QUOTE(westa @ 2008 06 24, 10:30)
o aš vėl pradedu galvot , gal parduot man savo 40 tuką
.. bet taip jis man prie rankos prilipęs.. jei ne tas mažesnis optikos pasirinimas, net minčių neturėčiau.. galvoju gal visgi parduot, kol garantija dar galioja
.. bet ką tada į vietą
.. paprotinkit kas į vieną ar į kitą pusę
Sunku pasakyt, turi pati nuspresti. Sklinda gandai, kad Nikon'as greitai pristatys D700 - FF fotoaparata, skirta semi-pro ir D90 - kuris turetu buti paprastesnis ir jaunesnis D300 brolis (pavadinimai gali buti kitokie). Rysium su tuo greitai turetu pigti D80. Is tikruju pastebejau, kad D80 jau siek tiek atpigo. Jei pirkciau aparata dabar, pirkciau D80 nelaukdamas nauju modeliu, nes mados niekada nepasivysi.
QUOTE(viktorija09 @ 2008 06 24, 10:37)
sveikos, gal priimsit ir mane i savo buri
man labai patinka fotografuot, kai radau sita temele labai apsidziaugiau, tai pradejau nuo pirmos temos skaityt
, bet tik ja ir perskaiciau
, ir sugalvojau nemokama photoshopa parsisiust
, parsisiust parsisiunciau, bet jis suzipintas, gal galit man padet, ka toliau daryt, kaip iszipint?
kaip minejau, gal jau kur raset, bet as dar tik pirmaja tema perskaiciau
Aisku priimsim. Reiketu perskaityti siek tiek daugiau, o ir temos bloga (nuoroda yra pirmame temos puslapyje) ne pro sali pavartyti.
PS iszipinti galima kokia nors tam skirta programa. Pvz. winzip arba winrar.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso