Valio, man isejo dirbti su Fiskars templates.Reikejo gi apversti tiesiog tuos template'tus
---Padariau užduoti asmenybes konkursui ir ikeliau (po užraktu)...kam idomu
---Arminux: pirma atvirute mano stiliaus ir skonio
---lauramama: kada tu dirbi kad ir naktimis man prisijungus, ir paryciais, ir po pietų tu čia sedi? O tavo lobi parodziau MB (ir apskaiciavau mazdaug kiek tu isleidai si menesi), tai jis pasibaisejo , sako kad irodymas kad SB yra nesuvaldoma adikcija. Matai, as praktikuojuosi voveres metodu: sunesu lobius letai per daugel metu, o tu tiek iskart , tai mane vyras istremtu is namu jei visko tiek vienu metu uzsisakyciau.
...o tas Fiskars formas pjauti tai Š****, iš didžiosios raides. Senas dalykas kuris labai prasto ivertinimo susilauke is visu.
--Eglu:: grazu ir smagu kad dar lankaisi musu burely.
...kazka uzmirstu, bet tik kelias valandas miegojau
---Arminux: pirma atvirute mano stiliaus ir skonio
---lauramama: kada tu dirbi kad ir naktimis man prisijungus, ir paryciais, ir po pietų tu čia sedi? O tavo lobi parodziau MB (ir apskaiciavau mazdaug kiek tu isleidai si menesi), tai jis pasibaisejo , sako kad irodymas kad SB yra nesuvaldoma adikcija. Matai, as praktikuojuosi voveres metodu: sunesu lobius letai per daugel metu, o tu tiek iskart , tai mane vyras istremtu is namu jei visko tiek vienu metu uzsisakyciau.
...o tas Fiskars formas pjauti tai Š****, iš didžiosios raides. Senas dalykas kuris labai prasto ivertinimo susilauke is visu.
--Eglu:: grazu ir smagu kad dar lankaisi musu burely.
...kazka uzmirstu, bet tik kelias valandas miegojau
Nu va buvau nulekusi iki Audiniu parduotuves kalvariju g. ir i office 1 antakalnio g....kai tik su leliu susitvarkysiu...parodysiu gerybes:)
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 26, 17:13)
Nu gi baikit jus savo MB rodyti mano manjakizmo laipsni .Daugiau pazadu nieko neuzsisakineti (cia ir sau ir jums pazadu)
Tas fiskars jau visai nieko, greit tie apskritimai gaunasi.
As jau labai noriu slaptazodzio.
O dirbu as nuo 7.30 iki 16.15, taigi nesedziu visa laika. Karts nuo karto pasitikrinu Paziurek kokia pertrauka buvau padariusi per sventes, net tris dienas nieko.Zinai kokia abstinencija
Imetu labai durna nuoroda, negi visi amerikieciai tokie freak'ai?
Tik neissigaskit, as pradzioj labai issigandau ir su labai didele kantrybe ziurejau iki galo
http://www.youtube.c...feature=related
nu va rodausi, ikvepimas po truputi pargryzta , gal gi uzsibus cia sumeistravau atvirute/vokeli brolio dukrai, sesiolika neseniai stuktelejo, tokiam amziuja patogiausia pinigus padovanoti maziau galva skauda
tai vat nieko sudetingo, keletas nuapvalintu kampuku, pasendinau juodai (laaabai noriu rudo, jau smalsauju kaip uzsisakyti ) padariau pora skyluciu ir perrisau kaspineliu, tuos lapukus suklijavau su tokia stora dvipuse lipnia juosta kad butu atsoke nuo pagrindo, gyvai visai nieko ziurisi, be to, jos megstamiausia spalva - zalia
vaizdelis viduje, jau dabar manau kad reikejo kitaip daryti, nepatinka kad ta juostele viduje matosi, bet gal jau neperdarinesiu
o cia paskersavau su viltim kad matysis 3D efektas
tai vat nieko sudetingo, keletas nuapvalintu kampuku, pasendinau juodai (laaabai noriu rudo, jau smalsauju kaip uzsisakyti ) padariau pora skyluciu ir perrisau kaspineliu, tuos lapukus suklijavau su tokia stora dvipuse lipnia juosta kad butu atsoke nuo pagrindo, gyvai visai nieko ziurisi, be to, jos megstamiausia spalva - zalia
vaizdelis viduje, jau dabar manau kad reikejo kitaip daryti, nepatinka kad ta juostele viduje matosi, bet gal jau neperdarinesiu
o cia paskersavau su viltim kad matysis 3D efektas
Kadangi man beveik po langais yra paruotuve Elstera (o as iki siandien dienos enzinojau kuom jie priekiauja ) nulekiau ir taip nusivyliau, pas mus pasirodo yra skyrius tik didmeninkams o norejau medziagu nupirkti, albumo gamybai
dekui
jei ka sugalvosiu tai pasakysiu
LINUTUKE labai grazu
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 15:11)
Uzjauciu istojus i Scrapmanjakiu kluba
dekui
QUOTE(Tosk @ 2008 06 26, 16:24)
Dirse, sveika prisijungusi Vis maciau kad skaitineji Deje patarti kaip pasidaryti albuma negaliu (dauguma musu cia turi pirktinius).
