Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 27, 00:06)
Gaila, bet maniskis zaidzia prie sporto klubo ozo gatveje  verysad.gif
baigtu, kas gi ten gaila, su kaskokiais gyvuliukais jis ten zaidzia, amzinai su melynemis gryzta, ir jau ne karta skundesi kad labai daug chebryte gincinasi, o kai gincinasi tai nezaidzia lotuliukas.gif
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 27, 01:16)
Wow, Linutuk, kaip džiaugiuosi, kad tavoji Mūza sugrįžo.  wub.gif  Man labai labai gražu. Ir spalva, ir ypač juostelė gėlėta.  wub.gif  3D efektas pasimatė, nesijaudink.  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  O kaip jį išgavai? Turi pagalvėlių?
aha ir as dziaugiuosi tongue.gif , o 3D padariau su tokia storesia lipnia juostele,pirkta norfoje, bet ji nera tinkama SB, tai tik atvirutems ir galima
Noriu pasigirti, kad viena draugė, pamačiusi tą atviruką, užsakė jį ir sau - irgi eis į vestuves. Man tokia garbė, kad draugėms patinka mano darbeliai ir jos nesigėdina jų dovanoti kitiems žmonėms.
nu dziaugiuosi ir as su tavim kartu 4u.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 27, 04:17)
LINUTUKAI tu taip ir neradai nuotraukos konkursiniui? Gal kita tema ka nors surasi...
jau tikrai tik kitam konkurse dalyvausiu, jau kaip ir atradau nuotrauka kuri mane uzveze ant to ka noriu daryti, bet uzsisakiau per velai verysad.gif , dar turejau vilties kad siandien atves i euroka, bet nera verysad.gif , tai dabar tik antradieni doh.gif pasiimsiu
QUOTE(remini @ 2008 06 27, 09:30)
kelias dieneles nežiūrėjau (mb tėtį palaidojom), tai kol viską perskaičiau turėjau darbelio  doh.gif
labai gražūs visų darbeliai  thumbup.gif smagu, kad mūsų tema ne tik rašliavos, bet ir darbelių pilna  thumbup.gif
joooo mes malam kaip turi buti, bet man todel cia ir patinka, jai tik vien darbeliai butu, tai ne mano dusiai butu temele,
o jus laikykites console.gif ,
QUOTE(justess22 @ 2008 06 27, 09:39)
Sveikos 4u.gif LINUTUKE, laukiam, ką gi tu ten norėjai parašyti ir nesuspėjai mirksiukas.gif
nu gi nieko rimto ir nerasiau, bet kaip ir dabar po truputi i viska atsakinejau, o tas kompas sako se tau hah.gif , nu tai ir supykau lotuliukas.gif
QUOTE(Eglu @ 2008 06 27, 10:31)
As ir noreciau kada nulekti i Pasidaryk pats..gal zinot kokia ten situacija su liftais?ar yra tokie?nes man tektu su lelium varyt?aseniai labai ten buvau ...nebepamenu..
taip yra liftas, is stovejimo aiksteles, o ir eskalatorius yra mirksiukas.gif

Papildyta:
ax.gif dar karteli visom aciu uz pagyrimus, lekiu vaikams valgyti daryti, o tai nuvariau nuo koju abi, zinos kaip su mama vaziuoti sapintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
konkursinius darbelius gavau nuo:
-Miglota
-kristi13
-justess
-Tosk

remini: uzuojauta ir stiprybes jum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 27, 14:24)
konkursinius darbelius gavau nuo:
-Miglota
-kristi13
-justess
-Tosk

remini: uzuojauta ir stiprybes jum 4u.gif

Mano jei gausi,tai paskutines neturiu kada prisesti dakalt, visokiu cia reikalu atsiranda.
Atsakyti
LINUTUK atsiųsk man savo nuotraukytę, aš namie atspausdinsiu ir galėsi ryt paimti mirksiukas.gif tai tada spėtum iki termino thumbup.gif
Papildyta:
tiesa, o ką aprašinėti - save ar darbelį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 27, 15:02)
LINUTUK atsiųsk man savo nuotraukytę, aš namie atspausdinsiu ir galėsi ryt paimti  mirksiukas.gif tai tada spėtum iki termino
gera mintis ax.gif jai taip vakar nusiuntus buciau o siandien pasiimti, bet rytoj pas mane visa diena labai bjauriai suplanuota doh.gif , ir i ta puse net nesisviecia vaziuoti, o dar viska turesiu daryti su savim paneles tempent blink.gif ,matai turejau vilties kad gal siandien padarytos ir atvestos bus, tai pora reikaliuka ta proga nukeliau rytojui, nes maniau griebsiu daryti, nu vienu zodziu visiskai si karta pastabdziau , skundziausi MB kad kad niekas nesidaro,tai sake gal ne ta menulio faze blink.gif
tai kaip ir aciu uz tiki fainuoliska pasiulyma, gal kada kita karta kaip tokia bedele prispirs, zinosiu pas ka prasyti bigsmile.gif
Atsakyti
Viską perkaičiau doh.gif

