Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 25, 17:15)
Kadangi zadejau parodyti, tai imetu fotkes neispakuotu, nes labai jau noriu eiti kapstytis  ir ilsetis po darbo
va cia tai stampuku lobynas swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 25 birželio 2008 - 16:18
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 25, 17:17)
Na ir grožiai akys raipsta wub.gif  wub.gif . Pabūsiu ciekava zosė per kur siunteisi ir kiek kainavo ir aš norėčiau tokių daikčiukų.

Taigi buvau antraja nuoroda tada idejusi, prie JOAN uzsakymo. Siunciuosi per http://www.addictedtorubberstamps.com
Istaikiau tada, kai buvo atseit didziausios metu nuolaidos, bet manau,kad dar ju bus. Yra ir dabar kazkokie seilai. Bet tada buvo visiem stampam iki 70proc nuolaida.Visas sitas reikalas man kainavo 1270lt su viskuo (Apie 419 $)
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 25, 17:18)
va cia tai stampuku lobynas  swoon.gif

As manau,kad ilgainiui dalinsimes, as bent jau tikrai kokiam darbui galesiu kuriai patikimai skolinti mirksiukas.gif
Papildyta:
Nebutina cia visom vienodu susipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauramama va cia tai lobis wub.gif Manau ,kad uz tokia kaina, gavai tikrai dauuug gerio 4u.gif Myliu as ispardavimus lotuliukas.gif
Atsakyti
Lauramama Vos nenumiriau is pavydo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As manau,kad ilgainiui dalinsimes, as bent jau tikrai kokiam darbui galesiu kuriai patikimai skolinti
Papildyta:
Nebutina cia visom vienodu susipirkti
nu dabar prisiminiau, MB pasiulyma, jis dar ir dabar nesupranta kodel mes i koki bureli nesirenkame pora kartu i savaite lotuliukas.gif , aiskino cia kaskada atsisedes, taip kaip jis krepsinuko iseina pazaidzia ir pareina, taip ir mes galime susirasti kur pasedeti paskrepinti ir sugryzti, bet tuomet as is karto supanikavau, kad man pora valabdziukiu niekaip neuztektu blink.gif lotuliukas.gif , man keliu dienu reikia, o be to reiktu laaaabai daug su savim nestis, ir garantuotai ko nors pritrukciau lotuliukas.gif , bet siaip tai jai kokioje mokykloje galima butu susiderinti tai mintis visai viliojanti smile.gif , gal kada tolimoje ateityja ir imanoma bus kaska tokio surengti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 25, 17:26)
Lauramama va cia tai lobis wub.gif Manau ,kad uz tokia kaina, gavai tikrai dauuug gerio 4u.gif Myliu as ispardavimus lotuliukas.gif

As manau,kad ir Jus apsidziaugsit kai gausit is Joan, nes ten irgi gerai uztaikem.Perziurejau savo lobius ir galiu pasakyti, kad Hero arts ir Inkadinkado stampai man paty, patys.... wub.gif Ju uzsisakiau daugiausiai, kadangi bijojau tuos clear pradzioj uzsisakineti. Jie man kazkokia mistika buvo,kol nepaciupinejau.
Nu jau stampinsiu issijuosusi.Reikia, kol MB nesugrizo viska graziai suslepti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, pleputės 4u.gif Kol skaičiau, ką praleidau, jūs dar vieną puslapį spėjot prirašyt. lotuliukas.gif Mes buvom kaime - pas Joną šventėm Jonines. smile.gif

Grįžau ir iškart variau susipirkt reikalingo popieriaus konkursianiam darbeliui. Taip ir niežti rankas sėst ir padaryt, bet nuotraukų dar neturiu. verysad.gif Tai vis padėlioju popieriukus. Tikiuosi, ryt jau turėsiu nuotraukas ir spėsiu padaryt iki termino. Nes šiaip galvoje jau daugmaž susidėliojo, kaip kas atrodys.