jei ka sugalvosiu tai pasakysiu
LINUTUKE labai grazu
negi visi amerikieciai tokie freak'ai?
visokiu buna-visokiu reikia
Prajuokino, gaila tik jaunuolio kad tokia mamyte turi
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 26, 17:49)
Nu as irgi uzjauciau vaika. Is pradziu net nesuprata kaip cia reaguoti, bet kokiu atveju nenormali moteriske.
Papildyta:
na gerai, nenervuosiu cia savo nuolatiniu sedejimu , griztu i seima. Vat atsivesiu po savaites savo leliu, tai dingsiu is cia ilgam
QUOTE(Tosk @ 2008 06 26, 16:24)
As tai dairausi y kitu darbus internete, pavartau zurnaliukus ir kokia nors minty pasivogiu Ir dabar sy ta pasivogiau Ir padariau truputy pagal save
O man kažkaip "nedašilo" pasidairyt Kitą kart reiks irgi kokią idėją pasiskolinti...ale visiškai nepagalvojau apie tai prieš darydama darbelį
O aš niekaip negaliu CK darbelių pažiūrėti...neatidaro man su passwordu nors tu ką Tai nesuprantu, ar aš čia kvaila, ar kompas streikuoja....pirmus du tai atidarė seniau, o dabar nieko nebeatidaro
lauramama, niu ir video suieškojai Ten mergina komediantė, kuri kuria improvizuotus filmukus Tikiuosi, kad vaikų dar neturi
LINUTUKE, labai fainuoliška atvirutė
Linutukai, sauni atvirute-vokelis Jauciu silpnybe juostelems, labai graziai tu tas yvairiu spalvu surisai
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 10:53)
Zinios del uzsakymu kol kas tokios: sia savaite viska baigs uzsakyti, nes uzsakineja atskirai kiekvienai kaip supratau,kad butu lengviau saskaiteles pateikti. Suma bus aiski tik tada,kai mergike gaus siuntinius ir pasvers kiekvienos is jusu dezutes del siuntimo i LT.
Taip kad, dar yra laiko pasitaupyti pinigelius. Beveik garantuota,kad po triju savaiciu mes jau turesime siuntinukus, o gal ir greiciau.
Papildyta:
Taip kad, dar yra laiko pasitaupyti pinigelius. Beveik garantuota,kad po triju savaiciu mes jau turesime siuntinukus, o gal ir greiciau.
Papildyta:
O super super, jau taip laukiu
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 11:07)
Seniai atkreipiau, bet is naujai atsiradusiu jau ir spejo pradingt kelios kazkur
Įtariu, kad čia ir apie mane gali būti , bet deja nebespėju su jūsų tempais, nes turiu dar krūvas kitų darbų. Bet skaitau ištikimai kiekvieną dieną (beveik ), kad neatsilikčiau nuo visų įvykių.
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 26, 17:48)
nu va rodausi, ikvepimas po truputi pargryzta , gal gi uzsibus cia sumeistravau atvirute/vokeli brolio dukrai
Oi, LINUTUKE atvirukas-vokelis toks mielas, o ir viduje vaizdelis neblogas , manau, merginai labai patiks
Eglu kvietimai krikštynoms labai mėgstu tokį koloritą...mieli
LINUTUK, nu vokelis tai tikrai superinis, labai nuoširdžiai giriu, nes tikrai jatau jatau kaip gražu.................