Kaktuke, ačiū už kritiką
Smiltis, spėjau paskaityti ir pirmąjį komentaro variantą Ačiū už atvirumo sekundėlę Sutinku kad 1,2,4 foto tik atvirutės, bet 3-ioj aš jaučiu nuotaiką Specialiai tau įdedu dar 2 foto. Emocijos nevaidintos - aš buvau tik spragsėtoja.....
Anasko, ačiū Tu sugebi tikrai ne mažiau
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 30, 14:53)
Rodau naujausius savo darbus:
As kiekvienai po maza pastabele pirmojoj man nepatinka tas blynas sviesus centre, susilieja su sukneles balta spalva, siaip patinka man kad isryskintas pilvukas ir baltos juodos kontrastas
antra manau isejus geriausiai, tik ciut ciut kaires ir man noretusi
treciojoj labai miela ziureti i juodu, bet manau kirsti virsugalvi iki antakio ne pats geriausias sprendimas gal reikejo palikti siek tek daugiau
o ketvirta..na lyg viskas gerai, bet kzkaip nekabina, gal del spalvu
taciau is esmes labai super! juk prikibt visada galima rast prie ko
QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 30, 15:05)
Keliu pora vakaryksciu kadru:
Pirmojoje labai mielos siltos spalvos, bet paukstukas paskesta margame foneantroji labai kokybiska, bet tik tiek
Laba diena,
bandau sugrizt , jei dar priimsit avi paklydele
Padariau pertrauka nuo SM apskritai, fotografuot nebuvau metusi, taigi pora kadru turesiu ir parodyt. Beje, siuos mano malunelius jau gal kas mate kudroj (ikelsiu visa serija, nors zinau, kad ne visos stiprios).
Perzvelgiau paskutines matytas. Uzstrigo Laputaites 1-oji. Ypac ta sviesa ant pilvuko, kaip kokia aura, sauganti, sviecianti maziuka nuo aplinkos. Sentimentalu. Kitos - kokybiskai taip, siuzetiskai jau ne karta matytos, gal del to ne tiek uzkabino.
Kaktuke, zvirblelis nuskesta margumyne, ryskumo truksta, ir atrodo kiek prisarpintas (gal klystu?), o bokstai - nenusimanau architekturos fotografavime, nekomentuosiu.
Laputaites antroji is antro dejimo. Vat cia ta nuosirdi nuotaika. Pirmojoj ji tokia labiau suvaidinta, ir jauciasi jauduliukas, bet labiau del fotografo buvimo salia, nei del vaikelio. Subjektyviai, sakau,kaip matau.
bandau sugrizt , jei dar priimsit avi paklydele
Padariau pertrauka nuo SM apskritai, fotografuot nebuvau metusi, taigi pora kadru turesiu ir parodyt. Beje, siuos mano malunelius jau gal kas mate kudroj (ikelsiu visa serija, nors zinau, kad ne visos stiprios).
Perzvelgiau paskutines matytas. Uzstrigo Laputaites 1-oji. Ypac ta sviesa ant pilvuko, kaip kokia aura, sauganti, sviecianti maziuka nuo aplinkos. Sentimentalu. Kitos - kokybiskai taip, siuzetiskai jau ne karta matytos, gal del to ne tiek uzkabino.
Kaktuke, zvirblelis nuskesta margumyne, ryskumo truksta, ir atrodo kiek prisarpintas (gal klystu?), o bokstai - nenusimanau architekturos fotografavime, nekomentuosiu.
Laputaites antroji is antro dejimo. Vat cia ta nuosirdi nuotaika. Pirmojoj ji tokia labiau suvaidinta, ir jauciasi jauduliukas, bet labiau del fotografo buvimo salia, nei del vaikelio. Subjektyviai, sakau,kaip matau.
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 30, 15:55)
įdedu dar 2 foto. Emocijos nevaidintos - aš buvau tik spragsėtoja.....
Antroji nuotrauka man labai labai patinka.. jauciasi nuosirdumas, net sustojau akimirka issitebeilijus i juos kaip miela QUOTE(laputaitė @ 2008 06 30, 14:55)
va šita
Opa, sveika sugrįžusi spalvos taviškėse man labai Bet norėtųsi šiek tiek šviesesnių, jei monitorius man nemeluoja
Kaktuke, kokybiškas žvirbliukas, gražios spalvos. Antrojoj foto nematau to saulės apšvietimo.
Opa, man antroji foto stipriausia, čia matau vėją ir dinamiką. Pirmoji kiek statiška atrodo ir kryžiaus bei vėjo malūno sugretinimas kažkaip nesižiūri. Paskutinėj patiko atsikartojimas ir spalvos.
Ačiū visiems už komentarus
Opa, man antroji foto stipriausia, čia matau vėją ir dinamiką. Pirmoji kiek statiška atrodo ir kryžiaus bei vėjo malūno sugretinimas kažkaip nesižiūri. Paskutinėj patiko atsikartojimas ir spalvos.
