Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 23, 16:42)
Na jau koks cia dramatizmas smile.gif Siaip pamasciau ir tiek. Tik jau neimk giliai i sirdi  4u.gif

As tai neimu giliai niekur... cool.gif
O tu gal po Joniniu dar....kazka ne taip paskaitei cool.gif
Ar reikia sutikti su kiekviena sillwio nuomone ir koregavimu, kad neatmusti noro komentuoti? Taip? Nemanau ax.gif Ir nemanau, kad pats sillwio taip galvoja smile.gif

Sillwio komentuok ir toliau, labai reikalinga cia tavo kritika. Del rankos seselyje as sutikau juk, kad butu geriau jei ji butu ne seselyje. Man tik nepatiko pats "istraukimas" ax.gif Na tikiuos supratom viens kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 23, 14:08)
daug uzsakymu turi? bigsmile.gif jeigu jau visi rytai/vakarai uzsimti ax.gif

tiesiog lotuliukas.gif
mano rytai/vakarai parduoti mamos pareigoms doh.gif vakare migdau, maudau ir t.t., kai geriausia šviesa ar saulėlydis. ryte atsikelti neturiu jėgų ir zuika ne per daug vėlyvas, kad galėčiau pasprukti lotuliukas.gif
baikit, nepradedu dar jokio mokamo fotografavimo blush2.gif draugams paslaugą su krikštynomis padariau ir tiek. nors noras irgi yra tai pakartot.... lotuliukas.gif
man dar tobulėt ir tobulėt ir tobulėt....

tiesa, sillwio variantas ca_girl vaikučio man irgi kraupiai dirbtinis. atrodo, kad ranka iškąsta vietomis ir triukšmai tame kampe tikrai ne ką gražiau žiūrisi g.gif gal nuo monitoriaus šviesumo priklauso, bet per mano šviesų, tai matosi ten dirbtinumas ir redaktoriaus invazija...
Atsakyti
doh.gif doh.gif jezmarija doh.gif sumaisiau tave su laputaite, sansara. atsiprasau biggrin.gif
Atsakyti

As jau bijau buti ikyri blush2.gif bet kad tiek foto turiu kad negaliu save nugaleti ir neparodyti blush2.gif

Kaip zuikiai drasuoliai ejo vilka gasdinti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 23 birželio 2008 - 18:03
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 23 birželio 2008 - 18:08
Kaip jums si foto? man antras planas trukdo, ar sunku su PS isblurinti fona?
user posted image
Papildyta:
Anasko, kazkaip isplaukes vaizdas ir nuotrauku apacia issiliejus.
Papildyta:
ir dar
user posted image

ir dar ,idejus buvau i kudra bet isemiau,nes kazkam labai baisu pasirode, nors man tai ne:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 23, 16:44)
Palangoj vakar tas pats buvo mirksiukas.gif

O kur vaizdai? smile.gif

Anasko.... kazkas ne to su nuotraukom unsure.gif kokybes ner unsure.gif

Sea, 1 variantas rolleyes.gif antras planas bent man nemaiso, jei i seimynini albuma, jei ne, tada galima ta su Ps. Pasidarai 2 sluoksnius. Viena isblukini antram plane, tada isblurini ir sulipdai. Gaunasi kazkas tokio ant greicio.
http://i22.photobuck...ankai/Lukas.jpg
2, nuotraukoj patinka, tik as gal skarytes daugiau palikciau. 3 idomi, tik negeros asociacijos. O darbas tikrai fainas. Bet su savo vaiko fotke taip nedaryciau smile.gif

Zverie, sveikinu Tavo sunu su Joninem clap.gif:
Atsakyti
Aciu ,Stebukle 4u.gif labai patiko man tavo padarytas bluras, eisiu mokintis biggrin.gif
O del trecios foto, tai cia zaidimas, kaip sakant mokausi su PS zaisti, tik su savo vaiku foto ir galiu taip daryti, nes pati saves nufotkinti nemoku, vyras nenori buti fotografuojamas, dar reikes su sunim ka nors padaryti:)
Atsakyti
Anasko, nu nezinau - man tavo idejines fotkes patinka, o va su tokiom reportazinem dar reiketu tau padirbet. Tik pavadinimas man siuo atveju cia nuotaika ir ideja pameta, bet pacios foto unsure.gif antroj vaikai sesely pvz., kompozicija isblaskyta kazkokia.

