Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 23, 19:36)
Zverie, sveikinu Tavo sunu su Joninem clap.gif:

Nuosirdziausiai aciu. Perduosiu ir jam tavo sveikinimus. Vaikinas negali atsidziaugt tokiu vardu, per kiekvienas Jonines dekoja man ir mamytei uz grazu varda biggrin.gif Zinau kodel, nes dovanu gauna daugiau nei per gimtadieni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 24 birželio 2008 - 01:39
[quote=Stebukle,2008 06 23, 11:11]
As zadu vaziuot i foto parde pyktis jau mad.gif Pamenat, kai sakiau, kad objektyvas sugedo. Tai man ji sutvarke ir grazino.... bet jo vidus pilnas siusksliu unsure.gif as tai vidaus objektyvo niekaip juk isvalyt negaliu, ane? unsure.gif Jauciu sakysiu, kad keistu i nauja, nes jau negaliu unsure.gif

Tikiuos parduotuveje tau viska sutvarkys 4u.gif
O su tuo difusinimu sh... man gavosi, niekaip nemokejau blush2.gif Per ziopla as dar blush2.gif
Atsakyti
Sansara, Stebukle, Gaziulka, Sea aciu 4u.gif

Sea, man patiko tavo 2 portretas, labai. Neturiu prie ko prikibti. Pirmame- nematau dideles problemos antrame plane schmoll.gif su blurinimu man nenaturaliai atrodo, nebent tau tikrai taip geriau. Trecias portretas irgi geras, bet kaip minejo-ne su vaiku norisi matyti. Vaikai - musu geles mirksiukas.gif todel norisi tarp geliu matyti ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Sea, jungiuos prie daugumos nuomonės, antras portretukas gerulis.. stiprus žvilgsnis, toks gilus.. beje man viršaus netrūksta smile.gif Tavo bandymo nebematau..

Sansara ačiū už palaikymą ir nuomonę.. svarbu man

o aš vėl pradedu galvot , gal parduot man savo 40 tuką unsure.gif unsure.gif .. bet taip jis man prie rankos prilipęs.. jei ne tas mažesnis optikos pasirinimas, net minčių neturėčiau.. galvoju gal visgi parduot, kol garantija dar galioja unsure.gif unsure.gif .. bet ką tada į vietą doh.gif .. paprotinkit kas į vieną ar į kitą pusę

Atsakyti
sveikos, gal priimsit ir mane i savo buri 4u.gif
man labai patinka fotografuot, kai radau sita temele labai apsidziaugiau, tai pradejau nuo pirmos temos skaityt blush2.gif , bet tik ja ir perskaiciau ax.gif , ir sugalvojau nemokama photoshopa parsisiust tongue.gif , parsisiust parsisiunciau, bet jis suzipintas, gal galit man padet, ka toliau daryt, kaip iszipint? ohmy.gif
kaip minejau, gal jau kur raset, bet as dar tik pirmaja tema perskaiciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 24, 10:30)
o aš vėl pradedu galvot , gal parduot man savo 40 tuką  unsure.gif  unsure.gif .. bet taip jis man prie rankos prilipęs.. jei ne tas mažesnis optikos pasirinimas, net minčių neturėčiau.. galvoju gal visgi parduot, kol garantija dar galioja  unsure.gif  unsure.gif .. bet ką tada į vietą  doh.gif .. paprotinkit kas į vieną ar į kitą pusę

Sunku pasakyt, turi pati nuspresti. Sklinda gandai, kad Nikon'as greitai pristatys D700 - FF fotoaparata, skirta semi-pro ir D90 - kuris turetu buti paprastesnis ir jaunesnis D300 brolis (pavadinimai gali buti kitokie). Rysium su tuo greitai turetu pigti D80. Is tikruju pastebejau, kad D80 jau siek tiek atpigo. Jei pirkciau aparata dabar, pirkciau D80 nelaukdamas nauju modeliu, nes mados niekada nepasivysi.

