Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 26, 16:48)
nu va rodausi, ikvepimas po truputi pargryzta  doh.gif , gal gi uzsibus  blink.gif cia sumeistravau atvirute/vokeli brolio dukrai, sesiolika neseniai stuktelejo, tokiam amziuja patogiausia pinigus padovanoti  lotuliukas.gif maziau galva skauda
tai vat nieko sudetingo, keletas nuapvalintu kampuku, pasendinau juodai (laaabai noriu rudo, jau smalsauju kaip uzsisakyti  ax.gif ) padariau pora skyluciu ir perrisau kaspineliu, tuos lapukus suklijavau su tokia stora dvipuse lipnia juosta kad butu atsoke nuo pagrindo, gyvai visai nieko ziurisi, be to, jos megstamiausia spalva - zalia  biggrin.gif
user posted image
vaizdelis viduje, jau dabar manau kad reikejo kitaip daryti, nepatinka kad ta juostele viduje matosi, bet gal jau neperdarinesiu
user posted image
o cia paskersavau su viltim kad matysis 3D efektas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Super!labai grazu..man dar mokytis reikia:)
O kaip ta varda isspaudei?ar man cia veidenasi, ar jis tikrai isspaustas ar rasalu parasytas?o kaip reikia pasendinti ar yra lt tokiu priemoniu pirkti?gal yra koks filmukas apie sendinima?
Beje mano mini lobyneli galit paziureti stai cia: http://public.fotki....u-js/lobynelis/
Papildyta:
Beje kur galima tokiu juosteliu isigyt?
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 26, 23:46)
Super!labai grazu..man dar mokytis reikia:)
aciuks, ismokau as ismoksi ir tu mirksiukas.gif
O kaip ta varda isspaudei?ar man cia veidenasi, ar jis tikrai isspaustas ar rasalu parasytas?
varda atspaudziau su akriliniais atampukais, parsisiunciau is JAV su scrap8 pagalba, rasalai irgi is ten, mano parase palandziok tarp albumu rasi viska nufotkinta, matysis ir rasalai ir tos raides
kaip reikia pasendinti ar yra lt tokiu priemoniu pirkti
sendinti gali su akriliniais dazais, o siap tai uzsuk i skrepukes bloga ji ten aprasius, parasyciau ir as bet MB atvare miegoti, mane nuo kompo krapsto doh.gif
Beje kur galima tokiu juosteliu isigyt?
as jas pirkau pasidaryk pats, antrame aukste galanterijos skyrelis toks yra

o jau pati kad juosteliu prisipirkai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 26, 23:41)
nu kiek zinau tik kasi zaidzia lotuliukas.gif , labai nesidomejau  g.gif o gal reiktu  blink.gif , jis 1dieni ir 3dieni kaskur prie monetu kalyklos ar tai monetu kalykloje, o 5dieni pedagoginiam, nu jai taviskis gryzes pasakoja kad zaide, su varena, boria, lala ir dar kaskokiu sernu  blink.gif  tai gal ir kartu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jai ne tai gal su zmonemis, ne taip kai maniskis  ax.gif

Gaila, bet maniskis zaidzia prie sporto klubo ozo gatveje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 27, 01:04)
pasirodo, ne taip jau ir saldu vienai su vaiku keliaut ir nors siaip nepasiilgstu lietuvos  blush2.gif  bet gera grizti  ax.gif  tik kol per vilniu pervaziavom issigandau, nes vairavimo kulturos visai nera, visi pypsina, lenda, lenkia.. bijociau i miesta isvaziuot  blush2.gif

As y LT visad viena su maze keliauju, tad istiesu nera lengva susitvsrkyt ir su lagaminais ir kaprizinga panele mirksiukas.gif Eismas LT kraupus, paskutinius parvaziavimus nebevairuoju pati (nervu gaila). O kazkada raliuodavau, dabar net geda prisiminti. Sunorvegejau bigsmile.gif
MB kai paskutiny karta buvo Vilniuj, sokas buvo... Prisaigdino mane, kad niekada nevaziuociau su mikriuku doh.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 06 27, 01:29)
Man kas labai labai patinka Lietuvoj,kad cia palyginus labai svaru. Kiek keliavom su MB, tai didziausia svara aisku yra Sveicarijoje, bet kai po Egipto grizom i LT, tai mums net akys atsigavo. Keliai geri, siuksliu nedaug, viskas zaliuoja, dar jei rododdendrai kokie zydetu tai isvis butu fantastika. [COLOR=yellow]Nors mano svajone vis tiek gyventi Airijoje. Tiesiog silpnybe muzikai, sokiams, kulturai ir gamtai  poster_offtopic.gif

Y Egipta manau niekada nebevaziuosiu. Man ten pasitikejima kele tik musu viesbutis, o tik iskelus koja is viesbucio teritorijos... unsure.gif Ten tiek visokiu nuotykiu buvo... Net ir areuoste be ju neapsejom unsure.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 27, 02:11)
nu kiek zinau tik kasi zaidzia lotuliukas.gif , labai nesidomejau  g.gif o gal reiktu  blink.gif , jis 1dieni ir 3dieni kaskur prie monetu kalyklos ar tai monetu kalykloje, o 5dieni pedagoginiam, nu jai taviskis gryzes pasakoja kad zaide, su varena, boria, lala ir dar kaskokiu sernu  blink.gif  tai gal ir kartu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jai ne tai gal su zmonemis, ne taip kai maniskis  ax.gif

lotuliukas.gif

As savo konkursiny pabaigiau 4u.gif Man atrodo papuosiau graziai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 27, 00:44)