Sea, man antras portretukas patiko, tik virsugalvio ir man daugiau norisi. trecia idomi kaip eksperimentas, bet esu macius ir subtilesniu variantu kadro ant kadro, tai sis taip vidutiniskai. prie vaiko emocijos tas susiskaldymas gal ir tinka, bet siaip ir man vaiko veidas nera pats tinkamiausias variantas tokioms fantazijoms. nors jeigu tikslas ir buvo sukelti kzk neigiamas asociacijas, tai gali manyti, kad jis pasiektas. pirma foto - miela israiska, galbut brangi vaika pazistantiems zmonems kaip momentas. as nieko neblurinciau.

Stebukle, o kur tavo? as nespejau ne fotiko paimt, is pliazo tuo metu begom. o ir labai greit praejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 06 23, 19:41)
Aciu ,Stebukle 4u.gif  labai patiko man tavo padarytas bluras, eisiu mokintis biggrin.gif
O del trecios foto, tai cia zaidimas, kaip sakant mokausi su PS zaisti, tik su savo vaiku foto ir galiu taip daryti, nes pati saves nufotkinti nemoku, vyras nenori buti fotografuojamas, dar reikes su sunim ka nors padaryti:)

4u.gif tik kai as diffusinau smile.gif tai pasirinkau melyna spalva, todel viskas pamelynavo antram plane ir ant leliaus truputi seselio uzdejau, kad maikytes apacia nebutu isdegus smile.gif
Cia tai tiesa. Manau, jei tai butu daryta ne su vaiko nuotrauka, butu viskas labai gerai rolleyes.gif cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 23, 19:46)

Stebukle, o kur tavo? as nespejau ne fotiko paimt, is pliazo tuo metu begom. o ir labai greit praejo mirksiukas.gif

Oho smagu turejo tau but doh.gif O pas mus nebuvo leduku, nors saziningai sedejau kieme ir fotkinau bent lietu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 23, 12:29)
silwio vandens nelabai supratau  blush2.gif

A jo ir nereikia suprasti smile.gif Elementarus reportažas ir tiek.

QUOTE(californiagirl @ 2008 06 23, 16:04)
Neziurint i kokybe(suprantu is mazo jpeg'o stebuklu neistrauksi)- matosi, kad specialiai traukta is seseliu ax.gif  nuotrauka tarsi isblukinta saules, pasidare plokscia, dingo pustoniai... As kai zinau savo vaika, tavo pataisytam variante jo akys net kitokios atrodo....pas ji nera jos tokios sviesios ax.gif

Na, pustoniai nedingo, bet viskas, ką išvardijai ir yra dėl kokybės trūkumo dirbant su mažu jpg smile.gif Tai buvo tik pavyzdys, ką ir kaip keisčiau, jeigu nepataikyčiau fotografuodamas. Ne, konkurse kas geriau susitvarkys redaguodamas nuotraukas nedalyvauju. biggrin.gif Nuotraukai sugaišau lygiai 1 minutę ryte prieš darbą, taigi kokybės, erdvės ar meno neieškokit biggrin.gif
Atsakyti
As zadu vaziuot i foto parde pyktis jau mad.gif Pamenat, kai sakiau, kad objektyvas sugedo. Tai man ji sutvarke ir grazino.... bet jo vidus pilnas siusksliu unsure.gif as tai vidaus objektyvo niekaip juk isvalyt negaliu, ane? unsure.gif Jauciu sakysiu, kad keistu i nauja, nes jau negaliu unsure.gif
Atsakyti