Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

Eglu, kokie šilti pakvietimai wub.gif Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 26, 11:46)
Eglu, kokie šilti pakvietimai  wub.gif Labai gražu  wub.gif

Labai aciu uz palaikyma..stengsiuos ir toliau neatitolt nuo jusu:)
Kaupiuosi dabar ''kriktynu pazadu'' kortelems.. darysiu ale tag'us..kai padarysiu vel parodysiu..
Norejau pakvietimuose vietoj dobiliuku ispausti pedutes, bet nebebuvo office1 pirkti..gaus tik po 2sav..o po 2 sav.man jau krikstynos..bet zodziu kaip pirmam mano ranku darbui bus ir taip gerai, svarbu is visos sirdies daryti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 26, 13:54)
svarbu is visos sirdies daryti 4u.gif smile.gif

Žinoma, tas ir yra svarbiausia smile.gif
Atsakyti
Labai šilti pakvietimai gavosi Eglu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 26, 12:23)
Jau veikia, galite paziureti:)
labai simpatiski sauniai pasidarbavai thumbup.gif
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 12:38)
As irgi maciau, bet man vis tiek neiseina taip kaip ten rodo.Ten kaip per sviesta tas peiliukas, o kai as bandziau tai netik kad neipjauna popieriaus iki galo bet dar ir sleivai apskritima rezia.Zodziu,kazkas ne taip.
tai gal tik praktikos daugiau reikia g.gif , arba spustelti smarkiau, nu cia gal scrap8 ka nors geriau patars, reikia palaukti kol pamiegos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 26, 12:03)
Labai šilti pakvietimai gavosi Eglu  mirksiukas.gif

Dziaugiuosi kad jums patiko. 4u.gif o dabar kaupiuosi ir toliau darysiu ranku darbelius krikstynoms..
Beje galiu pademonstruoti ka isigijau Homo Sapiens knygyne..ir ka gavau is joann.com 4u.gif
Einu fotkinti..tuoj ikelsiu:)
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 26, 12:06)
Dziaugiuosi kad jums patiko.  4u.gif o dabar kaupiuosi ir toliau darysiu ranku darbelius krikstynoms..
Beje galiu pademonstruoti ka isigijau Homo Sapiens knygyne..ir ka gavau is joann.com 4u.gif
Einu fotkinti..tuoj ikelsiu:)

Oi laukiam, laukiam mes Eglu lobynų foto laukiam.... clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 26, 12:08)
Oi laukiam, laukiam mes Eglu lobynų  foto laukiam.... clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Fotkes padarytos ..i kompa sukeltos..beliko palaukti kol fotki.com uploadins:)..uz 10 min pademonstruosiu savo lobyna:)
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 26, 13:35)
Fotkes padarytos ..i kompa sukeltos..beliko palaukti kol fotki.com uploadins:)..uz 10 min  pademonstruosiu savo lobyna:)

Kvietimukai tikrai labai mieli, ir žinau, kad juos reikia paliesti, pačiupinėti, kad net jų šilumą pajusti......

labai laukiam tavo LOBYNO........ mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi taigi mano lobynas:)
http://public.fotki....glu-js/lobynas/
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 26, 13:56)

O jau popieriaus gražumas swoon.gif net silpna. dabar dar labiau laukiu savo siuntinio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 26, 13:56)
thumbup.gif lobiai, tik neatrinkau ka pirkai Homo Sapiens knygyne, lyg tai viskas is joann g.gif
Atsakyti