Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

ale, jūs ir varot doh.gif vos spėju kartu ax.gif
kelias dieneles nežiūrėjau (mb tėtį palaidojom), tai kol viską perskaičiau turėjau darbelio doh.gif
labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif smagu, kad mūsų tema ne tik rašliavos, bet ir darbelių pilna thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

remini, užjaučiu... bet džiugu, kad taip greit grįžai pas mus 4u.gif

LINUTUKE, laukiam, ką gi tu ten norėjai parašyti ir nesuspėjai mirksiukas.gif

scrap8, tikiuosi, kad mano darbelį irgi gavai blush2.gif

O aš greit bėgu užkrimst ką nors ir puolu dirbti - buvau visus darbus paaukojus dėl konkursinio SB, tai dabar padai jau žiauriai svyla doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 27 birželio 2008 - 08:41
Laba ryta, vakar iki isnaktų sedėjau ir mąsčiau kaip reikia tą knygą padaryt ir sumąsčiau dabar tik medžiagas visas reik įsigyti, sakykit o kur jus dažniausiai perkat viską neskaitant to, kad iš interneto užsakinėjat bigsmile.gif

O apie kokius jus konkursinius darbus kalbat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 06 27, 10:29)
Laba ryta, vakar iki isnaktų sedėjau ir mąsčiau kaip reikia tą knygą padaryt ir sumąsčiau dabar tik medžiagas visas reik įsigyti, sakykit o kur jus dažniausiai perkat viską neskaitant to, kad iš interneto užsakinėjat  bigsmile.gif

O apie kokius jus konkursinius darbus kalbat  blush2.gif

Paskaityk Scrap8 blog'e. Tema "Asmenybe".
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 27, 00:16)

Mes šiandien ten kaip tik buvome (tik šįkart prekinosi MB  lotuliukas.gif  - palapinė suplyšo po žygio), tai aš užmačiau kelias tavo naudojamas juosteles.  tongue.gif  Kitą kartą varysiu viena ten, kad nieks manęs neskubintų.  lotuliukas.gif

Laba ryta 4u.gif

As ir noreciau kada nulekti i Pasidaryk pats..gal zinot kokia ten situacija su liftais?ar yra tokie?nes man tektu su lelium varyt?aseniai labai ten buvau ...nebepamenu..
Atsakyti
Na ir plepios moteriskaites cia doh.gif tik viena vakara nepaskaiciau ka raset,tai vos atknysau kuri puslapi paskutini skaiciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 27 birželio 2008 - 09:52
QUOTE(lauramama @ 2008 06 27, 10:31)
Paskaityk Scrap8 blog'e. Tema "Asmenybe".

aciu einu ziuret 4u.gif
Atsakyti
Remini stiprybes console.gif

As savo darbely jau issiunciau Skrapukei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 27, 09:39)
remini, užjaučiu... bet džiugu, kad taip greit grįžai pas mus 4u.gif

ačiū 4u.gif va jau po truputį atsigaunu, tai manau pats laikas konkursinį darbelį siūsti, tik aprašyt reikia dar doh.gif o aš vis dar neapsisprendžiu kurį g.gif vieną dieną vienas labiau patinka, kitą - kitas... dar norėjau šį tą pakeist, bet jau laiko nebeliko ax.gif tiek to... svarbu dalyvauti mirksiukas.gif
na šiandien mb duosiu, kad nuspręstu ir ryt aprašius išsiūsiu pioneer.gif
ar daug dalyvaujančių pas mus nusimato? g.gif įdomu pažiūrėt, kokius grožius sukūrėt, ir aišku susipažinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 27, 11:14)
ačiū  4u.gif va jau po truputį atsigaunu, tai manau pats laikas konkursinį darbelį siūsti, tik aprašyt reikia dar  doh.gif o aš vis dar neapsisprendžiu kurį  g.gif vieną dieną vienas labiau patinka, kitą - kitas... dar norėjau šį tą pakeist, bet jau laiko nebeliko  ax.gif tiek to... svarbu dalyvauti  mirksiukas.gif
na šiandien mb duosiu, kad nuspręstu ir ryt aprašius išsiūsiu  pioneer.gif
ar daug dalyvaujančių pas mus nusimato?  g.gif įdomu pažiūrėt, kokius grožius sukūrėt, ir aišku susipažinti  drinks_cheers.gif

remini užjaučiu.
aš savo darbelį irgi jau baiginėju. rytoj turbūt irgi išsiųsiu. o į Scrapukės el.paštą siųsti?
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 27, 11:17)
aš savo darbelį irgi jau baiginėju. rytoj turbūt irgi išsiųsiu. o į Scrapukės el.paštą siųsti?

taip mirksiukas.gif dar taisyklėse gal reikia pasitikslinti, nes kai paklausei tai net pati suabejojau g.gif
Atsakyti
Laba hi.gif

Ar daug praleidau blush2.gif
Einu skaityt doh.gif 25 psl. nu jūs pavarot doh.gif
Atsakyti