Sveiki
Čia žadėtasis reportažiukas iš Kauno, kur "Mole" eksponuojami Sansaros darbai. Truputį vėluoju, bet paroda dar vyksta, todėl geriau vėliau nei niekada
QUOTE(westa @ 2008 06 22, 01:19)
aš irgi su vienu kadru.. tiesiog matyt nebegaliu praeit pro tokius kadrus.
Neturiu priekaistu man patinkaQUOTE(Gaziulka @ 2008 06 22, 01:56)
Nepatinka kazkoks neaiskus seselis ant veido toks atrodo netyčinis, lyg kzkas praejo pro sali.. atspalviai grazus, bet gal cia mano vienos akims fokuso trukstaQUOTE(Anasko @ 2008 06 22, 14:02)
As irgi dedu kritikai. Del spalvu rubuose, nieko nepadarysiu, sesija buvo neplanuota, kaip visada o i j/b versti nenoriu del idejos, nors gal ir reikes jauciu
Nebematau..QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 22, 18:05)
O as va is zvejybos grizau, bet ne tik zvejojau, bandziau ir kazka pafotkint
Su bituku idomiausia, bet as ji akcentuociau, apkirpciau foto melyna gelyte neapgalvota.. vakaras eilinis..as irgi prifotkinau savaitgali daug gelyciu ir bituku, sutvarkysiu idesiu bet kaip sunku buvo gaudyt per toki dideli veja beveik visur fokuso nera..
QUOTE(Mylia @ 2008 06 22, 19:44)
Ak, tas pasaulis dar toks nepazistamas...
tikrai kad atvirukas, miela, zvilgsnis katuko idomus, bet neoriginali foto QUOTE(westa @ 2008 06 23, 13:31)
įdėjau vieną portretuką , beje Jono, į Kūdrą prie kitų darbų... gal kas kokios kritikos.. ČIA
nematau prie ko prikibt QUOTE(Sea_ @ 2008 06 23, 20:21)
Pirma tik i seimos albuma, antra patinka, bet vis tik pakausiuko noretus truuuuuputi daugiau "kraupiosios" nemetau..QUOTE(Stebukle @ 2008 06 24, 14:23)
tai sventem Jonines taip
Jo, lempos nnoretus tuputi daugiau. ir atspalvio ciut ciut saltesnio QUOTE(motiejuke @ 2008 06 24, 16:39)
cia Kernaveje, sia nakti
Nieks cia nekabina Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 06 24, 19:02)
Čia žadėtasis reportažiukas iš Kauno, kur "Mole"
Kaip fain, tinkamai pateikta turiu omeny ipaspartuota ir ireminta
Gal si kart mano dangus kiek geresnis?
Grethenn, man antroji tas stulpas lyg sujungia medzius is sonu ir ji apsviecia sviesos srautas taip ji akcentuodamas. ir spalvos liux. nu man tai labai ziurisi
Žūžū, atsiprašau, aš irgi išėmiau kelias. tiesiog noriu paruošti reportažiuką iš krikštynų, ne tik su vaiko foto, bet ir suaugusiais. tam noriu gaut leidimą. todėl tikrai pamatysi dar išimtas foto beje jos yra ir čia
Puriena dėkui pati sekmadienį buvau kaune ir apžiūrėjau nesukėlė įpatingų jausmų spėjau susitaikyt su ta mintim, kad ten kabo ir tapo tarsi natūralu beje tavo darbai super mėgavau dar kartą dideliu formatu. beje, puikiai paruošti. ant drobės ir ne tiek jau mažai taviškių
čia fotoPro taip paruošia? ir kiek maždaug toks paruošimas vieno kadro kainuoja?
Papildyta:
kaip ten su vandens ND? tema plati ir paranki kiekvienam, gal dar pratęsiam vasaros proga? nes tik 5 darbai..... mažoka.... gal futbolo šiom dienom mažiau ir vyrai kažką parodys ir visi tinginukai ar atostogautojai
Puriena dėkui pati sekmadienį buvau kaune ir apžiūrėjau nesukėlė įpatingų jausmų spėjau susitaikyt su ta mintim, kad ten kabo ir tapo tarsi natūralu beje tavo darbai super mėgavau dar kartą dideliu formatu. beje, puikiai paruošti. ant drobės ir ne tiek jau mažai taviškių
čia fotoPro taip paruošia? ir kiek maždaug toks paruošimas vieno kadro kainuoja?
Papildyta:
kaip ten su vandens ND? tema plati ir paranki kiekvienam, gal dar pratęsiam vasaros proga? nes tik 5 darbai..... mažoka.... gal futbolo šiom dienom mažiau ir vyrai kažką parodys ir visi tinginukai ar atostogautojai
QUOTE(Sansara @ 2008 06 24, 20:58)
Patiko antroji neturiu prie ko prikibti o pirmoj kadravimas ne Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 06 24, 21:01)
as asmeniskai labai noreciau pratesimo.. nes turiu kelias nuotraukeles, reik apdorot ir planuoju dar papyskint per savaitele
Grethenn, tavo antroji labai grazi foto Apsvietimas, kompozicija, kokybe.
Labai aciu, dziugu girdeti, jau maniau, kad tikrai as beviltiska, bet vidinas truputi tobuleju
QUOTE(Sansara @ 2008 06 24, 19:01)
Nėr už ką Smagu pasidžiaugti. Žinok, nežinau, nei kur spausdino darbus, nei kiek man kainuos Taip ten ant drobės. Paruošimas ir man patiko. Kažkaip visai kitaip pati nuotrauka "suskamba". Po parodos sužinosiu visą info ir pasidalinsiu
QUOTE(Puriena6 @ 2008 06 24, 19:25)
Nėr už ką Smagu pasidžiaugti. Žinok, nežinau, nei kur spausdino darbus, nei kiek man kainuos Taip ten ant drobės. Paruošimas ir man patiko. Kažkaip visai kitaip pati nuotrauka "suskamba". Po parodos sužinosiu visą info ir pasidalinsiu
gal turi fotoreportaza ir apie savo nuotraukas? idomu, kaip tas "ant duobes" atrodo