Saunuole, o as nesu tikra ar baigsiu iki termino. Bet as gi ir nedalyvauju konkurse, tik balsuosiu. Jau kaip laukiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Labos nakties visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 26 birželio 2008 - 23:51
QUOTE(Tosk @ 2008 06 26, 16:24)
Zirafos sese lotuliukas.gif As tai dairausi y kitu darbus  internete, pavartau zurnaliukus ir kokia nors minty pasivogiu bigsmile.gif Ir dabar sy ta pasivogiau bigsmile.gif Ir padariau truputy pagal save 4u.gif

O, Tosk, dėkui už nemokamą konsultaciją. lotuliukas.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 26, 17:48)
nu va rodausi, ikvepimas po truputi pargryzta  doh.gif ,

Wow, Linutuk, kaip džiaugiuosi, kad tavoji Mūza sugrįžo. wub.gif Man labai labai gražu. Ir spalva, ir ypač juostelė gėlėta. wub.gif 3D efektas pasimatė, nesijaudink. lotuliukas.gif mirksiukas.gif O kaip jį išgavai? Turi pagalvėlių?

Tiesa, dėl tos gėlėtos juostelės - kad kitoje pusėje nesimatytų, reikėjo ant pagrindinio lapo užklijuot dar kitą, ir tada ant jo juostelę. Na taip, kaip mano vestuviniame atviruke, jei pameni. ax.gif Noriu pasigirti, kad viena draugė, pamačiusi tą atviruką, užsakė jį ir sau - irgi eis į vestuves. Man tokia garbė, kad draugėms patinka mano darbeliai ir jos nesigėdina jų dovanoti kitiems žmonėms. lotuliukas.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 26, 23:56)
as jas pirkau pasidaryk pats, antrame aukste galanterijos skyrelis toks yra

Mes šiandien ten kaip tik buvome (tik šįkart prekinosi MB lotuliukas.gif - palapinė suplyšo po žygio), tai aš užmačiau kelias tavo naudojamas juosteles. tongue.gif Kitą kartą varysiu viena ten, kad nieks manęs neskubintų. lotuliukas.gif
Atsakyti

Lauksiu lauksiu...kada man atsiusi?
Zirafos sese lotuliukas.gif As tai dairausi y kitu darbus  internete, pavartau zurnaliukus ir kokia nors minty pasivogiu bigsmile.gif Ir dabar sy ta pasivogiau bigsmile.gif Ir padariau truputy pagal save 4u.gif

ka tu aprasiai vadinasi "scrap-lift", pazodziui verciant "scrapo-nukelimas"..."pasiskolinimas" (sorry, man tas zodis "pasivogiau" labai kriminaliska asociacija turi). O tame nera jokios gedos, ir nereiskia kad paciai ideju stoka.
Kituose forumuose net daro konkursinias uzduotis-parenka SB darbely, ir pagal ji visos turi ka nors "pasiskolinti"; ar dizaina, ar spalvas, ar technika. Nuo mano pacios darbeliu kelis kartus is niekur nieko gavau meil'a kad mano X darbelis kazka ikvepe ir panaudojo sukurti savo puslapy, ir atsiunte savo puslapio nuotrauka...nera didesnio komplimento aciuks.gif
as nesu tikra ar baigsiu iki termino. Bet as gi ir nedalyvauju konkurse, tik balsuosiu.

Kodel nedalyvausi? Nors ir paskelbei tema gali dalyvauti ir balsuoti, ir uz tave gali balsuoti. O gal dar popieriaus nenusipirkai?
LINUTUKAI tu taip ir neradai nuotraukos konkursiniui? Gal kita tema ka nors surasi...

Labai man malonu matyti jusu atsiustus darbelius, ir artimiau susipazinti 4u.gif Ir dar...labai laukiu naujos temos ax.gif
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 27 birželio 2008 - 03:28
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 27, 04:17)
Kodel nedalyvausi? Nors ir paskelbei tema gali dalyvauti ir balsuoti, ir uz tave gali balsuoti. O gal dar popieriaus nenusipirkai?

Kad popieriau daug neturiu tai niekis, as kaip nors issiversiu, bandysiu visom keturiom dalyvauti ax.gif
Atsakyti
LINUTUKE, labai gražus vokelis-atvirutė 4u.gif Man labai patinka, kai žmonės dovanoja rankų darbo darbelius thumbup.gif
Atsakyti
nu kaip susinervinau, rasiau rasiau o tas kompas eme ir pastrigo mad.gif gun_bandana.gif bash.gif o dabar jau turiu ruosti is namu iseiti, parasysiu gryzus blink.gif
Atsakyti
Linutuke, aš irgi noriu tave pagirti, l. gražūs atvirukai.
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

LINUTUKE, labai dailus darbelis thumbup.gif viskas dera ir spalvos ir juostelės thumbup.gif
Atsakyti