Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 21, 23:21)
Nu bet nesakykit, Babyface tiesiog maladiec.Jinai tokia atkakli ir siandien  mano akyse suspindejo su savo darbeliais.

Jinai ir taip visa spindinti tokia. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 22, 00:21)
Nu bet nesakykit, Babyface tiesiog maladiec.Jinai tokia atkakli ir siandien  mano akyse suspindejo su savo darbeliais.

Aš jau tuoj pradėsiu raudonuoti blush2.gif Bet tikrai labai ačiū už gražius žodelius 4u.gif
Atsakyti
zirafos sese, kristi13 ir babyface nusiunciau az 4u.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 06 21, 19:14)
1. Miglota butinai papasakok kaip kelionej sekes, nuotrauku poto parodyk. 
2. Ziurek koky dalykely radau sb popieriui laikyti 4u.gif  http://www.binders.n...mp;loc=subgroup
O visokiems brads ir smulkiems dalykeliams http://clasohlson.no...spx?id=18509465

1. mirksiukas.gif
2. thumbup.gif jau seniai apziurejau sita, bet man tos dezutes truputi per dideles, tai as pirkau tokius http://clasohlson.no...spx?id=22614751 blush2.gif

QUOTE(babyface @ 2008 06 21, 20:24)
Tai pafotografuok savo popieriuką ir kainytes parašyk, nes jei kasnors patiks, tai norėčiau nusipirkti  ax.gif  4u.gif Man trūksta raštuoto popieriaus  ax.gif

parasiau az mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 21 birželio 2008 - 22:52
Babyface, o man antrasis variantas grazesnis, tie paraitymai duoda grakstumo, kas man asociuojajas su sokiais. A pirmasis per daug kampuotas... Bet kaip visada mano nuomone skiriasi nuo daugumos lotuliukas.gif Bet pritariu - tobuleji greitai thumbup.gif

Miglota, man jau reikia didelio daikto lotuliukas.gif Galvoju truputy pradet rusiuot ir pagal spalvas.

Sy vakara padariau dar viena detale 4u.gif

Atsakyti
zirafos sese: thumbup.gif avataras...tokia svajinga nuotaika avataro, bet...ar ten SB knyga skaitai? lotuliukas.gif
astaa: vis uzmirstu atsakyt. Del bilietu...gali juos purksti tuo "archival mist" purskiklis neutralizuoja pH balansa/rugsty, arba manau geriausias budas idek bilietus i tokius lipnius skaidrius vokus "adhesive memorabilia pockets", cia jei padarysi SB puslapy su jais ir dar jei nuotrauka turi kokia koncerto butu thumbup.gif Ir dar gerai is tu vokeliu galesi bent kada isimti jei panoresi. Ar pamenat kas kad buvau ikelus 2 puslapiu darbeli kur sunelio sruogele plauku i toki vokeli idejau. O jei nelabai ten nori pirkt to archival purskiklio tada tik nedek bilietu salia foto. arba bilietus uzklijuok ant acid-free cardstock vienspalvio popieriaus--tai nors sustabdys kazkiek rugsties persiskverbima link foto.
O laminuoti plastikoj bilietu nepatarciau--pageltonuos.
O visokiems brads ir smulkiems dalykeliams http://clasohlson.no...spx?id=18509465

va butent toks pas mane ant darbastalio thumbup.gif
Babyface, o man antrasis variantas grazesnis, tie paraitymai duoda grakstumo, kas man asociuojajas su sokiais. A pirmasis per daug kampuotas...
visom keturiom letenom si kart sutinku su Tosk. Bet...pastebejau tavo stilius toks labai kampuotas, simetriskas, daug "kietu" liniju...raizgalai pasvelnina. Tobuleji zaibo greiciu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 birželio 2008 - 00:30
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 22, 01:19)
zirafos sese: thumbup.gif avataras...tokia svajinga nuotaika avataro, bet...ar ten SB knyga skaitai? lotuliukas.gif

Dėkui. smile.gif Ten tikrai ne SB knygą skaitau, bet anapus ekrano - TAIP. lotuliukas.gif Visą dieną tik SB knygas skaitau ir nete info žiūrinėju. Kas per diena! doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 22, 00:17)
Miglota, man jau reikia didelio daikto lotuliukas.gif Galvoju truputy pradet rusiuot ir pagal spalvas.