Ačiū visiems už komentarus
Laputaite : Tavo nuotraukose matau kiekvienoj nuotaika. Siaip, labai idomu fotografuot tas poras jau su gimusiu leliuku, kuriuos fotografuoji , kai buna leliukas, tai jau to rimtumo nebelieka, visi laimingi, sypsosi o va buna dazniausiai paskende mintyse, laukime, nezinioj. Saunuole.
Opa, maciau tavo malunelius kudroj. Man is tavo idetu graziausias 2 kadras, toks ne kaip visi ir kaip ir nematytas. Kiti variantai, jau kaip ir pabode, tu gali idomiau SVEIKA SUGRYZUS
Kaktuke, mielos nuotraukytes. Pirma labai faina savo spalvomis Kompozicija kliuva. Noretusi kazkaip kitaip kadruot. Antra kokybiska, bet man kazkaip nesiziuri.
Niu va, kas apie objektyvus, tai nuveziau savo objektyva, tai pasake, kad dulkems viduje, garantija nebegalioja Gal zinot, kas valo objektyvu vidus? Atnese savo objektyva parodyt ten tiek siuksliu pas ji sakau, o ka darai, kai pas tave ne objektyvas o siuksliu deze? Sako PS
Opa, maciau tavo malunelius kudroj. Man is tavo idetu graziausias 2 kadras, toks ne kaip visi ir kaip ir nematytas. Kiti variantai, jau kaip ir pabode, tu gali idomiau SVEIKA SUGRYZUS
Kaktuke, mielos nuotraukytes. Pirma labai faina savo spalvomis Kompozicija kliuva. Noretusi kazkaip kitaip kadruot. Antra kokybiska, bet man kazkaip nesiziuri.
Niu va, kas apie objektyvus, tai nuveziau savo objektyva, tai pasake, kad dulkems viduje, garantija nebegalioja Gal zinot, kas valo objektyvu vidus? Atnese savo objektyva parodyt ten tiek siuksliu pas ji sakau, o ka darai, kai pas tave ne objektyvas o siuksliu deze? Sako PS
QUOTE(Opa @ 2008 06 30, 16:06)
pora kadru turesiu ir parodyt
labai patiko antroji foto pirmoj tai ppat nelabai sugretinimas su kryziumi ir siaip tamsoka, kaip ir likusios 3cia ir 4taAle kaip gausiai grizta senbuviai as tai nieko nezinau nepazistu, bet net man malonu
Motiejuke, labai gerai nuotaika pagauta, tokia tikroviska ir kokybe man liuks. Primink su kokiu fotiku ir objektyvu fotkinai?
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 30, 14:55)
Anasko, ačiū Tu sugebi tikrai ne mažiau
Negaliu Reikia moketi tiesai ziureti i akis.Opa, kaip gerai kad grizai Patiko man tavo malunai, ir kaip keista visos isskyrus 2 Patiko sviesos zaismas, spalvos.
Motiejuke labai nuotaikingas kadras Dar nesuprantu ar norisi daugiau erdves ar ne O tu irgi fotografuoji profesionaliai
Dar norejau paklausti, ar musu ND taisykles jau negalioja? Jau ziuriu antra karta kartojasi ta pati situacija O gal ir dazniau buvo pazeidimai, juk exif istrinamas.
1) į namų darbų albumą dedami TIK per tas dvi savaites atlikti darbai
2) jiems atlikti duodamas 2 sav. laikotarpis.
3) darbai talpinami iki antradienio 20 val.
4) balsavimas iki trečiadienio 20 val. (Lietuvos laiku)
5) balsuojam už namų darbų foto 5 balų sistema: geriausia foto 5 balai (rašoma komentare po foto), antra pagal gerumą - 4 balai ir t.t.
6) naują temą skelbia daugiausiai balų surinkusios foto autorius
7) balsuoti gali ir nariai nedalyvavę namų darbų temoje su savo foto.
8) darbai skirti namų darbams neturėtų būti rodomi kituose tinklapiuose (po namų darbų savaime suprantama tas negalioja).
QUOTE(Loreli @ 2008 06 30, 21:21)
Motiejuke, labai gerai nuotaika pagauta, tokia tikroviska ir kokybe man liuks. Primink su kokiu fotiku ir objektyvu fotkinai?
aciu!butent si foto daryta su mano mylima "senuke" s9500 senam fotike nesikeicia objektyvai o taip.. ten 28-300 atrodo
QUOTE(Anasko @ 2008 06 30, 22:34)
Motiejuke labai nuotaikingas kadras Dar nesuprantu ar norisi daugiau erdves ar ne O tu irgi fotografuoji profesionaliai
aciu! as cia is originalo taip iskarpiau, originale daugiau erdves
na, bandau jau ir oficialiai uzregistravau VMI
o kaip jum sekasi su tom apskaitos knygutem(zurnalas ar kaip jis vadinasi ) laputaite, atrodo tu turetum dirbti pagal VL ? ne?