QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 24, 13:49)
nzn ar pirkciau sitoki, neaisku man kokius dies, formas ismusa. Vis matau reklamose kad vaikai ji naudoja salia SB mamos
. Man konkursas padovanojo toki maziuka "sizzix sidekick", tai nusipirkus "sizzix adapter" uz 4 USD, galiu naudoti ir QK formas jame. O didesnis yra Sizzix bigshot". Manau priklauso nuo pasirinkimo formu ivairumo: tai Quickutz ir Sizzix yra pagrindiniai kurie tures didziausia pasirinkima formu.
Ačiū...supratau... tik vat problema, kad ten, kur ruošiuos pirkti, yra daug gražių Sizzix formų, bet pačio aparačiuko neparduoda
Tai nesigaus...gal visgi surizikuosiu tą Cuttlebug
QUOTE(Miglota @ 2008 06 24, 13:58)
toki turejau pasiskolinusi is MB seses pora savaiciu, man patiko, bet kadangi vietos turiu minimaliai tai pirkau replytes su viltim dar kada pasiskolinti is jos
privalumas pries replytes jo yra tas, kad vienu metu galima iskirpti daugiau figuru ir didesnes, gali naudot ivairiu dirmu figureles, nebutinai tik tos pacios firmos kaip masinele.. man patiko kad galima pasidaryti gana didelio ploto embisinto popieriaus, kai su replytem tik maziukai kvadraciukai iseina, bet su tom stiklinem lentelem tai uzsiknisimas, nes jas turi pritaikyt kiekviena karta pagal formeles dydi ir skirtingu auksciu formu is karto negalima spausti, nes gali trukti stiklas.. ir dar vieno dydzio ta padekliuka labai sunku gauti nusipirkti atskirai
tiek is mano patirties, gal scrap8 zinos daugiau
Ačiū labai
O gal kartais žinai, ar tie stiklai būna kartu su mašinėle, kai naują perki...ar atskirai juos reik kažkaip užsisakyt
Nes aprašymo nerandu kataloge, kokia ten komplektacija
Ir dar klausimėlis, ar storą popierių irgi iškerta?