sveikutes: as tik is parko su vaikais grizau, ant roliku kelis kilometrus pavariau nors ant "tuscio benzo bako"...stebuklas kad stovedama miegot nepradedu
LINUTUK: spalva man miela , geleta juostele irgi tinka, bet....paneigsiu populiaria nuomone pasakymu kad tos ivairios, spalvingos juosteles man visiskai prie nieko nesiderina. Nors mano akim , butu zymiai graziau jeigu vietoj juosteliu pakartotum tokia balta gele su geltonu viduriuku (gal net tokia kur pirmoj uzduoty-gele is sirdeliu)..labai derintusi prie tos placios juostos.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 26, 23:11)
sveikutes: as tik is parko su vaikais grizau, ant roliku kelis kilometrus pavariau nors ant "tuscio benzo bako"...stebuklas kad stovedama miegot nepradedu
LINUTUK: spalva man miela , geleta juostele irgi tinka, bet....paneigsiu populiaria nuomone pasakymu kad tos ivairios, spalvingos juosteles man visiskai prie nieko nesiderina. Nors mano akim , butu zymiai graziau jeigu vietoj juosteliu pakartotum tokia balta gele su geltonu viduriuku (gal net tokia kur pirmoj uzduoty-gele is sirdeliu)..labai derintusi prie tos placios juostos.
O man tos juosteles grazu
merginos uz pagyrimus, sirdele apsalo , noras darbuotis dideja, o man irgi tos juosteles patinka, nezinau ar tinka , bet patinka , bet mintis su balta gele irgi faina, turejau ir as nora ten balta gelyte, bet neturejau ka priklepinti, o ta is sirdeliu kuria turiu padarius per didele pasirode ir ten netiko,
O man tos juosteles grazu ax.gif
kiek zmoniu tiek nuomoniu
o ta is sirdeliu kuria turiu padarius per didele pasirode ax.gif ir ten netiko,
ta butu tikrai per idele, reiketu mazesne kokia 4-5 cm
QUOTE(justess22 @ 2008 06 26, 09:43)
Merginos, o kurie štampukai jums labiau prie širdies: guminiai ar akriliniai? Aš tik su guminiais kol kas bandžiau, bet tekstą rašyti tai su jais labai sunku Nebent crazy raidelių išdėstymą daryt
as guminiu neturiu daug, o akriliniai didziulis pliusas, kad jie persisviecia kiaurai.. o klijuoju as juos ant spec stiklinio padekliuko, turiu ivairiu dydziu nusipirkus
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 26, 21:35)
merginos uz pagyrimus, sirdele apsalo , noras darbuotis dideja, o man irgi tos juosteles patinka, nezinau ar tinka , bet patinka , bet mintis su balta gele irgi faina, turejau ir as nora ten balta gelyte, bet neturejau ka priklepinti, o ta is sirdeliu kuria turiu padarius per didele pasirode ir ten netiko,
Linutuk,man labai labai grazu . Saunuole. Svarbu gi kad nieks nesipjauna ir ne saldu, nes as taip tu zydru/ ruzavu saldybiu nemegstu, tai man tokie darbeliai kaip tavo, Arminux tiesiog pagal mane
Pamirsau visai pagirti ir Eglu, labai silti pakvietimai, as galbut siek tiek kitaip juos issivaizdavau, bet krykstijamo kudikelio pedutes, mamytes pakvietimai, bus labai faina vaikui paziureti po daugelio metu (butinai jam viena palik atsiminimui).
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 06 26, 22:19)
as guminiu neturiu daug, o akriliniai didziulis pliusas, kad jie persisviecia kiaurai.. o klijuoju as juos ant spec stiklinio padekliuko, turiu ivairiu dydziu nusipirkus
Sveika, parskridusi i Lietuva!!!
Ne as viena cia tokia manjake (mane jau virsininke bara,kad per daug cia sedziu). Atskridusi kaip matau ir tu pripuolei prie neto.
Saunu, kad mes cia taip bendraujam, o paskaityneti - labai didele trauka, kadangi vasara, o sefai po uzsienius bastosi, tai ne taip ir darbais apsikrovusi, ir galiu cia nuolat uzsukti.
pasirodo, ne taip jau ir saldu vienai su vaiku keliaut ir nors siaip nepasiilgstu lietuvos bet gera grizti tik kol per vilniu pervaziavom issigandau, nes vairavimo kulturos visai nera, visi pypsina, lenda, lenkia.. bijociau i miesta isvaziuot uztat cia silta pa smus paskutiniu metu vis lijo norgej
QUOTE(Miglota @ 2008 06 26, 22:34)
pasirodo, ne taip jau ir saldu vienai su vaiku keliaut ir nors siaip nepasiilgstu lietuvos bet gera grizti tik kol per vilniu pervaziavom issigandau, nes vairavimo kulturos visai nera, visi pypsina, lenda, lenkia.. bijociau i miesta isvaziuot uztat cia silta pa smus paskutiniu metu vis lijo norgej
Man kas labai labai patinka Lietuvoj,kad cia palyginus labai svaru. Kiek keliavom su MB, tai didziausia svara aisku yra Sveicarijoje, bet kai po Egipto grizom i LT, tai mums net akys atsigavo. Keliai geri, siuksliu nedaug, viskas zaliuoja, dar jei rododdendrai kokie zydetu tai isvis butu fantastika. [COLOR=yellow]Nors mano svajone vis tiek gyventi Airijoje. Tiesiog silpnybe muzikai, sokiams, kulturai ir gamtai
atsiprasau ir as pavarysiu esu labai piktutis, jau valanda kaip ieskau vieno kompakto su nuotraukomis ir nerandu esu pikta kaip ux, ir ant MB negaliu issilieti, futbola ziuri o as dar kiek ir is ausu paras prades garuoti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 26, 22:12)
atsiprasau ir as pavarysiu esu labai piktutis, jau valanda kaip ieskau vieno kompakto su nuotraukomis ir nerandu esu pikta kaip ux, ir ant MB negaliu issilieti, futbola ziuri o as dar kiek ir is ausu paras prades garuoti
gali būti, kad jis tau kur nors panosėj tupi Aš tai paprastai, kai kažko ieškau, ir žinau, kad "kažkur čia", stengiuosi padaryti pertrauką, tada pamatau tą panosę
QUOTE(eMAr @ 2008 06 26, 23:17)
gali būti, kad jis tau kur nors panosėj tupi Aš tai paprastai, kai kažko ieškau, ir žinau, kad "kažkur čia", stengiuosi padaryti pertrauką, tada pamatau tą panosę
as irgi taip darau, dar sau pagalvoju, kad ieskomas daiktas "ziuri i mane ir juokiasi" O mano mamyte sako: "ieskok, is namu gi pats neisejo", nebet MB isnese
Linutuk, jei jau varom off topic, tai gal pasakysi ar visas dienas tavo MB zaidzia kashi, ar viena diena skiria futbolo zaidimui? Jei taip, turesim bendru pazystamu
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 23:35)
Linutuk, jei jau varom off topic, tai gal pasakysi ar visas dienas tavo MB zaidzia kashi, ar viena diena skiria futbolo zaidimui? Jei taip, turesim bendru pazystamu
nu kiek zinau tik kasi zaidzia , labai nesidomejau o gal reiktu , jis 1dieni ir 3dieni kaskur prie monetu kalyklos ar tai monetu kalykloje, o 5dieni pedagoginiam, nu jai taviskis gryzes pasakoja kad zaide, su varena, boria, lala ir dar kaskokiu sernu tai gal ir kartu jai ne tai gal su zmonemis, ne taip kai maniskis