MB siandien ir pats pietus gaminos Namuose bardakas siaubingas, o man kas MB vel zvejoti isvare Tik kad jis totaliai ysimilejo mano fotika, dabar jis jau atgavo savajy, bet rupuziokas jo neima - ima manajy
QUOTE(Tosk @ 2008 06 25, 19:23)
MB siandien ir pats pietus gaminos Namuose bardakas siaubingas, o man kas MB vel zvejoti isvare Tik kad jis totaliai ysimilejo mano fotika, dabar jis jau atgavo savajy, bet rupuziokas jo neima - ima manajy
Mano MB kashi zaidzia, visas Jonines kaime prazvejojo, zodziu, baisus likimas musu scraperiu.
Lauramama, bet sutik, kad jei musu vyrukai neturetu savo "nukrypimu" kazin kaip butu yvertinti musu pomegiai Kartais tik mb pasvajoja, kad butu gerai kokia lenkaite nusamdyti, kad vakarais bardaka sutvarkytu, bet as apsimetu kad uzuominos nesupratau
QUOTE(lauramama @ 2008 06 25, 18:11)
P.S. Linutuk, o kuriom dienom tavo MB ziadzia?
tik 3 kartus i savaite, 1dieni, 3dieni ir 5dieni, o kaip prasideda varzybu sezonas, tai kaip pavaro uz kokias 5-7 komandas, tai beveik nematau dabar kaip tik jo amzius (tuojau 40)toks kai jau gali ir uz veteranus (amzinai erzinu ir pencininku vadinu) zaisti, bet ir su neveteranais dar paveza tai varo zaisti visur kur tik pakviecia , o pakviecia tai daug kas Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 06 25, 19:32)
Lauramama, bet sutik, kad jei musu vyrukai neturetu savo "nukrypimu" kazin kaip butu yvertinti musu pomegiai Kartais tik mb pasvajoja, kad butu gerai kokia lenkaite nusamdyti, kad vakarais bardaka sutvarkytu, bet as apsimetu kad uzuominos nesupratau
pritariu pas mane MB toks be hobiu su didelem islaidom, tai taip negaliu pasisapinti kaip jus, greitai buciau susekta ir ant atsarginiu suolelio pasodinta
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 25, 19:37)
tik 3 kartus i savaite, 1dieni, 3dieni ir 5dieni, o kaip prasideda varzybu sezonas, tai kaip pavaro uz kokias 5-7 komandas, tai beveik nematau dabar kaip tik jo amzius (tuojau 40)toks kai jau gali ir uz veteranus (amzinai erzinu ir pencininku vadinu) zaisti, bet ir su neveteranais dar paveza tai varo zaisti visur kur tik pakviecia , o pakviecia tai daug kas
Papildyta:
pritariu pas mane MB toks be hobiu su didelem islaidom, tai taip negaliu pasisapinti kaip jus, greitai buciau susekta ir ant atsarginiu suolelio pasodinta
Papildyta:
As irgi visom keturiom pritariu Tosk. Beje, jei siandien ne futbolas dar grizus jam is kasio, tai as net nespeciau tinkamai pasidziaugt SB lobiais.
Maniskis irgi zaidzia 1dieni, 3dieni, o 5ieni futbola.Tai gal jie kartu zaidzia
QUOTE(Tosk @ 2008 06 25, 19:32)
Maniskis tik is tos bedos,kad zmona rankdarbininke ir pasigavo "zvejo liga" Bet ir siaip jis sukalbamas,jokiu klausimu ar kazko pan. - reikia daryt - daryk,dar vaika paziuri,kai neduoda ramiai padirbt. o gal cia del to,kad tie rankdarbiai ne tik malonuma suteikia,bet ir honorarus gaunu (kartais kuriuos dazniausiai isleidziu priemonem rankdarbiams ) ir dar pasididziuoja,visiem isrodo,kad vaikas zurnale pozuoja aj,ka cia kalbet,tuo atzvilgiu man pasiseke
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 06 25, 22:31)
Maniskis tik is tos bedos,kad zmona rankdarbininke ir pasigavo "zvejo liga" Bet ir siaip jis sukalbamas,jokiu klausimu ar kazko pan. - reikia daryt - daryk,dar vaika paziuri,kai neduoda ramiai padirbt. o gal cia del to,kad tie rankdarbiai ne tik malonuma suteikia,bet ir honorarus gaunu (kartais kuriuos dazniausiai isleidziu priemonem rankdarbiams ) ir dar pasididziuoja,visiem isrodo,kad vaikas zurnale pozuoja aj,ka cia kalbet,tuo atzvilgiu man pasiseke
Ojei nepaslaptis, kokie tie hobiai
QUOTE(Tosk @ 2008 06 25, 20:11)
Ojei nepaslaptis, kokie tie hobiai
Pagrinde - virbalai mano draugai dar vaselis (na vien zo - mezgu,neriu).Bet dar su karoliukais padirbu (auskariukus darau,siuvineju),veliu,lankiau interjeriniu leliu gamybos kursus,tai kai busiu laisvesne,lelem uzsiimsiu dar na,neuztenka man 24val.paroj,niekaip bet stengiuos viska suspet ir namus apkuopt,ir su vaiku pabut,ir su vyru pabut,ir parankdarbiaut ir aprasymus sutvarkyt redakcijai.
