Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 26, 10:28)
...bijau prisistatyt, ba matau kad scrapo-policija mane iskolios (lauramama)  tongue.gif ...jo, as su raibstanciom akim blink.gif  blink.gif  blink.gif , pas mane 3:30 ryto, bet uztai per viena vakara sumeistravau uzduoti thumbup.gif . Pas mane muza apsilanke ir nenorejo iseiti, tai negi ja isprasysiu  lotuliukas.gif .
Nusprendziau pirsti sia "asmenybes" uzduoti CK kadangi man labai graziai isejo, bet manau kad jiems nepatiks kadangi tiek ivairiausios technikos panaudojau, o CK megsta minimaliau ir svariau. Veliau ikelsiu po uzraktu pamatyt.

Scrapolicija tuoj duos ispejima Scrapukei, mars i lova, baisu nono.gif
Atsakyti
Lauramama, bet ir supratingas tavo mb. trūksta žodžių. o dėl tų štampukų, kažkuri jau anksčiau minėjo, kad ant cd dėkliukų galima priklijuoti.
Arminux, l. gražūs darbeliai. man ypač antras patiko, toks neperkrautas, subtilus.
Atsakyti
Arminux, labai gražūs atvirukai thumbup.gif
Scrap8, labai nekantrauju pamatyt tavo naująjį darbelį bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 06 26, 10:26)
Sveikos gyvos SB- holikės ir ligoniukės,
Mane irgi per tas šventes buvo perpūtes vėjelis, tai sprandą truputį maudė, bet dabar jau viskas gerai......... smile.gif
MB jau antra savaitė kaip komandiruotėje...ir dar išvykęs net 8 savaite. matomės dabar tik savaitgaliais. Tai man pats darbymetis. O ir vaiką kitą savaitę į kaimą nuvežt žadu....... mirksiukas.gif
o man bus atostogos prie SB atvirukų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man labai grazu, o antrasis - kaip mini tasyte atrodo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aasta @ 2008 06 26, 10:36)
Lauramama, bet ir supratingas tavo mb. trūksta žodžių. o dėl tų štampukų, kažkuri jau anksčiau minėjo, kad ant cd dėkliukų galima priklijuoti.
Arminux, l. gražūs darbeliai. man ypač antras patiko, toks neperkrautas, subtilus.

Aga, biski supratingas, ypac kai jam ko nors reikia ir kai nenori namu darbuose pasireikst. Bet siaip jis irgi architektas,tai prie meno toks construction.gif
Atsakyti
Ačiū jums mergytės, dirbu tik kol kas su mediniais štampukais, bet labai noriu pabandyti su tais akriliniais.........
Laukiu vis žinių iš Laurosmamos kada tos kainelės bus jau žinomos........ smile.gif
Ir pradėsiu kalbinti draugę iš švedijos kad keletą parvežtų........ji ruošiasi atostogom į Lietuvą......... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 10:41)
man labai grazu, o antrasis - kaip mini tasyte atrodo  wub.gif
Papildyta:

Aga, biski supratingas, ypac kai jam ko nors reikia ir kai nenori namu darbuose pasireikst. Bet siaip jis irgi architektas,tai prie meno toks  construction.gif

Kaip faina, tai jūs abu menininkų šeima taip išeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 26, 09:57)
Labas rytas pleputės, aš kol kas tik stebiu ir stebiu (laikinai  tongue.gif ) kaip jūs darbuojatės, gražinate savo nuotraukytes  thumbup.gif  Na štai, šįryt išlydėjau MB į komandiruotę, tai turėsiu porą laisvų parų  biggrin.gif  (kada niekas netrukdo darbuotis iki paryčių)  bigsmile.gif

hihihi.gif aš irgi per daug neliūdžiu, kai MB į komandiruotę porai dienų išlekia - ir pasiilgt spėju, ir dirbt naktimis niekas netrukdo lotuliukas.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 10:23)
Vakar savo MB parodziau stampukus, be zado buvo, sake nu faina, bet jam tie akrilinia tai visiska mistika pasirode. Kazkaip net pati susiparinau, o kaip as juos ir prie ko tvirtinsiu  g.gif

Jau tie tavo štampukų lobiai wub.gif Aš tai jau gailiuosi, kad mažokai štampukų papirkau - reiks taisyt tą klaidą doh.gif Vakar MB parodžiau tavo lobių nuotraukas, tai jis išpūtė akis ir pasakė "na, gera žinoti, kad ir daugiau tokių ligonių, kaip tu (čia apie mane) ant svieto yra" lotuliukas.gif