as turiu pora dezuciu, bet man kol kas telpa visas turtas (visai neturiu vietos namie savo pomegiui, tai vis metausi su dezem po visa buta, kai pradedu scrapint doh.gif ).. eilem pagal spalvas susidejau geles, sagutes, brads, kad nereiketu ilgai knaisiotis drinks_cheers.gif atsidarai ir viskas matosi thumbup.gif

kas ten per detales pas tave darbely bus, kad visa vakara darai bigsmile.gif laukiu nesulaukiu, noriu akis paganyt ax.gif
Atsakyti
user posted image

naktine norvegija lotuliukas.gif miegas neima, tai pro langa su fotoaparatu saudau biggrin.gif ir dar.. tiesiog negaliu neidet, prasau akmenim neuzmetyt blush2.gif reklama wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 22, 04:13)
as turiu pora dezuciu, bet man kol kas telpa visas turtas (visai neturiu vietos namie savo pomegiui, tai vis metausi su dezem po visa buta, kai pradedu scrapint  doh.gif ).. eilem pagal spalvas susidejau geles, sagutes, brads, kad nereiketu ilgai knaisiotis  drinks_cheers.gif  atsidarai ir viskas matosi  thumbup.gif
kas ten per detales pas tave darbely bus, kad visa vakara darai  bigsmile.gif  laukiu nesulaukiu, noriu akis paganyt  ax.gif

Pas mane jau darosi maza parduotuvele blush2.gif Geliu as neskirstysiu, joms skyriau didele deze ir baigtas kriukis lotuliukas.gif Liepos antra savaite atskrenda mano seima, tai teks kuriam laikui sb kambary paversti sveciu kambariu unsure.gif Reiskias teks viska susitvarkyti doh.gif lotuliukas.gif Nors mano mama yra mano pomegiu gerbeja wub.gif Ji taip visa laika pergyveno, kad as tokia berniukiska, vien su tevo yrankiais zaisdavau. Ji pagal specialybe darbu mokytoja doh.gif O as iki 25m nieko moterisko nedariau, net valgyt nemokejau virti bigsmile.gif

Ka ka darau... Puosiu darbely bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif ja vėlyvas, bet visvien 4u.gif
QUOTE(lauramama @ 2008 06 21, 20:45)
Matau,kad remini prisijungusi. Kaip pailsejai?

na važiavau mokytis, bet laiką praleidau neblogai, ačiū 4u.gif labai gražioj vietoj buvom wub.gif
o va tik grįžus vis prie jūsų jungiuos,jau net mb burbuliuoja, kad nuo kompo nenulipu doh.gif lotuliukas.gif
vakar vakare jau pasikėliau savo sb priemones... peržiūrėjau ir... jau pagalvojau, kad reikia gi kažką dar užsisakyti iki pilnos laimės g.gif jau turiu ir nuotrauką išsirinkus sekančiam darbeliui, tai po truputį grįšiu į vėžes ax.gif
ačiū LINUTUKE už naujus namučius mirksiukas.gif
visoms gražios dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Remini sveika sugryzus 4u.gif
Papildyta:
Miglota, aciu uz nuorodele 4u.gif Labai graziai apie Norvegija parase wub.gif Gamta cia istiesu fantastiska wub.gif Bet jei kas iesko istorijos, senoves pastatu, tai Norvegijoje turetu nusivilti. Oslas man, architekturine prasme, negrazus miestas... Is norvegisku pastatu, man tik ju senosios baznyteles patinka, ju raizyniai wub.gif Straipsnio autorius nepaminejo, kad cia vos ne garbes reikalas yra tureti tautinius rubus. Jie kainuoja zveriskas kainas, bet liaudis vistiek juos perka blink.gif MB mama buvo pareiskus nora ir musu mazei ytaisyti tautinius rubus. Bet as nesutikau - vistik ji pusiau lietuve tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 22 birželio 2008 - 10:53
QUOTE(Tosk @ 2008 06 22, 10:52)
MB mama buvo pareiskus nora ir musu mazei ytaisyti tautinius rubus. Bet as nesutikau - vistik ji pusiau lietuve tongue.gif

o mano vabalas jau antrus turi, visgi pusiau norvegas tongue.gif
Atsakyti