Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki 4u.gif
Čia žadėtasis reportažiukas iš Kauno, kur "Mole" eksponuojami Sansaros darbai. Truputį vėluoju, bet paroda dar vyksta, todėl geriau vėliau nei niekada mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 22, 01:19)
aš irgi su vienu kadru.. tiesiog matyt nebegaliu praeit pro tokius kadrus.  g.gif
Neturiu priekaistu smile.gif man patinka

QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 22, 01:56)
Nepatinka kazkoks neaiskus seselis ant veido g.gif toks atrodo netyčinis, lyg kzkas praejo pro sali.. atspalviai grazus, bet gal cia mano vienos akims fokuso truksta

QUOTE(Anasko @ 2008 06 22, 14:02)
As irgi dedu kritikai. Del spalvu rubuose, nieko nepadarysiu, sesija buvo neplanuota, kaip visada hihihi.gif o i j/b versti nenoriu del idejos, nors gal ir reikes jauciu g.gif
Nebematau..

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 22, 18:05)
O as va is zvejybos grizau, bet ne tik zvejojau, bandziau ir kazka pafotkint
Su bituku idomiausia, bet as ji akcentuociau, apkirpciau foto smile.gif melyna gelyte neapgalvota.. vakaras eilinis..
as irgi prifotkinau savaitgali daug gelyciu ir bituku, sutvarkysiu idesiu smile.gif bet kaip sunku buvo gaudyt per toki dideli veja doh.gif beveik visur fokuso nera..

QUOTE(Mylia @ 2008 06 22, 19:44)
Ak, tas pasaulis dar toks nepazistamas...
tikrai kad atvirukas, miela, zvilgsnis katuko idomus, bet neoriginali foto smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 06 23, 13:31)
įdėjau vieną portretuką , beje Jono, į Kūdrą prie kitų darbų... gal kas kokios kritikos.. ČIA
nematau prie ko prikibt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 06 23, 20:21)
Pirma tik i seimos albuma, antra patinka, bet vis tik pakausiuko noretus truuuuuputi daugiau smile.gif "kraupiosios" nemetau..

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 24, 14:23)
tai sventem Jonines taip
Jo, lempos nnoretus tuputi daugiau. ir atspalvio ciut ciut saltesnio smile.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 06 24, 16:39)
cia Kernaveje, sia nakti  4u.gif
Nieks cia nekabina 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 06 24, 19:02)
Čia žadėtasis reportažiukas iš Kauno, kur "Mole"
Kaip fain, tinkamai pateikta smile.gif turiu omeny ipaspartuota ir ireminta
Atsakyti
Gal si kart mano dangus kiek geresnis? verysad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 24 birželio 2008 - 18:34
Grethenn, man antroji thumbup.gif tas stulpas lyg sujungia medzius is sonu ir ji apsviecia sviesos srautas taip ji akcentuodamas. ir spalvos liux. nu man tai labai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Žūžū, atsiprašau, aš irgi išėmiau kelias. tiesiog noriu paruošti reportažiuką iš krikštynų, ne tik su vaiko foto, bet ir suaugusiais. tam noriu gaut leidimą. todėl tikrai pamatysi dar išimtas foto 4u.gif beje jos yra ir čia 4u.gif

Puriena dėkui wub.gif pati sekmadienį buvau kaune ir apžiūrėjau blush2.gif nesukėlė įpatingų jausmų blush2.gif spėjau susitaikyt su ta mintim, kad ten kabo ir tapo tarsi natūralu doh.gif beje tavo darbai super thumbup.gif mėgavau dar kartą dideliu formatu. beje, puikiai paruošti. ant drobės g.gif ir ne tiek jau mažai taviškių tongue.gif
čia fotoPro taip paruošia? ir kiek maždaug toks paruošimas vieno kadro kainuoja? g.gif
Papildyta:
kaip ten su vandens ND? tema plati ir paranki kiekvienam, gal dar pratęsiam vasaros proga? nes tik 5 darbai..... mažoka.... gal futbolo šiom dienom mažiau ir vyrai kažką parodys ir visi tinginukai ar atostogautojai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 24, 20:58)
beje jos yra ir čia  4u.gif
Patiko antroji smile.gif neturiu prie ko prikibti smile.gif o pirmoj kadravimas ne ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 06 24, 21:01)
kaip ten su vandens ND? tema plati ir paranki kiekvienam, gal dar pratęsiam vasaros proga? nes tik 5 darbai..... mažoka.... gal futbolo šiom dienom mažiau ir vyrai kažką parodys ir visi tinginukai ar atostogautojai  lotuliukas.gif 
as asmeniskai labai noreciau pratesimo.. nes turiu kelias nuotraukeles, reik apdorot ir planuoju dar papyskint per savaitele smile.gif
Atsakyti
Grethenn, tavo antroji labai grazi foto rolleyes.gif Apsvietimas, kompozicija, kokybe.
Atsakyti
Labai aciu, dziugu girdeti, jau maniau, kad tikrai as beviltiska, bet vidinas truputi tobuleju rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi noreciau dar savaitele ND blush2.gif turiu dvi idejas, bet tiesiog nespejau igyvendinti verysad.gif

Sansara, turiu toki klausima blush2.gif kodel tu nededi i kudra foto tavo berniuko su kontriniu apsvietimu, man ji tokia superine, manau ir topose butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 24, 19:01)
Puriena dėkui  wub.gif pati sekmadienį buvau kaune ir apžiūrėjau  blush2.gif nesukėlė įpatingų jausmų  blush2.gif spėjau susitaikyt su ta mintim, kad ten kabo ir tapo tarsi natūralu  doh.gif beje tavo darbai super  thumbup.gif mėgavau dar kartą dideliu formatu. beje, puikiai paruošti. ant drobės  g.gif ir ne tiek jau mažai taviškių  tongue.gif
čia fotoPro taip paruošia? ir kiek maždaug toks paruošimas vieno kadro kainuoja?  g.gif

Nėr už ką 4u.gif Smagu pasidžiaugti. Žinok, nežinau, nei kur spausdino darbus, nei kiek man kainuos doh.gif Taip ten ant drobės. Paruošimas ir man patiko. Kažkaip visai kitaip pati nuotrauka "suskamba". Po parodos sužinosiu visą info ir pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 24 birželio 2008 - 19:26
QUOTE(Puriena6 @ 2008 06 24, 19:25)
Nėr už ką 4u.gif Smagu pasidžiaugti. Žinok, nežinau, nei kur spausdino darbus, nei kiek man kainuos doh.gif  Taip ten ant drobės. Paruošimas ir man patiko. Kažkaip visai kitaip pati nuotrauka "suskamba". Po parodos sužinosiu visą info ir pasidalinsiu  mirksiukas.gif

gal turi fotoreportaza ir apie savo nuotraukas? idomu, kaip tas "ant duobes" atrodo
Atsakyti