Merginos, o kurie štampukai jums labiau prie širdies: guminiai ar akriliniai? Aš tik su guminiais kol kas bandžiau, bet tekstą rašyti tai su jais labai sunku doh.gif Nebent crazy raidelių išdėstymą daryt hihihi.gif

Arminux, atvirutės man labai patiko - ypač pirmoji wub.gif O kaip aplink angeliuką taip gražiai foną padarei?
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 06 26, 10:42)
Laukiu vis žinių iš Laurosmamos kada tos kainelės bus jau žinomos........ smile.gif

Zinios del uzsakymu kol kas tokios: sia savaite viska baigs uzsakyti, nes uzsakineja atskirai kiekvienai kaip supratau,kad butu lengviau saskaiteles pateikti. Suma bus aiski tik tada,kai mergike gaus siuntinius ir pasvers kiekvienos is jusu dezutes del siuntimo i LT.
Taip kad, dar yra laiko pasitaupyti pinigelius. Beveik garantuota,kad po triju savaiciu mes jau turesime siuntinukus, o gal ir greiciau.
Papildyta:
QUOTE(aasta @ 2008 06 26, 10:43)
Kaip faina, tai jūs abu menininkų šeima taip išeina  4u.gif

Nu kaip ir taip. Ir savo vaikui duodam jau su akvarele pasiterlioti. Su flomikais burbulus piesti jau seniai moka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 10:53)

Taip kad, dar yra laiko pasitaupyti pinigelius. Beveik garantuota,kad po triju savaiciu mes jau turesime siuntinukus, o gal ir greiciau.
Papildyta:

lotuliukas.gif Nesitikėjau, kad taip greitai. thumbup.gif Lauramama, na ir pradžiuginai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 26, 10:43)
Jau tie tavo štampukų lobiai wub.gif Aš tai jau gailiuosi, kad mažokai štampukų papirkau - reiks taisyt tą klaidą doh.gif Vakar MB parodžiau tavo lobių nuotraukas, tai jis išpūtė akis ir pasakė "na, gera žinoti, kad ir daugiau tokių ligonių, kaip tu (čia apie mane) ant svieto yra" lotuliukas.gif

Merginos, o kurie štampukai jums labiau prie širdies: guminiai ar akriliniai? Aš tik su guminiais kol kas bandžiau, bet tekstą rašyti tai su jais labai sunku doh.gif Nebent crazy raidelių išdėstymą daryt hihihi.gif

Nu as issivaizduoju, kad taviskis pirstu prie smilkinio pasukiojo pamates tuos stampus.
As tai nebandziau dar stampuku, tai negaliu pasakyti. Bet pasirinkima tai akriliniu ir kaina geresne.
Beje, noriu tave pagirti su dekupaziniais darbais. Ilindau i tavo darbelius cia kazkada ir apsalau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(aasta @ 2008 06 26, 10:56)
lotuliukas.gif Nesitikėjau, kad taip greitai.  thumbup.gif Lauramama, na ir pradžiuginai. 4u.gif

Viskas priklausys nuo to kaip greitai mes su ja atsiskaitysim mirksiukas.gif Is JAV i LT per savaite ateina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 26 birželio 2008 - 09:58
O as dabar nukrypsiu nuo sb temos bigsmile.gif Rezgu minty, kad rudeny reiketu dar parlekt y Lietuva, reiks kazkaip ta minty isrutuliot mb. Galvoju jis kai isvarys kokiai savaitei pazvejot, labai tingiu viena namuose sedet. Tikiuos mb bus supratingas ir pafinansuos lotuliukas.gif Siaip kalbejo, kad gal ziema jam iseis paimti 2sav atostogu ir vaziuotumem pailseti wub.gif

Beje ar atkreipet demesy kad daznai yra cia paskaitanciu, kurios nieko neraso ax.gif Manau musu ratelis plesis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 26, 11:01)
Beje ar atkreipet demesy kad daznai yra cia paskaitanciu, kurios nieko neraso ax.gif Manau musu ratelis plesis lotuliukas.gif

Seniai atkreipiau, bet is naujai atsiradusiu jau ir spejo pradingt kelios kazkur g.gif
Atsakyti