Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

Labas rytas, buvau prie jūros išlėkus, tai kol perskaičiau viską smile.gif scrapuke, ačiū už atsakymą apie bilietus.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Bent jau dabar tempa pupai gerokai nukritus, tikiuos kad tiek nebesukils... Vakar mb buvo sumastes padaryti seimai svente: norejo mane paleisti pasiprekinti 3val, jis turejo vaziuoti su maze ir nupirkti jai didesne lovyte. O veliau turejom visi susitikti restorane ir pavakarieniauti.... Bet maze kaip labai daznai buna, visus jo planus sujauke tongue.gif As tik tikiuos, kad kai mazule bus vel sveika, tebegalios jo sumanymas - man verkiant reikia nauju rubu (kai laukiausi nepirkau nes neaisku kiek dydziu padidesiu, veliau maitinimo periodas, toliau vaiko nesiojimo ant ranku periodas... ) Bet yra ir geroji puse - gal pavyks konkursiny darbely pastumti link pabaigos bigsmile.gif Pokolkas esu labai patenkinta kaip einasi puosti lapa doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 24, 23:26)
Uzsukau trumpam 4u.gif  Mano merginai 39,5 ir visa patalyne apvemta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Tikiuosi rytoj mano princesei bus geriau 4u.gif
laikykites console.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 25, 06:53)
siandien bandziau prisest prie uzduoties. Turiu foto, popierius issirinkau, bet....mano muza nebuvo nusiteikus kurybai-uzsispyre kad pavargus. Reik man maut i lova.
o as pajauciau, kad pas mane arba vaikai arba muza, abi kartu nevaiksto schmoll.gif tai kadangi paneles namie, tai muza jauciu pabegus pas Tosk, o gal pas kristi13, ba matau neturi problemu su muzomis mirksiukas.gif ir darbuojasi hihihi.gif , o as vis nesugebu net nuotraukos issirinkti

Papildyta:
smagu girdeti kad mazei pagerejo mirksiukas.gif , kol parasiau atsiradai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 25, 09:35)
Sveikutes 4u.gif Bent jau dabar tempa pupai gerokai nukritus, tikiuos kad tiek nebesukils... Vakar mb buvo sumastes padaryti seimai svente: norejo mane paleisti pasiprekinti 3val, jis turejo vaziuoti su maze ir nupirkti jai didesne lovyte. O veliau turejom visi susitikti restorane ir pavakarieniauti.... Bet maze kaip labai daznai buna, visus jo planus sujauke tongue.gif As tik tikiuos, kad kai mazule bus vel sveika, tebegalios jo sumanymas - man verkiant reikia nauju rubu (kai laukiausi nepirkau nes neaisku kiek dydziu padidesiu, veliau maitinimo periodas, toliau vaiko nesiojimo ant ranku periodas... ) Bet yra ir geroji puse - gal pavyks konkursiny darbely pastumti link pabaigos bigsmile.gif Pokolkas esu labai patenkinta kaip einasi puosti lapa doh.gif  lotuliukas.gif

Na jau tikrai mažutė tau sujaukė planus. O mūsų šeima vakare važiuosim į kaimą pasiimsim uošvę ir dumsim savaitėliai į Palangą. Tikiuosi planai nebus sujaukti, nes dukriukui tik dabar kalasi iltiniai dantys. Tai tokia irzli, rodos kokia širšė jai būtų įkandus
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 25, 09:39)
laikykites  console.gif o as pajauciau, kad pas mane arba vaikai arba muza, abi kartu nevaiksto  schmoll.gif tai kadangi paneles namie, tai muza jauciu pabegus pas Tosk, o gal pas  kristi13, ba matau neturi problemu su muzomis mirksiukas.gif ir darbuojasi hihihi.gif , o as vis nesugebu net nuotraukos issirinkti

Na su konkursiniu turėjau problemų. Ir nuotraukų nieko gero šia tema neturiu, ir rankos nuo adatos buvo subadytos ir darbą turėjau kuo grečiau atlikti. Tikiusi prabalsavimui spėsiu gryžti iš Palangos.

Ach štai kas dar, pamiršau padėkoti už mano darbukų komentarus ir patarimus jie man labai svarbūs ir dėl jų niekada nepykstu. Juk tik šitaip ką nors galima išmokti notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

O kaip Irmulės sveikatėlė pagerėjo? O Linutuko smakras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 25 birželio 2008 - 08:50
Linutukai, o kaip tavo sveikatele 4u.gif myli tave bitutes tongue.gif Na man su muza pasiseke, nes sulaukiau truputy naujai spausdintu nuotrauku, tad nuotrauka issirinkau labai greitai.

Kristi13 gero poilsio 4u.gif Kadangi mano darbelis is visu issiskirs norvegu kalba, tad labai nesislepsiu... As irgi siuvinejau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pirstu nesusibadziau (vistik ypratus siuvineti), bet... naudojau metalizuotus siulus karsta.gif Kas siuvineja, tas manau supras mano kancias lotuliukas.gif Visa laime, kad turejau reikiamo Kreiniko, o tai su DMC butu galima nusisauti...
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

aha, nugara rodos vietoje, tik sedėti ilgai negaliu (tada dar surakinti bando doh.gif ) bet jau pasisukioti jau gaunasi bigsmile.gif Žodžiu, geriu vaistus ir tikiuosi, kad tai nebe pasikartos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 25, 12:51)
Labas rytas  biggrin.gif

aha, nugara rodos vietoje, tik sedėti ilgai negaliu (tada dar surakinti bando  doh.gif ) bet jau pasisukioti jau gaunasi  bigsmile.gif  Žodžiu, geriu vaistus ir tikiuosi, kad tai nebe pasikartos  doh.gif

Irmule, tau balionelis 4u.gif Sveik greiciau 4u.gif
Atsakyti
nu pasmakre tai dar didoka lotuliukas.gif , tikiuosi neliks tokia blink.gif , ir dar truputi skauda, o dar vakar kaip tycia anyta skambino, klause kada i kaima atvaziuosiu blink.gif , tai kaip ir buvau suplanavus rytoj vaziuoti, bet kad darbu atsirado neplanuotu, tai gal tegu tos bites dar pagyvena, o tai kai nuvaziuosiu tai baisu kara paskelbsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif zinos kaip mane kramsnoti

o cia Miglotai pavyzdys kaip namine bite atrodo, kad pasisaugotu ir nebutu kaip man lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu fotografo sugebejimais nepasizymiu, bet bite iziurima blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 25, 08:35)
Sveikutes 4u.gif Bent jau dabar tempa pupai gerokai nukritus, tikiuos kad tiek nebesukils... Vakar mb buvo sumastes padaryti seimai svente: norejo mane paleisti pasiprekinti 3val, jis turejo vaziuoti su maze ir nupirkti jai didesne lovyte. O veliau turejom visi susitikti restorane ir pavakarieniauti.... Bet maze kaip labai daznai buna, visus jo planus sujauke tongue.gif As tik tikiuos, kad kai mazule bus vel sveika, tebegalios jo sumanymas - man verkiant reikia nauju rubu (kai laukiausi nepirkau nes neaisku kiek dydziu padidesiu, veliau maitinimo periodas, toliau vaiko nesiojimo ant ranku periodas... ) Bet yra ir geroji puse - gal pavyks konkursiny darbely pastumti link pabaigos bigsmile.gif Pokolkas esu labai patenkinta kaip einasi puosti lapa doh.gif  lotuliukas.gif

tikiuosi, kad pasveiks tavo pupa, gal tik kokie dantys bando list smile.gif

o shopintis tai dabar pats laikas.. as buvau praeita savaite su drauge, tai taip apsipirkau, kad uzteks visiem metam biggrin.gif gerai, kad ne daznai taip, nes dazniausiai vaikas ir vyras buna apipirkti, o pati nieko nenusiperku doh.gif mes vaziavom i stømmen storsenter, labai daug nuolaidu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 25, 09:30)
o cia Miglotai pavyzdys kaip namine bite atrodo, kad pasisaugotu ir nebutu kaip man  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu fotografo sugebejimais nepasizymiu, bet bite iziurima  blush2.gif

aciu biggrin.gif kita syki bandyk fokusuoti i pacia bite, nes dabar lapeliai uz jos labai ryskus, o pati bite ne mirksiukas.gif tada ir fonas bus pabiau pasiliejes ir nebus taip marga 4u.gif
Atsakyti
Miglota jei kokiu nors dalykeliu nori nusipirkti sb, sakyk. Gal busiu kur kokia gera kainele uzmacius. 4u.gif As megstu prekintis Sandvikos Storsenter, nuolaidos jau prasidejo, bet netose parduotuvese, kurios domina ax.gif Pries vaziuojant y Kreta, bandziau truputy nusipirkti rubu, bet... Kai maze reisuoja pirminy-atgal y persirengimo kabina, o as stoviu tik su minimaliu kiekiu rubeliu doh.gif lotuliukas.gif

Kada isvaziuoji atostogu?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 25, 10:39)
Miglota jei kokiu nors dalykeliu nori nusipirkti sb, sakyk. Gal busiu kur kokia gera kainele uzmacius. 4u.gif As megstu prekintis Sandvikos Storsenter, nuolaidos jau prasidejo, bet netose parduotuvese, kurios domina ax.gif Pries vaziuojant y Kreta, bandziau truputy nusipirkti rubu, bet... Kai maze reisuoja pirminy-atgal y persirengimo kabina, o as stoviu tik su minimaliu kiekiu rubeliu doh.gif  lotuliukas.gif

Kada isvaziuoji atostogu?

kol kas nuo sb susilaikysiu, bet aciu mirksiukas.gif laukiu siuntinuko is amerikos smile.gif ziurineju tik parkerius, noriu laaabai plono juodo ar rudo smile.gif

ryt i LT vaziuojam su vaiku savaitei, o tada penktadieni jau skrendam atostogaut thumbup.gif
Atsakyti
Geru kelioniu 4u.gif Jei LT nerasi rasikliu, yra "Papirloftet" parduotuve, labai daug rasikliu turi 4u.gif As is ten pirkau 0,5mm, jie man atrodo tikrai ploni. Bet jie turi ir dar ploniau rasanciu 4u.gif
Atsakyti