Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

Babyface nuostabu kad tavo vyrui patiko dovanele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 26, 00:54)
Trumpas raportelis 4u.gif Padirbejau sy vakar prie konkursinio darbelio. Lygtais jau galetu skaitytis ir baigtas. Bet vis suku galva ar daryti iki galo kaip sugalvojau, ar palikti kaip yra dabar, o jei tesiu - ar nebus perdaug perkrauta... Va dilema turiu ax.gif
Mazulei tempa vel numusiau, bet greiciausiai paryciais vel sukils. MB vis dar zvejoja, gal jis ir nakvos su savo karpiais doh.gif
Labanakt 4u.gif

Pasikliauk savo nuojauta mirksiukas.gif O as kazin ar spesiu iki 1liepos, nu bet labai stengsiuosi, man irgi nugara vakar suriete po tvarkymosi, ploviau gartrauki ir timptelejau, kadangi pas mane su ja problemos, tai nedaug truko ir turiu skausmeli doh.gif
Atsakyti
O aš net nepradėjau blush2.gif Žadėjau, žadėjau, bet užsivarė papildomų darbelių, kad ir naktim tenka pasėdėt, tai tik bandžiau padėlioti eskizą, ir supratau, kad dar augti ir augti, skaityti ir skaityti, tai dabar tylėsiu, kol tų dviejų pirmų darbų nepadarysiu blush2.gif šiaip, ta numatyta nuotrauka yra mano pati mylimiausia, tai reikia kaip nors ją gražiai įamžinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 12:13)
Pasikliauk savo nuojauta  mirksiukas.gif O as kazin ar spesiu iki 1liepos, nu bet labai stengsiuosi, man irgi nugara vakar suriete po tvarkymosi, ploviau gartrauki ir timptelejau, kadangi pas mane su ja problemos, tai nedaug truko ir turiu skausmeli  doh.gif

Baikit merginos sirgt nono.gif Nekenciu valyti gartraukiu blush2.gif Pas mane jis montuotas po spintele (kazkoks idejotinis sprendimas) ir kaip tik siandien planavau jy sveisti doh.gif Mano princese dabar be tempos, bet labai isvargusi po tokiu karsciavimu. Tikiuos, kad jau siandien bus truputy geriau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas pleputės, aš kol kas tik stebiu ir stebiu (laikinai tongue.gif ) kaip jūs darbuojatės, gražinate savo nuotraukytes thumbup.gif Na štai, šįryt išlydėjau MB į komandiruotę, tai turėsiu porą laisvų parų biggrin.gif (kada niekas netrukdo darbuotis iki paryčių) bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, dar viena scrapininkė į ligonių gretas patraukė. Sveikit visos greičiau.
Tosk, manau, jei turėjai darbelio viziją, gal ją iki galo ir įgyvendink.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 26, 10:00)
Na va, dar viena scrapininkė į ligonių gretas patraukė. Sveikit visos greičiau.
Tosk, manau, jei turėjai darbelio viziją, gal ją iki galo ir įgyvendink.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Vakar savo MB parodziau stampukus, be zado buvo, sake nu faina, bet jam tie akrilinia tai visiska mistika pasirode. Kazkaip net pati susiparinau, o kaip as juos ir prie ko tvirtinsiu g.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos SB- holikės ir ligoniukės,
Mane irgi per tas šventes buvo perpūtes vėjelis, tai sprandą truputį maudė, bet dabar jau viskas gerai......... smile.gif
MB jau antra savaitė kaip komandiruotėje...ir dar išvykęs net 8 savaite. matomės dabar tik savaitgaliais. Tai man pats darbymetis. O ir vaiką kitą savaitę į kaimą nuvežt žadu....... mirksiukas.gif
o man bus atostogos prie SB atvirukų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O čia jums visoms mano dovanėlė - atvirukai daryti prieš pat jonones, tai turbūt jaučiasi ir stilistikoje..........Darytos su štampukais...... smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
...bijau prisistatyt, ba matau kad scrapo-policija mane iskolios (lauramama) tongue.gif ...jo, as su raibstanciom akim blink.gif blink.gif blink.gif , pas mane 3:30 ryto, bet uztai per viena vakara sumeistravau uzduoti thumbup.gif . Pas mane muza apsilanke ir nenorejo iseiti, tai negi ja isprasysiu lotuliukas.gif .
Nusprendziau pirsti sia "asmenybes" uzduoti CK kadangi man labai graziai isejo, bet manau kad jiems nepatiks kadangi tiek ivairiausios technikos panaudojau, o CK megsta minimaliau ir svariau. Veliau ikelsiu po uzraktu pamatyt.
Vakar padovanojau savo brangiausiajam gimtadienio proga ta "šeimos albumą", kurį dariau ax.gif Tai buvo labai patenkintas wub.gif ... Kiekvieną detalę iščiupinėjo ir negalėjo patikėt, kad čia viską iš detalių sudėliojau (ta prasme, kad ne atspausdinta, o suklijuota, dekoruota atskirom detalėm) biggrin.gif Sako, oho, niu ir darbo, kruopštumo įdėta smile.gif Tikrai, buvo labai patenkintas wub.gif

thumbup.gif Smagu kad patiko, tu tiek darbo idejus tenai ir is wub.gif dirbai...matosi.
Na va, dar viena scrapininkė į ligonių gretas patraukė.

atidarant nauja tema reikes pavadinti "Scrap-palata". Sveikatos visom 4u.gif

...o man i lovyte traukt laikas
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 10:23)
Vakar savo MB parodziau stampukus, be zado buvo, sake nu faina, bet jam tie akrilinia tai visiska mistika pasirode. Kazkaip net pati susiparinau, o kaip as juos ir prie ko tvirtinsiu  g.gif
tai gi prie kokio stiklo prisiklijuosi kaip as cia anksciau rodziau, jie labai smagiai prilimpa, o kai panaudosi, vel ant tos pleveles kurioje jie supakuoti ir laikysi mirksiukas.gif as turiu tik raides kolkas, tai man jos labai wub.gif

Arminux thumbup.gif atvirukai,
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 26, 10:28)
Veliau ikelsiu po uzraktu pamatyt.

clap.gif man kiekvienas tavo darbelio parodymas kaip šventė tongue.gif labanakt
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 26, 12:53)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Vakar savo MB parodziau stampukus, be zado buvo, sake nu faina, bet jam tie akrilinia tai visiska mistika pasirode. Kazkaip net pati susiparinau, o kaip as juos ir prie ko tvirtinsiu  g.gif

Tvirtink prie CD dangtelio, prie permatomos lekstutes 4u.gif

Arminux man ta pirmoji atvirute su Tilda stampuku wub.gif wub.gif wub.gif Antroji ydomiai ziurisi, tik gal man kiek neyprastas sprendimas iskirpti ta kvadrata kur kaspinelis ax.gif
Atsakyti