QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 26, 16:48)
nu va rodausi, ikvepimas po truputi pargryzta , gal gi uzsibus cia sumeistravau atvirute/vokeli brolio dukrai, sesiolika neseniai stuktelejo, tokiam amziuja patogiausia pinigus padovanoti maziau galva skauda
tai vat nieko sudetingo, keletas nuapvalintu kampuku, pasendinau juodai (laaabai noriu rudo, jau smalsauju kaip uzsisakyti ) padariau pora skyluciu ir perrisau kaspineliu, tuos lapukus suklijavau su tokia stora dvipuse lipnia juosta kad butu atsoke nuo pagrindo, gyvai visai nieko ziurisi, be to, jos megstamiausia spalva - zalia
vaizdelis viduje, jau dabar manau kad reikejo kitaip daryti, nepatinka kad ta juostele viduje matosi, bet gal jau neperdarinesiu
o cia paskersavau su viltim kad matysis 3D efektas
tai vat nieko sudetingo, keletas nuapvalintu kampuku, pasendinau juodai (laaabai noriu rudo, jau smalsauju kaip uzsisakyti ) padariau pora skyluciu ir perrisau kaspineliu, tuos lapukus suklijavau su tokia stora dvipuse lipnia juosta kad butu atsoke nuo pagrindo, gyvai visai nieko ziurisi, be to, jos megstamiausia spalva - zalia
vaizdelis viduje, jau dabar manau kad reikejo kitaip daryti, nepatinka kad ta juostele viduje matosi, bet gal jau neperdarinesiu
o cia paskersavau su viltim kad matysis 3D efektas
Super!labai grazu..man dar mokytis reikia:)
O kaip ta varda isspaudei?ar man cia veidenasi, ar jis tikrai isspaustas ar rasalu parasytas?o kaip reikia pasendinti ar yra lt tokiu priemoniu pirkti?gal yra koks filmukas apie sendinima?
Beje mano mini lobyneli galit paziureti stai cia: http://public.fotki....u-js/lobynelis/
Papildyta:
Beje kur galima tokiu juosteliu isigyt?