Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 25, 17:42)
Nu nera cia ko mirti. As labiau mirciau jei pas ka nors toki kieki popieriaus rastuoto pamatyciau.Man del popieriaus ragai, silpna net.
Papildyta:

man del visu rastiniu priemoniu doh.gif as pernai kai paprasiau gimtadieniui Staipos ceki,tai niekas manes nesuprato,uz tai as buvau TOKIA laiminga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 25, 17:51)
Lauramama kai sužinosi apie kokias nuolaidas pranešk aš keturio už tokius apsipirkinėjimus

Butinai mirksiukas.gif Tai taupyk jau babkes tada lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 06 25, 17:53)
man del visu rastiniu priemoniu doh.gif  as pernai kai paprasiau gimtadieniui Staipos ceki,tai niekas manes nesuprato,uz tai as buvau TOKIA laiminga wub.gif

O manes MB klausia: ko noreciau gimtadieniui dovanu, o as jam lyg niekur nieko sakau, duosiu konkrecias nuorodas i SB internetines pardes, galesi pasireiksti.Tai mane taip suvarte,kad net susigedau.
Atsakyti
lauramama lobis thumbup.gif, turbut jau stampuku turi tiek kiek as biggrin.gif ...Menesio gale as pripirksiu jum prizu del fondo, pagrinde akriliniu stampuku ir net alfabeto stampuku nebrangiai maciau.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 25, 17:56)
Tai mane taip suvarte,kad net susigedau.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif i katra puse tave suvarte,nu nuotaika pakelta kaip turi buti, primirsus kuriam laikui ir savo smakra buvau, bet pasiremiau suskaudo ir vel susiparinau ant bituciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 25, 17:15)
Kadangi zadejau parodyti, tai imetu fotkes neispakuotu, nes labai jau noriu eiti kapstytis  ir ilsetis po darbo

vai vai kokie lobiai, thumbup.gif ir aš pavydžiu blush2.gif
Atsakyti
Linksma cia 4u.gif

Scrapuke, gal kokiu patarimu turi, noriu rasyti su tuo baltu rasikliu 4u.gif Aisku noretus kad rasytu kuo ploniau, bet ta kur turiu, raso "riebiai" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 25, 18:07)
vai vai kokie lobiai,  thumbup.gif  ir aš pavydžiu  blush2.gif

Baikit, mergaites.Tema gi ne lobiai. Vat turiu susitvarkyti siandien totaliai namus su visais skabimais ir lyginimais, nes po Joniniu savaitgalio baisu. Ir nera man kada pasidziaugti ir dazais pasitaskyti, o kada prie konkursinio prisesti? Nesuitvarkysiu kol MB is kasio negris, tai man sakes. Nustampins mane pacia doh.gif
P.S. Linutuk, o kuriom dienom tavo MB ziadzia?
Scrapuke, taves su tavo lobiais nieks neaplenks. As net nepretenduoju, nes vyras pas kita dar iseis schmoll.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif aš studijuoju architektūrą smile.gif tad pasakiau savo nuomonę, ir ji kažkaip neprieštaravo tavajai smile.gif yra tokie vienkartiniai repitografai, kurie kaip flomasteriukai ir plonumo įvairaus yra ,tik pildyti nereikia, ir kaina iki penkių litų. tad gal čia ir išeitis būtų, tik neaišku,ar tikrų repitografų rašalas dėl to acid, kažkaip abejoju.....

lauksiu,kada pradėsi pardavinėti savo lobiukus ax.gif rolleyes.gif super gražių dalykų gavai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 25 birželio 2008 - 17:24
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 25, 16:36)
Sveikos, pleputės  4u.gif  Kol skaičiau, ką praleidau, jūs dar vieną puslapį spėjot prirašyt.  lotuliukas.gif  Mes buvom kaime - pas Joną šventėm Jonines.  smile.gif

Irmulia, o nuo ko tau nugarą surakino?  verysad.gif  Taigi baisus dalykas, žinau, ką tai reiškia.  doh.gif

Spėju, kad tai radikulitas blink.gif surakinęs buvo. Nors dažnai teko ir skersvėjyje sėdėti ir nepatogiai ilgai vienoje pozicijoje. g.gif Ai, žodžiu senatvė lotuliukas.gif Kaip nors išgyvensiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 25, 18:46)
Spėju, kad tai radikulitas  blink.gif  surakinęs buvo. Nors dažnai teko ir skersvėjyje sėdėti ir nepatogiai ilgai vienoje pozicijoje.  g.gif  Ai, žodžiu senatvė  lotuliukas.gif  Kaip nors išgyvensiu  mirksiukas.gif

Irmulia, mane irgi yra tas radikulitas surakinęs, net vyras į ligoninę vežė, kad nuskausminimų suleistų. Gydytojas tada paguodė, kad po trujų dienų praeis....Ir jis buvo teisus, bet dar savaitę kokią jutausi ne kaip.......... doh.gif

lauramama, nu ir aš noriu parašyti, kad kai tik pamačiau tavo LOBĮ, tai net seilė nutyso............ thumbup.gif thumbup.gif Aišku, nepigus tavo lobis, bet dabar tik darbelių laukiam, laukiam, oi kaip laukiam.......(čia aš su dainom........ wub.gif )
per šventes padariau keletą atvirukų su štampukais, kai tik nufotkinsiu, iš karto jums pasirodysiu.......... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 25 birželio 2008 - 17:57
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 25, 18:23)
drinks_cheers.gif aš  studijuoju architektūrą smile.gif tad pasakiau savo nuomonę, ir ji kažkaip neprieštaravo tavajai smile.gif  yra tokie vienkartiniai repitografai, kurie kaip flomasteriukai ir plonumo įvairaus yra ,tik pildyti nereikia, ir kaina iki penkių litų. tad gal čia ir išeitis būtų, tik neaišku,ar tikrų repitografų rašalas dėl to acid, kažkaip abejoju.....

lauksiu,kada pradėsi pardavinėti savo lobiukus  ax.gif  rolleyes.gif  super gražių dalykų gavai  wub.gif

Nu va architektu ir mediku SB burelis lotuliukas.gif Studijuoji ar baigei? O kur mokaisi/-ei Sorry poster_offtopic.gif
Papildyta:
QUOTE(Arminux @ 2008 06 25, 18:55)
lauramama, nu ir aš noriu parašyti, kad kai tik pamačiau tavo LOBĮ, tai net seilė nutyso............ thumbup.gif  thumbup.gif Aišku, nepigus tavo lobis, bet dabar tik darbelių laukiam, laukiam, oi kaip laukiam.......(čia aš su dainom........ wub.gif )
per šventes padariau keletą atvirukų su štampukais, kai tik nufotkinsiu, iš karto jums pasirodysiu.......... smile.gif

tai dabar jau ir pati suprantu,kad kai pasirodziau lobi, tai ipareigoja mane nepasi... blush2.gif O tai bus dar taip kad lobis lobiu, o is sugebejimu - snipstas doh.gif
Papildyta:
Truputi pacatinau ir vel begu tvarkytis, trauka prie kompo nereali, bet MB sykna nuscrepins,jei nebus tvarkos ir MAISTO
Atsakyti
MB jau seniai susitaikė, kad tenka pačiam maistą (o ir man) gamintis tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aišku, ne visada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 birželio 2008 - 18:05