QUOTE(viktorija09 @ 2008 06 24, 10:37)
sveikos, gal priimsit ir mane i savo buri  4u.gif
man labai patinka fotografuot, kai radau sita temele labai apsidziaugiau, tai pradejau nuo pirmos temos skaityt  blush2.gif , bet tik ja ir perskaiciau  ax.gif , ir sugalvojau nemokama photoshopa parsisiust  tongue.gif , parsisiust parsisiunciau, bet jis suzipintas, gal galit man padet, ka toliau daryt, kaip iszipint? ohmy.gif
kaip minejau, gal jau kur raset, bet as dar tik pirmaja tema perskaiciau  wub.gif

Aisku priimsim. Reiketu perskaityti siek tiek daugiau, o ir temos bloga (nuoroda yra pirmame temos puslapyje) ne pro sali pavartyti.
PS iszipinti galima kokia nors tam skirta programa. Pvz. winzip arba winrar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 24 birželio 2008 - 11:50
O mes vakar isvaziavom i miesta vakare, sakom, visgi turetu but renginiu... tai pasijutom kaip kame, jokiorenginio mieste ohmy.gif tai sventem Jonines taip cool.gif
user posted image

mastau, ta lempa virsuj iskadruoti, ar ji jums nemaiso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 24 birželio 2008 - 12:24
user posted image
cia Kernaveje, sia nakti 4u.gif

Stebukle, o gal info apie renginius daugiau butu vilnius.lt?
siaip ,seniunijos prie upes turejo kazka paruosti, bent jau pries 3 m buvo taip g.gif

o pries 3m dalyvavome Zveryno sen. renginyje, zaidimai buvo itt
po tiltu, kuris i Vingio parka veda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejuke: 24 birželio 2008 - 14:40
sillwio dėkui.. būtent taip ir mąsčiau.. į 80 tuką pasikeist. manau man per akis jo būtų. taigi patalpinau skelbimą, ir kaip tik taip ieškosiu 80 tuko .. ačiū dar kartą už protingą žodį

Stebukle net sunku pasakyt ar bus geriau jei tą lempą panaikinsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 21, 08:46)
As tai ir ziema maudausKai kas mane biski trenktu laiko biggrin.gif

Brrrr... As vos koju pirstus suslapinau ir lekiau i kopas tongue.gif tiesa, dar banga per sike kale kai pritupiau zuikio savo fotkint hihihi.gif
Balionas Tavo Joniukui 4u.gif

Mes Klp buvom, bet deja, miesto si kart praktiskai nemaciau- mazius mano apsinuodyjo verysad.gif

Perskaiciau viska pavyzdingai ir susinervyjau: KODEL ISIIMAT FOTO? nu jau jei idejot tai palikit visiems pasiziuret, man puses foto nerodo verysad.gif

Stebukle, i lempa ziuriu ziuriu ir neapsisprendziu gal noretusi jos daugiau i virsu g.gif ir vaiko veidukas lyg per daug oranzinis? mastau.gif

Motiejuke, cia komentarams foto ar tiesiog iliustracija postui? g.gif Jei komentarams tai truksta ryskumo, erdves i virsu ir desine (noretusi tos moteriskutes daugiau), kirpciau ta sujudejusi kairej..
Atsakyti
Aciu merginos wub.gif

Zuzu,nesinervink 4u.gif , as isemiau,kad daugiau negasdinciau zmoniu sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 14:20)
Ikeliu foto kritikai unsure.gif  eilinis vaizdas is juros, bet man tai pirmas kartas juros fotografavimas blush2.gif 
Mane Stebukles grazinti atspalviai labiau kabina ax.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 06 21, 17:35)
Noriu kritikos siai foto 4u.gif
Nemielas pasaulis
Labai sauni israiska, bet pilka nuotrauka, truksta kontrasto smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 06 21, 19:41)
Mano favoritės. klaidas žinau  blush2.gif ale vis tiek didžiuojuos jomis ir savimi  blush2.gif
Kaip gaila, kad nespejau pamatyti verysad.gif tingetum dar karta ideti? ax.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 06 21, 20:35)
tiesa, anekdotinė situacija, jei nebūtų liūdna.  doh.gif visose mano foto masinėse, kur po krikšto prie altoriaus nusifotografavo visi - kunigėlis suuu diiiiiiideliais ragais  doh.gif už jo nugaros Ašros vartų Marijos paveikslas, o ji ten ant mėnulio. tai tas mėnulis toookiu kunigėliui ragus užlipino........
lotuliukas.gif gal irgi noretum palinksmint kolegas, pasijuoktume visi biggrin.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 21:53)
Pirmoji meile
Mano manymu labai perkontrastinta nuotrauka, spalvos rezia aki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 24 birželio 2008 - 16:51