Stebukle, o tu namie studija turi isirengus?
Zmones kurie turit studijas ar labai daug investiciju prireike?
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 01, 00:16)
Stebukle, o tu namie studija turi isirengus?
Nelabai ji verta studijos vardo. Tiesiog patalpa pritaikyta fotografavimui Kazkaip kukli as si karta
Siandien issimusiau is vyro, kad man rusy butu studija, be irangos, tik patalpos paruosimas kainuos apie 1000 Lt. Plius apsvietimas... 1500 ir visokie pricindalai..... Apie 3000 jei nori turet viska tinkamai. Dar verslo liudijimas 870 Ir viskas.
QUOTE(Degutė @ 2008 06 30, 23:16)
Jau spėjau
Vėliau čia įmesiu
Šitas punktas, pgl mane skirtas nuotraukoms nerodyti skyrelyje. O kitur ne kiekvienas grybauja. Tikrai ne vieną kartą ND foto lygiagrečiai dėjau į efoto ir kūdrą. Tik šį kartą ji neplanuotai krito į akį
Vėliau čia įmesiu
Šitas punktas, pgl mane skirtas nuotraukoms nerodyti skyrelyje. O kitur ne kiekvienas grybauja. Tikrai ne vieną kartą ND foto lygiagrečiai dėjau į efoto ir kūdrą. Tik šį kartą ji neplanuotai krito į akį
idek atgal ir negrybauk parasom taisyklese nerekomenduojama, o kiekvienas jau toliau pagal save sprendzia. balsavimui tas itaikos turet neturetu.
Papildyta:
idedu pora portretuku, del kuriu neabejoju. kiti dar siek tiek susiguleti turi.
o cia ryskumo kiek truksta, bet dedu, nes paklausti noriu: ar teisingai suprantu, kad tai yra kontrine (ar kontrazurine ) sviesa? maniau, kad ja gaudau, bet nesu tikra
Papildyta:
brac, pasirodo, tas puslapis, is kurio dedu, automatiskai sumazina foto - tikrai dejau didesnes, specialia paruosiau 900 ant 600. ka daryt, kad butu norimo dydzio?
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 30, 15:27)
Nelabai ji verta studijos vardo. Tiesiog patalpa pritaikyta fotografavimui Kazkaip kukli as si karta
Siandien issimusiau is vyro, kad man rusy butu studija, be irangos, tik patalpos paruosimas kainuos apie 1000 Lt. Plius apsvietimas... 1500 ir visokie pricindalai..... Apie 3000 jei nori turet viska tinkamai. Dar verslo liudijimas 870 Ir viskas.
Aciu, Stebukle, uz tiesu atsakyma
Gaziulka, labai grazus modeliukas tavo, pirmoje foto man patinka vaikucio akiu spindesys,veidukas, bet pats kunas kazkoks susikaustes. Antra foto patinka labiausiai, tik trukdo ta zole desineje puseje. O trecioje foto truksta fokuso.
QUOTE(Sea_ @ 2008 06 30, 23:51)
Aciu, Stebukle, uz tiesu atsakyma
Gaziulka, labai grazus modeliukas tavo, pirmoje foto man patinka vaikucio akiu spindesys,veidukas, bet pats kunas kazkoks susikaustes. Antra foto patinka labiausiai, tik trukdo ta zole desineje puseje. O trecioje foto truksta fokuso.
surasei viska, kas man tose foto patinka, tik pavertei tai minusais susikaustes kunelis man tinka, tikrai susidomejes ir kiek issigandes/sunerimes vaikas buvo, ta ir pavyko parodyt antra, specialiai taip komponuota, kad kiek pro pirmam plane esancias zoles tas veidukas matytusi. trecia-zinau apie fokusa, bet dejau noredama paklausti apie sviesa
Gaziulka:
1, patinka vaiko emocija, patinka tas atsilupes lango krastas. Lyg Berniukas bijotu ten net prisiliest. Minusas- WB per saltas. kadras pameles.
2. Patinka, tik desini krasta tamsinciau, nes truputi jis savo sviesumu blasko.
3, aha, cia tas apsvietimas, tik dazniausiai su tokiu apsvietimu nesimato ryskiai zmogaus, o tik konturas.
Sea, labai mielas avaracikas tavo. Tu mums jo didelio nerodei turbut?
1, patinka vaiko emocija, patinka tas atsilupes lango krastas. Lyg Berniukas bijotu ten net prisiliest. Minusas- WB per saltas. kadras pameles.
2. Patinka, tik desini krasta tamsinciau, nes truputi jis savo sviesumu blasko.
3, aha, cia tas apsvietimas, tik dazniausiai su tokiu apsvietimu nesimato ryskiai zmogaus, o tik konturas.
Sea, labai mielas avaracikas tavo. Tu mums jo didelio nerodei turbut?
Graziulka, pirmojoj foto man margumelis, graziai sviecia zydros akytes, bet visa kita nelabai ir iso matau uzkeltas, katras mano manymu cia nelabai tinka
antroji miela, gal taip pat kiek margoka, bet gal tai ir pliusas, tarsi pradzioj ieskai tarp zoliu margumyne akcento ir bac! uzkabini berniuko zvilgsni ir privercia stabteleti
o apie kontrazurini apsvietima as nenusimanau
antroji miela, gal taip pat kiek margoka, bet gal tai ir pliusas, tarsi pradzioj ieskai tarp zoliu margumyne akcento ir bac! uzkabini berniuko zvilgsni ir privercia stabteleti
o apie kontrazurini apsvietima as nenusimanau
QUOTE(Anasko @ 2008 06 30, 21:34)
Negaliu Reikia moketi tiesai ziureti i akis.
