Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif Valio, man isejo dirbti su Fiskars templates.Reikejo gi apversti tiesiog tuos template'tus fool.gif
yess.gif
Atsakyti
---Padariau užduoti asmenybes konkursui ir ikeliau (po užraktu)...kam idomu ax.gif
---Arminux: pirma atvirute mano stiliaus ir skonio thumbup.gif
---lauramama: kada tu dirbi kad ir naktimis man prisijungus, ir paryciais, ir po pietų tu čia sedi? tongue.gif O tavo lobi parodziau MB (ir apskaiciavau mazdaug kiek tu isleidai si menesi), tai jis pasibaisejo blink.gif , sako kad irodymas kad SB yra nesuvaldoma adikcija. Matai, as praktikuojuosi voveres metodu: sunesu lobius letai per daugel metu, o tu tiek iskart doh.gif , tai mane vyras istremtu is namu jei visko tiek vienu metu uzsisakyciau.
...o tas Fiskars formas pjauti tai Š****, iš didžiosios raides. Senas dalykas kuris labai prasto ivertinimo susilauke is visu.
--Eglu:: grazu ir smagu kad dar lankaisi musu burely. 4u.gif

...kazka uzmirstu, bet tik kelias valandas miegojau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 26 birželio 2008 - 16:14
Nu va buvau nulekusi iki Audiniu parduotuves kalvariju g. ir i office 1 antakalnio g....kai tik su leliu susitvarkysiu...parodysiu gerybes:)
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 26, 17:13)
---lauramama: kada tu dirbi kad ir naktimis man prisijungus, ir paryciais, ir po pietų tu čia sedi? tongue.gif  O tavo lobi parodziau MB (ir apskaiciavau mazdaug kiek tu isleidai si menesi), tai jis pasibaisejo blink.gif , sako kad irodymas kad SB yra nesuvaldoma adikcija. Matai, as praktikuojuosi voveres metodu: sunesu lobius letai per daugel metu, o tu tiek iskart  doh.gif , tai mane vyras istremtu is namu jei visko tiek vienu metu uzsisakyciau.
...o tas Fiskars formas pjauti tai Š****, iš didžiosios raides. Senas dalykas kuris labai prasto ivertinimo susilauke is visu.

Nu gi baikit jus savo MB rodyti mano manjakizmo laipsni blush2.gif .Daugiau pazadu nieko neuzsisakineti (cia ir sau ir jums pazadu)
Tas fiskars jau visai nieko, greit tie apskritimai gaunasi.
As jau labai noriu slaptazodzio.
O dirbu as nuo 7.30 iki 16.15, taigi nesedziu visa laika. Karts nuo karto pasitikrinu tongue.gif Paziurek kokia pertrauka buvau padariusi per sventes, net tris dienas nieko.Zinai kokia abstinencija doh.gif
Imetu labai durna nuoroda, negi visi amerikieciai tokie freak'ai?
Tik neissigaskit, as pradzioj labai issigandau ir su labai didele kantrybe ziurejau iki galo lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
nu va rodausi, ikvepimas po truputi pargryzta doh.gif , gal gi uzsibus blink.gif cia sumeistravau atvirute/vokeli brolio dukrai, sesiolika neseniai stuktelejo, tokiam amziuja patogiausia pinigus padovanoti lotuliukas.gif maziau galva skauda
tai vat nieko sudetingo, keletas nuapvalintu kampuku, pasendinau juodai (laaabai noriu rudo, jau smalsauju kaip uzsisakyti ax.gif ) padariau pora skyluciu ir perrisau kaspineliu, tuos lapukus suklijavau su tokia stora dvipuse lipnia juosta kad butu atsoke nuo pagrindo, gyvai visai nieko ziurisi, be to, jos megstamiausia spalva - zalia biggrin.gif
user posted image
vaizdelis viduje, jau dabar manau kad reikejo kitaip daryti, nepatinka kad ta juostele viduje matosi, bet gal jau neperdarinesiu
user posted image
o cia paskersavau su viltim kad matysis 3D efektas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Kadangi man beveik po langais yra paruotuve Elstera (o as iki siandien dienos enzinojau kuom jie priekiauja doh.gif ) nulekiau ir taip nusivyliau, pas mus pasirodo yra skyrius tik didmeninkams verysad.gif o norejau medziagu nupirkti, albumo gamybai rolleyes.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 15:11)
Uzjauciu istojus i Scrapmanjakiu kluba  sunglasses2.gif

hihihi.gif dekui
QUOTE(Tosk @ 2008 06 26, 16:24)
Dirse, sveika prisijungusi 4u.gif Vis maciau kad skaitineji bigsmile.gif Deje patarti kaip pasidaryti albuma negaliu (dauguma musu cia turi pirktinius).

