QUOTE(lauramama @ 2008 06 27, 00:06)
Gaila, bet maniskis zaidzia prie sporto klubo ozo gatveje
baigtu, kas gi ten gaila, su kaskokiais gyvuliukais jis ten zaidzia, amzinai su melynemis gryzta, ir jau ne karta skundesi kad labai daug chebryte gincinasi, o kai gincinasi tai nezaidzia QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 27, 01:16)
Wow, Linutuk, kaip džiaugiuosi, kad tavoji Mūza sugrįžo. Man labai labai gražu. Ir spalva, ir ypač juostelė gėlėta. 3D efektas pasimatė, nesijaudink. O kaip jį išgavai? Turi pagalvėlių?
aha ir as dziaugiuosi , o 3D padariau su tokia storesia lipnia juostele,pirkta norfoje, bet ji nera tinkama SB, tai tik atvirutems ir galimaQUOTE
Noriu pasigirti, kad viena draugė, pamačiusi tą atviruką, užsakė jį ir sau - irgi eis į vestuves. Man tokia garbė, kad draugėms patinka mano darbeliai ir jos nesigėdina jų dovanoti kitiems žmonėms.
nu dziaugiuosi ir as su tavim kartu QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 27, 04:17)
LINUTUKAI tu taip ir neradai nuotraukos konkursiniui? Gal kita tema ka nors surasi...
jau tikrai tik kitam konkurse dalyvausiu, jau kaip ir atradau nuotrauka kuri mane uzveze ant to ka noriu daryti, bet uzsisakiau per velai , dar turejau vilties kad siandien atves i euroka, bet nera , tai dabar tik antradieni pasiimsiuQUOTE(remini @ 2008 06 27, 09:30)
kelias dieneles nežiūrėjau (mb tėtį palaidojom), tai kol viską perskaičiau turėjau darbelio
labai gražūs visų darbeliai smagu, kad mūsų tema ne tik rašliavos, bet ir darbelių pilna
joooo mes malam kaip turi buti, bet man todel cia ir patinka, jai tik vien darbeliai butu, tai ne mano dusiai butu temele, labai gražūs visų darbeliai smagu, kad mūsų tema ne tik rašliavos, bet ir darbelių pilna
o jus laikykites ,
QUOTE(justess22 @ 2008 06 27, 09:39)
Sveikos LINUTUKE, laukiam, ką gi tu ten norėjai parašyti ir nesuspėjai
nu gi nieko rimto ir nerasiau, bet kaip ir dabar po truputi i viska atsakinejau, o tas kompas sako se tau , nu tai ir supykau QUOTE(Eglu @ 2008 06 27, 10:31)
As ir noreciau kada nulekti i Pasidaryk pats..gal zinot kokia ten situacija su liftais?ar yra tokie?nes man tektu su lelium varyt?aseniai labai ten buvau ...nebepamenu..
taip yra liftas, is stovejimo aiksteles, o ir eskalatorius yra Papildyta:
dar karteli visom aciu uz pagyrimus, lekiu vaikams valgyti daryti, o tai nuvariau nuo koju abi, zinos kaip su mama vaziuoti sapintis