Labas rytas, buvau prie jūros išlėkus, tai kol perskaičiau viską scrapuke, ačiū už atsakymą apie bilietus.
Sveikutes Bent jau dabar tempa pupai gerokai nukritus, tikiuos kad tiek nebesukils... Vakar mb buvo sumastes padaryti seimai svente: norejo mane paleisti pasiprekinti 3val, jis turejo vaziuoti su maze ir nupirkti jai didesne lovyte. O veliau turejom visi susitikti restorane ir pavakarieniauti.... Bet maze kaip labai daznai buna, visus jo planus sujauke As tik tikiuos, kad kai mazule bus vel sveika, tebegalios jo sumanymas - man verkiant reikia nauju rubu (kai laukiausi nepirkau nes neaisku kiek dydziu padidesiu, veliau maitinimo periodas, toliau vaiko nesiojimo ant ranku periodas... ) Bet yra ir geroji puse - gal pavyks konkursiny darbely pastumti link pabaigos Pokolkas esu labai patenkinta kaip einasi puosti lapa
QUOTE(Tosk @ 2008 06 24, 23:26)
Uzsukau trumpam Mano merginai 39,5 ir visa patalyne apvemta Tikiuosi rytoj mano princesei bus geriau
laikykites QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 25, 06:53)
siandien bandziau prisest prie uzduoties. Turiu foto, popierius issirinkau, bet....mano muza nebuvo nusiteikus kurybai-uzsispyre kad pavargus. Reik man maut i lova.
o as pajauciau, kad pas mane arba vaikai arba muza, abi kartu nevaiksto tai kadangi paneles namie, tai muza jauciu pabegus pas Tosk, o gal pas kristi13, ba matau neturi problemu su muzomis ir darbuojasi , o as vis nesugebu net nuotraukos issirinktiPapildyta:
smagu girdeti kad mazei pagerejo , kol parasiau atsiradai
QUOTE(Tosk @ 2008 06 25, 09:35)
Sveikutes Bent jau dabar tempa pupai gerokai nukritus, tikiuos kad tiek nebesukils... Vakar mb buvo sumastes padaryti seimai svente: norejo mane paleisti pasiprekinti 3val, jis turejo vaziuoti su maze ir nupirkti jai didesne lovyte. O veliau turejom visi susitikti restorane ir pavakarieniauti.... Bet maze kaip labai daznai buna, visus jo planus sujauke As tik tikiuos, kad kai mazule bus vel sveika, tebegalios jo sumanymas - man verkiant reikia nauju rubu (kai laukiausi nepirkau nes neaisku kiek dydziu padidesiu, veliau maitinimo periodas, toliau vaiko nesiojimo ant ranku periodas... ) Bet yra ir geroji puse - gal pavyks konkursiny darbely pastumti link pabaigos Pokolkas esu labai patenkinta kaip einasi puosti lapa
Na jau tikrai mažutė tau sujaukė planus. O mūsų šeima vakare važiuosim į kaimą pasiimsim uošvę ir dumsim savaitėliai į Palangą. Tikiuosi planai nebus sujaukti, nes dukriukui tik dabar kalasi iltiniai dantys. Tai tokia irzli, rodos kokia širšė jai būtų įkandus
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 25, 09:39)
laikykites o as pajauciau, kad pas mane arba vaikai arba muza, abi kartu nevaiksto tai kadangi paneles namie, tai muza jauciu pabegus pas Tosk, o gal pas kristi13, ba matau neturi problemu su muzomis ir darbuojasi , o as vis nesugebu net nuotraukos issirinkti
Na su konkursiniu turėjau problemų. Ir nuotraukų nieko gero šia tema neturiu, ir rankos nuo adatos buvo subadytos ir darbą turėjau kuo grečiau atlikti. Tikiusi prabalsavimui spėsiu gryžti iš Palangos.
Ach štai kas dar, pamiršau padėkoti už mano darbukų komentarus ir patarimus jie man labai svarbūs ir dėl jų niekada nepykstu. Juk tik šitaip ką nors galima išmokti
O kaip Irmulės sveikatėlė pagerėjo? O Linutuko smakras?
Linutukai, o kaip tavo sveikatele myli tave bitutes Na man su muza pasiseke, nes sulaukiau truputy naujai spausdintu nuotrauku, tad nuotrauka issirinkau labai greitai.
Kristi13 gero poilsio Kadangi mano darbelis is visu issiskirs norvegu kalba, tad labai nesislepsiu... As irgi siuvinejau Pirstu nesusibadziau (vistik ypratus siuvineti), bet... naudojau metalizuotus siulus Kas siuvineja, tas manau supras mano kancias Visa laime, kad turejau reikiamo Kreiniko, o tai su DMC butu galima nusisauti...
Kristi13 gero poilsio Kadangi mano darbelis is visu issiskirs norvegu kalba, tad labai nesislepsiu... As irgi siuvinejau Pirstu nesusibadziau (vistik ypratus siuvineti), bet... naudojau metalizuotus siulus Kas siuvineja, tas manau supras mano kancias Visa laime, kad turejau reikiamo Kreiniko, o tai su DMC butu galima nusisauti...
Labas rytas
aha, nugara rodos vietoje, tik sedėti ilgai negaliu (tada dar surakinti bando ) bet jau pasisukioti jau gaunasi Žodžiu, geriu vaistus ir tikiuosi, kad tai nebe pasikartos
aha, nugara rodos vietoje, tik sedėti ilgai negaliu (tada dar surakinti bando ) bet jau pasisukioti jau gaunasi Žodžiu, geriu vaistus ir tikiuosi, kad tai nebe pasikartos
QUOTE(irmulia @ 2008 06 25, 12:51)
Labas rytas
Irmule, tau balionelis Sveik greiciau
nu pasmakre tai dar didoka , tikiuosi neliks tokia , ir dar truputi skauda, o dar vakar kaip tycia anyta skambino, klause kada i kaima atvaziuosiu , tai kaip ir buvau suplanavus rytoj vaziuoti, bet kad darbu atsirado neplanuotu, tai gal tegu tos bites dar pagyvena, o tai kai nuvaziuosiu tai baisu kara paskelbsiu zinos kaip mane kramsnoti
o cia Miglotai pavyzdys kaip namine bite atrodo, kad pasisaugotu ir nebutu kaip man nu fotografo sugebejimais nepasizymiu, bet bite iziurima
o cia Miglotai pavyzdys kaip namine bite atrodo, kad pasisaugotu ir nebutu kaip man nu fotografo sugebejimais nepasizymiu, bet bite iziurima
QUOTE(Tosk @ 2008 06 25, 08:35)
tikiuosi, kad pasveiks tavo pupa, gal tik kokie dantys bando list
o shopintis tai dabar pats laikas.. as buvau praeita savaite su drauge, tai taip apsipirkau, kad uzteks visiem metam gerai, kad ne daznai taip, nes dazniausiai vaikas ir vyras buna apipirkti, o pati nieko nenusiperku mes vaziavom i stømmen storsenter, labai daug nuolaidu
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 25, 09:30)
aciu kita syki bandyk fokusuoti i pacia bite, nes dabar lapeliai uz jos labai ryskus, o pati bite ne tada ir fonas bus pabiau pasiliejes ir nebus taip marga
Miglota jei kokiu nors dalykeliu nori nusipirkti sb, sakyk. Gal busiu kur kokia gera kainele uzmacius. As megstu prekintis Sandvikos Storsenter, nuolaidos jau prasidejo, bet netose parduotuvese, kurios domina Pries vaziuojant y Kreta, bandziau truputy nusipirkti rubu, bet... Kai maze reisuoja pirminy-atgal y persirengimo kabina, o as stoviu tik su minimaliu kiekiu rubeliu
Kada isvaziuoji atostogu?
QUOTE(Tosk @ 2008 06 25, 10:39)
Miglota jei kokiu nors dalykeliu nori nusipirkti sb, sakyk. Gal busiu kur kokia gera kainele uzmacius. As megstu prekintis Sandvikos Storsenter, nuolaidos jau prasidejo, bet netose parduotuvese, kurios domina Pries vaziuojant y Kreta, bandziau truputy nusipirkti rubu, bet... Kai maze reisuoja pirminy-atgal y persirengimo kabina, o as stoviu tik su minimaliu kiekiu rubeliu
kol kas nuo sb susilaikysiu, bet aciu laukiu siuntinuko is amerikos ziurineju tik parkerius, noriu laaabai plono juodo ar rudo
ryt i LT vaziuojam su vaiku savaitei, o tada penktadieni jau skrendam atostogaut
Geru kelioniu Jei LT nerasi rasikliu, yra "Papirloftet" parduotuve, labai daug rasikliu turi As is ten pirkau 0,5mm, jie man atrodo tikrai ploni. Bet jie turi ir dar ploniau rasanciu