Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

nusiunciau mirksiukas.gif  sekmes tau pas gydytojus 4u.gif

dekui, gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 24, 13:49)
nzn ar pirkciau sitoki, neaisku man kokius dies, formas ismusa. Vis matau reklamose kad vaikai ji naudoja salia SB mamos biggrin.gif . Man konkursas padovanojo toki maziuka "sizzix sidekick", tai nusipirkus "sizzix adapter" uz 4 USD, galiu naudoti ir QK formas jame. O didesnis yra Sizzix bigshot". Manau priklauso nuo pasirinkimo formu ivairumo: tai Quickutz ir Sizzix yra pagrindiniai kurie tures didziausia pasirinkima formu.

Ačiū...supratau... tik vat problema, kad ten, kur ruošiuos pirkti, yra daug gražių Sizzix formų, bet pačio aparačiuko neparduoda doh.gif Tai nesigaus...gal visgi surizikuosiu tą Cuttlebug g.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 06 24, 13:58)
toki turejau pasiskolinusi is MB seses pora savaiciu, man patiko, bet kadangi vietos turiu minimaliai tai pirkau replytes su viltim dar kada pasiskolinti is jos  biggrin.gif
privalumas pries replytes jo yra tas, kad vienu metu galima iskirpti daugiau figuru ir didesnes, gali naudot ivairiu dirmu figureles, nebutinai tik tos pacios firmos kaip masinele.. man patiko kad galima pasidaryti gana didelio ploto embisinto popieriaus, kai su replytem tik maziukai kvadraciukai iseina, bet su tom stiklinem lentelem tai uzsiknisimas, nes jas turi pritaikyt kiekviena karta pagal formeles dydi ir skirtingu auksciu formu is karto negalima spausti,  nes gali trukti stiklas.. ir dar vieno dydzio ta padekliuka labai sunku gauti nusipirkti atskirai smile.gif tiek is mano patirties, gal scrap8 zinos daugiau  smile.gif

Ačiū labai 4u.gif O gal kartais žinai, ar tie stiklai būna kartu su mašinėle, kai naują perki...ar atskirai juos reik kažkaip užsisakyt g.gif Nes aprašymo nerandu kataloge, kokia ten komplektacija doh.gif Ir dar klausimėlis, ar storą popierių irgi iškerta?
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 24, 13:14)
Ačiū labai 4u.gif O gal kartais žinai, ar tie stiklai būna kartu su mašinėle, kai naują perki...ar atskirai juos reik kažkaip užsisakyt g.gif Nes aprašymo nerandu kataloge, kokia ten komplektacija doh.gif Ir dar klausimėlis, ar storą popierių irgi iškerta?

tos silikonines lenteles, yra persvieciamos ir nepersvieciamos, atrodo B numerio sunku gauti dar yra A ir C, bet jos visos bent jau pas MB sese buvo komplektacijoj kartu.. nezinau apie kokio storio popieriu kalbi, bet card stock tai puikiai iskerta smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif O gal kartais žinai, ar tie stiklai būna kartu su mašinėle, kai naują perki..

turint ta sizzix ir QK Revolution, stiklai visada ieina i komplekta, tai manau nebutu isimtis ir tam Cuttlebug.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 24, 13:36)
Miglota oho nu nuotraukos grozis thumbup.gif  wub.gif Kadangi man niekad nepavyko pagauti tokio kadro, o as taip noreciau iamzinti savo tevo bitininkyste...ar tu butum nieko pries  man "paskolinti" ir atsiusti sia nepamazinta nuotrauka  blush2.gif  ax.gif irma0408@yahoo.com aisku, as padaryciau SB puslapy tik cia su jumis pasidalinti.
LINUTUK linkejimai greiciau pasveikti. Mane viena kart maza taip buvo sukandzioje kad as buvau arti mirties slenkscio--ironija, as tokia alergiska bitem, o tevas bitininkas doh.gif

ale kad cia ne bite,o kamane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 06 24, 13:45)

neskiriu as ju lotuliukas.gif
Atsakyti
Na štai išsiunčiau skrapukei konkursinį darbuką. Tikiuosi nepersistengiau su juo g.gif
Papildyta:
Skrapuke tiems CK tik gun_rifle.gif aggressive.gif Įsidirbinėja kaip tik išmano.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 24, 13:41)
Sveikutės 4u.gif Kaip konkursiniai darbeliai gyvuoja? Aš tai saviškį stumdau stumdau...sunku tą 30,5x30,5cm formatą apvaldyti doh.gif Bet manau, kad bet kokiu atveju spėsiu sustumdyti iki reikiamos datos hihihi.gif

Norėjau dabar konsultacijos...kaip manot, ar verta pirkti štai tokį aparačiuką?
user posted image
Jis vadinasi Cuttlebug machine... jei gerai suprantu, tai čia gali ir iškirsti įvairiausias formas iš popieriaus, ir embossing daryti...ar aš kažką painioju g.gif Gal kuri turit ir esat dirbus...o gal Scrap8 gali ką naudingo pasakyti? Ačiukas 4u.gif

Sveikos panos.

Kadangi buvau Rayher firmos atviru duru dienose 2008 ir teko isbandyti si daikciuka, tai galiu pasakyti, kad tikrai apsimoka pirkti ir net labai. thumbup.gif thumbup.gif
Si menesi ir sau uzsakiau toki daikciuka.

Ismusa ornamentus, galima issikarpyti dezutes trafareta ir kitus gerus dalykelius thumbup.gif
Atsakyti
Uzsukau trumpam 4u.gif Mano merginai 39,5 ir visa patalyne apvemta verysad.gif verysad.gif verysad.gif Tikiuosi rytoj mano princesei bus geriau 4u.gif Syvakar meistrauju konkursinio darbelio pavadinimo raideles, tekstuka irgi pasirasiau, tik mb turi istaisyti klaidas. Tai va toks trumpas raportelis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 24, 23:26)
Uzsukau trumpam 4u.gif  Mano merginai 39,5 ir visa patalyne apvemta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Tikiuosi rytoj mano princesei bus geriau 4u.gif Syvakar meistrauju konkursinio darbelio pavadinimo raideles, tekstuka irgi pasirasiau, tik mb turi istaisyti klaidas. Tai va toks trumpas raportelis tongue.gif

O.. varge... sveikite greiciau 4u.gif
Atsakyti
Naudinga
Naudinga
Atsakyti
Mano merginai 39,5 ir visa patalyne apvemta verysad.gif verysad.gif verysad.gif Tikiuosi rytoj mano princesei bus geriau

Sveikite greiciau...nera ko blogiau kai matai kad vaikas kankinasi ir serga console.gif

si pastebejau biggrin.gif , nors man visvien labai tiks, mintyse net 3 puslapius/variantus turiu kuriuose galeciau panaudoti sia nuotrauka thumbup.gif
siandien bandziau prisest prie uzduoties. Turiu foto, popierius issirinkau, bet....mano muza nebuvo nusiteikus kurybai-uzsispyre kad pavargus. Reik man maut i lova.
Atsakyti