Tosk: su kuriuo rasikliu rasai? Tas baltas uniball Signo yra ploniausias kur radau, bet visvien nerasys taip plonai kaip .5 ar .3 rasikliai.
dar blogu naujienu: CK prie manes siandien prikibo kad nori kad as perdaryciau puslapy "tecio batai"- butent ta vieta kur stampuota linijos uzrasam tarp ju yra per didelis tarpas, bet kitaip nebutu iseja, tada tie { } butu vienas ant kito uzsistampave.
Norejo kad as tarp ju linija nupiesciau ir uzrasyciau is naujo. Gal imanoma butu, bet....vakar man atsake kad ima ta puslapy spaudai, ir visus norimus darbelius jiem issiunciau, tad daugiau ju ir neturiu. Atrodo kad kasdien vis tolstu nuo prizo pinigines...dabar dar tada 2 darbelius jiem i skola. Nu, nusprendziau kad spaudai ruosti darbelius yra nemalonumas o daug nervu ir atimta kurybine laisve.
dar blogu naujienu: CK prie manes siandien prikibo kad nori kad as perdaryciau puslapy "tecio batai"- butent ta vieta kur stampuota linijos uzrasam tarp ju yra per didelis tarpas, bet kitaip nebutu iseja, tada tie { } butu vienas ant kito uzsistampave.
Norejo kad as tarp ju linija nupiesciau ir uzrasyciau is naujo. Gal imanoma butu, bet....vakar man atsake kad ima ta puslapy spaudai, ir visus norimus darbelius jiem issiunciau, tad daugiau ju ir neturiu. Atrodo kad kasdien vis tolstu nuo prizo pinigines...dabar dar tada 2 darbelius jiem i skola. Nu, nusprendziau kad spaudai ruosti darbelius yra nemalonumas o daug nervu ir atimta kurybine laisve.
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 06 25, 20:26)
Pagrinde - virbalai mano draugai dar vaselis (na vien zo - mezgu,neriu).Bet dar su karoliukais padirbu (auskariukus darau,siuvineju),veliu,lankiau interjeriniu leliu gamybos kursus,tai kai busiu laisvesne,lelem uzsiimsiu dar na,neuztenka man 24val.paroj,niekaip bet stengiuos viska suspet ir namus apkuopt,ir su vaiku pabut,ir su vyru pabut,ir parankdarbiaut ir aprasymus sutvarkyt redakcijai.
O i koki zurnaliuka tu juos spausdini?
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 25, 20:36)
nu kazkokia nesamone, didieji issidirbinetojai. Nu ka, belieka tau stiprybes palinketi, neliudek,kazkaip issispres situacija
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 25, 20:36)
Tosk: su kuriuo rasikliu rasai? Tas baltas uniball Signo yra ploniausias kur radau, bet visvien nerasys taip plonai kaip .5 ar .3 rasikliai.
tai kad su visais darbais "ne sau"taip jau buna,derintis turi prie uzsakovo pageidavimu,terminu ir t.t. Uzuojautos Zinau ka tai reiskia,nors per 3 bendradarbiavimo su redakcija metus jau apsitrynem ir viskas nebe taip baisu ir nebenervuoja,ir honoraru nebeuzlaiko,viskas laiku ir darbai juda su mielu noru aisku pas mus kita sfera,bet vis tiek-rankldarbiai
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 25, 20:39)
O i koki zurnaliuka tu juos spausdini?
Papildyta:
nu kazkokia nesamone, didieji issidirbinetojai. Nu ka, belieka tau stiprybes palinketi, neliudek,kazkaip issispres situacija
Papildyta:
Rankdarbiu kraitele
QUOTE(lauramama @ 2008 06 25, 19:44)
Maniskis irgi zaidzia 1dieni, 3dieni, o 5ieni futbola.Tai gal jie kartu zaidzia
maniskis Monetu kalyklos saleja, ar tai prie monetu kalyklos kaskokioje saleja treniruojasi, ko tai nelabai pamenu QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 25, 20:36)
Nu, nusprendziau kad spaudai ruosti darbelius yra nemalonumas o daug nervu ir atimta kurybine laisve.
gaila truputi kad nusivyliai , bet gal ateiti kaip jau apsiprastu su tavuoju stilium, taip labai neprisikabinetu QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 06 25, 20:58)
Rankdarbiu kraitele
taip ir pamaniau , jau senokai nepirkau to zurnaliuko