduotis ir is ju skolos islipti. Likau dar -1 jiem. O zadu as dalyvauti visuose musu konkursuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 27 birželio 2008 - 21:19
Sanrita, nuostabus lobis wub.gif wub.gif wub.gif

Na mano mergina pradejo nuo to kad reikejo nusiplauti rankas, o baigesi tuom, ka ysikereblino y kriaukle su visais rubais doh.gif Paskutinis kadras- tai viena koja jau uzkelta ant kriaukles krasto doh.gif Bijau, kad gali nudribti, vistik visas tas stalvirsis slapias buna labai slidus.
user posted image
Atsakyti
Tosk: gera momenta iamzinai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti