QUOTE(vvvvv @ 2008 07 01, 12:59)
hm kaip neidomu sugrizti po dienos kad pakomentuoti patikusias foto, o ju vietoje tik neidomus zenkliukai
Laputaite pazadek, kad taip nebus daugiau a?
valio matau
visada malonu matyti tokias foto
nes uzvaldo prisiminimai
as neisdrysau su savo begemotisku pilvu ir uzpakaliu tada fotografuotis..
1-oji nereali man savo spinduliavimu.. zinai tarsi sventa dvasia apgaubus pilvuka ir saugo ji.. labai patiko..
2-oji taip pat puiki. o jei dar apatine ranka butu sviesesne tai kompozicija mano akims priekaistu neturetu ir erdves kaireje nebereiketu.. dabar ta atrama-ranka apacioje prapuola ir siek tiek nestabili kompozicija gaunas
3 ir 6-ojoj man per didelis kontarstas tarp juodo balto.. norisi svelnumo siuo atveju.. kad jie vos isnirtu is tamsos. butu daugiau apslapties ir laukimo jausmo
4-oji irgi man be galo miela, kokia pati noreciua tureti.. graziai susisaukia rubas su plaukais... o pilvukas su rankomis.. tokia stilinga nuotrauka
beveik mados zurnalui nestukems
5-oji turetu buti brangi jiems
man ja norisi karpyti.. tarsi isprausti i kavdrata nukirpus net dali vyro nugaros
kad jie butu susaistyti cia amziams.. surakinti
sveikinu su grazia fotosesija
Papildyta:
Stebukle kaskart nustebini savo fantazija ir isradingumu.. jau ko ko bet ideju tau turbut neikada nepristigs
zinai kiekveina foto turi kas kart tik jai tinkanti apdirbima, kuris atskleidzia tos foto zavesi 100%.. net paslepdamas trukumus..
as sio meno dar neivaldau niekaip.. ir kas zino ar ivaldysiu.. bet pazistu ne viena fotografa, o labiausiai zaviuosi Elzes sugebejimais tai pajausti ir pritaikyti.. kad kiekviena foto pradeda kvepuoti ir pasakoti savo istorija.. ji tampa gyva, o ne tik graziu vaizdu staciakampyje..
tad ka noriu pasakyti, akd kai as tu ir daugelis musu ismoksim apipinti savo idejas tuo kas jas padarytu gyvomis manau turesime vienas graziausiu nuotrauku pasaulyje
cia siaip lyrinis nukrypimas kokius as megstu, bet manau kiekvienas pagaus minti
p.s. as neturejau omeny foto kurios is kart gaunamos tobulos! bet zinoma nufotografuoti taip kad joms nereiktu jokio apdirbimo tai yra zingsnis nr.1, o tai ka parasiau pastraipoj auksciau, kalbejau apie zingsni nr2
tad jei ka nepulkit
zinau zinau kad reik fotografuot o ne apdirbinet