Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

tai kad su visais darbais "ne sau"taip jau buna,derintis turi prie uzsakovo pageidavimu,terminu ir t.t. Uzuojautos 4u.gif

juos pilnai suprantu- tai yra uzduotis man, mane idarbino spec uzduociai tad gali ir prikibti. O ivykdzius kontrakta CK, daugiau uzduociu ar spec. projektu nepriimsiu. Toliau, SB puslapius redakcijai siusiu ir jiems tebeliks sakyt "taip" ar "ne"--toks man priimantis budas. As esu visiskai nelanksti perdaryti puslapius...padarau ir i albuma ikisus jau ruosiuosiu sekanciui puslapiui, o kad toki pati, tokias pacias 3 versijas tureti su tom paciom nuotraukom, aprasymu....nu, man laikas per brangus taip dubliuot.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 25, 21:11)

taip ir pamaniau  blush2.gif , jau senokai nepirkau to zurnaliuko  blush2.gif

tai kad nedidelis pasirinkimas tu RZ lietuvisku,tai nesunku atspet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 06 25, 20:58)
Rankdarbiu kraitele blush2.gif

Taip ir maniau, prenumeruoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Vasara gimusi labai faina, kad tavo pomegis sulauke pripazinimo 4u.gif Bandziau as karta draugauti su virbalais, bet cia nemano sritis ax.gif Taip ir liko tas darbas nebaigtas blush2.gif

Scrapuke nenusimink 4u.gif Vistik saunu ir tokia patirty ygauti mirksiukas.gif Juk labai nedaug kas turi galimybe bendradarbiauti su zurnalais 4u.gif

O man nusimato vel bemiege naktis - princesei vel auksta tempa, tai blaskosi lovytej verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 25, 21:18)
juos pilnai suprantu- tai yra uzduotis man, mane idarbino spec uzduociai tad gali ir prikibti. O ivykdzius kontrakta CK, daugiau uzduociu ar spec. projektu nepriimsiu. Toliau, SB puslapius redakcijai siusiu ir jiems tebeliks sakyt "taip" ar "ne"--toks man priimantis budas. As esu visiskai nelanksti perdaryti puslapius...padarau ir i albuma ikisus jau ruosiuosiu sekanciui puslapiui, o kad toki pati, tokias pacias 3 versijas tureti su tom paciom nuotraukom, aprasymu....nu, man laikas per brangus taip dubliuot.

Tai kad is principo as neissivaizduoju uzbaigto SB perdarinejimo. Tai kas tada yra SB?Juk tai spontaniskai turi deliotis ir isreiksti jausmus, prisiminimus.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 25, 13:31)
Tai kad is principo as neissivaizduoju uzbaigto SB perdarinejimo. Tai kas tada yra SB?Juk tai spontaniskai turi deliotis ir isreiksti jausmus, prisiminimus.

