Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 13:37)
Seniai atkreipiau, bet is naujai atsiradusiu jau ir spejo pradingt kelios kazkur  g.gif

Gi atostogu metas mirksiukas.gif Manau atsiras 4u.gif
Atsakyti
Dabar rimtas klausimas. Turiu toki daikta:
user posted image
tik pas mane vien apskritimai, nu nusauk nemoku naudotis.Nepjauna man taip kaip tikejausi g.gif .Gal cia koks su...uks
Atsakyti
Laba visoms..gaila kad daznai cia parasyt negaliu...bet va radau laisva minute, tai noriu pasigirti kad pagaliau padariau pakvietimus vaiko krikstynom..tai dabar galiu parodyti...tik va nelabai patirties dar turiu tai labai nekritikuokit 4u.gif
beje jau gavau is www.joann.com siuntinuka tai neuzilgo sesiu ka nors scrapint:)tik va niekaip laiko nera nes leliui dantys dygsta tai ant ranku ir ant ranku...
Kvietimai http://public.fotki....u-js/kvietimai/
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 26, 11:12)
Laba visoms..gaila kad daznai cia parasyt negaliu...bet va radau laisva minute, tai noriu pasigirti kad pagaliau padariau pakvietimus vaiko krikstynom..

Nerodo nuotraukyčių.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 26, 11:16)
Nerodo nuotraukyčių....  g.gif

Nu va norejau parodyti...o fotki.com kazko sunegalavo..tikiuosi sis puslapis greitai prades veikt..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 10:58)
Nu as issivaizduoju, kad taviskis pirstu prie smilkinio pasukiojo pamates tuos stampus.
Beje, noriu tave pagirti su dekupaziniais darbais. Ilindau i tavo darbelius cia kazkada ir apsalau  blink.gif

nea, piršto nesukiojo...gyvenant su tokia, kaip aš, jau prie daug ko priprato ir mažai kas nustebint gali lotuliukas.gif
Ačiukas už tokius gerus atsiliepimus apie mano darbus blush2.gif Smagu, kad patiko 4u.gif

O aš konkursinį jau pabaigiau - bandžiau nuskanuoti, bet šnipštas gavosi doh.gif Tai teks fotografuoti ax.gif Ar kas nors skanavot darbelius, ar visos fotografuojat? Na, scrap8 tai tikrai skanuoja, bet turbūt scaneris didesnio formato ax.gif Pas mane A4, tai netelpa lapas iš aukščio...

Eglu, ir man nuotraukų nesimato...o smalsu pažiūrėt kvietimukus ax.gif
Atsakyti
Jau veikia, galite paziureti:)
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 11:13)
Dabar rimtas klausimas. Turiu toki daikta:
tik pas mane vien apskritimai, nu nusauk nemoku naudotis.Nepjauna man taip kaip tikejausi  g.gif .Gal cia koks su...uks
nu galiu prisiekti kaskur maciau filmuotos medziagos apie sita daigciuka, nu bet dabar niekaip nerandu blink.gif jai netycia rasiu ikelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Eglu, labai simpatiški kvietimukai 4u.gif Turbūt apsidžiaugė šventės svečiai, kai tokius rankų darbo kvietimus gavo thumbup.gif O pėdučių nuotraukėlė krikštijamo vaikučio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 26, 12:12)
Laba visoms..gaila kad daznai cia parasyt negaliu...bet va radau laisva minute, tai noriu pasigirti kad pagaliau padariau pakvietimus vaiko krikstynom..tai dabar galiu parodyti...tik va nelabai patirties dar turiu tai labai nekritikuokit 4u.gif
beje jau gavau is www.joann.com siuntinuka tai neuzilgo sesiu ka nors scrapint:)tik va niekaip laiko nera nes leliui dantys dygsta tai ant ranku ir ant ranku...

O as tai nelabai supratau kur tie ismusti dobiliukai kvietimuose? Cia i vidu dedasi su tekstu?
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 26, 12:24)
nu galiu prisiekti kaskur maciau filmuotos medziagos apie sita daigciuka, nu bet dabar niekaip nerandu  blink.gif jai netycia rasiu ikelsiu  mirksiukas.gif

As irgi maciau, bet man vis tiek neiseina taip kaip ten rodo.Ten kaip per sviesta tas peiliukas, o kai as bandziau tai netik kad neipjauna popieriaus iki galo bet dar ir sleivai apskritima rezia.Zodziu,kazkas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 11:38)
O as tai nelabai supratau kur tie ismusti dobiliukai kvietimuose? Cia i vidu dedasi su tekstu?
Papildyta:

As irgi maciau, bet man vis tiek neiseina taip kaip ten rodo.Ten kaip per sviesta tas peiliukas, o kai as bandziau tai netik kad neipjauna popieriaus iki galo bet dar ir sleivai apskritima rezia.Zodziu,kazkas ne taip.

Dobiliukai ant spec popieriaus ismusti, kuris su tekstu i vidu iklijuotas, toks plonas kaip kalke..
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 06 26, 11:31)
Eglu, labai simpatiški kvietimukai 4u.gif Turbūt apsidžiaugė šventės svečiai, kai tokius rankų darbo kvietimus gavo thumbup.gif O pėdučių nuotraukėlė krikštijamo vaikučio? blush2.gif

Aga mano leliaus:)ant photo popieriaus atspausdinau ir priklijavau:)
Atsakyti
Eglu, l.gražūs kvietimai. Tokie švelnūs.
Atsakyti