Gal gali tiksliau paaiškinti dėl tų akių, nelabai supratau
Motiejuke, aš tikrai neturėčiau dirbti pagal VL, nes šiuo metu mano darbas yra prižiūrėti metukų vaikutį Visos mano rodytos (ir nerodytos) nuotraukos yra nufotografuotos nemokamai, kai vaikutį pažiūrėjo vyras grįžęs iš darbo Rimčiau užsiimti profesionaliu fotografavimu planuoju nuo rudens, kai pradėsiu leisti vaiką į darželį. Tada ir galėsim padiskutuoti apie profesines problemas
QUOTE(Sea_ @ 2008 06 30, 23:16)
Man kainavo 300Lt fonai ir jau nebesuskaičiuoju kiek tūkstačių aparatūra
Labukas
dėl tų foto ND publikavimo kitur, tai tą punktą aš pastebėjau, bet jis atsirado visai neseniai ir nežinau kas čia jį sugalvojo, gal kažką ir praleidau. Specialiai ėjau per temas, bent jau 47 temoj jo dar nebuvo
Tik radau va ką
NAMŲ DARBAI
Taisyklės:
1) į namų darbų albumą dedami TIK per tas dvi savaites atlikti darbai
2) jiems atlikti duodamas 2 sav. laikotarpis.
3) darbai talpinami iki antradienio 20 val.
4) balsavimas iki trečiadienio 20 val. (Lietuvos laiku)
5) balsuojam už namų darbų foto 5 balų sistema: geriausia foto 5 balai (rašoma komentare po foto), antra pagal gerumą - 4 balai ir t.t.
6) naują temą skelbia daugiausiai balų surinkusios foto autorius
7) balsuoti gali ir nariai nedalyvavę namų darbų temoje su savo foto.
o turbūt logiška kad tas kas seniai dalyvauja, nelabai skaito to kas rašoma pirmame punkte. O šiuo atveju Degutė tikrai sena dalyvė ir manau jos foto turėtų grįžti į ND.
dėl tų foto ND publikavimo kitur, tai tą punktą aš pastebėjau, bet jis atsirado visai neseniai ir nežinau kas čia jį sugalvojo, gal kažką ir praleidau. Specialiai ėjau per temas, bent jau 47 temoj jo dar nebuvo
Tik radau va ką
NAMŲ DARBAI
Taisyklės:
1) į namų darbų albumą dedami TIK per tas dvi savaites atlikti darbai
2) jiems atlikti duodamas 2 sav. laikotarpis.
3) darbai talpinami iki antradienio 20 val.
4) balsavimas iki trečiadienio 20 val. (Lietuvos laiku)
5) balsuojam už namų darbų foto 5 balų sistema: geriausia foto 5 balai (rašoma komentare po foto), antra pagal gerumą - 4 balai ir t.t.
6) naują temą skelbia daugiausiai balų surinkusios foto autorius
7) balsuoti gali ir nariai nedalyvavę namų darbų temoje su savo foto.
o turbūt logiška kad tas kas seniai dalyvauja, nelabai skaito to kas rašoma pirmame punkte. O šiuo atveju Degutė tikrai sena dalyvė ir manau jos foto turėtų grįžti į ND.
Opos (?) maluneliu serijoj labiausiai patiko 2 rakuras
Gaziulka, mano nuomone, ne'Gaziulkiska sita Tavo serija Tu gali daug geriau
Viena is tavo tinklapio 100% identiska kaip Cekanavicius liepia pozuot
Jeigu kada pritruks modeliu tik duok zinot
O as prisidirbau su savo nevalgymais ir nervais vakar per ligonines teko pasivazinet...Dr liepe grieztai ilsetis tai pagal zakon podlasti vakar ir vaikiukas susirgo..
Gaziulka, mano nuomone, ne'Gaziulkiska sita Tavo serija Tu gali daug geriau
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 30, 13:53)
Rodau naujausius savo darbus
Viena is tavo tinklapio 100% identiska kaip Cekanavicius liepia pozuot
QUOTE(Degutė @ 2008 07 01, 00:13)
Aš negaliu ramiai pravažiuot pro aguonas
QUOTE(laputaitė @ 2008 07 01, 10:42)
Visos mano rodytos (ir nerodytos) nuotraukos yra nufotografuotos nemokamai
Jeigu kada pritruks modeliu tik duok zinot
O as prisidirbau su savo nevalgymais ir nervais vakar per ligonines teko pasivazinet...Dr liepe grieztai ilsetis tai pagal zakon podlasti vakar ir vaikiukas susirgo..
peppi, niu parodyk mums cia ka nors. Paskutine tavo fotosesija
Žūžū, o kam tau dieta? Nori isnykt nuo zemes pavirsiaus?
Žūžū, o kam tau dieta? Nori isnykt nuo zemes pavirsiaus?
Gaziulka, iš tavo foto man antra labiausiai, tik kirpčiau dešinės ir gal kontarsto dar truputį norėtųsi . Pirmoj jau rašė dėl WB, o trečia tai tokia eilinė
Aš vakar kažkaip netyčia irgi užsukau į paslaugų skyrelį , žiūriu daug matytų veidų ten teikia fotografavaimo paslaugas Nu šaunuolės jūs kokios
Aš vakar kažkaip netyčia irgi užsukau į paslaugų skyrelį , žiūriu daug matytų veidų ten teikia fotografavaimo paslaugas Nu šaunuolės jūs kokios