jie turi teise prikibti jeigu pagal uzduoty dirbu. Spontaniskai isreiksti jausmus, prisiminimus lotuliukas.gif ...is kitu merginu girdejau kad uzduotim daznai buna kad net pasiulo ka parasyti po nuotrauka, tipo:" Tavo sypsenele siluma tiek spindi kad saulute supavydes", del to kad jei kas rimciau tai "skaitytojam nepatiks", ar per rimta nuotaika. Gera patirtis man padirbet su CK tikrai. Supratau dabar kas tie spec. uzsakymai, uzduotys, ir brrrr...nuo ju begsiu toliau baigus sias. Su spauda bendrausiu, i menesi bandysiu padaryti 1-2 naujus darbelius ivairiem magazinam "uzfundyti", bet neperdarysiu darbeliu schmoll.gif , jei patiks tegul ima, jei ne...ras kitu geresniu darbeliu. As SB kuriu mano seimai ir sau pirmoj vietoj, o jei patiks ir spaudai tai thumbup.gif , bet kadangi man SB nera pragyvenimo saltinis, deja man jie tik antroj vietoj ax.gif
Atsakyti
kristi13, gal gali man i AZ parasyti savo adresa kur reikes siusti popieriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 25, 23:08)
jie turi teise prikibti jeigu pagal uzduoty dirbu. Spontaniskai isreiksti jausmus, prisiminimus lotuliukas.gif ...is kitu merginu girdejau kad uzduotim daznai buna kad net pasiulo ka parasyti po nuotrauka, tipo:" Tavo sypsenele siluma tiek spindi kad saulute supavydes", del to kad jei kas rimciau tai "skaitytojam nepatiks", ar per rimta nuotaika. Gera patirtis man padirbet su CK tikrai. Supratau dabar kas tie spec. uzsakymai, uzduotys, ir brrrr...nuo ju begsiu toliau baigus sias. Su spauda bendrausiu, i menesi bandysiu padaryti 1-2 naujus darbelius ivairiem magazinam "uzfundyti", bet neperdarysiu darbeliu schmoll.gif , jei patiks tegul ima, jei ne...ras kitu geresniu darbeliu. As SB kuriu mano seimai ir sau pirmoj vietoj, o jei patiks ir spaudai tai  thumbup.gif , bet kadangi man SB nera pragyvenimo saltinis, deja man jie tik antroj vietoj  ax.gif

Na ir teisingai.Nervina mane tie amerikieciu bajeriai. Veidmainiai bliamba.
Atsakyti
Trumpas raportelis 4u.gif Padirbejau sy vakar prie konkursinio darbelio. Lygtais jau galetu skaitytis ir baigtas. Bet vis suku galva ar daryti iki galo kaip sugalvojau, ar palikti kaip yra dabar, o jei tesiu - ar nebus perdaug perkrauta... Va dilema turiu ax.gif
Mazulei tempa vel numusiau, bet greiciausiai paryciais vel sukils. MB vis dar zvejoja, gal jis ir nakvos su savo karpiais doh.gif
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Vakar padovanojau savo brangiausiajam gimtadienio proga ta "šeimos albumą", kurį dariau ax.gif Tai buvo labai patenkintas wub.gif ... Kiekvieną detalę iščiupinėjo ir negalėjo patikėt, kad čia viską iš detalių sudėliojau (ta prasme, kad ne atspausdinta, o suklijuota, dekoruota atskirom detalėm) biggrin.gif Sako, oho, niu ir darbo, kruopštumo įdėta smile.gif Tikrai, buvo labai patenkintas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 26, 08:42)
Vakar padovanojau savo brangiausiajam gimtadienio proga ta "šeimos albumą", kurį dariau  ax.gif Tai buvo labai patenkintas  wub.gif ... Kiekvieną detalę iščiupinėjo ir negalėjo patikėt, kad čia viską iš detalių sudėliojau (ta prasme, kad ne atspausdinta, o suklijuota, dekoruota atskirom detalėm)  biggrin.gif Sako, oho, niu ir darbo, kruopštumo įdėta  smile.gif Tikrai, buvo labai patenkintas  wub.gif

Tai ir liuks!Sveika, sugryzusi, man savo koordinates imesk, nezinau kur siusti sriftus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 26, 08:42)
Vakar padovanojau savo brangiausiajam gimtadienio proga ta "šeimos albumą", kurį dariau  ax.gif Tai buvo labai patenkintas  wub.gif ... Kiekvieną detalę iščiupinėjo ir negalėjo patikėt, kad čia viską iš detalių sudėliojau (ta prasme, kad ne atspausdinta, o suklijuota, dekoruota atskirom detalėm)  biggrin.gif Sako, oho, niu ir darbo, kruopštumo įdėta  smile.gif Tikrai, buvo labai patenkintas  wub.gif

Džiaugiuosi, kad jam patiko. thumbup.gif Bet žinai, man atrodo, kitaip ir būti negalėjo. Juk visada rankų darbo dovana būna brangiausia.
Atsakyti