Tai va, po užsienio atsikvėpusi ir įspūdžiams nusėdus ... galiu dabar papasakot mirksiukas.gif

Buvau dvejose Scrap parduotuvėse. Pradžioje pasirinkimo gausybė įvarė į prakaitą ... bėgiojau, viską apžiūrinėjau ... Poto apsiraminau ir ėmiau žiūrėti rimtai. MB buvo taktiškas - pirmoje paliko mane 30 min. su 50 eur ir išėjo ...
hihihi.gif hihihi.gif
Kai atėjo ieškoti - sąskaita buvo 98 eur blush2.gif
Ganėtinai viskas brangu. Popieriaus rinkiniai 30 - 35 eur.
Vienetais lapai po 1.5 eur
Gelyčių rinkinukai 10 eur.

Antroje parduotuvėje pasirinkimas prastesnis, bet radau nerealių lapų popieriaus.
Bandysiu padaryti pirkinių nuotraukas ir įkelt vakare ...

Konkurse dalyvausiu. Darbelį atsiųsiu pabaigoje termino ax.gif
Atsakyti
Sanrita sveika sugryzus 4u.gif Labai ydomu bus pamatyti koky loby tu priglaudei mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, pleputės,
Remini, tau stiprybės....
Sanrita, oi kaip smalsu.....šiaip daug kur jau prasidėjo vasaros išpardavimai, ar tau ten nepasitaikė tokia proga "PATAUPYT". mirksiukas.gif Nors parašiau ir pagalvojau, kad tokių atveju nebent daugiau ko prisipirkt, nei pataupyt galima būtų........... ax.gif Nu bet laukiam laukiam tavo grožybių...... smile.gif
Atsakyti
Merginos, man taip nuskilo šiandien yahoo.gif MB ką tik kartu su dukriuku išvažiavo pas draugą, o aš gavau keletą laisvų valandų atsiduoti savo hobiui!!! yahoo.gif Uuuuuffffff, negaliu patikėti tokia laime lotuliukas.gif tease.gif Pasilabinu ir einu scrapinti konkursinį. yahoo.gif Labai noriu suspėti iki termino. labai stengiuosi suspėti. Tik labai jau lėtai aš dirbu. blush2.gif Vis dar dreba rankos.... blush2.gif

Tiesa, Linutuk, noriu, kad žinotum, jog visada visada, kai tik tau prireiks pagalbos, gali kreiptis ir į mane, juk aš visai šalia gyvenu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Netgi dabar gali atlėkt - atspausdinsim tau tą nuotrauką. 4u.gif O jei nėr įkvėpimo, tai kitą kartą bet kada drąsiai kreipkis. Beje, aš juk kreipiausi, nepasikuklinau.... kai man kalkės prisireikė.... blush2.gif
Atsakyti
Na ir vel susidarys visai nieko konkursiniu darbu skaicius, nes as tikiu kad dar bent kelios suspes padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 27, 15:33)
Viską perkaičiau  doh.gif
sveikute sugryzus mirksiukas.gif oi laukiam laukiam, lobiu foto laukiam blush2.gif
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 27, 18:27)
Merginos, man taip nuskilo šiandien  yahoo.gif  MB ką tik kartu su dukriuku išvažiavo pas draugą, o aš gavau keletą laisvų valandų atsiduoti savo hobiui!!! yahoo.gif  Uuuuuffffff, negaliu patikėti tokia laime  lotuliukas.gif  tease.gif  Pasilabinu ir einu scrapinti konkursinį. yahoo.gif Labai noriu suspėti iki termino. labai stengiuosi suspėti. Tik labai jau lėtai aš dirbu.  blush2.gif  Vis dar dreba rankos....  blush2.gif
nu ar grazu dabar cia taip girtis, lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai as savo MB niekur negaliu iskisti ir dar su vaikais lotuliukas.gif lotuliukas.gif galiu netycia supavydeti biggrin.gif
Tiesa, Linutuk, noriu, kad žinotum, jog visada visada, kai tik tau prireiks pagalbos, gali kreiptis ir į mane, juk aš visai šalia gyvenu.
tai vat kad dabar kaip pamastau mastau.gif tai tikrai, kodel man ta atsispauzdinimo mintis vakar neatkeliavo galvon, galejau gi paklausti doh.gif , bet ka padarysi, stabdziu gimiau stabdziu ir numirsiu lotuliukas.gif bet zinot ka radau pas mane ant sienos viena nuotrauka, ir jau kelias mintis turiu bigsmile.gif tai gal ka ir sumeistrausiu, bet kol kas jokiu pazadu ax.gif , ba labai daug sansu kad susimausiu
Atsakyti
Siandien paveikslavau maze, daviau visiska laisve... Jo... Teko staigiai lekt gelbet, bet paskutinis kadras geras, tiktu y serija, apie paneles silpnybe lotuliukas.gif
Atsakyti