Užjaučiu visas ligoniukes. Tosk, kas tavo mergytė, nuo ko vėmė? verysad.gif
Irmulia, o nuo ko tau nugarą surakino? verysad.gif Taigi baisus dalykas, žinau, ką tai reiškia. doh.gif
Linutuk, tau linkėjimai nuo bičių braliukų. doh.gif Mane suėdė uodai. verysad.gif Taip skaudžiau, kad visas užp..... ištyno. biggrin.gif
Scrap8, žinoma, pasitikrink skydliaukę, net jei ir viskas su ja tvarkoj, gal sužinosi, su kokiu organu netvarkoj. smile.gif Aš irgi ne per seniausiai sugalvojau, kad man skydliaukė sustreikavo - pasitikrinau, ne, su ja viskas tvarkoj. Bet užtat netyčia sužinojau, ką iš tikrųjų reikia gydyti. smile.gif

O dėl miego - na tikrai jaučiasi, kad mūsų Scrapukė dabar daugiau miega. wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 25 birželio 2008 - 16:42
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 06 25, 17:32)
Lauramama Vos nenumiriau is pavydo doh.gif  lotuliukas.gif

Nu nera cia ko mirti. As labiau mirciau jei pas ka nors toki kieki popieriaus rastuoto pamatyciau.Man del popieriaus ragai, silpna net.
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 25, 17:33)
nu dabar prisiminiau, MB pasiulyma, jis dar ir dabar nesupranta kodel mes i koki bureli nesirenkame pora kartu i savaite  lotuliukas.gif , aiskino cia kaskada atsisedes, taip kaip jis krepsinuko iseina pazaidzia ir pareina, taip ir mes galime susirasti kur pasedeti paskrepinti ir sugryzti, bet tuomet as is karto supanikavau, kad man pora valabdziukiu niekaip neuztektu  blink.gif  lotuliukas.gif  , man keliu dienu reikia, o be to reiktu laaaabai daug su savim nestis, ir garantuotai ko nors pritrukciau  lotuliukas.gif , bet siaip tai jai kokioje mokykloje galima butu susiderinti tai mintis visai viliojanti  smile.gif , gal kada tolimoje ateityja ir imanoma bus kaska tokio surengti  4u.gif

Nu jau kai galingai cia visos baigsim prekintis ir sulauksim Scrap8 siuntinuko, galesim susizvanyt. Nebutinai susirinkusios dirbsim, galesim kazkuom laikinai susikeisti (stampais pagrinde). Nes as tai jau matau musu darba kartu - prapliurpsim visa laika, o is SB jokios naudos nebus. Mes moteros jau tokios gossip.gif uztat group.gif
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 25, 17:36)
O dėl miego - na tikrai jaučiasi, kad mūsų Scrapukė dabar daugiau miega.  wub.gif

Ir aciu dievui,kad miega. O tai as ja net kartai isvarvejusiom akim issivaizduoju, ypac kai pries savo darba anksti ryte forume dar pagaunu.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 25, 20:09)
Nu nera cia ko mirti. As labiau mirciau jei pas ka nors toki kieki popieriaus rastuoto pamatyciau.Man del popieriaus ragai, silpna net.
Papildyta:

Nu jau kai galingai cia visos baigsim prekintis ir sulauksim Scrap8 siuntinuko, galesim susizvanyt. Nebutinai susirinkusios dirbsim, galesim kazkuom laikinai susikeisti (stampais pagrinde). Nes as tai jau matau musu darba kartu - prapliurpsim visa laika, o is SB jokios naudos nebus. Mes moteros jau tokios  gossip.gif uztat  group.gif

Tada gerai, kad neymeciau paskutinio apsiprekinimo popieriaus foto liezuvis.gif lotuliukas.gif Pas mane praeita savaite parejo kazkur 150 nuostabaus popieriaus, puse ju buvo BG wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 25, 17:39)
Nes as tai jau matau musu darba kartu - prapliurpsim visa laika, o is SB jokios naudos nebus. Mes moteros jau tokios  gossip.gif uztat  group.gif
jooo MB irgi finale toki sakinuka numete, bet as naivuoliskai-optimistiskai jo nenorejau cia rasyti, gal todel kad kasur, giliai sirdi suprantu kad jis kad ji kur, ta MB ir jo teisuma teisus gali buti blink.gif
Atsakyti
Radau Seniuose (Banginyje) vą tokį plonai rašantį rašiklį. 0,1 thumbup.gif Tik vienas trūkumas - ne acid free. Bet fainai rašo.
Rašiklis
Atsakyti
Lauramama kai sužinosi apie kokias nuolaidas pranešk aš keturio už tokius apsipirkinėjimus
Atsakyti