4u.gif jei ka sugalvosiu tai pasakysiu hihihi.gif

LINUTUKE labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dirsė: 26 birželio 2008 - 16:50
negi visi amerikieciai tokie freak'ai?

visokiu buna-visokiu reikia 4u.gif
Prajuokino, gaila tik jaunuolio kad tokia mamyte turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 26, 17:49)
visokiu buna-visokiu reikia 4u.gif
Prajuokino, gaila tik jaunuolio kad tokia mamyte turi doh.gif

Nu as irgi uzjauciau vaika. Is pradziu net nesuprata kaip cia reaguoti, bet kokiu atveju nenormali moteriske.
Papildyta:
na gerai, nenervuosiu cia savo nuolatiniu sedejimu tongue.gif , griztu i seima. Vat atsivesiu po savaites savo leliu, tai dingsiu is cia ilgam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 26, 16:24)
As tai dairausi y kitu darbus  internete, pavartau zurnaliukus ir kokia nors minty pasivogiu bigsmile.gif Ir dabar sy ta pasivogiau bigsmile.gif Ir padariau truputy pagal save 4u.gif

O man kažkaip "nedašilo" pasidairyt doh.gif lotuliukas.gif Kitą kart reiks irgi kokią idėją pasiskolinti...ale visiškai nepagalvojau apie tai prieš darydama darbelį blink.gif

O aš niekaip negaliu CK darbelių pažiūrėti...neatidaro man su passwordu nors tu ką doh.gif Tai nesuprantu, ar aš čia kvaila, ar kompas streikuoja....pirmus du tai atidarė seniau, o dabar nieko nebeatidaro frusty.gif

lauramama, niu ir video suieškojai lotuliukas.gif Ten mergina komediantė, kuri kuria improvizuotus filmukus rolleyes.gif Tikiuosi, kad vaikų dar neturi lotuliukas.gif

LINUTUKE, labai fainuoliška atvirutė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 26 birželio 2008 - 17:03
Linutukai, sauni atvirute-vokelis thumbup.gif Jauciu silpnybe juostelems, labai graziai tu tas yvairiu spalvu surisai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 10:53)
Zinios del uzsakymu kol kas tokios: sia savaite viska baigs uzsakyti, nes uzsakineja atskirai kiekvienai kaip supratau,kad butu lengviau saskaiteles pateikti. Suma bus aiski tik tada,kai mergike gaus siuntinius ir pasvers kiekvienos is jusu dezutes del siuntimo i LT.
Taip kad, dar yra laiko pasitaupyti pinigelius. Beveik garantuota,kad po triju savaiciu mes jau turesime siuntinukus, o gal ir greiciau.
Papildyta:

O super super, jau taip laukiu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 11:07)
Seniai atkreipiau, bet is naujai atsiradusiu jau ir spejo pradingt kelios kazkur  g.gif

Įtariu, kad čia ir apie mane gali būti rolleyes.gif , bet deja nebespėju su jūsų tempais, nes turiu dar krūvas kitų darbų. Bet skaitau ištikimai kiekvieną dieną (beveik biggrin.gif ), kad neatsilikčiau nuo visų įvykių.

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 26, 17:48)
nu va rodausi, ikvepimas po truputi pargryzta  doh.gif , gal gi uzsibus  blink.gif cia sumeistravau atvirute/vokeli brolio dukrai

Oi, LINUTUKE atvirukas-vokelis toks mielas, o ir viduje vaizdelis neblogas lotuliukas.gif , manau, merginai labai patiks rolleyes.gif

Eglu kvietimai krikštynoms thumbup.gif labai mėgstu tokį koloritą...mieli wub.gif
Atsakyti
LINUTUK, nu vokelis tai tikrai superinis, labai nuoširdžiai giriu, nes tikrai jatau jatau kaip gražu................. smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti