ale, jūs ir varot vos spėju kartu
kelias dieneles nežiūrėjau (mb tėtį palaidojom), tai kol viską perskaičiau turėjau darbelio
labai gražūs visų darbeliai smagu, kad mūsų tema ne tik rašliavos, bet ir darbelių pilna
Sveikos
remini, užjaučiu... bet džiugu, kad taip greit grįžai pas mus
LINUTUKE, laukiam, ką gi tu ten norėjai parašyti ir nesuspėjai
scrap8, tikiuosi, kad mano darbelį irgi gavai
O aš greit bėgu užkrimst ką nors ir puolu dirbti - buvau visus darbus paaukojus dėl konkursinio SB, tai dabar padai jau žiauriai svyla
LINUTUKE, laukiam, ką gi tu ten norėjai parašyti ir nesuspėjai
scrap8, tikiuosi, kad mano darbelį irgi gavai
O aš greit bėgu užkrimst ką nors ir puolu dirbti - buvau visus darbus paaukojus dėl konkursinio SB, tai dabar padai jau žiauriai svyla
QUOTE(Dirsė @ 2008 06 27, 10:29)
Laba ryta, vakar iki isnaktų sedėjau ir mąsčiau kaip reikia tą knygą padaryt ir sumąsčiau dabar tik medžiagas visas reik įsigyti, sakykit o kur jus dažniausiai perkat viską neskaitant to, kad iš interneto užsakinėjat
O apie kokius jus konkursinius darbus kalbat
O apie kokius jus konkursinius darbus kalbat
Paskaityk Scrap8 blog'e. Tema "Asmenybe".
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 27, 00:16)
Mes šiandien ten kaip tik buvome (tik šįkart prekinosi MB - palapinė suplyšo po žygio), tai aš užmačiau kelias tavo naudojamas juosteles. Kitą kartą varysiu viena ten, kad nieks manęs neskubintų.
Laba ryta
As ir noreciau kada nulekti i Pasidaryk pats..gal zinot kokia ten situacija su liftais?ar yra tokie?nes man tektu su lelium varyt?aseniai labai ten buvau ...nebepamenu..
Na ir plepios moteriskaites cia tik viena vakara nepaskaiciau ka raset,tai vos atknysau kuri puslapi paskutini skaiciau
QUOTE(lauramama @ 2008 06 27, 10:31)
Paskaityk Scrap8 blog'e. Tema "Asmenybe".
aciu einu ziuret
Remini stiprybes
As savo darbely jau issiunciau Skrapukei
As savo darbely jau issiunciau Skrapukei
QUOTE(justess22 @ 2008 06 27, 09:39)
ačiū va jau po truputį atsigaunu, tai manau pats laikas konkursinį darbelį siūsti, tik aprašyt reikia dar o aš vis dar neapsisprendžiu kurį vieną dieną vienas labiau patinka, kitą - kitas... dar norėjau šį tą pakeist, bet jau laiko nebeliko tiek to... svarbu dalyvauti
na šiandien mb duosiu, kad nuspręstu ir ryt aprašius išsiūsiu
ar daug dalyvaujančių pas mus nusimato? įdomu pažiūrėt, kokius grožius sukūrėt, ir aišku susipažinti
QUOTE(remini @ 2008 06 27, 11:14)
ačiū va jau po truputį atsigaunu, tai manau pats laikas konkursinį darbelį siūsti, tik aprašyt reikia dar o aš vis dar neapsisprendžiu kurį vieną dieną vienas labiau patinka, kitą - kitas... dar norėjau šį tą pakeist, bet jau laiko nebeliko tiek to... svarbu dalyvauti
ar daug dalyvaujančių pas mus nusimato? įdomu pažiūrėt, kokius grožius sukūrėt, ir aišku susipažinti
remini užjaučiu.
aš savo darbelį irgi jau baiginėju. rytoj turbūt irgi išsiųsiu. o į Scrapukės el.paštą siųsti?
QUOTE(aasta @ 2008 06 27, 11:17)
aš savo darbelį irgi jau baiginėju. rytoj turbūt irgi išsiųsiu. o į Scrapukės el.paštą siųsti?
taip dar taisyklėse gal reikia pasitikslinti, nes kai paklausei tai net pati suabejojau
Laba
Ar daug praleidau
Einu skaityt 25 psl. nu jūs pavarot
Ar daug praleidau
Einu skaityt 25 psl. nu jūs pavarot