Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

Aš kaip supratau tai tie pervedami lipdukai iš Homo Sapiens.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 26, 13:10)
Aš kaip supratau tai tie pervedami lipdukai iš Homo Sapiens.

jo lipduku ''rib on'' susnis is homo sapiens po 1.99lt:)
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
prisijungiu prie jusu kolkas skaitinesiu ir uzdavinesiu labai daug klausimu biggrin.gif jei nesupyksit ax.gif
noriu padaryti seimos metrasti kazka panasaus i sita user posted image ir viduje kai klijuosiu nuotraukytes padailinti puslapiukus tik nelabai zinau kaip man lapus iristi g.gif kolkas perziurejau tik pirma temuke tai ten neradau gal nurodysite kur galiu rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 06 26, 09:26)
Sveikos gyvos SB- holikės ir ligoniukės,
Mane irgi per tas šventes buvo perpūtes vėjelis, tai sprandą truputį maudė, bet dabar jau viskas gerai......... smile.gif
MB jau antra savaitė kaip komandiruotėje...ir dar išvykęs net 8 savaite. matomės dabar tik savaitgaliais. Tai man pats darbymetis. O ir vaiką kitą savaitę į kaimą nuvežt žadu....... mirksiukas.gif
o man bus atostogos prie SB atvirukų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O čia jums visoms mano dovanėlė - atvirukai daryti prieš pat jonones, tai turbūt jaučiasi ir stilistikoje..........Darytos su štampukais...... smile.gif

user posted image

user posted image

Arminux[COLOR=red]: o kaip tuos taskiukus padarei ant atviruko?
Atsakyti
Sveika prisijungus,
dariau mažą albumiuką, kurį padovanojau, tai jo lapus įrišau japanese binding technika. pabandyk per google paieškot. man visai patiko, surišau kaspinu, bet gal geresniu pasiūlymų sulauksi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 26, 14:26)
Sveika prisijungus,
dariau mažą albumiuką, kurį padovanojau, tai jo lapus įrišau japanese binding technika. pabandyk per google paieškot. man visai patiko, surišau kaspinu, bet gal geresniu pasiūlymų sulauksi. biggrin.gif

eglu, tuos taškiukus dariau su 3D "rašikliu", jei taip galima jį pavadinti. Jį pirkausi Švedijoje, bet ir Lietuvoje jų jau yra. Bent jau Šiauliuose dailės parduotuvėse tikrai yra....tuoj paieškosiu kokios nuorodos ir iįkelsiu..
user posted image
Dariau būtent su penktu numeriu..........
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 26, 14:26)
Sveika prisijungus,

labai aciu 4u.gif
man dabar bet kuri info yra naudinga nes norisi padaryti graziai wub.gif o paskui noriu dar padaryt toki pat metrasti tik tuscia ir iteikti kaip dovana wub.gif ax.gif tikiuosi man pavyks padaryti ir nenusivilsiu savimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 06 26, 13:32)
eglu, tuos taškiukus dariau su 3D  "rašikliu", jei taip galima jį pavadinti. Jį pirkausi Švedijoje, bet ir Lietuvoje jų jau yra. Bent jau Šiauliuose dailės parduotuvėse tikrai yra....tuoj paieškosiu kokios nuorodos ir iįkelsiu..
user posted image
Dariau būtent su penktu numeriu..........

Reiks lekt kuria diena ieskot:)
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 06 26, 14:21)
Sveikos mergaites  4u.gif
prisijungiu prie jusu kolkas skaitinesiu ir uzdavinesiu labai daug klausimu  biggrin.gif  jei nesupyksit  ax.gif
noriu padaryti seimos metrasti kazka panasaus i sita user posted image ir viduje kai klijuosiu nuotraukytes padailinti puslapiukus tik nelabai zinau kaip man lapus iristi  g.gif kolkas perziurejau tik pirma temuke tai ten neradau gal nurodysite kur galiu rasti  4u.gif

Uzjauciu istojus i Scrapmanjakiu kluba sunglasses2.gif
Atsakyti
Mano spausdintuvas atsigavo karsta.gif Jau turiu nuotraukas, jau dėlioju Asmenybę. blush2.gif bigsmile.gif
Man atvirkštinė problema, nei Tosk - aš niekaip nesugalvoju, kaip papuošti lapą. doh.gif doh.gif doh.gif Nors imk ir užsirašyk pas Tosk konsulatcijai. biggrin.gif Taigi mano darbelį atpažinsit iš plikumo. biggrin.gif

Arminux, Eglu, kokie nuostabūs jūsų atvirukai ir krikštynų kvietimai.... wub.gif Žaviuosi... wub.gif Eglu, tiek daug jų pridarei. blink.gif Turėjai darbelio, bet žinau, kad jis buvo mielas širdžiai. 4u.gif
Atsakyti
Aš tai labai laukiu, kol grįš Sanrita iš tos kelionės ir parveš gėlyčių ir popieriaus ax.gif Jau tada kibsiu ir aš į kitus darbelius SB albumui rolleyes.gif
Atsakyti
Dirse, sveika prisijungusi 4u.gif Vis maciau kad skaitineji bigsmile.gif Deje patarti kaip pasidaryti albuma negaliu (dauguma musu cia turi pirktinius).

Zirafos sese lotuliukas.gif As tai dairausi y kitu darbus internete, pavartau zurnaliukus ir kokia nors minty pasivogiu bigsmile.gif Ir dabar sy ta pasivogiau bigsmile.gif Ir padariau truputy pagal save 4u.gif
Atsakyti